|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Cytat:
Jestem makijażowa maniaczką i jak nie kupie raz w tygodniu jakiegoś kosmetyku to jestem chora |
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przejmuj się, ja mam za to ogień piekielny w przełyku aż nie mam ochoty jeść
|
|
|
|
#4413 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek najjasniejszych nie kupuje , choc moze powinnam
|
|
#4415 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() ja zwariuje wstaje z tzem ok 6 jak on idzie do pracy, potem jestem padnieta, proboje zasnac , ale tak jest mi niewygdnie, wszystko mnie boli, ze schodzi mi ze 3 godziny za nim zasne, a potem ledwo wstaje o 12 a jak nie pojde wogole spac to o 12-13 jestem gotowa na kolejna drzemke![]() dostalam od tz wielka bombonierke na dzien kobiet i oczywisice juz mi ponad polowe zjadl ehh masakra z tym chlopem. Tylko patrzyl na mnie czy zaraz na niego nie nakrzycze![]() dziewczyny co myslicie o tych uzywanych ciuszkach na allegro?? warto sie nad tym zastanowic i kupic? dzis konczymy 23tydz i zaczynamy 24 więc ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
my mamy tyle wydatkow i tz ma taka prace, ze nie da rady zebysmy nawet na 2-3 dni gdzies wyjechali a bardzo bym chciala![]() Cytat:
swietujuemy razem![]() Cytat:
Cytat:
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||||||
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje![]() ale mam kłucia w podbrzuszu
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
A mam wersję do tłustej i mieszanej...Cytat:
![]() gratuluję I dziękuję ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Może mała Cię podgryza A tak serio, ja tak mam już z tydzień
|
|
|
|
|
#4418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale fajnie że nas ciagle przybywa Ja tez w tej ciąży (a to moja trzecia) czuję się najgożej Ciagle jest mi niedobrze, mdli mnie, jestem słaba, ciągle zmęczona, boli mnie kregosłup, głowa i brzuszek pobolewa - oj WRAK !!! ![]() Ale byle do przodu |
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj TŻ miał dzień dobroci dla brzuszka
Sory, że tak fotki dzisiaj, ale w poniedziałek mogę nie dać rady
|
|
|
|
#4420 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hey mamuśki!!! ALE dzisiaj pospaliśmy z TŻem do 12:00! O zgrozo!!!!
ale wczoraj czułam po obiedzie takie skrobanie w brzuchu - to chyba dzidziol mi dziękował za placka po węgiersku, nie?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nawet nie chce myślec o kasie bo płynie jak woda..................... ......................... ......................... ......................... .......................hahhahahaha mój robi tak samo!!! i jak powiedziała mi żona mojego szwagra-mój szwagier też ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis od 6 szukałam pogotowia dentystycznego....
Karolinko miałaś racje , dostałam antybiotyk opuchlizna pod szczęką jednoznacznie wskazała na infekcje Pani dentystka była bardzo miła, powiedziałam, ze chce go wyrwać, wiec zapisała amoksycylinę na 3 dni i w pondz mam przyjechac na rwanie, bo dzis znieczulenie by nie działało
Edytowane przez natee Czas edycji: 2012-03-10 o 13:38 |
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
bidulka z Ciebie ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- chyba Was zaraziłam tym bólem zębów
|
|
|
|
|
#4423 |
|
Zadomowienie
|
to zdrówko!
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Jem śniadanie dopiero
|
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz wrocil i kupił mi rafaello więc zajadam brzuch dalej boli
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie, dowiedziałam się wczoraj, że taka jedna dziewucha (TŻ się kiedyś z nią kumplował) chodzi po mieście i opowiada, jaka to ja głupia nie jestem i że jestem strasznie brzydka
Jezu, ale ja muszę mieć ciekawe życie, że oni tak plotkują o mnie
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
sąsiad mnie zawoził i juz na mnie krzyczal, ze za długo czekałam, Pani przy rejestracji to samo, ze nie powinnam czekac tak długo nastepnym razem, bo to niebezpieczne
takze wiem, ze to moja wina ![]() ciekawe kiedy antybiotyk zacznie dzialac, bo paracetamol przestal działac juz wczoraj wieczorem |
|
|
|
#4428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj trochę ![]() Nie myśl o tym, to tabletka będzie lepiej działać i szybciej Ci brzuszek rozkurczy ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
Sas, nie zamierzam chodzić do szkoły rodzenia.
|
|
|
|
#4430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w centrum uwagi Jestes. dawaj ją tutaj to zrobimy jej z mozgu porządek ![]() Cytat:
Mi na tego zgorzela wantybiotyk zaczął działać chyba po 2 tabletkach wiem wiem. nie myślę. czekam aż przejdzie.
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-03-10 o 13:54 |
||
|
|
|
#4431 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny poczytajcie sobie dwie ostatnie strony mam marcowo-kwietniowych! Opisane są dwa porody. Pięknie opisane. Ja się bardzo wzruszyłam! po doświadczeniach tamtych mam szkoła rodzenia jest ważna!
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- haha jak w Beverly Hills! haah zazdrosna jest i tyle. |
|
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
juz pierwsza wzieta, dziękuje za troske |
||
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jak ją poznałam. Ja byłam wtedy miesiąc z moim TŻ i jego przyjaciółka (siostra tej typiary) zaprosiła nas na urodziny do baru. A że chciała żeby przyszło sporo osób to ja wzięłam jeszcze moich znajomych. Po jakiejś godzince przyszła TA i do mojego TŻ "Koooonrad, jak ja Cię dawno nie widziałam! Liczyłam na to, że Michalinie mnie przedstawisz a tu już widzę skaczesz z kwiatka na kwiatek). Myślałam, że padnę jak to usłyszałam... Później zachowywała się arogancko w stosunku do mnie i moich znajomych i uraczała nas opowieściami o tym jak uprawia seks ze swoją przyjaciółką pod prysznicem. Wyznawała też miłość przyjacielowi mojego TŻ, TŻ ją wtedy wyśmiał, bo ona ma faceta... To dostał chlapa od niej. No i pokłóciliśmy się wtedy, bo ja powiedziałam, że nie mam ochoty przy niej siedzieć. TŻ wyszedł wtedy na zewnątrz "odetchnąć" a my zaczęliśmy się wszyscy ubierać. Wychodziłam jako ostatnia z kolegą, a ta pinda do mojej przyjaciółki z tekstem "Pewnie Konrad poszedł do Michaliny teraz. Tak to jest jak się rozp.ierdala czyjeś związki". Przyjaciółka mało ją nie pobiła... |
|
|
|
|
#4434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
To wpis tej dziewczyny, co ma 16 lat
Cytat:
|
|
|
|
|
#4436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odpowiadam stopniowo, żeby znowu mi coś nie zginęło.
Norniczka - bardzo mi przykro. Na Twoim miejscu nie leciałabym na pogrzeb. W grudniu zmarł mój tata, z którym od pewnego czasu nawet nie utrzymywałam kontaktu (mimo, iż mieliśmy do siebie kilka minut drogi), a informacja o jego chorobie i śmierci w ciągu tygodnia po pierwszej chemii wywołała u mnie skurcze i plamienie. W czasie pożegnania chciałam otwarcia trumny na chwilę, ale nie dałam rady podejść. Dotknąć mogłam tylko brzeg trumny i to po zamknięciu. To wszystko było i nadal jest dla mnie trudne. Cytat:
Na samo zakwaszenie moczu można też brać witaminę C, ale nie wiem ile. Sama ciągle mam pH rzędu 6-7 i nikt nie miał zastrzeżeń. Próbuję wrócić do picia soków. Cytat:
Jeden z linków: http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79334,3521045.html Edit: Właśnie zobaczyłam, że Kasik już podała ten link. ![]() Od rana mnie mdli, jest mi duszno i czuję się jak ze stanem podgorączkowym. Może za dużo wczoraj załatwiałam.
Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-03-10 o 14:15 |
||
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak słów
|
|
#4438 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, bo ja to zawsze kupuję takie delikatnie opalone. Bladziochem nie jestem. Na przykład Max Factor LP mam w kolorze 109 (natural bronze), jest teraz dla mnie troszke za ciemny
|
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwidoczniej laska gra. trudno.
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
A wczoraj się dowiedziałam, że ona chciała być z moim TŻ a on jej dał kosza
I w tym samym czasie startowała do mojego TŻ i do jego przyjaciela ![]() Oooo a najlepsze było jak raz przyszła na karaoke, a my na nim byliśmy Przyszła ze swoim Robercikiem i patrzyła na mnie jak jakaś damulka, a później chyba myślała, że zrobi mi na złość i przelizała się z przyjacielem mojego TŻ Zresztą jego też
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

Jestem makijażowa maniaczką i jak nie kupie raz w tygodniu jakiegoś kosmetyku to jestem chora
aczkolwiek najjasniejszych nie kupuje , choc moze powinnam
a jak nie pojde wogole spac to o 12-13 jestem gotowa na kolejna drzemke
ehh masakra z tym chlopem. Tylko patrzyl na mnie czy zaraz na niego nie nakrzycze

) mamy balkonowe i normalne do wymiany w tamtym pokoju. A potemw tym tez ale juz jedno. Tyle z e my mamy duze okna wiec pewnie beda kosztowąły, nawet sie nie orientuje ile
W kuchni mamy wymienione na szczescie juz ale to było wyniemiane kiedys wiec niewiem ile kosztowało, nie my wymienialismy

bidulka z Ciebie