|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki Alterra
Byłam dzisiaj w rossie z zamiarem wykorzystania rabatu na krem do twarzy. Patrzę, a tam wszystkie produkty do twarzy poprzeceniane właśnie o 20% . Zgłupiałam w tym momencie i stwierdziłam że zapytam się pani w kasie czy wie czy ta zniżka jest naliczana od normalnej ceny czy np. łączy się z tą promocją w sklepie
pani niestety nie miała zielonego pojęcia w ogóle o takim kodzie Może Wy się orientujecie jak to z tym jest? |
|
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, jaki krem Alterry do mocno naczynkowej cery będzie najlepszy? |
|
|
|
|
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
To świetnie
!Może bezzapachowy? |
|
|
|
|
#874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przy kasie mowie 'mam kod rabatowy na produkt do twarzy z alterry' 'ale o co chodzi?' no i tlumacze jak glupolowi.. w koncu wpisala mi podany kod i od tej ceny promocyjnej 7zl z kawalkiem odjela mi 1,60zl heh
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
o rany a ja dziś byłam w rossie, ale nie patrzyłam na kosmetyki do twarzy bo się nie spodziewałam żadnej promocji! Serio wszystkie są przecenione? Nawet z dziką różą?
|
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#878 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzika róża też była przeceniona
![]() Chyba najlepiej będzie jak sprawdzisz u siebie w rossie
Edytowane przez koniczynka15 Czas edycji: 2012-03-08 o 20:39 |
|
|
|
|
#879 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam,że pisałyście o szamponie do włosów farbowanych. A było już o nowym szamponie regenerującym Makadamia i Figa ?
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslicie, że ten bezzapachowy do mojej naczynkowej cery będzie lepszy niż ten z aloesem? |
|
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
|
#883 |
|
Zadomowienie
|
Mam zamiar dzisiaj wykorzystac kupon i kupic jakis krem do twarzy. Poczytalam na wizazu i tym watku, ale mam wrazenie, ze jestem jeszcze glupsza niz na poczatku :P moze Wy mi poradzicie? Potrzebuje kremu na dzien z dosc dobrym nawilzeniem
|
|
|
|
|
#884 |
|
Rozeznanie
|
Ja na swojej wishliście mam krem sensitiv i aloesowy na noc , ale tego ostatniego nie mogę znaleźć
|
|
|
|
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sie pytam czy moge byc chytra i czy da sie wykorzystac ten sam kod rabatowy ponownie?
inaczej: czy kazda wizazanka ma inny kod?
|
|
#886 |
|
Rozeznanie
|
to chyba niemożliwe, żeby każdy miał inny. no bo jak? ściągamy pdf-a pod tym samym linkiem...
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
|
#888 |
|
Wtajemniczenie
|
pytam sie tak bo przeczytalam ze ten kod mozna uzyc do zakupu jednego produktu :p
ktory z olejkow byscie polecily do wlosow - procz tego na cellulit?
|
|
#889 |
|
Zadomowienie
|
Krem wzięłam w końcu bezzapachowy. Zobaczymy jak się będzie sprawował
![]() Co do olejku to ja mam papaja i migdał. Stosuję go głównie do twarzy ( Wczoraj wieczorem pod wpływem Waszych wcześniejszych postów postanowiłam nałożyć go na włosy Nałożyłam jednak od połowy długości, bo rano nie mam za wiele czasu na długie mycie głowy, a bałam się, że mi się włosy zaraz przetłuszczą. Włosy umyłam najpierw szamponem oczyszczającym z YR, a drugi raz granat i aloes z Alterry (mój pierszy test). Na koniec nałożyłam jeszcze odżywkę granat i aloes, którą uwielbiam. Włosy po wysuszeniu suszarką nie były jakoś szalenie miękkie, ale zauważyłam, że zwiększyły objętość i są jaby bardziej puszyste (ale nie sianowate). Podoba mi się ten efekt, ale spróbuję nałożyć ten olejek tylko na ok. 3 godziny, bo wydaje mi się, że to lepiej służy moim włosom
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja lubię jeszcze do włosów używać oliwki z BD
|
|
|
|
|
#891 |
|
Wtajemniczenie
|
bylam dzis w rossie z zamiarem zakupu szamponu z figa w promo a tu znok akurat nie wiadomo czemu ten nie byl w promocji tylko w regularnej cenie
|
|
|
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
Nawet mi nie mów takich rzeczy! Ja właśnie po figę się wybierałam
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety ten szampon z figą nie jest na promocji, a sama chciałam go zakupić.
zamiast tego wzięłam szampon z papają i bambusem i jeszcze maskę z granatem maska już wczoraj miała pierwsze testy i wypadła bardzo ok, więc chyba zrobię sobie jakieś zapasy ![]() zastanawiam się jeszcze nad tym kremem "brązującym"- polecacie go czy raczej nie? jak oceniacie jego krycie? czy kolor nie będzie zbyt ciemny dla osoby o baaardzo jasnej cerze? boję się trochę tego alkoholu na drugim miejscu w składzie...
|
|
|
#894 |
|
Zadomowienie
|
To niedobrze
W takim razie nie kupię szamponu, bo zapas papai mam
|
|
|
|
#895 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
maska na pewno, bo sama kupiłam, a odżywki tak na 90% jestem pewna, że też są
w sumie miło mnie to zaskoczyło, bo w gazetce jest informacja tylko o przecenionych szamponach
|
|
|
#897 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
|
#898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozniej sprawdze
|
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny może wy mi doradzicie szukam czegoś do twarzy - mam przesuszoną cerę po zimie z burzą hormonalną ( urodzenie dziecka i karmienie go piersią 7,5 miesiąca ) jakieś wypryski, wągry się pojawiają.Wiecie czasu mało dla siebie :P i najlepiej coś z rosa
|
|
|
|
|
#900 | |||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny potrzebuje porady.. Jakiego tonika używacie? Aaa i kończy mi się krem do mycia Alterry spróbowałabym czegoś innego.. Co stosujecie?
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
ładnie pachnie.. nadaje ładny koloryt skórze.. nie widac go.. wyrównuje.. spokojnie możesz go kupić do swojej cery.. ja też blada twarz![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- nie bedziesz.. kupuj ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
, nakładam krem Alterra brzoskwiniowy i tyle.. Podsumowując.. przestało mnie sypać (są wyjątki różnie to bywa), cera się wygładziła, nawilżyła - jestem bardzo zadowolona Kosmetyki tanie.. spróbuj
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

pani niestety nie miała zielonego pojęcia w ogóle o takim kodzie 

!

Nałożyłam jednak od połowy długości, bo rano nie mam za wiele czasu na długie mycie głowy, a bałam się, że mi się włosy zaraz przetłuszczą. Włosy umyłam najpierw szamponem oczyszczającym z YR, a drugi raz granat i aloes z Alterry (mój pierszy test). Na koniec nałożyłam jeszcze odżywkę granat i aloes, którą uwielbiam. Włosy po wysuszeniu suszarką nie były jakoś szalenie miękkie, ale zauważyłam, że zwiększyły objętość i są jaby bardziej puszyste (ale nie sianowate). Podoba mi się ten efekt, ale spróbuję nałożyć ten olejek tylko na ok. 3 godziny, bo wydaje mi się, że to lepiej służy moim włosom