|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. VI
a jakbys tak troche sie poswiecila i przeszukala watek to pewnie i jakas nagroda by cie spotkala
|
#4592 | |
|
Raczkowanie
|
Cały czas mam wrażenie, że ten użytkownik okazje-24 , to ten sam człowiek co z hurtowniabluzek
Pamiętam, że aukcje były takie same- wszystko identycznie wyglądało, strona o mnie była nie opisana itp, a po tym jak uzbierał 500 komentarzy pozytywnych przestal wysyłać towar do swoich klientek. Sama czekam na sukienkę aktualnie- bo zaryzykowałam , ale tylko dlatego że 27 zł to niewiele - ale podejrzana mi ta sprawa. Nie ma ciuchów- tak ładnych w takich cenach nigdzie , w żadnej hurtownii się po tyle nie kupi, przeglądałam wszystkie hurtownie internetowe - i nie jest to możliwe. I jeszcze fakt, że zależy mu bardzo na pozytywych- pierwsze 3 negatywy już unieważnione, za bardzo mu zależy.... ponadto musiałby sprzedawać po kosztach, a gdzie prowizja dla allegro na każdej tej rzeczy jeszcze po 2 zł trzeba liczyć na prowizji Takiej ilości paczek nie pakują 2 osoby- więc na wysyłce też nie dorabiają bo muszą opłacić magazynierów itp. Dla mnie to jest grubymi nićmi szyte, ale korzystajmy póki się da Jak uzbiera 500 pozytywów, to nie robię już tam na pewno zakupów![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Dzieki bardzo ładna Zaraz kupuję
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Raczkowanie
|
Ja ze swojej strony polecę te ciuchy:
biel- klasyczna koszulka ciut szersza , noszę ją do bokserki zwykle na jedno ramię, uniwersalna pasuje mi do wszystkiego Zdjęcie 1 - link 1link : http://moda.allegro.pl/bluzka-tunika...124541408.html Tutaj kupiłam ze względu na kolor, bo są piekne. Śliczny nude i malinowy, ale wczesniej byly drozsze Też fajna, bo bardzo zwiewna, naszczescie nie przeswituje Zdjecie 2 i 3 link http://allegro.pl/nude-tunika-kieszo...189896746.html no i trzecią zostawiam na koniec ![]() Kocham odsloniete plecy, jst tania i sliczna W pon do mnie przyjdzie najprawdopodobniejhttp://moda.allegro.pl/mikos-orygina...175293871.html |
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moglabys zrobic zdjecie w tej bluzce z kieszonka? zastanawialam sie nad nia, tu jest 2 razy tansza jakby ktos byl zainteresowany (chyba to ta sama?) http://allegro.pl/bluzka-oversize-ki...195827107.html
|
|
#4595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tansza i krotsza..niestety ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
zrobisz zdjecia?
|
|
#4597 |
|
Raczkowanie
|
fajne te bluzeczki z kieszonkami...ciekawe czy to te same
![]() składy niby mają różne, ta droższa od SHIMAO 60% bawełna, 35% poliester, 5%elastan a ta tańsza 95% poliester, 5%elastan :/ prosimy o fotkę na Tobie
|
|
|
|
#4598 |
|
Zadomowienie
|
Kupowała któraś z Was sukienkę rozkloszowaną od okazje-24 ?
http://allegro.pl/kobieca-sukienka-t...179817969.html Bardzo proszę o opinie |
|
|
|
#4599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
naprawdę tak ciężko przejrzeć wątek?? |
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie każdy śledzi temat na bieżąco, a biorąc pod uwagę, ile ciuchów jest na allegro, mało prawdopodobne jest znalezienie tego konkretnego na forum od razu. Dla jasności przeszukałam wcześniej wątek wpisując nazwę sprzedawcy-nie dało do pożądanych rezultatów Edytowane przez Inessia Czas edycji: 2012-03-10 o 17:15 |
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt nie mówi o 150 stronach, jakbyś przejrzała 3 ostatnie strony to znalazłabyś odpowiedź na swoje pytanie.
![]() I zdradzę Ci sekret, wątek można przeszukiwać też wpisując inne hasła, np sukienka lub rozkloszowana. Założę się, że znalazłabyś swoją sukienkę
|
|
#4602 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy któraś z was ma tę ramoneskę,jak ona się prezentuje na żywo???http://allegro.pl/karmelowa-lub-czar...185724149.html
|
#4603 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. Dla osób, które tutaj są i w dodatku są obeznane w temacie to po prostu napisanie jednego zdania, albo chociażby zasugerowanie, gdzie dana informacja się znajduje, a dla osoby potrzebującej czegoś to jest często naprawdę dużo szukania. Ze zwyczajnej uprzejmości warto czasem komuś pomóc sugerując gdzie może coś znaleźć. Rozumiem, że może to być uciążliwe, jeśli ludzie po prostu piszą, gdzie coś mogą znaleźć, ale jeśli ktoś szybko czegoś potrzebuje to czy naprawdę musi szukać na każdej stronie? ![]()
|
|
|
#4604 |
|
Wtajemniczenie
|
- falmer (ciemne jeansy) ok 32 zł + 10 zł przesyłka (z drugiej ręki, wygrałam licytację)
- czarne rybaczki 40 zł + 10 zł przesyłka (nowe; wygrałam licytację) - fashion jeans (czarne jeansy) 40 zł + 10 zł przesyłka (nowe; wygrałam licytacje) - ZARka torebka czarna ze skóry licowej 249 zł + 17 zł przesyłka (skóra licowa) i coś z czego jestem naprawdę dumna The Trend (brąz; skóra naturalna bardzo gruba); brak śladów używania za 40 zł z kosztami przesyłki bardzo ładna i zgrabnac.d. - Spodnie marki M&S 69 + koszty przesyłki - spodnie new look yes yes za 45 zł + koszty przesyłki - gatta - kocham gatte więc znowu coś - 2 bluzki ok 75 zł + koszty przesyłki - rękawiczki skórzaneczarne tzw. samochodowe 25 zł + koszty przesyłki - pasek skórzany czarny ok 40 zł + koszty przesyłki - skórzana kurtka (skóra naturalna) nowa za 120 zł + koszty przesyłki Edytowane przez sunshain Czas edycji: 2012-03-10 o 18:20 |
|
|
|
#4605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym napisałam że sukienka była omawiana parę stron wcześniej więc w czym problem? może dziewczyny które są na bieżąco z wątkiem mają wszystkiego szukać bo inni są zbyt leniwi?
|
|
|
|
|
#4606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Nie chodziło mi o szukanie i wyręczanie innych, tylko o to, że może akurat jakaś osoba, która jest na bieżąco i orientuje się w wątku może właśnie zna odpowiedź na pytanie albo może wskazać, gdzie jej szukać. Nie miałam na myśli szukania za innych .
|
|
|
#4607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś z Was zamawiała tę sukienkę? http://allegro.pl/marsel-sukienka-ro...190974866.html
|
#4610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4561
"I że już wtedy najchętniej ukryłaby go przed całym światem, by nikt nigdy jej go nie zabrał. Że jest najcudowniejszym marzeniem, jakie może zdarzyć się kobiecie... I że jej to marzenie się spełniło" 16.04.2010 |
|
|
|
|
#4611 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4612 |
|
Rozeznanie
|
podbijam wątek tych bluzek: http://allegro.pl/bluzka-oversize-ki...195827107.html wyglądają naprawdę ładnie ale jak jest z ich jakością i rozmiarami?
![]() Ma któraś z Was tę bluzkę i podzieli się opinia?
|
|
|
|
#4613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pare rzeczy u nich mi się podoba ale nie miałam jak do tej pory odwagi przekonać się jak naprawde wyglądają ich ciuszki ![]() Ooo właśńie doczytałam że ta jest 100% bawełna więc może warto sie skusić
Edytowane przez musszka Czas edycji: 2012-03-11 o 09:31 |
|
|
|
|
#4614 |
|
Wtajemniczenie
|
Załamałam się
![]() Miałam kupić sobie bluzkę koronkę (top/bokserka) i niestety nigdzie już nie ma czarnego i beżowego koloru ![]() Może któraś z Was widziała jeszcze jakąś aukcje z tymi bluzkami? Była wcześniej mowa o aukcji za 9,99 ale oni nie mają połowy kolorów już.
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4617 |
|
Raczkowanie
|
Wstawiam zdjęcia sukienki : http://moda.allegro.pl/promocja-na-d...183568614.html
Ogólnie jestem zadowolona, material bardzo fajny, ładnie sie prezentuje, taka w sam raz na jakies okazje, wziełam dość skromną wersję bo chcialam klasyczną sukienkę na rozne okazje. Ostrzegam przed jednym: mam 180cm wzrostu i podałam swoje wymiary to niestety sukienka poszerzenie na biodra miała za wysoko (gdzies w okolicy miednicy), musiałam ją zwęzyć bo po bokach miałam napompowane bufki Dlatego polecem podac wymiary typu długość tułowia, od szyi do bioder itp. Za taką cene naprawde warto, zastanawiam sie i może kupie jeszcze jedną taką w innej wersji.
|
#4618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skusiłabym się na nią, ale z myślą o weselu siostry ciotecznej. Myślicie, że nadałaby się?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

Takiej ilości paczek nie pakują 2 osoby- więc na wysyłce też nie dorabiają bo muszą opłacić magazynierów itp. Dla mnie to jest grubymi nićmi szyte, ale korzystajmy póki się da

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bardzo ładna i zgrabna
pare rzeczy u nich mi się podoba ale nie miałam jak do tej pory odwagi przekonać się jak naprawde wyglądają ich ciuszki