|
|
#121 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szykujcie się na wielkie emocje, czyli kolejny brazylijski hit w naszej TV ;)))
Cytat:
Bo przyjacheła pod predekstem wypadku Laury. Następnie były urodziny Rolanda no i Martin się na nie wybrał i Turca też przyszła, i zobaczyła Martina z jakimiś panienkami, które załatwił mu Rolando "na pocieszenie". wtedy ona pobieła do Monity,żeby jej o tym powiedziec i namówiła ją i ta wystroiła się i poszła na imprezę i zaczęła robic wymówki Martinowi etc. no i na końcu kiedy ona powiedziała,że wychodzi on ją dogonił i powiedział,że jeżeli chce to może pracowac dalej w firmie ale jesli sie spóźni to wszysy wylecą Kike itp. No to Monita przyszla wcześniej do pracy a Martin był dla niej nieprzyjemny, ale ona powiedziałą mu,ze musi mu wszystko wyjaśnic i on powiedział, zeby mówiła,Monita powiedziała,że z Kike to był pocałunek na pożegnanie,że kłamała cały czas bo zaczęła i jedno kłamstwo przeistaczało się w kolejne, ale nie kłamała,że go bardzo kocha , wtedy Martin pocałował ją, a Monita na to " co to miało znaczyc?" po czym powiedział" to był pocałunek na pożegnanie z nami definitywny koniec" Ale się rozpisałam Mam nadzięję,że choc troche wyjaśniłam co dzisiaj było
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szykujcie się na wielkie emocje, czyli kolejny brazylijski hit w naszej TV ;)))
Cytat:
kurde nie oglądałam od początku tego serialu, dopiero od kilku dni i nie wiem dlaczego monita klamała że kike jest jej bratem? I że boksuje?
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Podaje adres stronki Sos mi Vida, są tam streszczenia danych odcinków, galeria, videogaleria poszczególnych odcinków jak sie jakiś przeoczy można troche podejrzec http://www.kalisz.mm.pl/~robikok/capitulos.htm
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Niech szybko minie ta sob. i niedz. chcę już pn.
mam nadzieję że w przyszłości będzie ten serial w polsacie, od początku chcę zobaczyć ![]() A w ogóle to fajnie się zaczyna, taki rysunkowy
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
dokladnie polecam ta stronke, ja zawsze sobie czytam streszczenia jak czegos nie moge obejrzec...tam jest wszystko..fajna stronka, dobrze prowadzona i najwazniejsze ze po polsku
![]() ale mi dzis bylo zal monity jak martin jej wygarnal na urodzinach rolando ze tylko dla kasy za nim latala...i dobrze ze mu z liscia dala hihi..i ta scena jak ją przyciagnal..nie wiem czemu ale lubie takie sceny pelne pasji..milosc przeplatana ze zloscia..takie tango heheeh no starzeje sie chyba
|
|
#127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez mi żal tej Monity, ale jeszcze pewnie jak serial ma liczyc cos ok 200. odcinków to się będą godzic i kłócic z milion razy, w przeciwnym razie o czym by te odcinki były ;p
|
|
|
#128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz jak juz zmory przeszlosci monity sa znane to ciekawe co wymysla...
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
o jak fajnie ze wyjasniłyscie co sie dalej w serialu dzieje bo ja nie ogladam go regularnie a dzieki wam wiem i nie musze sie domyslac. THX
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
moniska mowie ci zagladaj na ta stronke http://www.kalisz.mm.pl/~robikok/capitulos.htm
tam jest wszystko i niczego juz nie przegapisz
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
oglaalam pierwsze odcinki, ale mi przeszlo:p szkoda czasu
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tv na bieżąco nie mogę oglądać, bo nie mam telewizora na stancji
Ale za to śledzę to, co dzieje się obecnie w serialu w Argentynie, czyli już po 200 odcinkach
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Ja poprostu uwielbiam ten serial!! Bardzo podobała mi sie scena na imprezie Rolanda kiedy Monita podeszła do Martina gdy ten zabawial sie z tymi panienkami to chyba przez ta piosenke ktora wlasnie leciala:p
Mam jednak kilka dreczacych pytan, ciekawi mnie ile serialowi bohaterowie maja lat poniewaz 2 razy w rozmowie Constanzy z Debi wyszło ze one maja 40 lat a nawet wiecej Constanza powiedziala ze Debi jest starsza od Coki o 40 lat, a Debi raz powiedziala wprost ze Constanza ma 40 Czyli Martin i Monita tez musza byc w zblizonym wieku A własnie czy moge prosic o link do tej strony z odcinkami po hiszpansku??
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do filmu to moim zdaniem chwilami jest tak głupi, że aż śmieszny, no ale w końcu nie wszystko co się ogląda musi byc niedwiadomo jak mądre
trzeba się trochę odstresowac. Moi faworyci to ak uz wcześnie wspomniałam Debi oraz jej braciszek. Trochę irytuje mnie Monita swoim zachowaniem, ale da się to znieśc. Poza tym widzę, że nie wszystkie tu jesteśmy na bieżąco z odcinkami (ten wieczny brak czasu ). Na te stronce można za darmo ściągnąc wszytskie odcinki zarówno po polsku jak i oryginalne. Co prawda te po polsku nie są w super jakości ale zawsze oglądnąc można. Mam nadzieję, że pomogłam To link: http://www.sosmivida.freehost.pl/indexxxx.html Należy weśc w zakładkę Video i wybrac odcinki polskie i ściągac. Miłego oglądania życzę.
|
|
#135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po 40tce to taki alfredo na pewno jest...a to co gada debi lepiej nie brac pod uwage jako prawde
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Oni nie mają po 40 lat
A Coni się drażni z Debi-idiotką i tak w żartach rzuciła te 40 lat A Debi jak to ona nie skapowała
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
hehe no własnie tez mi sie tak wydawało ale jak patrze na Qike to sie pogubic mozna
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
fajne te obydwie stronki Dzieki
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihi noo to sie wyzalilam
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kiedyś widziałam w jakimś filmie hiszpańskojęzycznym tego aktora, co gra Quique - całkiem inna rola, taka poważna
Więc jak potem go zobaczyłam jako pajaca Quique to się lekko zdziwiłam
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
A który odc. będzie teraz w Polsce?
![]() Fajne te linki, ale w drugim 55 min. muszę czekać żeby pojawiło się okienko na wpisanie kodu I dlaczego jak chcę któryś odc. ściągnąć, i zrzeygnuję (wyłączam strony) to później jest to na czerwono przekreślone? A dlaczego w tym pierwszym linku jak wezmę videklipy to nie mogę tego zapisać na dysku, tzn. zapisuje mi w rozszerzeniu .net i jak mam to otworzyć ;( Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2006-12-04 o 00:18 |
|
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
dzis bedzie odc 70
![]() kurcze jak to juz zlecialo...ale z drugiej strony jakby nie patrzec to jednak 3 miesiace juz leci a mi sie wydaje ze tak malutko czasu dopiero
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
odswiezam watek
bo zawsze ginie w czelusciach wizazu... ![]() jak tam dlaej ogladacie?
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądamy, oglądamy
![]() (jendocześnei obecne odcinki i aktualnie wyświetlane w Argentynie )
|
|
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
no ally to ty widze juz niezle do przodu jestes
![]() jakies przelomowe momenty sie szykuja niedlugo? ![]() do tego od 2 stycznia polsat zacznie dodatkowo emitowac serial od poczatku..codziennie o 13 to pewnie uklon dla tych ktorzy nie maja tv4 widza ze pewnie ogladalnosc jest to puszcza
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emisja na Polsacie mnie i tak nie urządza, bo nie dość, że dziwna pora, to ja i tak nie mam na co dzień dostępu do tv ![]() Polecam tę stronkę: http://www.filmweb.pl/forum/21041273...5%BCyciem.html A co ważnego się wydarzy niedługo?? Coś koło 80 teraz leci?? Mogę napisać, w których odcinkach wydarzy się coś wartego uwagi itp. tak więc UWAGA SPOILERY :92 - Monita odnajdzie matkę 96 - Monita robi striptiz na wieczorze kawalerskim Martina ![]() 100 - Martin i Monita jadą na mundial do Niemiec; Jose i Turca idą do łóżka 119 - Martin żeni się z Constanzą 150 - pierwszy raz Martina i Monity 156 - Monita odnajduje ojca 200 - Coni jest w ciąży z Quique [potem będzie wrabiała w ojcostwo Martina, m.in. wsypie mu coś do drinka, którym mieli 'uczcić' ich rozwód - nie pamiętam, w którym odcinku rozwód został zfinalizowany, ale coś k. 200 - i rozbierze go i właduje mu się do łóżka; Constanzę w łóżku na Martinie [hehe] zobaczy Monita, jednak Martin udowodni, że Coni go uśpiła i będzie dalej z Monitą] 214 - ślub Martina i Monity a co się dzieje dalej - zapraszam na stronie filmwebu, tam na bieżąco tłumaczymy z hiszpańskiego strzeszczenia odcinków argentyńskich ![]() To tak w ogólnym zarysie wszystko. |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
łaaaaał ally niezle bedzie sie dzialo
![]() juz sie nie moge doczekac
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Jose i Turca?
ogladałam ostatnio odcinek jak Monita wszamała siedem lub dwanascie róznych sphagetti ale ma spust panna Jak to zawsze bywa w tego typu filmach wszystko bedzie miało swoj dobry koniec
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
moniska co sie dzieje? jak zwykle miguel i falucho gmatwaja z mumia, teraz niby martin ma sie chajtnac z mumia ale caly czas bawia sie w kota i myszke z monita
czy standard...generalnie ogolny zamysl sie nie zmienia, tylko poboczne perypetie
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
osz ten Martin...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

no a dziś nie obejrzałam i w pn powtórki też nie będę mogła obejrzeć. Może ktoś streścić co się dalej działo? 
Bo przyjacheła pod predekstem wypadku Laury. Następnie były urodziny Rolanda no i Martin się na nie wybrał i Turca też przyszła, i zobaczyła Martina z jakimiś panienkami, które załatwił mu Rolando "na pocieszenie". wtedy ona pobieła do Monity,żeby jej o tym powiedziec i namówiła ją i ta wystroiła się i poszła na imprezę i zaczęła robic wymówki Martinowi etc. no i na końcu kiedy ona powiedziała,że wychodzi on ją dogonił i powiedział,że jeżeli chce to może pracowac dalej w firmie ale jesli sie spóźni to wszysy wylecą Kike itp. No to Monita przyszla wcześniej do pracy a Martin był dla niej nieprzyjemny, ale ona powiedziałą mu,ze musi mu wszystko wyjaśnic i on powiedział, zeby mówiła,Monita powiedziała,że z Kike to był pocałunek na pożegnanie,że kłamała cały czas bo zaczęła i jedno kłamstwo przeistaczało się w kolejne, ale nie kłamała,że go bardzo kocha , wtedy Martin pocałował ją, a Monita na to " co to miało znaczyc?" po czym powiedział" to był pocałunek na pożegnanie z nami definitywny koniec"
Mam nadzięję,że choc troche wyjaśniłam co dzisiaj było 

kurde nie oglądałam od początku tego serialu, dopiero od kilku dni i nie wiem dlaczego monita klamała że kike jest jej bratem? I że boksuje?

Constanza powiedziala ze Debi jest starsza od Coki o 40 lat, a Debi raz powiedziala wprost ze Constanza ma 40
Czyli Martin i Monita tez musza byc w zblizonym wieku