|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pewnie po poniedziałkowej wizycie przestanę się tak wszystkim schizować. Marzę o tym, żeby już usłyszeć serduszko Maluszka. Ja! O ile spełniam kryteria. ![]() A ja właśnie obiadek szykuję. Cały tydzień chodziła za mną brukselka i w końcu ją dopadnę dzisiaj.
|
|
#1652 |
|
Wtajemniczenie
|
no nic dziewczeta ja sie z Wami musze pozegnac na pare godzin , jade do rodzinki
Milego dnia;* zjawie sie tu wieczorkiem
|
|
|
|
#1653 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za dostęp do maila, wysłałam jedno zdjęcie, na razie tak cobyście mogły się ze mną zapoznać i wracam do porządków
![]() Oczywiście nie wpadłam na to aby w temacie podać swój login z Wiażu, więc Agusia to ja
Maja Edytowane przez Nisia4 Czas edycji: 2012-03-10 o 14:57 |
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba tylko ja taka durna i nie umiem wejść na tego meila
|
|
|
|
#1655 |
|
Zadomowienie
|
Jak któraś z Was będzie miała czas, to sprawdźcie czy moje zdjęcia doszły, bo jeden mail jest ze zdjęciami, a drugi to info,że nie doszedł...więc już nie wiem
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
kochane wytłumaczy mi któraś na priv jak tam wejść i w co krok po kroku?
bo ja to chyba ułomna jakas i nie umiem |
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wrażenie że on z dnia na dzień większy. Całe szczęście na wadze caly czas tak samo, 1kg +. Szybko mnie teraz wywaliło, bo z Paulą to w 17-tym tyg broniłam się z położnictwa, sami ginekolodzy na około, a nikt nie zauważył
![]() Wejdź na google i na górze na czarnym pasku masz gmail i kliknij to a dalej to już wpisz hasło i login i witamy Cytat:
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
Raczkowanie
|
Konczi wcale Ci się nie dziwię... Też bym się ostro wkurzyła. Ja wczoraj prałam pościel i tż powiedział żebym wywiesiła ją na podwórku bo takie fajne słoneczko i będzie ładnie pachniała. Po południu wychodzę żeby sprawdzić czy już wyschła a tu wielki zaciek... jakiś kocur natryskał mi na pościel! no to faktycznie bardzo aromatyczna była
Więc jak taka błahostka potrafi wyprowadzić mnie z równowagi, to pewnie na Twoim miejscu bym tam ich podusiła ze złości ![]() Cytat:
A gdzie ten ślub był, że takie piękne krajobrazy za Wami?
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiałam gdzie to było. Ale to chyba podróż poślubna co?
Ja na swoją nie zdążyłam pojechać, bo rozwód jest prędzej No nic odbiję to sobie z Kropkiem, w czerwcu planujemy do Włoch jechać, ale niewiem jak będę się czuła. Jego siostrzenica, a moja przyjaciółka od podstawówki tam mieszka.
|
|
|
|
#1661 |
|
Zadomowienie
|
Nie jesteś sama
Dobra,może to będzie i prymitywne moje pytanie,ale ja mam problem z hasłem.Mam wymyślić sobie jakieś nowe hasło,podać to z wizażu,czy wpisać mój adres email,bo już głupia jestem... Pomocy!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-03-10 o 15:34 |
|
|
|
#1662 |
|
Konto usunięte
|
Fajnie byłoby pojechac gdzies ale ja się teraz troche boje.Jeśli już to w maju moze na pare dni
śliczne zdjecia dziewczynki |
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie pogoda pod psem - leje niesamowicie i mnie ściełó. Dopiero wstałam.
Mam jakąś awersje do mięsa Co dzisiaj miałyście na obiad?
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne ale od Choco i m_moni zdjęć nie widze tylko pełno napisów, od reszty fotki są .
Ma ktoś tak?? |
|
|
|
#1665 |
|
Konto usunięte
|
A ja otwierałam tą wiadomosc i byly foty
Sprawdze to
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki musicie kliknąć na pierwszą wiadomość ponad tymi napisami
tam są foty Hasło jest takie samo jak w wiadomości którą Wam wysłałam Ania wysyłam Ci priva ...
|
#1668 |
|
Konto usunięte
|
mi się otwiera
|
|
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
Też mi się marzyły jakieś fajne wakacje, ale z brzuszkiem wole nigdzie nie latać. Mieszkam w miasteczku turystycznym, naokoło pełno lasów i jezior, wiec będę wypoczywać u siebie.
A jak to jest z przebywaniem na słońcu w ciąży? Można czy absolutny zakaz? W ogóle zamierzacie pokazywać sie publicznie w bikini z brzuszkami?
|
|
|
|
#1670 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy Proszę napisz do enigmy na priv bo w tłumie postów można przegapić Cytat:
już się robi co do objawów one przychodzą i odchodzą a niektóre bezobjawowo śmigają więc spokojnie Cytat:
Cytat:
Coco stanęłam obok i jest mnie dwie ... mają zrobić tę szafeczkę raz jeszcze ... no jak można taką maniane odstawić? nie dowierzam bo u rodziców ślicznie zrobili a tu ... komuna zawiewa Cytat:
Ja w swoją pojechałam do Wisły hehee i cieszyliśmy się jak dwa jełopy - serio ... masakra jak sobie przypomnę to mam ubaw z nas ... ale przecież to już 7 lat za nami - kiedy i gdzie nam to uciekło ? nie wiem !!! Jedźcie do Włoch - byliśmy w ubiegłe wakacje i było pięknie !!!
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle dziwne bo od reszty fotki pięknie widać a te dwie wiadomości są jakby uznane za spam, wrrrrrrrr
|
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
usunęłam owe rzekome spamy ... powinno teraz być dobrze
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
No i udało mi się
![]() Kate login i hasło z wizazu ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
. Troche ale z umiarem.a co do bikini to ja nie,bo kto by chciał w Polsce na plaży hipopotama oglądac Wizazanka witaj |
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde miałam już rano to napisać i zapomniałam.
Wczoraj leże sobie w wyrku - jak zwykle, miałam ręke na brzuchu w miejscu gdzie lekarz mi tym pieprznikiem usg robił na prenatalnych i normalnie czułam jakby mnie tak coś... Nie wiem jak to nazwać, kopło czy coś w tym stylu. Ale aż mi ta moja ręka lekko sie poruszyła i aż mi sie oczy powiększyły. Cholera ja dopiero w 13 tygodniu jestem więc to wydaje mi sie za wcześnie na ruchy maluszka nie?? Może to jakiś nerw skoczył... Hmmmm
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak Ci wcześniej pisałam mieszkaliśmy wtedy we Włoszech---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Dzięki Konczi ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Anusia pięknego masz synka!! |
|
|
|
|
#1677 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to moze nie bede paradowala po plazy ale jakas chusta zwiewna mozna sie podwiazac, wysoki filtr i czemu nie. chyba nie ma przeciwskazan. ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- i ja dodalam zdjecia. te 3 kropki na moim brzuchu to dla tych co pamietaja ugryzl mnie pajak jak bylam tak w 5 tc. i oto piekne slady. ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
|
|
#1678 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
udało się,w końcu wkleiłam kilka fotek.A co do ruchów to też coś czuje,wprawdzie to druga ciąża,ale tak wcześnie??? i też się zastanawiam
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-03-10 o 17:05 |
|
|
|
#1679 |
|
Rozeznanie
|
Widziałam Was wszystkie. Słodkie takie dziewczynki jesteście. Ale inaczej Was sobie wyobrażałam. Teraz fajnie, będę wiedziała z kim rozmawiam.
Posprzątałam całe mieszkanie, wymyłam podłogi, kurze, wszystko... Pieke teraz biszkopt na torcika Zabieram się i ja za wstawianie zdjęc. Jedno z mężusiem z listopada, drugie z dziś 14 tydzień ciąży
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
znacie teorie na dziewczynke ze urode zabiera? mysle ze moze te zmiany skorne zapowiadaja mi dziewczynke? i jeszcze z chińskiego tez mi wychodzi dziewczynka. a ja na nia antek wolam
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- bylam wczoraj w h&m zeby wymienic te spodnie ciazowe. wzielem jednak 38 dla swietego spokoju. zobaczymy jak sie sprawy moich wymiarow potocza dalej. i widzialam dla takich maluszkow takie cudenka, mialam juz jedna w rekach ale jeszcze sie wstrzymalam z zakupem. w sumie takie neutralne biale w szare zabki a na jednym body takie srebrne chyba w poniedzialek jednak po to pójdę bo bylo urocze!!!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

nie wszystkie kobiety mają objawy
.
co przez te 3 tygodnie..

Co dzisiaj miałyście na obiad?