|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
z zielona papryka, calosc posypana italianskim tartym serem
i natka pietruszki ![]() Cytat:
powrocilam do domu i nie mam pojecia co ze soba zrobic
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;32842249]
powrocilam do domu i nie mam pojecia co ze soba zrobic [/QUOTE]zapodać fajny film, i obejrzeć np. z lampką/butlą/wina ![]() ja dziś obkupiona w kolejne 20cm szpilki/oranżowe/, oraz kolejne pończochy, spadam na kulturalne spotkanie ps. dziś pani mi w biedronie nie chciała sprzedać piwa |
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32842961]
ps. dziś pani mi w biedronie nie chciała sprzedać piwa Mój TŻ jest nienormalny. Przed chwilą przyszedł do mnie i puka co chwile w ramię (palcem żeby nie było ). Po chwili nie wytrzymałam i pytam o co znowu mu chodzi. A on z tekstem "Piękną mamy podłogę w salonie co nie czarnuchu?''
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32842961]zapodać fajny film, i obejrzeć np. z lampką/butlą/wina
![]() ja dziś obkupiona w kolejne 20cm szpilki/oranżowe/, oraz kolejne pończochy, spadam na kulturalne spotkanie ps. dziś pani mi w biedronie nie chciała sprzedać piwa jak się coś kupuje to się pokazuje tu od razu o szpilach mówię ![]() i jakie to kulturalne spotkanie? ja po wczorajszym odczuwam spory niedosyt kręcenia tyłkiem. Jak nic owuluję ciągnie mnie do poruszania się przy facecie, a T. gra w Pes'a na play'u![]() Cytat:
![]() mój z kolei naoglądał się Gry o tron i aktualnie jestem półczłowiekiem wcześniej było krasnal z uwagi na mój nikczemny wzrost
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
powiem tak: zazdraszczam
![]() ostatni raz krecilam tylkiem na pracowniczej imprezie, moje zycie imprezowe spadlo z jeszcze jako takiego na dno dna (mul i wodorosty) i wcale mi nie do smiechu ![]() jedyne o czym ostatnio mysle to jak tu poukladac, zeby jedak przespac te 5h ...i jestem za, jak sie kupilo, to sie pokazuje, a nie tak... ![]() zaniu, jezdem, obylo sie bez skakania przez brame
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2012-03-10 o 22:32 |
|
|
|
#36 | |||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Cytat:
w tygodniu ![]() Moi pobyli troszkę wcale, bo robiłam za kelnerkę ![]() a później próba i się zmyłam przed 18 ![]() Chwal się lepiej co dostałaś ![]() Cytat:
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;32842249] powrocilam do domu i nie mam pojecia co ze soba zrobic [/QUOTE]Miałam podobną rozterkę ![]() I stwierdziłam, że peeling, później glinka na buźkę, a włosy potraktowałam Vatiką i Amlą do blondu ![]() Pięknieję więc ![]() Cytat:
i faktycznie zastanawiało mnie co mógł zapalić ![]() Aczkolwiek jak w końcu doczytałam, że ma to być PODŁOGA, tym bardziej nie wiem o co cho Cytat:
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-03-10 o 23:40 |
|||||
|
|
|
#37 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Opcję wygodnicką to jeszcze jestem skłonna przyjąć do wiadomości![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;32842249]z zielona papryka, calosc posypana italianskim tartym serem i natka pietruszki ![]() [/QUOTE] Mniam, zjadłabym ![]() Cytat:
Sylwester mi się przypomniał Wesoło z tą bramą masz![]() Cytat:
Zresztą, i tak było sympatycznie, bo rodzinka jest spoko Posiedzieliśmy za stołem, pogadaliśmy i obejrzeliśmy sobie Kuchenne Rewolucje I jeszcze mój brat cioteczny z Anglii zadzwonił, żeby mi złożyć życzenia, więc naprawdę zrobiło mi się bardzo miło ), a tak poza tym to kasiorę, bo twierdzą, że nie wiedzą, co konkretnego mi kupić No i fajnie![]() A co to za próba u Ciebie? Jakaś przedwielkanocna może? Bo w Post to raczej żadnych imprez w stylu ślubów chyba nie ma?![]() A teraz wyciągnęłam walizkę i się biorę za pakowanie na jutro, ale tak strasznie mi się nie chceee...
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-03-11 o 00:38 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Kesh jako prezent to praktycznie podejście ![]() Lubię je ![]() Próby jak najbardziej odnośnie Triduum Śluby w sumie od czerwca- pierwsze zamówienia jush są ![]() Pakowanie jest najgorsze ;/ Tym bardziej na tak krótki czas- wszystko potrzebne ![]() Weny więc życzę przyzwoitej porze ![]()
|
|
|
#39 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale w sumie to najważniejsze kościelne święto, to i oprawa pewnie musi być perfekcyjna![]() Mnie ostatnio rozwaliła moja psiapsióła - mianowicie zaczęła mówić, że już się nie może doczekać Wielkanocy, bo to jej ulubione święta Spytałam dlaczego, to odpowiedziała, że uwielbia chodzić na wszystkie wielkanocne nabożeństwa w czasie Triduum I że czeka cały rok, żeby usłyszeć tę pieśń (Jest to ta sama noc...), która jest śpiewana w Wielką Sobotę Urocze to było![]() Cytat:
![]() Dziękuję |
||
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jiuna, po tym "czarnuchu" to mi szczęka opadła. Ja wiem, że u mnie sielankowo, ale rodzice obrzucali się takimi epitetami, że powiedziałam sobie - albo facet ma być grzeczny i kochać na zabój, albo żaden...a z dziećmi - mi przyszło teraz do głowy - ja całe dziecinne i nastoletnie życie oglądałam, jak moja matka jest uziemiona przez dzieci. Zero możliwości, zero pomocy - oczywiście, na to składało się kilka rzeczy, teraz to wiem - ale mój młody wówczas mózg tak sobie zakodował, że dzieci to pętla na szyję - że mimo że wiem, że tak życie z dziećmi wyglądać nie musi, jestem od zawsze na nie. |
|
|
|
|
#41 | |||
|
Zakorzenienie
|
bry
Cytat:
![]() Glinki mi dobrze robia, z jogurtem, a jak sie jeszcze spsiuka woda termalana to juz fogle Co masz z tej Vatiki, o maskach slyszalam, ze rewelacja ![]() Cytat:
jutro za to ahoj przygodo ![]() Cytat:
Milko, ale to kultowy tekst z 'Chopaki nie placza' jest ![]() musialabym byc bardzo wku.rwiona, zeby sie nie usmiac
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
bry!
królestwo za kawę ![]() Cytat:
a facet ma być czasem niegrzeczny ![]() a serio, to na takiej zasadzie kto się czubi ten się lubi. Zawsze trafiałam na facetów o podobnym poczuciu humoru i mój T. oraz dwaj najlepsi przyjaciele o których mogę powiedzieć bratnie dusze mają podobne teksty i do głowy by mi nie przeszło że nie mają szacunku do mnie czy coś bo ja mam też różne dziwne odzywki które uważam za pieszczotliwe wręcz i nie do każdego tak powiem
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() generalizujesz. Albo tiu tiu albo chuje latają. |
|
|
|
|
#45 | ||
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() Pierwsza kawa wypita ![]() Tak się zastanawiam, jakie jest społecznie przyjęte, akceptowalne zachowanie jak wchodzimy w nową grupę ludzi. Mianowicie: 1.kulturalnie się witamy i następnie siadamy ciut na obrzeżu, ale nie za daleko, nieśmiało się uśmiechamy i wtrącamy (czasem) żartobliwe uwagi odnośnie toczącego się tematu; 2.traktujemy grupę nowo poznanych osób jakbyśmy się znali i lubili ostatnie 7lat; 3.siadamy totalnie z boku i obserwujemy; Tak traktują ten temat źródła internetowe i bądź tu mądryCytat:
a tu brakCytat:
|
||
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poczucie humoru to imo cos zgola innego i mam jak ktos kiedys stwierdzil jak ziomal przy browarze, wiec mnie to nie obrusza. Wrecz przeciwnie, lubie takie zarciki i lubie ludzi, z ktorymi da sie tak swinsko pozartowac, a nie sie pilnowac czy oby jest wystarczajaco 'a' 'e' i nie ponizej 'poziomu'. Niestety, wsrod kobitek to jednak rzadkosc. Nad czym boleje
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
już nie raz się temat przewinął, nie ma sensu klepać znowu. Z postu Jiuny wywnioskowałam, że była nieco zdziwiona, i tyle - nie mam na celu analizowania i przyznawania wyższości jakiemuś modelowi związku. Poczucie humoru nie ma tu nic do rzeczy, i niekoniecznie musi się takimi tekstami przejawiać - mój małżonek też byłby co najmniej zdziwiony, gdybym do niego powiedziała "czarnuchu" - a film znamy niemal na pamięć...
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#50 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale dyskusjaŻart jak najbardziej podłapałam. I nie widzę w nim nic za co powinnam strzelić numer typu 'jestem obrażona i masz problem'. Internet ma to do siebie, że nie da rady przekazać wszystkiego i w tym przypadku miny TŻa podczas wypowiadania tych słów ![]() Co do k.urw i takich tam to jestem na nie uczulona i nigdy nie pozwolę sobie na takie teksty bo słyszałam je codziennie w wykonaniu mojego ojca. To co powiedział jest dla mnie żartem i całkiem mu się udał W sumie cieszę się, że nie jest sztywniakiem z ą i ę bo z takim bym nie wytrzymała długo. Cóż, mamy swoje dziwactwa, które ktoś może uznać za coś 'a fuj'.
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
A mi jest najbliżej do stanowiska Milki. Tzn. jasne, że każda para z czasem wytwarza swój własny sposób komunikowania i partnerzy wiedzą, co jest żartem, a co nie i to jest oczywiście jak najbardziej ok. Ale dla mnie osobiście bardzo ważny jest wzajemny szacunek, przejawiający się m.in. w kulturnym odzywaniu się. Ot, takie moje polonistyczno-normatywistyczne zboczenie
. No ale, tymczasem idę tam, gdzie się będę czuć zapewne dobrze, czyli do zoo Mam nadzieję, że dla rodzin z dziećmi jest jeszcze za zimno na takie wyprawy |
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja po obiadku (mielone - jak mój mąż słyszy "mielone", to mu się oczy robią jak ludzikowi z kreskówki na haju) idę malować. Już mi to malowanie bokiem wyłazi, ale widać efekty, sprawnie idzie...i w słusznej sprawie ta robota
|
|
|
|
|
#53 | ||||
|
Lux Mundi
|
Witam wiosennie
Pogoda tak cudna, że chce się żyć ![]() Cytat:
![]() Na szczęście wszystkie głosy rozpisane, więc praktycznie tylko szlifujemy Po dwóch dniach intensywnej pracy nie czuję jush przepony ![]() W Wlk Sb najbardziej lubię Kantyk Mojżesza ![]() Ale oddałam młodszemu pokoleniu ![]() Teraz nastawiam się na inne psalmy- zazwyczaj wybieram melodie żydowsko-egipskie ![]() Dziewczyny śmieją się, że jest to tak realistyczne, że brakuje tylko węży i niewolników ![]() Mam nadzieję, że spakowałaś się w miarę szybko i zdążyłaś choć trochę pospać Cytat:
A na resztę włosa to => http://allegro.pl/olejek-kokosowy-do...026536149.html Nie powiem Ci za dużo o efektach, bo dopiero zaczynam walkę o piękne włosy ![]() Aczkolwiek oba specyfiki zostawiam na całą noc- za chwilkę idę się zmyć ![]() Cytat:
Mam identyczne zboczenie ![]() Cytat:
![]() Za to nadrabiam rybami, sałatką krabową i krewetkami królewskimi w oleju Za malowanie nie przepadam Wolę rozbierać piece i stawiać ściany ![]() Jush zapowiedziałam, że jeśli znajdę taką działkę, na które stanę i powiem ' tu pozostanę', dom wybuduję sama- bez pomocy wszelkich partaczy Noo- oprócz dachu i elewacji, mój lęk wysokości to wyklucza
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-03-11 o 14:10 |
||||
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko łososia w marynacie miodowo-sojowej lubię, więc się takim raczymy. Ech, ja też nie przepadam - ale co zrobić, trzeba i już...mieszkanie jest tak brudne z powodu pieców - pył z węgla + odymione ściany - że pierwsze wrażenia potworne...A jako że sobie obydwoje zrobimy prezenty z okazji sprzedania - małżonek coś od Apple, ja wiadomo - perfumy - mam podwójną motywację
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po obiedzie.
Chyba namówię TŻa na jakieś winko bo mam chęć. A tak to wszechobecna nuda.
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
ja z brzuszkiem pełnym mielonych i brukselki, i marcepana na deser - i niczego mi się bardziej nie chce, niż przebierać w brudne ciuchy i malować.
Jiuna - mojemu małżonkowi bardzo się Twój avatar podoba
|
|
|
|
#57 | ||||
|
Zadomowienie
|
Heloł
![]() Cytat:
Fajny pomysł O znajomość bym się nie bała, psaipsióła ma poczucie humoru w dużych ilościach Zresztą, jakąś zapamiętałą katoliczką też bym jej na pewno nie nazwała![]() Cytat:
Na to nie wpadłam, trzeba by wypróbować, bo akurat walają sie u mnie zielone i białe glinki![]() Pakowanie jeszcze in progress, ech Ahoj, przygodo powiem za niecałe 2 h![]() Cytat:
Czy tylko takie luźne rozważania snujesz?![]() Cytat:
Śpiewajcie Panu, bo wielka jego moc i chwa - a - a -ała Fajne to jest W ogóle, to ja też bardzo lubię to całe kościelno -wielkanocne śpiewanie Cindy, a to śpiewacie? U mnie schola zawsze robi z tego całe show, ze skrzypcami, akordeonem, bębnami, śpiewaniem na głosy i przeraźliwym gwizdaniem przez palce I ja z kolei przez cały rok czekam właśnie na to, więc też ktoś mógłby mi to dać w prezencie jako empetrójkę |
||||
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Używała któraś z Was?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nt.html&next=1 jestem leniem, jeśli chodzi o pielęgnację - a moje zbyt długie włosy zaczynają mi się podobać, więc chyba ich nie poddam radykalnemu cięciu - poproszę tylko o zrobienie z tego co mam fryzury sensownej...Nie chce mi się babrać w olejach, które trzeba zmywać (myję włosy podczas kąpieli, niestety od kiedy zaczął mi kręgosłup nawalać, nie mogę umyć włosów schylając się nad wanną:/) - a idea takiego używania mi się podoba. Co myślicie? |
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

i natka pietruszki 

). Po chwili nie wytrzymałam i pytam o co znowu mu chodzi. A on z tekstem "Piękną mamy podłogę w salonie co nie czarnuchu?''
o szpilach mówię
Łee, znowu siedzenie za stołem

Tylko łososia w marynacie miodowo-sojowej lubię, więc się takim raczymy.