Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-11, 00:17   #2791
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Właśnie nam też kobieta z sali zaproponowała 6 dań gorących (poza obiadem), ale wydaje mi się, że to za dużo... Przecież trzeba by co 1,5 godz podawać, to kiedy jeszcze czas na tort, deser i inne rzeczy? Mamy menu ustalać w maju to jeszcze będziemy myśleć nad tym.
Powiem Ci tak że my mamy swoją kucharkę i ona wie co robi bo robi wesela co sobota i robiła też u mojej siostry i każdy był zadowolony że jedzenia dużo i że bardzo dobre (było też 6 dań na ciepło), a my mamy tez poprawiny i to co zostanie to będzie na drugi dzień tort u nas pewnie będzie gdzieś o 23 podany, a reszty jak nie spróbują na weselu to na poprawinach będą jeść
Stary 2012-03-11, 00:44   #2792
a u d r e y
Wtajemniczenie

Widziałam sukienki klaski, wieszak i w sumie już nie wiem sama co jeszcze Ale już nie cytowałam bo idę spać

.. chociaż na tvp hd pianista leci.. to chyba jednak obejżę.

Wrzucę Wam jutro na pocztę komiczne zdjęcia które robiliśmy dzisiaj ze znajomymi, padniecie na zawał

Buziaki i dobrej nocki
Stary 2012-03-11, 08:01   #2793
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że widać...

1. w listopadzie
2. Teraz
gołym okiem widać że na drugim zdjęciu wyglądasz korzystniej

A co do dnia kobiet to mój tż nikogo chyba nie przebije idąc do pracy zakupił 3habazie- dla mnie, swojej mamy i szefowej,w pracy dał szefowej, a jak wracał to zgubił jednego i został mu sam papier w ręce
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 09:13   #2794
niusia_87
Zakorzenienie

śpiochy, wstawać
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 09:36   #2795
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

My jedziemy dzisiaj rozdać pierwsze zaproszenia

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 09:55   #2796
ona8686
Zakorzenienie

Witam Tż właśnie napisała, że snil mu sie nasz slub ma chlopaka przeżycia

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
jestem jeszcze troche fruwam ale sprobuje cos naskrobac
No wiec biore ta sama co Ty
Zdjecia ponizej
sliczna ta sukienka

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
porozmawiajmy o garniturach
Byłam z lubym w barbiturowych sklepach i spodobał mi się taki popielowy garnitur, taki średni
czy Pan Młody możne w takim czy raczej nie, a możne czarny?
brąz i granat odpada, granat=pracownicy pkp oraz poczta polska
http://www.modameska.info/cadmin/upl.../06/27/001.jpg patrz na kolor, a nie na tkaninę
To zalezy w czym czuje sie Tż. Kazdy garnitur w odpowiednim kolorze dobrze dobrany bedzie ladnie wygladał. My jednak stawiamy na czarny.

Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że widać...

1. w listopadzie
2. Teraz
Widac roznice jak dla mnie to spora za wytrwałosc

Cytat:
I pochwalę wam mojego TŻta, który zrobił dzisiaj wieszak z imieniem
Jest złoty, bo taki spray mieliśmy w domu, do wersji ostatecznej będzie inny. I widzę teraz na zdjęciu, że muszę dokładniej wybierać wieszaki, bo ten ma już jakąś skazę, którą pod farbą widać...
dla Tż

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
no to pokazuje i ma bolerko nad którym ja też myślałam i mnie się podoba jak wygląda więc całkiem możliwe że ja też je będę mieć
http://freefourstudio.pl/blog/kasia-...rtaz-slubny-2/

kiciu no właśnie ja już kiedyś pisałam że w żadnej sukni nie czułam że to TA - nigdy w niczym w życiu mi nie towarzyszyło tego typu uczucie jestem osobą która nigdy nie jest pewna na 100%, nie potrafię się zdecydować a później przez następne x czasu analizować czy zrobiłam dobrze że mogłam jednak inaczej
taki typ
Mam tak samo, jak chce cos kupic to tyle razy sie zastanawiam czy aby na pewno bedzie dobre, czy bedzie pasować. A z sukienkami tak samo miałam, tyle namierzyłam i jakos w kazdej cos mi sie podobało, tylko ta jedna zrobila na mnie wieksze wrazenie.

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
http://www.elizabethpassion.com/wp-c...1c7_e2264t.jpg
ale głupoty gadasz
będziesz mieć... to że nie w 2012 nie znaczy że nigdy
Piekna masz sukienke

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:10   #2797
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Dziewczyny tak czytam Wasze wątpliwości co do sukni... piszecie też, że długo szukałyście.
A ja chyba jestem jakaś nienormalna Przecież swoją suknię znalazłam w internecie (wtedy się zakochałam), pojechałam do tego salonu, przymierzyłam 4 suknie (w tym swoją) i tego samego dnia kupiłam I szczerze? Wątpliwości żadnych nie miałam nawet przez moment, wciąż ją kocham niesamowicie !

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:12   #2798
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak czytam Wasze wątpliwości co do sukni... piszecie też, że długo szukałyście.
A ja chyba jestem jakaś nienormalna Przecież swoją suknię znalazłam w internecie (wtedy się zakochałam), pojechałam do tego salonu, przymierzyłam 4 suknie (w tym swoją) i tego samego dnia kupiłam I szczerze? Wątpliwości żadnych nie miałam nawet przez moment, wciąż ją kocham niesamowicie !
Ja z peirwszej zamówionej w ogole się jakoś nie cieszyłam, nie była taka jak chciałam. Obecna jest w 100% taka o jakiej marzyłam

PS. Lady Joanna Przetakiewicz mówiła o trendach na 2012 r. i stwierdziła że najmodniejsze będą konstrukcje 3D , materiały ponaszywane w formie falban- i pokazala krótką spódniczkę w formie naszego dołu Ale będziemy IN
Stary 2012-03-11, 10:14   #2799
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

To zalezy w czym czuje sie Tż. Kazdy garnitur w odpowiednim kolorze dobrze dobrany bedzie ladnie wygladał. My jednak stawiamy na czarny.
TŻ nie lubi garniturów.
Przejrzałam zdjęcia ślubne, by sprawdzić jakie Pan Młody ma kolor garnituru, w większości czarny. Szare garnitury też były.

Pytanie do a u d r e y lub adosienki (nie pamiętam, która pisała), czym się różni garnitur czarny ślubny od pogrzebowego? Oprócz rodzaju "imprezy"
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:25   #2800
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ja z peirwszej zamówionej w ogole się jakoś nie cieszyłam, nie była taka jak chciałam. Obecna jest w 100% taka o jakiej marzyłam

PS. Lady Joanna Przetakiewicz mówiła o trendach na 2012 r. i stwierdziła że najmodniejsze będą konstrukcje 3D , materiały ponaszywane w formie falban- i pokazala krótką spódniczkę w formie naszego dołu Ale będziemy IN
Widzialam!! i to samo pomyslalam chyba mamy mozgi zsynchronizowane

Wrzucaj obiecane zdjecia

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:31   #2801
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
TŻ nie lubi garniturów.
Przejrzałam zdjęcia ślubne, by sprawdzić jakie Pan Młody ma kolor garnituru, w większości czarny. Szare garnitury też były.

Pytanie do a u d r e y lub adosienki (nie pamiętam, która pisała), czym się różni garnitur czarny ślubny od pogrzebowego? Oprócz rodzaju "imprezy"
Wg mnie niczym Mój TŻt nie będzie miał żadnej ozdobnej kamizelki, czy tzw. krawatki. W ogóle jak pójdziemy do sklepu to powiemy że chcemy garnitur superelegancki do pracy czy na obronę czy cokolwiek- byle nie zaczęli Nam pokazywać "ślubnych" czyli o 50% albo i więcej droższych

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Widzialam!! i to samo pomyslalam chyba mamy mozgi zsynchronizowane

Wrzucaj obiecane zdjecia
hahah dokładnie jak pokazała tę kieckę to od razu myślę, o piszę doo Lady ;D

Wrzucę zdjęcia jak wrócę z kościoła aj promys
Stary 2012-03-11, 10:32   #2802
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak że my mamy swoją kucharkę i ona wie co robi bo robi wesela co sobota i robiła też u mojej siostry i każdy był zadowolony że jedzenia dużo i że bardzo dobre (było też 6 dań na ciepło), a my mamy tez poprawiny i to co zostanie to będzie na drugi dzień tort u nas pewnie będzie gdzieś o 23 podany, a reszty jak nie spróbują na weselu to na poprawinach będą jeść
A chyba, że tak. U nas nie ma poprawin
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:38   #2803
ladystar
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny za wszystkie opinie dot. sukienki ciesze sie ze Wam sie podoba.

A teraz jak juz troche sie oswoilam z mysla ze ja mam to moge sie wypowiedziec na temat garniturow.

Moj TZ chce byc absolutnie wyjatkowy w tym dniu, zupelnie jak Panna Mloda i jest gotowy kupic cos w czym moze wyjdzie tylko raz.

Najpierw upieral sie przy jakims jasniejszym garniturze (bo w ogole jest przekonany ze w jasnych rzeczach jest mu najlepiej, w przeciwienstwie do mnie, ja uwielbiam go w czarnym ), ale na szczescie po wielu dyskusjach udalo mi sie go przekonac do czarnego

Jednak pojawil sie problem, bo w styczniu kupil zwykly (piekny!) garnitur w Vistuli, no wiec od razu pojawila sie odpowiedz z jego strony, ze przeciez bez sensu zeby kupowal drugi taki sam, a w tamtym nie pojdzie, bo juz zalozyl go na wesele na ktorym bylismy w styczniu.

I pojawil sie pomysl na smoking, TZ na razie jest tym pomyslem zachwycony, efekt bedzie taki jak chcial: bedzie wygladal szalenie elegancko i wyjatkowo. Na razie przymierzylismy te ktore oferuje vistula, ale niestety przez to ze TZ ma szerokie ramiona to zle wyglada w zwezanych nogawkach (jak odwrocony trojkat ) wiec koniecznie musza byc proste nogawki, przymierzylismy w Pierre Cardin, byl calkiem niezly ale bedziemy szukac jeszcze z innych firm
Wiec jakby komus rzucil sie w oczy smoking z prostymi nogawkami gdzies to dajcie znac

Ale sie rozpisalam bardziej niz na temat mojej sukienki

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Wg mnie niczym Mój TŻt nie będzie miał żadnej ozdobnej kamizelki, czy tzw. krawatki. W ogóle jak pójdziemy do sklepu to powiemy że chcemy garnitur superelegancki do pracy czy na obronę czy cokolwiek- byle nie zaczęli Nam pokazywać "ślubnych" czyli o 50% albo i więcej droższych

hahah dokładnie jak pokazała tę kieckę to od razu myślę, o piszę doo Lady ;D

Wrzucę zdjęcia jak wrócę z kościoła aj promys
Boze... ja to samo pomyslalam zaczynam sie nas bac

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:48   #2804
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Ja poszłam do salonu umówić się na przymiarkę. Pani powiedziała, że mam mierzyć od razu. No to wybrałam 4 suknie ( w tym moją dotychczasową faworytkę) i przy trzeciej sukni zakochałam się na amen i to nie była moja faworytka. Na następny dzień wpłaciłam zaliczkę. I też nie miałam żadnych wątpliwości

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2012-03-11 o 10:51
Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:53   #2805
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!

Czytam was regularnie ale jakoś nie mam weny na pisanie ostatnio. Czasu więcej niż wcześniej ale jakoś tak ucieka.
Suknia się szyje. Zastawiałam się czy ja wezmę. Wiadomo, że to zależy od ostatecznego efektu. Na razie wyglądała obiecująco. Tak się zastanowiłam, gdzie ja znajdę taką suknie szytą na mnie za taką cenę. Niby fundusze mnie nie ograniczają bo mogłabym dać za suknie ile chce, że zwyczajnie doszłam do wniosku, ze to bez sensu i postawiłam sobie granicę 2tys.
Zastanawiałam się nad butami. Sama nie wiem co mnie jeszcze wstrzymuje przecież wybrałam je już dawno. Nawet jakbym miała nie iść w nich do ślubu bo by mi się odwidziały to na drugi dzień i tak się przydadzą. Sama nie wiem czemu jeszcze ich nie zamówiłam...
Zaproszenia tez mnie jakoś dobijają. Zamówiłam te próbki ale według nas one są za małe. Koleżance pokazywałam i powiedziała, że cały urok w tym, że są właśnie takie. No i przecież większość z was ma też zaproszenia A5. Nie wiem co robić.
Wogole mam jakiś taki dziwny czas teraz.

Widziałam suknie

Miłej niedzieli i słońca bo u mnie jakoś tak ponuro za oknem.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 11:00   #2806
Kabriela
Zadomowienie

Cześć to znowu ja, co tam ciekawego u Was dziewczynki? U mnie zaproszenia robią się pełną parą.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 11:04   #2807
MARGIDA
Wtajemniczenie

dziewczyny wysyłam Wam niedzielne słonko:

w zamian proszę o odrobinę dobrego humoru

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 11:10   #2808
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

Jakbym miała humor to bym Ci wysłała ale słonko chętnie przyjmę

Laura

Stary 2012-03-11, 11:11   #2809
magdalennne
Wtajemniczenie

Ale miałam idiotyczną sprzeczkę z TŻ Humor zrypany Może jakoś się dogadamy i na spacer pójdziemy chociaż...
Stary 2012-03-11, 11:22   #2810
asienka213
Wtajemniczenie

hellowitam z rana Wpadlam zyczyc milego dnia bo moj napewno taki nie bedzie, ale jestem zkacowana mialam wczoraj babski wieczor Przelecialam po lebkach i
lady przeslicznie wygladasz w przeslicznej sukni
magdalennne super ten wieszak, brawa dla Tz
widzialam tez ladne obraczki nie pamietam czyje

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Ale miałam idiotyczną sprzeczkę z TŻ Humor zrypany Może jakoś się dogadamy i na spacer pójdziemy chociaż...
a co sie stalo

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 11:23   #2811
tenebrosa
Wtajemniczenie

Witam Was w niedzielę!

Ladystar, gratuluję pięknej sukni

Nattiv, już macie ustalone menu? Wczeeeśnie My ustalimy tak z miesiąc-półtora przed ślubem.

Garnitury: ja nie mam się co wypowiadać w tej kwestii, bo mój TŻ będzie najwcześniej w maju czegoś szukał. Mi się podobają smokingi, ale nie wiem czy pasowałaby mu muszka, więc możliwe, że kupi zwykły gajer. Wiem na pewno, że bez kamizelki, ale fason i kolor to dla mnie zagadka. Osobiście najbardziej chciałabym zobaczyć go w czarnym, ale nie wiem w jakim on będzie się dobrze czuł.

A my jeździliśmy wczoraj za obrączkami. Byliśmy chyba u 6 jubilerów i szczerze mówiąc rozpiętość cenowa za skup złota jest ogromna: proponowali nam od 88zł do 110zł za gram, a wszystkie miejsca w promieniu 200 metrów od siebie. Tak samo za robociznę ceny wahają się od 300 do 850zł. Ogólnie mogę powiedzieć, że poszukiwania były nawet owocne Wiemy już, że na pewno weźmiemy szerokość 4mm, bo do naszych dłoni szersze obrączki po prostu nie pasują. Znaleźliśmy też kilka interesujących nas wzorów i za tydzień robimy drugie podejście - jedziemy zmierzyć jeszcze raz tylko te, co nam się podobały plus odwiedzimy dwóch innych polecanych jubilerów. Mam nadzieję, że już się na coś zdecydujemy.

I tu mam pytanie: ile z Was ma obrączki z soczewką w środku i jakie macie szerokości?

Poza tym to dzisiaj u mnie tak jak u Ciebie Kabriela - dzień produkcji zaproszeń Jak już powstaną to się pochwalę.

Miłej niedzieli, Ladies!
Stary 2012-03-11, 11:28   #2812
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

Ja moge sie przylaczyc do wysyłania słonka, ale humoru to raczej nie.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
I tu mam pytanie: ile z Was ma obrączki z soczewką w środku i jakie macie szerokości?
My mamy, szerokość 6mm

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 11:37   #2813
nena1984
Zakorzenienie

hello
niedzielnie u mnie, a u was??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 11:54   #2814
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Witam Tż właśnie napisała, że snil mu sie nasz slub ma chlopaka przeżycia

sliczna ta sukienka

Widac roznice jak dla mnie to spora za wytrwałosc

dla Tż

Mam tak samo, jak chce cos kupic to tyle razy sie zastanawiam czy aby na pewno bedzie dobre, czy bedzie pasować. A z sukienkami tak samo miałam, tyle namierzyłam i jakos w kazdej cos mi sie podobało, tylko ta jedna zrobila na mnie wieksze wrazenie.

Piekna masz sukienke
dobrze wiedzieć że nie tylko ja jestem taka niezdecydowana

byłam dziś na giełdzie kwiatowej - chciałam pooglądać może kupić naklejki na butelki (na bramy) jakieś wstążki, podwiązki i krawaty na butelki na stół... ale NIC nie było wszystko takie jakieś byle jakie a ceny niby giełda, niby hurtownie a z wysyłką na allegro się bardziej opłaca upić
i jedyne co kupiłam to drut do wieszaka

trzeba będzie popełnić zakupy na all

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 11:57   #2815
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka
Jestem mega niewyspana. Nie umiem spać, jak jest wiatr. Tak huczy za oknem że masakra. Teraz w ciągu dnia duje bardziej niż w nocy, normalnie znowu łeb chce urwać.

Cytat:
Ja miałam podobnie chociaż bałam się, że nie znajdę nic. W necie mi się praktycznie nic nie podobało. W końcu wybrałam może 3-4 takie, które stwierdziłam, że się będą nadawały Poszłam do salonu (sztuk jeden, bo na maratony to ja nastroju nie miałam ) w dniu, kiedy była oferta wyprzedażową. Przymierzyłam dwie kiecki z tych które sobie upatrzyłam i jedną, która tak nieśmiało do mnie mówiłam na wieszaku. No i jak ubrałam tą "nieśmiałą" to już nie chciałam innej I w dalszym ciągu mi się podoba
Cytat:

Wysyłam Ci z wiatrem (coby szybciej dotarł) stadko dobrego humoru i mega dzikiego śmiechu
Cytat:
Będzie dobrze...
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 11:57   #2816
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hello
niedzielnie u mnie, a u was??
Hej Słoneczna niedzielna u Mamusi Opycham się keksem i kawą

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 12:00   #2817
__Paulinka__
Zakorzenienie

hej

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32848364]

A co do dnia kobiet to mój tż nikogo chyba nie przebije idąc do pracy zakupił 3habazie- dla mnie, swojej mamy i szefowej,w pracy dał szefowej, a jak wracał to zgubił jednego i został mu sam papier w ręce[/QUOTE]

musiało to świetnie wyglądać otwoeasz Mu drzwi, On zadowolony zza pleców wyjmuje "kwiaty" a tu sam papier

Cytat:
to chyba a u d r e y sobie zażartowała tylko

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Czytam was regularnie ale jakoś nie mam weny na pisanie ostatnio. Czasu więcej niż wcześniej ale jakoś tak ucieka.
Suknia się szyje. Zastawiałam się czy ja wezmę. Wiadomo, że to zależy od ostatecznego efektu. Na razie wyglądała obiecująco. Tak się zastanowiłam, gdzie ja znajdę taką suknie szytą na mnie za taką cenę. Niby fundusze mnie nie ograniczają bo mogłabym dać za suknie ile chce, że zwyczajnie doszłam do wniosku, ze to bez sensu i postawiłam sobie granicę 2tys.
Zastanawiałam się nad butami. Sama nie wiem co mnie jeszcze wstrzymuje przecież wybrałam je już dawno. Nawet jakbym miała nie iść w nich do ślubu bo by mi się odwidziały to na drugi dzień i tak się przydadzą. Sama nie wiem czemu jeszcze ich nie zamówiłam...
Zaproszenia tez mnie jakoś dobijają. Zamówiłam te próbki ale według nas one są za małe. Koleżance pokazywałam i powiedziała, że cały urok w tym, że są właśnie takie. No i przecież większość z was ma też zaproszenia A5. Nie wiem co robić.
Wogole mam jakiś taki dziwny czas teraz.

Widziałam suknie

Miłej niedzieli i słońca bo u mnie jakoś tak ponuro za oknem.
wiesz ja radze troszke wyluzować, nie ma co się spinać ze zaproszenia nie są do konca takie jakie się chce. to TYLKO zaproszenia, nie od nich zależy czy zabawa się udala ja też mam w rozmirze a5, ale mi to nie przeszkadza. ja nie zamawialam zadnej probki, bo mi szkoda kasy na to by bylo.
Buty tak samo, jedz i kup, zawsze się przydadzą, i bedziesz miala problem z glowy, bo im dluzej się nad czyms mysli tym gorzej ja tak mysle przynajmniej. Ja osobiście nabralam juz duzego dystansu do tego calego wesela. Nie zależy mi już tak, zeby np wszystko bylo pod kolor

Cytat:
a co sie stalo?

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-03-11 o 12:03
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 12:12   #2818
magdalennne
Wtajemniczenie

Jak zwykle poszło o taką głupotę, że masakra. Jak sobie pomyślę, że jesteśmy w stanie się kłócić o takie pierdoły to mi się słabo robi... A mianowicie poszło o to, że chciałam jechać dzisiaj na giełdę (potrzebuję sukienki na wesele w kwietniu, a następne weekendy mam zajęte studiami), bo niestety w sklepach typu sieciówki jeszcze brak tego typu rzeczy W nocy niestety padał deszcz i stwierdziłam, że nie ma to sensu. Ale rano przestało i pytam TŻ czy jedziemy. On do mnie: będzie błoto. To pytam: Czyli odpuszczamy? On: Będzie błoto. I tak w kółko. A potem zadzwonił jego tata, żeby przyszedł mu przelewy porobić i on się ubiera i wychodzi... To się pytam: Nie jedziemy tak? A on się wkurza, że ja zła jestem...

Mówię głupota tak naprawdę, ale już pytał czy na sklepy możemy jechać, więc jest szansa
Stary 2012-03-11, 12:14   #2819
evoonia86
Zakorzenienie

hej nie było mnie tu ... kilka ładnych dni no ale wiecie- dom, praca, rajdy z zaproszeniami. zaraz postaram się mniej więcej zerknąć co tu u Was się dzieje
Stary 2012-03-11, 12:16   #2820
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

wiesz ja radze troszke wyluzować, nie ma co się spinać ze zaproszenia nie są do konca takie jakie się chce. to TYLKO zaproszenia, nie od nich zależy czy zabawa się udala ja też mam w rozmirze a5, ale mi to nie przeszkadza. ja nie zamawialam zadnej probki, bo mi szkoda kasy na to by bylo.
Buty tak samo, jedz i kup, zawsze się przydadzą, i bedziesz miala problem z glowy, bo im dluzej się nad czyms mysli tym gorzej ja tak mysle przynajmniej. Ja osobiście nabralam juz duzego dystansu do tego calego wesela. Nie zależy mi już tak, zeby np wszystko bylo pod kolor
Mama mnie tak wczoraj zestresowała. Że to już coraz bliżej, że nie dogadały się z teściową co do kosztów i takie tam. Ale moja mama to panikara. Za butami się rozglądałam w sklepach ale tam wszystko na bardzo wysokim obcasie, a ja chcę mieć taki 5-6cm. I chyba zmówię na biłaebuty.pl te co od początku chciałam. W tamtym wątku pokazywała je chyba maly_czlowieczek i wyglądają w porządku tylko ja chcę z jaśniejszego materiału.
A co do zaproszeń to wydaje mi się, że A5 za małe a A4 za duże...

Laura

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości