![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
Mamamagda a Ty moze troche powinnas sie nad tym zastanowic, czy rzeczywiscie z elektroniczna rzecza moze sie stac cos podczas wysylki???tak logicznie sie zastanow?
![]() |
#3485 | ||
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Mylisz się bo nie mam najmniejszych powodów ale Twoje odczucia to Twój problem. Czytaj ze zrozumieniem i empatią to będzie Ci łatwiej zrozumieć rzeczywistość :p. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
Pytalam sie czy uwazasz ze z rzecza elektronicza moze sie cos stac podczas wysylki?
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
" empatią " ![]() ![]() ja rozumiem Ciebie, że maszynka może rzeczywiscie nie działac... mogło sie cos stac - ok, nie dojdziemy do tego... chciałabym tylko zebys ty zrozumiala mnie i nie piała i wmawiła mi ze swiadomie wcisnełam ci "badziewie", tylko o to proszę... a reszta tak , jak pisałam na PW: zatrzymaj ją i zrob co chcesz, bo skoro jest zepsuta, to ani mi, ani tobie nie bedzie juz potrzebna, i szkoda pieniędzy na wysyłkę zepsutego sprzętu.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() nie jest to tylko problem użytkowniczek, że mają takie odczucia tym bardziej, że i ja takie mam i inne Panie też, tylko może nie chcą wdawać się z Tobą w ... hmmm ... "dyskusję" a co do empatii ... to proponuję zacząć od siebie ![]() o ile słownikowe znaczenie obie mamy na myśli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
Cytat:
![]() A jeśli jest to problem nie tylko użytkowniczek to kogo jeszcze ![]() I jakie jest niesłownikowe znaczenie tego słowa?? Normalnie przedszkole... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() albo jak uważasz w sumie - w końcu sobie tylko świadectwo wystawiasz ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Cóż zrobić ale MamaMagda - powinien to być również Twój problem, że robisz wrażenie kłotliwej baby.
Niestety, ale nic innego nie da się powiedzieć - sądząc po Twoich wypowiedziach i polemice w tym wątku. Wymiany z Twoim udziałem generują problemy. Nic nie poradzisz na to, ale jesteś tutaj oceniana na podstawie swoich wypowiedzi a jest to tylko słowo pisane - być może w istocie jesteś całkiem miłą osobą a tylko gdy zasiadasz do komputera i wchodzisz na wizażowe targowisko - przechodzisz jakąś przemianę..
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ladne perfumki dla kobitek mam ![]() Awunia, dzieki za poprawe humoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
ja wystaiam neutrala dla dorunia10
25 listopada 2011 wymieniłysmy sie adresami i od tamtej pory cisza- miałam szczescie ze mam wiecej przekupek i nie zgodziłam sie wysyłac równoczesnie bo zapewne bym straciła rzeczy - nie polecam dziewczyny
#3497 |
Konto usunięte
|
A czemu neutral? Z tego, co zrozumialam: wymienilyscie sie adresami, dziewczyna paczki nie wyslala a Ty pewnie czekalas na odzew trzymajac dla niej rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;32926241]A czemu neutral? Z tego, co zrozumialam: wymienilyscie sie adresami, dziewczyna paczki nie wyslala a Ty pewnie czekalas na odzew trzymajac dla niej rzeczy.[/QUOTE]
jezeli nie dojdzie do wymianki po wymianie adresow 'nalezy' sie neutral...to wynika z regulaminu (chyba, ze cos sie ostatnio zmienilo)
#3499 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Regulamin mowi wyraznie: Cytat:
W omawianym przypadku dziewczyna wymienila sie adresem, nie poinformowala o rezygnacji, zaprzestala kontaktu i olewa wizazanke. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
kosmita jakiś normalnie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;32928015]Nie, nie wynika.
Regulamin mowi wyraznie: Rezygnacja bylaby wtedy kiedy dziewczyna powiedzalaby "sorry, ale odechcialo mi sie wymiany". W omawianym przypadku dziewczyna wymienila sie adresem, nie poinformowala o rezygnacji, zaprzestala kontaktu i olewa wizazanke.[/QUOTE] ![]()
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie rezygnowac mozna w sposob kulturalny (informujac o tym druga strone) i mniej kulturalny (nie odzywajac sie)
![]()
#3502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczarowany komputer w akcji ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- wyobraź sobie, że jest i dodatkowo jest o wiele lepsze niż to potocznie znane. Jest jednym z elementów "Porozumienia bez przemocy"
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zadomowienie
|
Bardzo prosze o dopisanie do mojego wątku Marzec .Miałam ciężką nockę.
![]()
#3504 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() w związku z ciężką nocką i samorzutnym wpisem nie masz karniaka, no i mogę Ci zmienić tytuł watku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zadomowienie
|
Dziękuję i przepraszam
![]() ![]()
#3506 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wypowiedzcie się proszę, co myślicie o tej sytuacji, bo może ja się po prostu czepiam
![]() zainteresował mnie u wizażanki hurts_stay podkład avon, napisałam do niej czy coś u mnie znajdzie. odpisała w moim ciuszkowym wątku : "MOGŁABYś oddać za podkład ATMOSPHERE - Sweterek z żabotem - brązowo szary - rozmiar 14/42 - stan bardzo dobry, raz założony? ![]() odpisałam, że sweterek jest więcej wart niż jeden podkład i czy odpowiadałoby jej dołożyć drugi ciemniejszy podkład i kosmetyczkę. odpisała: "Kochana, mogę oddać 2 ![]() ![]() po czym hurts_stay napisała mi że rezygnuje bo siostra nie jest zainteresowana sweterkiem... w tym czasie zrezygnowałam z innej wymianki na ten sweterek, bo hurts_stay była zdecydowana... i teraz nie mam ani jednej ani drugiej... napisałam do niej : "acha... to może trzeba było zapytać siostry na początku czy chce sweterek, bo straciłam tylko czas i inne wymianki które odmówiłam za ten sweterek bo byłaś zdecydowana..." po czym hurts stay odpisała : "nie wymienię i tyle. Nie zbieram staroci." wypowiedzcie sie co o tym myślicie, bo ja już sama nie wiem... wydaje mi się to trochę nie w porządku...
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
tak tak wiem o tym, tu bardziej chodzi mi o to, że sama napisała że jest zainteresowana tym sweterkiem, i kontynuowała targowanie się, a potem nagle mi pisze że siostra nie jest zainteresowana i obraża mnie że wymieniam starocie... to to wydaje mi sie nie w porządku...
![]()
#3509 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
no grzeczna ta odzywka nie była, ale też i nie najgorsza, jaką tu przeczytałam, bo personalne wycieczki i epitety były ![]() dodaj pannę do ignorów i tyle, nie ma co się irytować a negocjacje nie są wiążące - nieraz widzę jak ktoś negocjuje z jedną rzecz z kilkoma osobami i to normalne ![]() tak jak i to że w trakcie może zmienić zdanie, choć oczywiście lepiej jak zrobi o grzecznie - ja staram się choć przeprosić za kłopot, ale sama wiesz - ludzie som różne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
misianka
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.