|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV
Cytat:
gratuluje !!!!!!!!!!!!!!
|
|
#3572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ciekawe jak tam moja bezobjawowa dzidzia , we wtorek już coś się dowiem
|
|
|
|
|
#3573 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3574 |
|
Rozeznanie
|
gusia GRATULACJE !!!
fantastyczna wiadomość, marcowy wysyp się rozkręca ![]() d123 gratuluję synia zielona powodzenia to ja oznajmiam że zaczęłam 7tc sensuall mi też chyba powoli zaczynają doskwierać nie tylko mdłości ale i zapachy, wczoraj jak tż wypił kawę i zostawił kubek na stole to myślałam, że natychmiast wyniosłam go do zlewu; w ogóle wczoraj miałam ochotę coś zjeść ale sama nie wiedziałam co, o czym nie pomyślałam to ochota przechodziła od razu bo mnie mdliło na samą myśl i pół dnia chodziłam głodnamój tż właśnie dziś pojechał na kolejne 3tyg u mnie pogoda pięęękna, słonko grzeje tylko trochę wiatr psuje to ciepełko, ale dobrze, że nic nie pada
|
#3575 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witaj haniu
pewnie,ze mozna mam nazieje,ze sie szybko zaklimatyzujesz u nas![]() Cytat:
koniecznie napisz jak bylo w PL![]() jak sie czujesz?? Cytat:
super,ze dzidzia zdrowa no i gratuluje synka![]()
|
|
#3576 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje,ze szybko wroci Ci lepszy nastroj Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Piekne dwie kreseczki ![]() Dbaj o siebie i malenstwo ![]() Musialam wejsc i ogarnac co sie tu dzieje.... ![]() Misia a Ty jak tam.....robilas test? mam nadzieje,ze @ nie przyszla i nie odzywasz sie,bo szalejesz z mezem ze szczescia....
|
|
#3578 |
|
Raczkowanie
|
gusiak gratuluję!!!
wspaniała wiadomość! oby tak dalej ![]() przepraszam, że tak mało piszę, ale ciągle jestem zajęta i mam głównie czas na nadrabianie tego co naskrobałyście
|
|
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Na początku : Gratuluje Gusiak Mi się dzisiaj tak nic nie chce,że szok Mam do Was pytanie coś mnie martwi... Nigdy,ale to przenigdy tak nie mialam Jestem w 15dc i od wczoraj mam brązowe plamki jakby krwi na wkładce co to może być? Myślę,że owulacje i dni płodne mam w porządku,bo bolało i jeszcze troche boli mnie jajnik i straszny wodospad mam w tym cyklu bardzo duzo mam śluzu.![]() Czy ktoras z Was tak miala?
|
#3580 | |||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry dziewczynki
ja tak na chwilę wpadłam sie przywitać bo po wczorajszym babskim wieczorze cały dzień mam zamiar spedzić w łóżku dobrze że nie musze robić obiaduCytat:
ale powiem Ci że ja tez czuje że u mnie w tym cyklu też nie zobaczę II kreseczekCytat:
kurcze ale ten czas szybko leci i nim się obejrzymy to zaczniecie wszystkie rodzić po kolei ![]() Cytat:
|
|
#3581 |
|
Raczkowanie
|
Gosiaczek ja jestem praktycznie po owulacji
nadal mam plodny sluz,glupio mowic,ale mimo ze nie ide do lazienki za potrzeba to musze isc wytrzec sluz bo tyle tego mam i jeszcze boli mnie brzuch w dole i cos tam mnie ciagnie![]() Moj TZ tez sie napalil i mowi ze to Dzidzius sie zagniezdza.
|
#3582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#3583 | |
|
Zadomowienie
|
Misia widzę Cię pisz szybko czy robiłaś test!!!
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Misia nie znęcaj się proszę!!! ja tu siedzę jak na bombie
|
|
#3584 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki
![]() ja mam weekend! więc mnie nie ma... musze nacieszyc sie mężusiem bo wieczorkiem już wyjeżdża ![]() ale wpadłam poczytać Was na chwilke i zaspokoić waszą ciekawość ![]() więc wczoraj kupiłam test ale nie robiłam... dzis też nie... mierze codziennie tempke rano, jest powyżej 37 ![]() dziś mam 31dc (ostatnia 9lutego) i dziś mam ten najdłuższy cykl bo do 31-wszego dnia spóźniała mi sie najdłużej... narazie czekam sobie... a teścik jeszcze nie wiem kiedy zrobie... bardzo sie nie chwaliłam tżowi tamtym, nie chce robić wielkich nadziei więc siedzę cicho i narazie uzbrajam sie w cierpliwość. jeszcze trzymajcie kciukasy ![]() lece do mężusia pa
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale kciuki trzymam mocno chociaż jestem pewna że można już gratulować
|
|
#3587 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Laski. Ja juz sie tutaj nie udzielam, bo strasznie zle sie czuje, ciagle mdlosci i wymioty doprowadzaja mnie do szalu. Codziennie sie czuje jakbym byla na kacu
![]() Zajrzalam tylko na chwile, bo sie za Wami stesknilam Gratuluje nowym mamusiom
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszcze dziewczynom, ktore bezobjawowo przechodza ciaze. Ja do tego mam ciagle te brazowe uplawy. Napisalam na watku mam wrzesniowo-pazdziernikowych czy ktoras tez tam mam cos podobnego, bo mimo tego, ze lekarz i polozna mnie zapewniaja, ze wszystko jest ok to ja i tak sie martwie Takie to zycie mamusiek- od samego poczatku, do konca bedziemy sie martwic o swoje potomstwo
|
|
|
|
|
#3590 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a jednak z prolaktyna nie bardzo o tu niespodzianka napawa mie to optymizmem Cytat:
No dobra zapomniala sie przytwitac wiec DZIEŃ DOBRY ja humor mam nie bardzo od wczoraj @ nie pzryszła ale najpóźniej we wtorek bedzie - humor mam zły przez siostrę męża no cóż pod za dużym wpływem jest swojego przyszłego męża i nic na to nie poradzę i chyba pora sie odciać od tego wszytskiego jej wybór i jej życie oby nie żałowała ale skrzywdziła mnie uciekam do męża bo ten to szaleje nic tylko ze fajnie jakby tam u mnie w brzuszku juz byl dzidziuś uciekma jutro będe Papa milego popołudnia niedzielnego |
|||
|
|
|
#3591 |
|
Zadomowienie
|
A ja tylko na chwile bo niedziela z Tż'tem spędzam czas ![]() Byliśmy już na przejażdżce i szykujemy sie do obiadu u teściów A chciałąm się pochwalić że pierwszy krok za nami, wczoraj było majesterkowanie bobo ![]() Więc żyję z nadzieją
|
#3592 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż też dzisiaj wyjechał, ale wraca jutro popołudniu (mam taką nadzieję).
|
|
|
|
#3594 |
|
Raczkowanie
|
Witam wieczorową porą
![]() Gusiak gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!jest i kolejna marcówka Malinka, wy chyba tez już wykombinowaliscie małego szkrabka, coś mi się wydaje ![]() Emma nowy cykl bedzie, nowe szanse nie smutaj się tylko! ja dołącze jutro albo pojutrze, pokonamy w końcu te @Jaki tu spokój nananana, nic się nie dzieje nananana ![]() cóż będę po Must Be the Music
Edytowane przez monamur Czas edycji: 2012-03-11 o 20:00 |
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór, ja byłam u rodziców, ale nic nie mówiliśmy jeszcze, czekamy, aż lekarz potwierdzi. Cały dzień mnie dziś pobolewa brzuch,a le to zdecydowanie nie tak jak na @. Mam nadzieję, że już tak zostanie
![]() Misia, trzymam kciuki za Ciebie ![]() i dziękuję za kolejne gratulacje
|
#3596 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie po weekendzie
Mlodaj, d123 cieszę się że z Waszymi Maleństwami wszystko super ![]() Emmo, przykro mi Kochana, niby jest się na to przygotowanym, ale zawsze jest jakaś malutka nadzieja i to smutne jak ona zawodzi, przytulam Cię ciepło ![]() Gusiak ale niespodzianka!!!! gratuluję Ci serdecznie Misia trzymam kciuki, tempka powyżej 37 powiadasz....hohoho ![]() Zmykam do mojego Kotusia, jutro jeszcze jestem na zwolnieniu więc się rano zamelduję
|
#3597 |
|
Zadomowienie
|
witam sie wieczornie
![]() widze ze Wy jeszcze korzystacie z weekendu, no ja niestety już po, bo męzuś właśnie pojechał do pracy. Nawet nie mam co już nadrabiać! dziewczyny kret w pogodzie mówił przed chwilą że juz wiosna idzie! jutro 8-10'C a do weekendu coraz cieplej i w weekend ma być już 15 i wiecej stopni ![]() wiec bociany w końcu zawitają
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje Gusiak
![]() Ja znów chora, normalnie to sie staje comiesięcznym rytuałem ![]() Miłego wieczoru i miłego jutrzejszego dnia ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gusiak gratuluje! ![]() moja @ tez ostatnia była 9lutego. ósmego nic nie wyszło, dopiero po jakiejś nie całej godzinie cień cienia sie ujawnił, ale to juz mało wiarygodne było... kolejny test mam ale czekam sobie jeszcze. nie wiem do kiedy, jeżeli @ sie nie pojawi to pewnie wy mnie zaczniecie męczyć i zmięknę ![]() a nie chciałam robic wczoraj i dzisiaj bo chce żeby test mi wyszedł wiarygodny, szkoda kasy żeby tak ciągle kupowac... mam jakiś z rossmanna NOVA TEST kasetkowy-tak sie zwie. uzywała któraś go? |
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
jak się dowiem, że wszystko OK to wypuszczę swojego bociana
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Misia, no zrób ten test. Mnie się pokazały 2 kreski, miałam jakiś z tesco.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

przepraszam za jakość zdjęcia, ale robiłam z samego rana, jak jeszcze półmrok był

jakaś deprecha mnie dopadnie zaraz...
natychmiast wyniosłam go do zlewu; w ogóle wczoraj miałam ochotę coś zjeść ale sama nie wiedziałam co, o czym nie pomyślałam to ochota przechodziła od razu bo mnie mdliło na samą myśl i pół dnia chodziłam głodna
wczoraj czułam się źle jak nie wiem co, w głowie mi się kręciło i ręce mi się trzęsły nie mogłam obiady nawet sobie zrobić. Głowa mnie od dwóch dni boli
a dziś mieliśmy jechać po odbiór obrączek i po moje butki i bieliznę a TŻ co???? Najpierw stwierdził, że on się na tym nie zna, nie wie gdzie i takie kręcenie sie po mieście w ciemno to bez sensu, stwierdził, że sama mogłam w tygodniu pojechać , potem powiedział, że sam pojedzie po obrączki i do mechanika z autem i oponami , no to ja w ryk już , fontanna łez, że jak nie to nie i mam wszystko w d...e