Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012. - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 16:21   #571
MissZuzia
Zadomowienie

Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ju pi ja jej madafaka dostałam okres! (7 tyg po porodzie, 5 tyg od odstawienia od cyca)
Z tej okazji stawiam Wam po kielunku

ojej to nie dobrze straznie nie lubię globułek

chlusta i dławi się po odbiciu?? to agent

Dołączam się do byle jakiej nocy młoda ockła się o 23.50 na papu, zasnęła bez problemu, myslałam, że mi prześpi z 6 godzin (marzenie) a ona 4.30 się budzi jak z zegarkiem w ręku na żarcie no ale po tym zasnęła, tylko dłużej jej to zajęło a ja? obudziłam się przed 3 bo mi laptop sam się włączył 'baza wirusów została zaktualizowana" potem sms do szwagra z pytaniem: "wyłączysz te światło?????" nie wyłączył, przysnęłam, obudziłam się znów przez koszmar bo coś mnie gryzło w stopy i nimi tarłam (wczorajszy animal planet ) i obudziłam się przerazona... no i wtedy wyłączyłaś światło u P. w pokoju, także mało spałam i czuję się fatalnie... do tego pogoda-

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Neska mam nadzieję, że efekty szybko będą widoczne!!

Inutil biedny Julek - ciekawe co to

Dziewczyny po połogu i po 'pierwszym razie' jak to jest 'po' ? boli? bo się boję jak jakaś dziewica
dziękuję, dla mnie malinkowe karmi

no agent to on jest że hej, teraz już się boję nawet na 1min zostawić go jak jestem sama i musze do wc

ja też nie lubie glubul, a teraz tym bardziej bo jakoś nadal mam obawy żeby tam pchać łapki dziś w ogóle miałam takiego stresa przed tym badaniem u gina jak przed maturą

Też się boję tego....
Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/sliczna-karuzela-f...185745298.html ma któraś z was taką karuzele bo chce małemu kupić lub komuś podpowiedzieć jako prezent na chrzciny
ja mam i mój nie jest nimi zainteresowany bo kolorki są mdłe, a on lubi żywe i woli matę z FP Rainforest
poza tym te miśki mega pedałowato wyglądają

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 17:36   #572
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Hejo

Poczytałam, ale nie mam czasu poodpowiadać

Moje dziecię spało dzisiaj 5 godzin ciągiem w dzień - w trakcie i po spacerze a teraz leży i gada... wcześniej pokłócił się z zabawkami z leżaczka

A ja właśnie zrobiłam zakupy na all - 10 puszek mleka dzisiaj musiałam specjalnie do miasta lecieć, bo w aptece nie było

Niedługo mamy gościa, musimy wykąpać w międzycasie dziecię więc papa
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 17:37   #573
Oluska1988
Raczkowanie

Do dziewczyn, które walczyły z pleśniawkami: co pomogło i po jakim czasie? Ja na razie stosuję aphtin, ale coś marnie idzie...[/QUOTE]

Nystatyna w zawiesinie Apthin jest za słaby jak już są zaawansowane a antybiotyk od razu pomógł karmisz piersią to też smaruj tym sutki. Jak ręką odjoł.
Oluska1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 18:21   #574
czubasek20
Zakorzenienie

Dziewczyny które sa po sn mam pytanko. Kiedy moge się władować do wanny pelnej wody bo mam dosc prysznica

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 18:45   #575
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
moj odrabia straty.. 500 w 7 dni

przy przyjeciu do szpitala miał prawie 4500, przy wyjściu 4200 - 3 dni niejedzenia a teraz 4700

w ogole to zmieniamy system karmienia bo Igor strasznie łapczywie je i łyka duzo powietrza-teraz jemy co 2 godzinki po 80.. tzn od dzisiaj od wizyty... zobaczymy jak to bedzie wygladac...
duło przybrał ale to chłopina przecież! bez obaw- nadrobi
Cytat:
Napisane przez raqla Pokaż wiadomość
Dzięki, tylko będzie problem z tym łapaniem - musiałabym czatować przy gołej pupinie, a mała strasznie szybko marznie (po mamusi) i zaraz kicha i dostaje czkawki
moja ma to samo sikała często, gdy przykładałam zimną chusteczkę do wytarcia najlepszy i najtańszy sposób
Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
no ja też o tym słyszałam, ale to obrzydliwy sposób, no i druga sprawa... jak złapać te siuśki?
jak wyżej oj tam obrzydliwy- ale skuteczny przecież nie połyka sików tylko ocierasz jęzor
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
ja też nie lubie glubul, a teraz tym bardziej bo jakoś nadal mam obawy żeby tam pchać łapki dziś w ogóle miałam takiego stresa przed tym badaniem u gina jak przed maturą

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Moje dziecię spało dzisiaj 5 godzin ciągiem w dzień - w trakcie i po spacerze a teraz leży i gada... wcześniej pokłócił się z zabawkami z leżaczka

A ja właśnie zrobiłam zakupy na all - 10 puszek mleka dzisiaj musiałam specjalnie do miasta lecieć, bo w aptece nie było

Niedługo mamy gościa, musimy wykąpać w międzycasie dziecię więc papa

10 puszek mleka?? wow, ile Cię zakupy wyniosły??

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 19:53   #576
MMONIKA9
Wtajemniczenie

już mi pięknie mały spał odłożyłam go do łóżeczka do góry siostra tż zaczeła drzec sie na małą ta zaczeła tupac gierami i sie drzec a u nas na dole bardzo to słychać no i juz mały nie śpi i już mam mega ku..rwa , nienawidze z nimi mieszkać tak to jest jak sie z kimś dzieli dom
Stary 2012-03-10, 20:07   #577
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny które sa po sn mam pytanko. Kiedy moge się władować do wanny pelnej wody bo mam dosc prysznica
kurcze nie wiem, ja już 2 miesiące po ale nawet nie mam czasu na relaks w wannie wieczorem bo jak już mały śpi to szybko pod prysznic, że o wannie nawet zapominam i hop do łóżka, żeby złapać jak najwięcej snu

wiec podłączę się pod twoje pytanko

Stary 2012-03-10, 20:12   #578
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze nie wiem, ja już 2 miesiące po ale nawet nie mam czasu na relaks w wannie wieczorem bo jak już mały śpi to szybko pod prysznic, że o wannie nawet zapominam i hop do łóżka, żeby złapać jak najwięcej snu

ja nie wiem kiedy wolno ale ja cały czas się kąpie tzn przez pierwsze 3 tyg od porodu to tylko prysznic a potem to już normalnie kąpiel w wannie

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

przed kąpielą zważyłam miśka a więc waży już 6,5kg i ma 68cm
ciekawe co z tą naszą Aniulą? szukałam jej nr w K. ale nie podała
Stary 2012-03-10, 20:21   #579
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
ja nie wiem kiedy wolno ale ja cały czas się kąpie tzn przez pierwsze 3 tyg od porodu to tylko prysznic a potem to już normalnie kąpiel w wannie

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

przed kąpielą zważyłam miśka a więc waży już 6,5kg i ma 68cm
ciekawe co z tą naszą Aniulą? szukałam jej nr w K. ale nie podała
ciekawe ile nasz ma tydzień temu miał 6,1kg

a udaje ci się wymierzyć małego dość dokładnie mi się jeszcze nie udało

Stary 2012-03-10, 20:29   #580
anankee
Rozeznanie

Cytat:
http://allegro.pl/sliczna-karuzela-f...185745298.html ma któraś z was taką karuzele bo chce małemu kupić lub komuś podpowiedzieć jako prezent na chrzciny
ja mam, wg mnie beznadziejna. Kupiłam ją już przy Emilce, zero zainteresowania, melodie beznadziejne, mdłe kolory i zabawki tak wysoko że dziecko nawet gdyby chciało nie może ich złapać. Fifi też się nie interesuje, ale on jeszcze mały.

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
już mi pięknie mały spał odłożyłam go do łóżeczka do góry siostra tż zaczeła drzec sie na małą ta zaczeła tupac gierami i sie drzec a u nas na dole bardzo to słychać no i juz mały nie śpi i już mam mega ku..rwa , nienawidze z nimi mieszkać tak to jest jak sie z kimś dzieli dom
u mnie Fifi jest przyzwyczajony do hałasu, Emi się sporo wydziera w ciągu dnia, hałasuje zabawkami, a jego to nie rusza jak śpi. I dobrze, bo raczej ciężko by mi było uciszać 15 miesięczne dziecko

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:

ja mam tak samo, jak tylko dzieci połoze spać, to szybko biorę prysznic i do łózka, zresztą ja nigdy nie lubiłam wylegiwać się w wannie.

dziewczyny dziś dzień mężczyzn ponoć. Dzisiaj będę się po raz pierwszy rozdziewiczać po porodzie

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 20:29   #581
ranula
Raczkowanie

dxiewczyny nawet nie wiecoie jakie to wsparcie wiedziec ze inni tez maja takie same problemy. dziekuje za rady i sprobujemy,najwazniejsze zeby udalo sie choc raz w nocy 3h pospac,podobno wtedy organizm sie regeneruje a ja juz padam na twarz.
a powiedzcie mi jeszcze czy wasze dzieci zasypiaja po mleczku czy musicie je jakos oddzielnie usypiac? wydaje mi sie to logiczne w nocy a w dzien to mozna jakos ogarnac pozabawiac i usypiac inaczej. ale w nocy sobie nie wyobrazam,tylko ze najczesciej nasza hanula zrobi sobie kupsztala podczas karmienia i trzeba przewijac i i tak sie wybudza. idealem byloby gdyby zasypiala sama w lozeczku jak mmoniki dzidzia. kurcze kobieto jak to zrobilas?!
ranula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 20:34   #582
anankee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ranula Pokaż wiadomość
dxiewczyny nawet nie wiecoie jakie to wsparcie wiedziec ze inni tez maja takie same problemy. dziekuje za rady i sprobujemy,najwazniejsze zeby udalo sie choc raz w nocy 3h pospac,podobno wtedy organizm sie regeneruje a ja juz padam na twarz.
a powiedzcie mi jeszcze czy wasze dzieci zasypiaja po mleczku czy musicie je jakos oddzielnie usypiac? wydaje mi sie to logiczne w nocy a w dzien to mozna jakos ogarnac pozabawiac i usypiac inaczej. ale w nocy sobie nie wyobrazam,tylko ze najczesciej nasza hanula zrobi sobie kupsztala podczas karmienia i trzeba przewijac i i tak sie wybudza. idealem byloby gdyby zasypiala sama w lozeczku jak mmoniki dzidzia. kurcze kobieto jak to zrobilas?!
mój Fifi zazwyczaj budzi się 2 razy w nocy na papu. I zazwyczaj zasypia sam odłożony do łóżeczka. Czasem się przebudza i marudzi, więc wtedy biorę go do nas do łóżka i podaję mu smoka (bo nie mam siły siedzieć przy łóżeczku godzinę i mu go co chwilę podawać). Ja mu zmieniam pieluchę zazwyczaj przy karmieniu około 2 w nocy, bo nie wyobrażam sobie żeby miał całą noc spędzić w jednej pieluszce (od godziny 19 do 7 rano), mimo że on już od dawna nie robi kup w nocy, ale za to sika na potęgę.

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 20:35   #583
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
ja mam, wg mnie beznadziejna. Kupiłam ją już przy Emilce, zero zainteresowania, melodie beznadziejne, mdłe kolory i zabawki tak wysoko że dziecko nawet gdyby chciało nie może ich złapać. Fifi też się nie interesuje, ale on jeszcze mały.

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

u mnie Fifi jest przyzwyczajony do hałasu, Emi się sporo wydziera w ciągu dnia, hałasuje zabawkami, a jego to nie rusza jak śpi. I dobrze, bo raczej ciężko by mi było uciszać 15 miesięczne dziecko

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

ja mam tak samo, jak tylko dzieci połoze spać, to szybko biorę prysznic i do łózka, zresztą ja nigdy nie lubiłam wylegiwać się w wannie.

dziewczyny dziś dzień mężczyzn ponoć. Dzisiaj będę się po raz pierwszy rozdziewiczać po porodzie

ja mojego też przyzwyczajam do hałasu w dzien niralnie gra tv radio ja z tż normalnie gadamy przy nim jak spi ale wieczorem jest nauczony zasypianiua w ciszy to jest jego czas na wyciszenie sie a u nas niestety kazde tapniecie slychac wiec jak mala biega tupie gierami to bardzo słychac a jak przesowaja kanape to juz masakra wczoraj o 21 w salonie skladała kanape i szurała nogami od wyra po podlodze poszlam sprawdzic co ona rbi ? czy jej sie zachcialo o 21 robic przemeblowanie bo az mnie zaczeły wku..rwiac te dzwieki maly zaczal sie wybudzac no ale okazalo sie ze kanape sklada jak by tego wczesniej nie mozna było zrobić tym bardziej ze ewie ze u nas na dole bardzo to słychac

sory za błedy ale małego mam na klacie jedna reka go trzy,mam a druga pisze
Stary 2012-03-10, 20:38   #584
ranula
Raczkowanie

dopiero teraz zauwazylam ze jestem ostatnia ktora urodzila w lutym rzutem na tasme udalo mi sie jeszcze 28ego a jednak nikt nie skusil sie na porod 29ego?
kurcze moze anusia tez juz po?i pewnie zgarnie cala pule z zakladu,nalezy jej sie!
Stary 2012-03-10, 20:43   #585
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
nie mam pojecia nawet nie wiesz jaka ja jestem szczesliwa ze on taki chetny do zasypiania w łóżeczku bo ja ogólnie sie bałam ze on w nim nie bedzie spac bo jak mial robiony pokoik to od urodzenia przez 2mc spal ze mna w wyrze i byłam przekonana ze łózeczko juz bedzie nie potrzebne ale widocznie o wiele lepiej spi mu sie na wygodnym materacu niz maminej podusi mój zasypia mi na rekach podczas karmienia i odkładam go do łózeczka czasem sie przebudzi to szybko klade mu miedzy raczki pieluszke by mógł ja sobie przytulic kawalek naciaga sobie na buzke i spi a w dzien robie tak samo kłade go do łózeczka daje smoczusia nasuwam mu kawałek pieluszki na buzke kłade swoja reke na jego pleckach lub dupci i hgo delikatnie kolebie troche sie powierci i po chwili juz spi wtulony w pieluche

tak mniej wiecej to wyglada
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 580.jpg (57,3 KB, 70 załadowań)
Stary 2012-03-10, 20:46   #586
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
ciekawe ile nasz ma tydzień temu miał 6,1kg

a udaje ci się wymierzyć małego dość dokładnie mi się jeszcze nie udało
tak wiesz pi razy oko czasami moze miec wiecej bo ja go sobie klade na stół zaznaczam głowke potem lekko prostuje jego nozke choc to trudne bo on strasznie wierzga tymi gierkami i potem biore miare i sprawdzam ile wyszło
Stary 2012-03-10, 20:48   #587
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
nie mam pojecia nawet nie wiesz jaka ja jestem szczesliwa ze on taki chetny do zasypiania w łóżeczku bo ja ogólnie sie bałam ze on w nim nie bedzie spac bo jak mial robiony pokoik to od urodzenia przez 2mc spal ze mna w wyrze i byłam przekonana ze łózeczko juz bedzie nie potrzebne ale widocznie o wiele lepiej spi mu sie na wygodnym materacu niz maminej podusi mój zasypia mi na rekach podczas karmienia i odkładam go do łózeczka czasem sie przebudzi to szybko klade mu miedzy raczki pieluszke by mógł ja sobie przytulic kawalek naciaga sobie na buzke i spi a w dzien robie tak samo kłade go do łózeczka daje smoczusia nasuwam mu kawałek pieluszki na buzke kłade swoja reke na jego pleckach lub dupci i hgo delikatnie kolebie troche sie powierci i po chwili juz spi wtulony w pieluche

tak mniej wiecej to wyglada
hehe "nie patrzcie na mnie, śpię" z zabierasz mu potem tą pielusię?
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 20:50   #588
*Agatek*
Zakorzenienie

Gdzie jest moja Pearl?? Gwiazdeczko???

Cytat:
też na początku każda z nas padała na twarz to normalne, jesteś wycieńczona po porodzie, a tu jeszce opieka przy noworodku...
Forum jest po to, aby siebie wspierać- służymy pomocą

Poza tym nie tylko MMONIKA potrafi usypiać dziecko w swoim łóżeczku, ale również inne dziewczyny to potrafią, ale się z tym tak nie obnosi... (bez urazy )

Stary 2012-03-10, 20:51   #589
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe "nie patrzcie na mnie, śpię" z zabierasz mu potem tą pielusię?
tylko ide ja lekko odchylic mu pd buzki i tak spi w nocy jak sie budzi to pielucha jest w tym samym miejscu ale nad ranem np juz jest gdzies wcisnieta w kąt
Stary 2012-03-10, 20:53   #590
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Poza tym nie tylko MMONIKA potrafi usypiać dziecko w swoim łóżeczku, ale również inne dziewczyny to potrafią, ale się z tym tak nie obnosi... (bez urazy )
oj oj ktoś tu po bandzie pojechał.....

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
tylko ide ja lekko odchylic mu pd buzki i tak spi w nocy jak sie budzi to pielucha jest w tym samym miejscu ale nad ranem np juz jest gdzies wcisnieta w kąt
bo ja to mam ciągłą schizę, zeby się mały nie udusił....
Stary 2012-03-10, 20:56   #591
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdzie jest moja Pearl?? Gwiazdeczko???

też na początku każda z nas padała na twarz to normalne, jesteś wycieńczona po porodzie, a tu jeszce opieka przy noworodku...
Forum jest po to, aby siebie wspierać- służymy pomocą

zostawie to bez komentarza...

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
chyba się komuś coś zbliża - jakaś ciocia z ameryki???

[/QUOTE]
bo ja to mam ciągłą schizę, zeby się mały nie udusił.... [/QUOTE]
tez się na początku tego bałam ale tak zasypia tak mu sie dobze spi wiec mu zostawiam fakt na poczatku co godzinke chodizlam sprawdzac czy wszytsko ok
Stary 2012-03-10, 21:01   #592
ranula
Raczkowanie

ej no laski,chodzio mi tylko o to ze daje to nadzieje dla mnie ze komus sie udalo nauczyc dziecko zasypiania w lozeczku-co podziwiam! a ze akurat mmonika napisala to o do niej sie odnioslam,ale widac jest wiecej takich przypadkow,co daje jeszcze wieksza nadzieje wiec nie obrazac sie tylko byc z siebie dumnym!
Stary 2012-03-10, 21:02   #593
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
chyba się komuś coś zbliża - jakaś ciocia z ameryki???

bo ja to mam ciągłą schizę, zeby się mały nie udusił.... [/QUOTE]
tez się na początku tego bałam ale tak zasypia tak mu sie dobze spi wiec mu zostawiam fakt na poczatku co godzinke chodizlam sprawdzac czy wszytsko ok [/QUOTE]

to na czerwono wyżej było do Agatka, ze pojechała po bandzie

a co do spania to ja się przyczajam, zeby małego przeniesc na noc juz do jego pokoiku (teraz spi w koszu obok naszego łózka w sypialni)... ale nadal mam stracha... co prawda pokoik bliziutko sypialni bo tylko korytarz dzieli ale i tak sie boje...
Stary 2012-03-10, 21:03   #594
ranula
Raczkowanie

czy ktos zna i wdrazal latwy plan wg tracy hogg z ksiazki jezyk niemowlat?
Stary 2012-03-10, 21:05   #595
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
bo ja to mam ciągłą schizę, zeby się mały nie udusił....
tez się na początku tego bałam ale tak zasypia tak mu sie dobze spi wiec mu zostawiam fakt na poczatku co godzinke chodizlam sprawdzac czy wszytsko ok [/QUOTE]

to na czerwono wyżej było do Agatka, ze pojechała po bandzie

a co do spania to ja się przyczajam, zeby małego przeniesc na noc juz do jego pokoiku (teraz spi w koszu obok naszego łózka w sypialni)... ale nadal mam stracha... co prawda pokoik bliziutko sypialni bo tylko korytarz dzieli ale i tak sie boje...[/QUOTE]

wiem wiem kochan ado kogo to było skierowane - ja tylko to skomentowałam po swojemu

no ja mam jego pokoik obok naszego ze tez tylko maly korytarzyk jest narazie z nim nie spie w jednym pokoju bo nie ma jeszcze tam kanapy bo póxniej jak bedzie robiony remontr naszego pokoju to gdzies sie bedziemy musieli przeniesc ze spaniem
Stary 2012-03-10, 21:06   #596
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
no sorry, ale ja to znam na pamięć na tym forum - trochę to nudne zaczyna się robić, bo wiele z nas też tak nauczyło dziecko, ale się tym nie przechwala co chwila, bo to powinno być normalne Jednym się udaje, drugim nie, ale to kwestia czasu i cierpliwości

Stary 2012-03-10, 21:07   #597
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:

wiem wiem kochan ado kogo to było skierowane - ja tylko to skomentowałam po swojemu

no ja mam jego pokoik obok naszego ze tez tylko maly korytarzyk jest narazie z nim nie spie w jednym pokoju bo nie ma jeszcze tam kanapy bo póxniej jak bedzie robiony remontr naszego pokoju to gdzies sie bedziemy musieli przeniesc ze spaniem
wypiłam pare łyków piwa i mam skapnięcie opóźnione kurcze tyle człowiek na odwyku ze potem paroma łykami się upija ...
NAsz junior spi i smieje się w głos przez sen
Stary 2012-03-10, 21:11   #598
MMONIKA9
Wtajemniczenie

no sory ale twoje codzienne historie o kupach twojego dzieck ate zjuz zaczynaja sie robic nudne i tak samo na poprzednich forach twoje nawijanei w kółko o łózeczku ze chcesz taki kolor ale takeigo nie maja i sranie w banie też zostawiłam bez komentarza wiec jak ciew tak drazni co pisze o po prostu omijaj moje posty i bedzie spokoj ja twoje pomijam i zostawiam bez komentarza a tez duzo twoich postów mnie drażni

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
wypiłam pare łyków piwa i mam skapnięcie opóźnione kurcze tyle człowiek na odwyku ze potem paroma łykami się upija ...
NAsz junior spi i smieje się w głos przez sen
ojj to jest super widok mojemu tez coraz czesciej udaje sie zasmiac na głos
Stary 2012-03-10, 21:12   #599
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ej no laski,chodzio mi tylko o to ze daje to nadzieje dla mnie ze komus sie udalo nauczyc dziecko zasypiania w lozeczku-co podziwiam! a ze akurat mmonika napisala to o do niej sie odnioslam,ale widac jest wiecej takich przypadkow,co daje jeszcze wieksza nadzieje wiec nie obrazac sie tylko byc z siebie dumnym!
jakbyś nie zauważyła, to nasza koleżanka w co drugim komentarzu się przechwala, że jej dziecko samo zasypia w łóżeczku, nie da rady tego zapomnieć

Stary 2012-03-10, 21:12   #600
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

nie kłócić mi się tu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości