|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
|
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() dziękuję Wam za życzonka urodzinowe - dla was: słuchajcie jakiś czas temu moja pani dietetyk została zwolniona z punktu do którego chodziłam i od tamtej pory szczerze mówiąc pofolgowałam sobie - macie jakąś dietę super?? ja zastanawiam się nad 1000 kcal & ćwiczenia - kupiłam sobie nawet kołyskę do brzuszków serdecznie dziękuję za jakieś pomysły
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze troche fruwam ale sprobuje cos naskrobac No wiec biore ta sama co Ty Zdjecia ponizej Poza kilkoma kilogramami po mojej stronie to te zdjecia wiele sie nie roznia od Twoich Ale jestem mega szczesliwa, dol rzeczywiscie uklada sie lepiej niz przy tej pierwszej, choc roznica nie jest wielka, glownie polega na sztywnosci materialu. Ale najwieksza radosc mam z serduszkowej gory jest taka piekna wczesniej trzeba bylo dosyc duzej wyobrazni, zeby zobaczyc Brianne z serduszkiem I wiesz co? zakochalam sie w trenie gdybym byla sama to pewnie do tej pory stalabym tam i zastanawialabym sie czy brac z trenem czy bez, bo jadac tam bylam pewna ze bez, ale jak go zobaczylam, i mama go zobaczyla to ona - "oczywiscie ze bierzesz z trenem!!" No i dodatkowo pani obiecala ze zrobi specjalne wzmocnienia i zapasowe guziki i petelki w razie czego wiec JEST TREN ![]() Na trzecim zdjeciu dopiero scisnelam ja z tylu, na pozostalych jest oczywiscie za duza Ale kocham ja szalenie!!
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
dodam jeszcze ze pas mial byc zloty, przynioslam pani probke takiego odcienia zlota jaki mi sie najbardziej podoba (jakie beda mam nadzieje kotyliony, wstazki przy zawieszkach alkoholowych, pasy druhen, moze kamizelka TZ, albo pas do smokingu, i inne) i jak sie okazalo to jest kolor mocca Wiec weselne dotatki beda w kolorze mocca
|
#2707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DZIEWCZYNY SUKNIA MARZENIE!!!! tez chce w tym stylu, tylko myślę, że do mojej figury (zgubiłam talię) lepiej bedzie gdy oddzielnie będzie gorset, a dół zacznie sie juz od pasa, jak myslicie bedzie ladnie wygladalo??
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
porozmawiajmy o garniturach
Byłam z lubym w barbiturowych sklepach i spodobał mi się taki popielowy garnitur, taki średni czy Pan Młody możne w takim czy raczej nie, a możne czarny? brąz i granat odpada, granat=pracownicy pkp oraz poczta polska http://www.modameska.info/cadmin/upl.../06/27/001.jpg patrz na kolor, a nie na tkaninę |
|
|
|
#2709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I taka sama happy byłam co z resztą pamiętasz! Szczęście w tym wszystkim że marudziłam im i marudziłam i przynieśli mi to cudo, swoją drogą jak byłam ją zamawiać i miała być niby ta poprzednia, to opisałam im dokładnie co mi się w niej nie widzi i co bym chciała zmienić i na 1 przymiarkę mi pokazały tą suknię, a ona no cóż... prezentuje się milion razy lepiej niż tamta, przede wszystkim to przejście gorsetu w falbany jest ładniej zrobione, w tamtej poprzedniej było takie chlast- i już były falbany, tutaj jest podobnie, ale przez materiał wygląda to inaczej, no i jak poruszałam się w niej tak jakbym tańczyła to... ![]() I też zażyczyłam sobie 3 guziczki do podpięcia, będzie więcej roboty, ale się z tym nic nie stanie. BĘDZIEMY WYGLADAĆ PIĘKNIE !!!!!!!! Ja do dzisiaj codziennie po kilka razy otwieram folder i na nią patrzę, więc pewnie Ciebie czeka ten sam los
|
|
#2711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
JESTEM ZA TEMATEM GARNITURÓW!!! )garnitur ładny, kolor też, tylko rozwazmy czy jasny kolor jest na tyle elegancki, zeby pojsc w nim na wlasny slub czy tez nie????? zastanawiam sie, sama jednoznacznej odpowiedzi nie mam :// i co lepsze: garnitur czy smoking?? z kamizelką czy bez?? kurcze nie wiemmmmm pogardajmy na ten temat, nie mam z kim o tym porozmawiac (
|
|
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do koloru wklejonego przez Ciebie- uważam że Pan Młody powinien kontrastować z Panią Młodą i garnitur powinien być ciemny, niezależnie od tego czy czarny, grafitowy, granatowy, fioltowy czy jakikolwiek, ale ciemny. Co do kroju- kupimy zwykły, taliowany garnitur, żeby można go później jeszcze założyć. Kolega miał smoking i mówi że najbardziej żaluje że nie kupił porządnego fajnego garniaka, bo w tym już nie ma gdzie iść ![]() A co do tzw. NOT-ów, najbardziej nie podobają mi sie takie świecące, ,metaliczne garnitury. Dla mnie to jest masakra...
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-03-10 o 18:18 |
|
|
|
|
#2714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszcze bardzo! Pieknie i zostaw tren!!! BOSKI! Cytat:
![]() Gdzie jest ten salon i jaki to model sukni? Kuszaca jest ta sukienka ale znowu czuje ze mi bedzie srednio z takimi niskim stanem.. i nie jestem przekonana do niego... No ale moge żałować. A jak widze Wasze zdjecia w tej sukience to padam na kolana I trzeba umawiac sie na przymiarke? a u d r e y Ty pisalas ze sie nie umawialas chyba... Pieknie wygladacie i piekne bedziecie w dniu slubu
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
model nie wiem jak się nazywa, Panie mówiły że to na r. 2013, więc na stronie jej jeszcze nie ma. Ja się nie umawiałam ale ja tam byłam w tygodniu, w soboty si raczej trzeba umówić bo pewnie mają duże obłożenie, a im bliżej lata tym i w tygodniu pewnie terminy zawalone bo przymiarki mają PMki. Co do niskiego stanu- ja będę mieć falbany podniesione o kilka cm, także gorset nie będzie wydłużony, nad biodra mi będą siegały wygląda to ok. Nie wiem jak Lady czy zostawia taki stan.granatowy to granatowy- tak jak czarny to czarny, rozmawiamy o czarnym ślubnym, czy czarnym pogrzebowym? ![]() kwestia raczej odcienia i metariału, a co konduktor to inny odcień- jedne nowe inne sprane, robione z taanich materiałów byle po kosztach a nie z porządnej wełny.
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna suknia ![]() cudownie w niej wyglądasz
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz czaje wszystko Żeby tylko znalezc teraz czas wybracac sie jeszcze raz na rundke po salonach... Szkoda ze mamy zawalone weekendy na uczelni
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-03-10 o 18:40 |
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
mi się granatowe nie podobają, świecące także
|
|
|
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny składam spóźnione życzenia urodzinowe, bardzo przepraszam ale nie miałam dostępu do neta.
Gratuluje sukien ślubnych. O garniturach nie rozmawiam bo tylko bardziej się irytuje, ponieważ mój TŻ ma zamiar się tym zająć maj-czerwiec a ja się nie wtrącam. Zrobiłam kilka zaproszeń i postaram się wrzucić je na stronę, jak tylko zrobię zdjęcia. |
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Mój będzie miał czarny, bądz jakiś inny, ale ciemny. Nie podobają mi się jasniejsze. Taliowany. A czy kamizelka, krawat, musznik czy mucha to sie okaze jak pojdziemy przymierzac te garnitury
Choć moj nie bardzo jest za muszką, bo "nie chce wyglądac ja pingwin"
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
mój ma stalowy taliowany lekko błyszczący garnitur
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Zadomowienie
|
Co o niej myślicie? Zaznaczę, że szukam sukni dopasowanej u góry i takiej właśnie pofalowanej dołem. A Wam się podoba?
|
#2725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to oczywiście moja opinia- Tobie może się podobac i możesz się w niej dobrze czuć, aczkolwiek obecnie w takim stylu pofalowane dołem jest ogrom a są dużo ładniejsze.
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
no czasami jak coś palnie to
i tak wiem, ze we wszystkim bedzie przystojny![]() Cytat:
ale każda ma inny gust
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz wrzucic fotke to doradzimy Cytat:
tak!! to przejscie gory na falbany jest idealne!! tez zwrocilam na to uwage A wiesz ze dzis byla wystawiona juz na salonie? Chyba ze czekala na mnie, ale miala juz metke wiec jest juz raczej oficjalnie na sklepie Cytat:
widze ze Audrey juz odpisala gdzie ten salon, sukienki nie ma na stronie, ale tak jak napisalam: w salonie juz jest oficjalnie Co do niskiego stanu to u mnie rowniez bedzie wyzej, na wysokosci gornej czesci kosci biodrowych (choc na anatomii sie nie znam ) z reszta ta byla za dluga wiec i proporcje calosci beda dopasowane do mojego wzrostudziekuje ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam MENU Obiad: - rosół z makaronem - 6 gatunków mięsa= dewolaj,zraz z pieczarką, karkówka pieczona, austryjaczki (zapomniałam co to dokładnie było), udko z kurczaka, schabowe + sosy - ziemniaczki z wody - 3 rodzaje surówek= marchewka z selerem, buraczki, wiosenna z kapusty pekińskiej Przystawki: - zimne nóżki drobiowe i wieprzowe (pół na pół) - schab w galarecie - nugetsy z kurczaka + sosy - koreczki śledziowe Sałatki: - sałatka z kurczaka - sałatka z tuńczyka Dania ciepłe: (dokładnie w takiej kolejności) - zupa gulaszowa - karkówka pieczona + frytki/ziemniaczki pieczone + surówka z czerwonej kapusty - barszcz czerwony + krokiety z pieczarkami i serem Do tego tort Ambasador i z 14 rodzai ciast. Co o tym myślicie? Kucharka mówiła, że w zupełności wystarczy.
|
|
#2730 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() dawno mnie u Was nie było, ale zanalazlam chwilke czasu i jestem ![]() do Ślubu coraz mniej czasu.. i zaczynam odczuwać stresik.. Byłam ostatnio na przymiarce sukni i Pani krawcowa bardzo się zdziwiła bo ma sporo poprawek... W listopadzie była mi ta suknia za mała a w tej chwili musi ją sporo zmniejszyć... bo (pochwale Wam się) schudłam 15 kg Boje sie , że nie ogarne wszystkiego TŻ caly czas za granicą a ja pracuje po 10 godz... ![]() Gdzieś tam wcześniej czytałam o przydatnych "rzeczach" w dniu wesela.. np. igla i nitka... co jeszcze warto mieć ze sobą?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

) a gdzie Wy kupiliscie garnitur???

wczesniej trzeba bylo dosyc duzej wyobrazni, zeby zobaczyc Brianne z serduszkiem
zakochalam sie w trenie
gdybym byla sama to pewnie do tej pory stalabym tam i zastanawialabym sie czy brac z trenem czy bez, bo jadac tam bylam pewna ze bez, ale jak go zobaczylam, i mama go zobaczyla to ona - "oczywiscie ze bierzesz z trenem!!" 

tez chce w tym stylu, tylko myślę, że do mojej figury (zgubiłam talię)

(