![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Marzec: perfumy, minerały, różne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
róż potrzebuję do zrobienia swatchy, wiec zadowolę się nawet niewielką ilością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za niektóre smaple Meow, all in one i paletkę Inglot (te cienie są wyjmowane?? jakie kolory??)
Odpisz u mnie... poza wątkiem mam też więcej minerałków, róże i podkłady :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Witaj, coś u mnie
![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Witaj,
mnie wpadła w oko Ck , CK Euphoria EDP, płynny korektor ![]()
Edytowane przez Julia1977 Czas edycji: 2012-03-12 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
poza wątkiem mam jeszcze z flakonów Calvin Klein Obsession Night- jakieś ok.19ml Bare Minerals all-over face color-warmth- mogę zrobić odsypkę Lily Lolo róż Ooh la la - mam biga, mogę zrobić odsypkę, hydrolat różany z Naturalis ze sprayem- zostało 50 ml/07/2012 Ekologiczna woda pomarańczowa z Mazideł- ważna 03/2013 zostało na spróbowanie 15-20ml-dodam gratis ![]() A...jeszcze mam odlewke 10ml w szklanym atomku CKin2U ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam sie nad Bare Faced Beauty: Jasmine. Moze masz jakis swatch tego podkladu albo możesz mi go porównać do któregoś odcienia z Lily Lolo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#49 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Za Twoją Euphorie oddam Ci:
Niezmydlana frakcja sojowa-60%steroli poj.30g, brakuje 10% 07/2012 -Koenzym Q10 z Naturalis poj.1g ubytek 0,15g 09/2013 -Łyżeczka miarowa z Mazideł- miara 0,15 ml -Lily Lolo Bronzer: South Beach - MAZIDŁA Naturalny olejek cytrynowy drzewa herbacianego poj.5g ubytek ok.12 kropel, 12/2012 -hydrolat różany z Naturalis ze sprayem- zostało 50 ml/07/2012 -Ekologiczna woda pomarańczowa z Mazideł- ważna 03/2013 zostało na spróbowanie 15-20ml-dodam gratis -odlewka 10ml w szklanym atomku CKin2U jeśli Ci pasuje zapraszam na PW
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
hey, dołożyłam kilka rzeczy może teraz coś znajdziesz za te wszystkie sample :p mam też trochę sampli podkladow i rozy EDM i Lucy Minerals jesli bylabys zainteresowana :p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie?
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
ciesze się , że już masz przesyłkę i wszystko ok ![]() A ciekawe czy za Baby Doll coś jeszcze wpadłoby Ci w oko w moim wątku? Poza wątkiem mogę mieć jeszcze coś minerałowego z Bare Minerals - jakis podkłąd i brązer ![]()
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2012-03-14 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
doll pink to jest zimny jasny odcien rozu z drobinkami (raczej taki lekko rozowy rozswietlacz na policzki niz roz w pelnej postaci), z Lucy mam light fair i light light po 1g, z lumiere mam VV light beige (ktorego sama uzywam, ale wole bare minerals, mogę Ci zrobić malutką odsypkę bo jest absolutnie boski i o niebo lepszy od wszystkich lucy minerals, lily lolo i lumiere). mam jeszcze roze Loreal glow minerals rose Eclat, Maybelline mineralny simply coral (bardzo delikatny roz), Lauress tru love (jesli nie probowalas to koniecznie wyprobuj bardzo fajny), Laures Joy (mocniejszy roz, wpadajacy w brazy, moze byc tez jako taki lekki bronzer na policzki), mam jeszcze edm Waffle cane, i eskimo kiss i z edm mam tez jakis taki roz nie wiem jaki kolor ale taki w odcieniu lekko jaogodowym.
![]()
![]() |
#58 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
oprócz Angel - resztę chętnie oddam w zamian za Baby Doll. ![]()
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
ja mam z bare minerals light i fairy light (i mieszam je ze sobą). Mam formule oryginal (mam skore mieszana i jest bardzo w porzadku dla mnie, a nie nakladam na twarz nic oprocz tego podkladu i kremu nawilzajacego). Fair ma neutralne tony wiec jesli uzywasz neutrali to powinien byc okey. ja raczej wole zolte oliwkowe i wiecej dokladam light. Moge dac tego i tego troszke na sprobowanie. Mam tez brazer z tej serii
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.