|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część IX
kurcze gdybym wiedziała wcześniej to bym kupiła dziś jak byłam, wiesz co przejadę się do Rossmanna jutro lub w pon, jeśli jeszcze będzie to pewnie, że tak
|
#2702 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2703 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A te zdjęcia po podcięciu będą? ![]() Cytat:
) One raz są cudowne a innym razem makabryczne i myślalam, że podcięcie dobrze im zrobi, ale skoro i tak się narazie nie rozdwajają, to może jeszcze z miesiąc wytrzymają a skrócę w kwietniu, jak będzie slońca więcej.. Dziękuję!Cytat:
![]() Poza tym 23 będę chyba w Rybniku, więc mogę popodróżować kawalek dalej i Ci zrobić dostawę do domu Cytat:
Edytowane przez trommelka Czas edycji: 2012-03-10 o 13:56 |
||||
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak któraś kupi to niech da znać ![]() Zrobię przelew ![]()
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
a może i za tyle, nie pamiętam
Cytat:
|
|
#2706 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale mam też zaufaną fryzjerkę, która zna się na linijce, więc w sierpniu pójdę do niej.Cytat:
![]() Chyba, że się szybko ulotni, to jakoś przemęczę. Ale np zapach Jantaru uwielbiałam a też jest taki męski ![]() Cytat:
Cytat:
Wow, moje chyba tyle nie wytrzymają i tak jestem pełna obaw jak im pójdzie do tego sierpnia ![]() A czym je zabezpieczasz? Używasz keratyny? Cytat:
![]() Boże i jeszcze te okropne szampony, odżywki beznadziejne... a ja się dziwiłam, że mam włosy w tragicznym stanie A i jeszcze miałam Wam napisać - wczoraj myłam włosy, ale byłam w pubie, potem na spacerze itd a dziś idę na imprezę, więc miałam zagwozdkę, myć - nie myć. No i stwierdziłam, że spróbuję umyć odżywką (drugie podejście, pierwsze przy użyciu garniera awokado - totalna porażka). Tym razem użyłam Isany z babassu. Efekt jest powalający!!!
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-10 o 14:38 |
||||||
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
musze kupić alterre brzowowo pomaranczową
|
#2708 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny ile dni po farbowaniu chemicznym najlepiej jest nałożyć odżywkę typowo proteinową? wiem, że przez jakiś czas lepiej ją sobie odpuścić, ale nie wiem na ile
BTW właśnie dowiedziałam się od koleżanek z klasy, że skoro mdleję i mam mdłości to muszę być w ciąży i innego wytłumaczenia nie ma. Teraz cała szkoła myśli, że spodziewam się dziecka, a ja biedna siedzę w domu z zatruciem pokarmowym. Ehh... jaka ja się teraz sławna w swojej szkole stanę XD |
|
|
|
#2709 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde a ja olejek Babydream dla Mam
![]() Przecież jest niedrogi
|
|
|
|
#2710 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy po CP zauważylyście jakieś negatywne efekty na paznokcie? U mnie wlosy przyspieszyly, paznokcie też szybciej rosną, są twardsze, ale jednocześnie strasznie się rozdwajają i nie umiem to przypisać niczemu innemu jak CP, wcześniej nie mialam z tym żadnych problemów
![]() Cytat:
![]() Ja zazdroszczę umiejętności samodzielnego podcinania! Moje są za krótkie, żebym je mogla sama ladnie obciąć w U ![]() No wlaśnie ta najdluższa warstwa nie ma rozdwojonych, ale jeszcze zrobię na nie dokladne polowanie.. Muszę się przyjrzeć też ostatniej warstwie ze stopniowania. Chcialam je zrównać zupelnie, ale to oznaczaloby, że stracilabym jakieś 8cm wlosów a moją wyjściową dlugością znów by byly obojczyki (a teraz jestem w górnej części lopatek - mniej więcej Isanę zakupilam, więc będzie testowanie mycia isaną niedlugo. Może w piątek lub na następny weekend (gdyby się okazalo, że jednak nie - będę miala czas, żeby umyć glowę jeszcze raz )Cóż Cię tak natknęlo na alterrę?
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
tromellka - no to ja mam też tak do połowy łopatek, może trochę krótsze
![]() Miałabym już do stanika, ale podcięłam i jestem zadowolona, o wiele lepiej wyglądają
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Piszę powinno, bo odnotowano przypadki na wizażu, gdzie dziewczyny stosowaly proteiny od razu i kolor pozostal nietknięty. Byly także takie, którym kolor się wyplukal mimo stosowania się do wszystkich zaleceń ![]() Zrób badania! Niedobór żelaza i innych witamin może być przyczyną. U mnie tak bylo w gimnazjum, tzw anemia spowodowana niedoborem substancji odżywczych i zbyt szybkim wzrostem i rozwojem organizmu Zdrowia!! |
|
|
|
|
#2715 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Ale zrobię na dniach foty, może doradzicie mi, jak to wygląda z moimi końcami, bo subjektywnie moglabym nie ścinać ani milimetra a z daleka - wiadomo, jak moga wyglądać takie piórka
|
|
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok ![]() ![]() a tak jakos bo wszędzie same pozytywy na jej temat czytam ![]() a co do cp to ja nic nie zauwazyłam, ale tlko miesiąc lykalam
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Zaktualizowałam swój album.
Włosy
|
#2720 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jestem już po badaniach i czuje się lepiej, bawi mnie tylko postawa niektórych moich znajomych z klasy - wychodzą z założenia, że każde mdłości i poczucie przemęczenia to ciąża, co skwapliwie oznajmiają całej szkole
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2722 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Muszę się zaopatrzyć w jakąś odżywkę, albo powcierać w nie oleje, bo dramat jakiś ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki wiek. Na "starość" bardziej wyluzują. ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Moim marzeniem są włosy do talii.
|
|
#2724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pochwalić się chcą no.. Nie czepiajmy się ![]() Cierpliwości i zdrowia raz jeszcze! |
|
|
|
|
#2725 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=Antii89;32839063]Super, że jest lepiej.
Taki wiek. Na "starość" bardziej wyluzują. ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- dziękuję tę chorobę muszę sobie zrekompensować - kupię sobie olej <3 |
|
|
|
#2727 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
O ja Cię!
Takie proste do talii będą boskie, zwlaszcza, że świetnie Ci idzie! |
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakich olei używasz? |
|
|
|
|
#2730 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A potem się oczywiście pochwal, jaki kupilaś, gdzie, za ile i jakie efekty ![]() Cytat:
Dlatego jakoś muszę to przecierpieć.. Kiedyś będzie lepiej Tak się pocieszam |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

) One raz są cudowne a innym razem makabryczne i myślalam, że podcięcie dobrze im zrobi, ale skoro i tak się narazie nie rozdwajają, to może jeszcze z miesiąc wytrzymają a skrócę w kwietniu, jak będzie slońca więcej.. Dziękuję!

).
Obcinalam ostatnio we wrześniu ok 5cm, potem gdzieś w grudniu zrobilam jeszcze minimalne podcięcie ok 0,5cm (nie byly rozdwojone, ale suche, więc je opitolilam sama