|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz. XII- Hu hu ha! Hu hu ha! Idzie sesja zła!
Oj tam zaraz miłość... wiosna!
![]() ![]()
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogole dnia kobiet nie obchodze, ani dnia mezczyzn czy chlopaka ;-)
Siedze sama w mieszkaniu i strasznie mi sie nic nie chce, pomijajac fakt, ze wstalam o.. 12 ![]() A i ja tej wiosny w ogole nie czuj :| właśnie leje u mnie za oknem i jest szaro, buro i ponuro..
![]() |
#1953 |
Zakorzenienie
|
ma może któraś książkę do niem studio d a1 część 2 ?
![]() |
#1954 |
Zadomowienie
|
Niestety, ludzie z roku są jacy są
![]() Cały dzień źle się czuję, do tego ta pogoda- nic mi się przez nią nie chce. Chcę już wiosnę. ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Dziewczyny, włączam dziś gg, a tam kontakty zupełnie mi się pomieszały. Zawsze miałam w porządku alfabetycznym, a dziś wszystko przemieszane. Dostępne osoby zawsze były u góry listy, a teraz są różnie ułożone. Nie wiecie może jak mogę to zmienić żeby było jak dawniej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1955 |
Wtajemniczenie
|
Wy łobuzy jedne... jak się uczę to coś piszecie, a jak sobie przerwę robię, to żadna nic nie skrobnie
![]()
![]() |
#1956 |
#etergirl
|
Rzeczywiście cisza tu ostatnio
![]() napisałam do prowadzącej maila z prośbą o podanie oceny z kolokwium z fonetyki i teraz czekam na odpowiedź. Poza tym wreszcie ogarnęłam prawie wszystkie materiały na studia i jestem na bieżąco ![]() EDIT: fonetyka zaliczona na 3+ ![]() ![]()
Nigdy się nie poddam! Plan: Droga do marzeń... ![]() ![]() Edytowane przez eternitka Czas edycji: 2012-03-10 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1957 | |
Wtajemniczenie
|
Łe, a myślałam, że ten liścik z serduszkami, oznacza coś więcej niż tylko to, że lubisz wiosnę.
![]() A u mnie na razie w sumie ani miłości ani wiosny. Zimno, pochmurno i pada. A tak już bym chciała żeby można było wyjśc na dwór w samym sweterku! ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1959 | |
Wtajemniczenie
|
Gratki
![]() Cytat:
![]() Oj tam nie masz, pisz cokolwiek ![]()
![]() |
![]() |
#1960 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja ostatnio w ramach zwiększenia swojej wiedzy na temat kierunku, który studiuje zaczęłam czytać w necie artykuły na temat energetyki i musze przyznać, że coraz bardziej mnie to kręci. ![]() ![]() ![]() A tak wogóle mam strasznie dużo nauki na przyszły tydzień, a jakoś nie mogę się do niej zabrać, coś niby dziś zrobiłam, ale i tak czuje, że za mało. Pewnie jutro będę rozpaczać, że nie zdąże ze wszystkim. ![]() A w piątek byłam na zakupach i kupiłam sobie spodnie. I straszliwie spodobała mi się torebka w Orsayu (a w sumie torebeczka, bo zbyt dużych rozmiarów to ona nie ma, ale lubie takie ![]() Edytowane przez lilavati007 Czas edycji: 2012-03-10 o 22:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1961 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio jedyne rzeczy jakie kupuję, to jakieś kartki, segregatory, zeszyty, ołówki- nie mam ochoty na zakupy ubraniowe;p Jutro muszę się zmobilizować i siąść coś zrobić porządnie a nie po łebkach że robie, a guzik z tego jest;p
![]() |
![]() |
#1962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do nauki to ja jestem mistrzem udawania, że coś robie i to jest strasznie wkurzające. Bo tak naprwdę potrafie zmarnować cały dzień wałęsając się smętnie po domu i myśląc, że musze coś zrobić oczywiście tego nie robiąc. Kończy się na tym, ze co chwile wchodze na te same głupie strony, choć wiem, że nic tam nowego nie ma, albo siedze i mysle, albo siedze i nie mysle, albo łaże po domu, albo jem, a za naukę się nie zabiore. I porządnie też się nie zrelaksuje, bo wolałabym już rzucić wszystko i chociaż obejrzeć jakiś film albo iść na spacer (mój stan wiedzy byłby w końcu taki sam jak po moim 'naukowym' dniu), ale nie mogę, bo wyrzuty sumienia dają o sobie znać - w końcu powinnam się uczyć! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1963 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I co gorsze czassami- tak jak dzisiaj przy nauce chemii- mam tak, że 1 zdanie czytam 5-6 razy i dalej nie wiem o co w nim chodzi a wcale nie jest napisane trudnym językiem. Jakoś ciężko mi się skupić ostatnio, zapamiętać itp...
![]() |
![]() |
#1964 |
Rozeznanie
|
Mam dokładnie to samo dziewczyny! Mój wczorajszy "naukowy dzień" zakończył się na zrobieniu połowy zadania domowego i "nauczeniem" się tych znaków, które umiałam już w ferie
![]() ![]() ![]() Ale znam odpowiedź na to co nam dolega - przesilenie wiosenne! Nie wiem jak wy ale ja widzę u siebie wszystkie objawy ![]()
![]() |
#1965 |
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tu nie było...
Nie wiem czy nie zrezygnuję ze studiów ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Przepraszam ze się tak strasznie rozpisałam,ale inaczej się nie dało https://wizaz.pl/forum/group.php?&do...message2325159
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1966 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja podobnie jak ty z chemią, mam z termodynamiką. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1967 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny z Krakowa. Miałyśmy się spotkać w nowym semestrze i jakoś się jeszcze nie spotkałyśmy. Jak zapatrujecie się na spotkanie Wizażanek studiujących w Krakowie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1968 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, że dają Wam zestawy ćwiczeń. My na matmie zrobimy 3 całki w 90 minut, nic nie zadaje, na mechanice ma nam wysyłać to jest ok. Ale tak generalnie to sama musisz się martwić o to skąd i jakie ćwiczenia robić. Cytat:
Spotkanie super, tylko szczerze mówiąc nie wiem kiedy... ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- A- i przeczytajcie to: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=679 2 akapit od dołu... jestem przerażona...
![]() |
![]() |
#1969 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Odnośnie spotkania to chyba w weekend w miarę, w tygodniu trudno znaleźć czas na jakieś spotkanie. Odnośnie zestawów, u nas na ćwiczeniach z fizyki facet zamieszcza na swojej stronie zadania, które wymyśla sam, i są raczej trudne i żeby się za nie zabrać, trzeba mieć dobrze teorię opanowaną i "myśleć" fizycznie. Za matmy przesłała nam wykładowczyni jakieś zadania, ale tylko przykładowe, jak ktoś chce się na uczyć, to mówiła, że jest Stankiewicz, Krysicki, jeszcze Gewert Skoczylas i można ćwiczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ją, ale niestety część B1.
W ogole to dalej masz ten sam numer gg? Bo czasem pisze, a Ty milczysz ![]()
![]() |
#1971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba coś z gg nie tak, ja mam dalej ten sam numer.
![]() |
![]() |
#1972 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() A tak wogóle to z wszystkiego mam listy zadań. I z analizy i z mechaniki, i mechaniki płynów i z termy. ![]() No a co do kolokwiów to zawsze trafiałam na takich ćwiczeniowców, którzy dawali analogiczne zadania do tych z listy, choć z tym to akurat różnie bywa, bo niektórzy czasem lubili dowalać coś od siebie. ![]() A co do tego linka - to cóż troszkę rozumiem tą osobę. Ja ogólnie chciałabym strasznie robić to co lubię i dlatego czasem przesadnie zastanawiam się czy napewno dobrze wybralam kierunek, czy będę to napewno lubić, czy nie będę żałować itp. Ale też bralam pod uwagę perspektywy pracy po studiach. Nie mogłabym studiować czegoś czego nienawidzę, ale gdybym wiedziała, że mój kierunek jest całkowicie nieprzyszłościowy nie wiem czy zdecydowałabym się na niego. Niby mówi się, że jak ma się pomysl na siebie to zawsze się poradzi i znajdzie pracę, ale cóż takich osób też pewnie jest sporo, więc mimo wszystko trzeba mieć troche szczęścia no i niektóre zawody poprostu zawsze będą mało zarabiać i nic tego nie zmieni (np. nauczyciel czy zwykły szary wykładowca, skupiający się na nauczaniu studentów, a nie robiący niewiadomo jak błyskotliwej kariery naukowej- nawet jeśli lubi swoją pracę i daje mu ona satysfakcje to zarabia dość mało i jest to niezbyt szanowany społecznie zawód i np. samotnie utrzymać siebie i dzieci już łatwo nie jest, więć mimo wszystko później jakieś niezadowolenie też zostaje) Dlatego pewnie studiowałabym coś co ma dla mnie obojętny stosunek, a jako drugi kierunek najwyżej wzięła ten wymarzony. Ale to ja. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że macie te listy, bo przynajmniej wiecie, czego możecie się spodziewać na ćwiczeniach/kolokwiach. Ja idę na ćwiczenia i nawet nie wiem jaki typ zadań będzie, a zazwyczaj są to zdania inne niż na wykładach(hydraulika, fizyka, mechanika) więc jak nie wiem jak zrobić zadania- jak większość, to siedzę w ławce też jak większość ![]() Ja też rozumiem ale nie aż takie podejście. Mogłabym studiować coś, do czego stosunek mam obojętny jeżeli zapewniłoby mi to pracę- np. dziennikarstwo gdyby było takim kierunkiem. Ale nie wyobrażam sobie np siebie studiującej historii, zajmującej się nią przez 40-50 lat życia i zgarniającej za to kasę. Nienawidzę historii i nie mogłabym się z nią użerać całe życie tylko dla pieniędzy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie no studiowania np. historii czy innych rzeczy, których nie noszę też bym nie mogła, ale studiowanie czegoś co mnie ani za bardzo ciekawi, ani odrzuca myślę, że tak. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1975 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj byłam na zakupach i nareszcie kupiłam sobie buty na tą przejściową porę pomiędzy kozakami a balerinkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1976 | |
Zadomowienie
|
eternitka,
![]() ![]() ![]() ![]() lilavati, mam kupon do orsaya 20 %, chcesz? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1979 |
#etergirl
|
Dzięki Wam wszystkim
![]() ![]() ![]() paktofonika mam nadzieję, że u Was na roku się coś polepszy z tą fonetyką. Trzymam kciuki ![]() newmoon niestety fonetyka chce żebyśmy nad nią dłużej posiedziały ![]()
Nigdy się nie poddam! Plan: Droga do marzeń... ![]() ![]() Edytowane przez eternitka Czas edycji: 2012-03-12 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1980 |
Zadomowienie
|
eternitka- gratuluję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.