|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Dzień dobry
![]() Widzę, że jako chyba jedyna nie lubię rosołu ![]() U nas dziś będą zraziki z sosem pieczarkowym, ziemniaczki i sałatka ![]() TŻ poszedł do pracy, a ja oglądałam powtórkę 'Przepisu na życie' ![]() A i pisałyście o perfumach, mi TŻ na Dzień Kobiet kupił Christinę Augilerę i bardzo mi się podoba ten zapach I co do kosmetyków, to ja się też nie znam za bardzo Podkładu za bardzo nie używam, bo mam suchą skórę i niestety po nałożeniu podkładu widać skórki... Ale może kupię sobie jakiś fajny, ale nie wiem... A tak to tylko mascara, kredka, czasem cień do oczu i błyszczyk. Tylu
|
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Nie prawda
Piona ja też nie lubię rosołu
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() heheh u mnie to samo ,tata wstal o 6 rano i zaczal gotowac rosol ,a ja zamulalam w lozku do 10( w koncu niedziela) i jak wstalam mialam rosol na sniadanie.A na drugie danie mieso duszone robie i salatke ogorkowo paprykowa ze sloika od babuszki mej no i ziomiory oczywiscie![]() oj biedactwo ![]() blue hej ![]() Mutny wyprobuje kiedys tego przepisu ,bo brzmi apetycznie ,ale to jak tz juz wroci ,tezecie wracaj ![]() Nie wygralam 40 milionow to nie wroci,a podobno 3 osoby zgarnely po 13 ponad milionow.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-11 o 12:51 |
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam specjalizację na studiach dwie: handel międzynarodowy oraz integrację europejską i pozyskiwanie funduszy unijnych.
No i mam przetłumaczone tak: International trade (tu jest ok) and European Integration and Europen (tu brakuje literki) Fund Acquisition ![]() ![]() to chyba nie jest nawet po polsku... na moje oko to powinno być .. and Acquisition Europeans Funds
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-11 o 12:33 |
|
|
|
#456 |
|
Rozeznanie
|
Jak mozna rosołu nie lubić
![]() ![]() Chcę do Miśka Idę na drugie danie
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
uwierz można
![]() ![]() ja dziś o 15 jadę do TŻ na całe popołudnie |
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia, hej hej
Jak się Słonko czujesz? Wróci TŻ za niedługo, zobaczysz ;* Zleci szybciorem ![]() Co do rosołu, to ja nie mówię, że nie lubię, ale nie przepadam. Np mój tata nie wyobraża sobie niedzieli bez rosołu. A ja tutaj gotuje rosół raz na miesiąc
Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2012-03-11 o 12:41 |
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Moja ciocia nie je w ogóle drobiu i wszystkiego co z niego
|
#460 |
|
Wtajemniczenie
|
ja robie danie chińskie knorra, naleśniki, placki ziemnaczane ( z sokowirówki-mi smakują)albo taką zapiekankę z mięsa mielonego-mama to robi.Rozmawiałam z tż-tem przez tel,nakrecony jest tym całym szpitalem-ja staram się o tym nie myśleć, a on nie pomaga mi
Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2012-03-11 o 13:00 |
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, ja tylko drób jem i ryby
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właściwie też
+ kilka rzeczy z innych mięs
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez za rybami nie przepadam, szczegolnie za slodkowodnymi
ale lubie dorsza bardzo z tym, ze raczej po malo dietetycznym przyrzadzeniu: wiadomka bulka tarta i na patelnie no i lubie sledzie i wedzona makrele blue a zraziki to z czego? juz sie zastanawialam co sie z Toba dzieje czarne scenariusze jak z paczkiem nagle zaginiecie blue
|
|
|
|
#465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może przeniesiecie się tam na stałe? Kto to wie? ![]() Cytat:
)Fari, już drugie danie? ja dopiero śniadanie zjadłam
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
blue wczoraj sie lepiej trzymalam ,a dzis rano w lozku sie rozkleilam i jeszcze dzis piszecie ,ze wszystkie sie z tz widzicie ,a ja pewnie na skypie tez sie zobacze,no i ciekawa jestem co teraz robi.
mutny moze ,moze kto wie. santom powiedz mi czy wysylalas paczke do Norwegii kiedys? A w ogole to wy macie tam fajnie z rybami ,pelno wod mozecie lowic
|
#467 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() zważyłam się rano... przybył prawie kilogram ja dziś poszłam na łatwiznę, mam spaghetti z torebki mięso już gotowe, wystarczy ugotować makaron, ale to jak TŻ przyjedzie ![]() z nieoficjalnych informacji wiem że był w domu o 4rano, więc nie wiem o której będzie ![]() chyba pójdę na spacer bo ładne słonko świeci
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miałam jak dać Wam znać, że wszystko jest ok... Ale już jestem i mam nadzieje, że nie będę już musiała tak nagle zniknąć...
|
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj po prostu mniej zjedz, trochę się poruszaj i zaraz zniknie ten kilogramik
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana Wiesz, że możesz na nas liczyć? Wiem, że jest Ci ciężko, ale dasz radę, znaczy dacie
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem teraz przed @ i znów mam 1 kg więcej
|
|
|
|
#472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hm, ja nigdy nie zwróciłam uwagi na wpływ @ na wagę... moja przyleci chyba za tydzień, zobaczę, poobserwuję ![]() bosh... nic mi się nie chce... chyba mam małego kaca
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dostać we wtorek ehh a mogła by się jeden dzień spóźnić ale nie zrobi tego
|
|
|
|
|
#474 |
|
Wtajemniczenie
|
ej spkoko, ja podałam takie przykładowe dania i nie wszystkie naraz robimy, bo kto by to zjadł..oj przepraszam mojego tż-ta nie ma i jeszcze jakiś czas nie będzie
|
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to za czasow jak jezdzil tutaj z ojcem jeszcze w gimnazjum to zlowili ponad 20kg lososia ;D co do aczek, to drogo do norwegii wychodzi, bo nie jest w unii europejskiej do szwecji powinno byc duzo taniej, bo szwecja ogolnie duuuuuuzo tansza od norkow jest duzo tutejszyc dzikusow jezdzi na zakupy do sasiadow
|
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniuś, trzymaj się dzielnie! I pisz nam tu jak Ci smutno
![]() U nas dziś będzie pyszny obiad z takiego wyczesanego kombiwaru do gotowania na parze. Mama nam dała,bo nie używa, a nam się ostatnio zachciało. kalafiorek, ziemniaczki i kuraczek ![]() Mutny, zdradź sekret sypkiego ryżu! Jestem już po makijażu próbnym za 15 zł i jestem zachwycona. Chodzę po domu komplementując sama siebie |
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnij. To forum publiczne
|
|
|
|
#479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do sypkiego ryżu, to wlałam do garnka oliwę z oliwek (ale zwykła też mogłaby być ) wrzuciłam szklankę ryżu (na 2 osoby) i zaczęłam go prażyć. Dodałam jeszcze oregano do smaku, ale można tez inne zioła. No i tak smażyłam, aż się tak lekko zarumienił i zalałam 1,5 szklanką wody, posoliłam i zmniejszyłam na minimalny ogień, przykryłam i tak gotowałam przez 12-15 minut. Jak woda w miarę wsiąkła, to zdjęłam z ognia i odstawiłam, żeby sobie doszedł i wyszedł super ![]() Wcześniej wychodził mi kompletnie bez smaku i posklejany
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
no norwegia dolicza sobie zawsze jakies podatki i zawsze przez urzad celny przechodzi: dostajemy pake z pieczatka czy jest cos do zaplaty czy nie
jak na tak bliska odleglosc to jest dosc drogo w porownaniu np z uk gdzie paczki sa duzo tansze do wloch moze tez byc wyzsza stawka ze wzgledu jakby nie patrzec duzo wiekszej odleglosci.kurcze, musze sie nauczyc robic taki spany ryz ekonomiczniej na pewno wychodzi a i widzialam taki ryz specjalny do risotto, wiec fajnie byloby sie naumiec, zeby moc risotto se zrobic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

Podkładu za bardzo nie używam, bo mam suchą skórę i niestety po nałożeniu podkładu widać skórki... Ale może kupię sobie jakiś fajny, ale nie wiem... A tak to tylko mascara, kredka, czasem cień do oczu i błyszczyk. Tylu 

wiem że może z wieszaka wyglądać jak halka ale to sukienka ściągnięta z manekina w butiku 

U mnie niedziela bez rosołu to nie niedziela - uwielbiam 

Może przeniesiecie się tam na stałe? 
mięso już gotowe, wystarczy ugotować makaron, ale to jak TŻ przyjedzie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)