|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki uwielbiamy, w szafie upychamy, czternastą część zboczonego wątku zacz
Basiu, a zdjęcie zestawu było, czy nie?
|
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki uwielbiamy, w szafie upychamy, czternastą część zboczonego wątku zacz
Troche mnie katar meczy, myslisz ze to winowajca?
|
|
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam bardzo tłustą cerę, ale od kremu nie wymagam żeby mocno matował, bo i tak pudruję buzię...ostatnio od picia drożdży mam ładniejszą cere a to dopiero tydzień... ![]() Dziś wstałam po 10 zjadłam śniadanko i teraz raczę się herbatą miętową...nie żeby zgaga, ale lubię mięte
|
|
|
|
|
|
#4474 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
zwłaszcza na dzień,kupowałam tyle matujących,a i tak po każdym się świeciłam,albo podkład się źle na nim rozprowadzał ale znalazłam swoje dwa hity ktre stosuję od lat-pierwszy to serum naprawcze Avonu,a drugi ten-może spróbuj? http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/23 dla mnie ideał ![]() ooo to pewnie on! jak przejdzie,przejrzyj katalog jeszcze raz ![]() ja wypełniam papiery do nowej pracy ![]() potem przejrzę kat.07 bo ściągnęłam a nie obejrzałam ale ja zdrowa jestem i na pewno lista będzie długa
|
|
|
|
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4476 |
|
w krainie snu i marzeń
|
witam
ale czy on da radę rozdrobnić orzechy na taką sypką masę? jak masz orzechy w domu to spróbuj |
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie nie myślę o obiedzie...dopiero śniadanie zjadłam...
![]() Za to zrobiłyście mi chętkę na deserek...na szczęście jest dużo dukanowych słodkości...pytanie tylko sernik czy pieguski... Na razie pójdę z małą na spacer, mąż zabiera Anie na hulajnoge... ![]() Przydałyby mi się spodnie nowe, ale boje się ze schudne jeszcze i będą za duże...na razie schudłam 4kg i już po mnie widać
|
|
|
|
|
#4478 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
chyba nie da rady, bo to musi być bardzo drobniutkie
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
ja upieklam jablecznik, juz po camelkowaniu, rosołek zjedzony, na dworze bardzo pochmurno
|
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
od rana tylko na moment podlatuję do kompa, bo jakoś czasu mało, a tu najpierw śniadanie trezba było zrobić, teraz obiad szykuję w międzyczasie obejrzałam Kowalczyk jak biegła a zaraz zaczną się skoki ale widzę, że dziś dzień leniwca i mało piszecie, z czego się cieszę, bo mam mało nadrabiania ![]() Neyra - ty miałaś nic nie kupować , jakie znowu zakupy planujesz?Sherylciu to kurujcie się u mnie teraz piękne słoneczko, ale straszny wiatr, a rano obudził mnie deszcz tak walił w okno |
|
|
|
|
#4483 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
myślałam, że o mnie zapomniałaś
|
|
|
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4485 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
jak Wiki wstanie jedziemy do znajomych w odwiedziny
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
za wynik! na pewno jeszcze duuuużo schudniesz |
|
|
|
|
|
#4486 |
|
|
Dziewczyny,kiedy allegro odda mi kasę którą dziewczyna mi tydz.temu wpłaciła za sprzedany przeze mnie produkt? bo info że wpłaciła mi kasę dostałam w poniedziałek na e-maila,ale kasy na koncie do dziś niet
|
|
|
|
|
#4487 | |||
|
Zakorzenienie
|
No oczywiście, że dam znać
Cytat:
![]() Cytat:
Drogi nie jest, bo teraz w Rossie w promocji w piątek był po 10,99 więc możesz spróbować.Nie, bo aparat w telefonie robi słabe zdjęcie więc wrzucę po prostu zdjęcie bluzki: http://www.hm.com/pl/product/98359?article=98359-E Bo już jest dostępna na stronie ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Allegro->moje allegro->zakładka moja sprzedaż->(2 zakładka pionowo po lewej stronie PayU) saldo i wyplata środków -> poproszą o ponowne zalogowanie -> i tam masz wszystko: Stan konta w PayU -> zleć wypłatę
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2012-03-11 o 13:21 |
|||
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
qrcze. sypnęło gradem ale niesamowicie gesto i duzo nagle tego na ziemi,, WIOSNO, gdzie jestes??
|
|
|
|
|
#4489 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Cytat:
A czy Ciebie dobra duszo mogę o katalog papierowy prosić ![]() ![]() ?Cytat:
Cytat:
od lat to stosuję ( jeśli nie mam gorączki), a jeśli gardło mnie naparza to masochistycznie łykam łyżeczkę tego specyfiku- bez wody cukru i na drugi dzień spokój. Oliwce też to mogę dawać. Może wam tez pomoże. Cytat:
właśnie nie... Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#4490 | ||
|
|
Cytat:
![]() dzięki Kochanie,zaraz to zrobię Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Despa, napisałam wyżej...Jest zdjęcie samej bluzeczki.
|
|
#4492 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ile kosztuje? Serum z avonu chyba jeszcze nie dla mnie, bo dopiero w sierpniu skończę 24 lata ![]() Nie Używałam mydła antybakteryjnego firmy Barwa z serii siarkowa moc. Jak to mi ściągało skórę... A jak zaraz się świeciłam ![]() Cytat:
To muszę lecieć do rossa, bo najtaniej widziałam ten żel po 17 zł
|
|||
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam, pisałyśmy chyba w tym samym czasie.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4494 | |
|
|
Cytat:
wiosną go kupowałam ostatnio,zużyłam do jesieni,i od jesieni serum Avonu używam,jak się skończy to kupuję znowu Dax Cheneelle dziękuję jeszcze raz za pomoc
|
|
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Majka dzieki, przestało walic gradem i gdzies probuje to słonko sie przebic, ale mam tak geste chmury
|
|
|
|
|
|
#4496 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...em.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...im.html&next=1 albo wersja w kostce, ale mają różne połączenia "smakowe" |
|
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za pierwszym razem, tez nie wiedzialam o co kaman, czemu kaski na koncie nie mam, skoro dostałam meila z potwierdzeniem wpłaty
|
|
|
#4499 | ||
|
|
Cytat:
ale teraz dużo ludziów tak ma...na wiosnę zamiast człowiek się budzić do życia to umierać chce ale będzie lepiej Boguś,zobaczysz Cytat:
![]() miała któraś z Was ten kremik do ciała? http://☠☠☠☠☠☠☠.pl/☠☠☠☠☠☠☠/images/baz...y_do_ciala.jpg Kozie mleko mnie interesuje,nie wiem czemu się na nie napaliłam jeszcze go nigdzie nie widziałam w sklepie...doopa link wyczaszkowany,już wklejam
|
||
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale czasem to mam juz dosc, i zastanawiam sie co zrobic, czy upic sie do nie przytomnosci, czy isc spac, i z reguły wybieram spanie, wiem ze jak sie upije to rano wstane z kacem a i problemy zostana nierozwiązane
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.

Na początku był super, nic mi po nocy nie wyskakiwało, bo z tym miałam największy problem. Zawsze budziłam się czymś nowym na gębie
to idę to umyć
Ale ja bym chciała, żeby chociaż dłużej matowił 

Wiem, mam durną cerę 

za wynik! na pewno jeszcze duuuużo schudniesz
Drogi nie jest, bo teraz w Rossie w promocji w piątek był po 10,99 więc możesz spróbować.
A dzisiaj męczy mnie żeby jeszzce sobie kupić