|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 2
|
|
|
|
#3362 |
|
Zadomowienie
|
Lidlowa lazania jest wg mnie trochę za tłusta. Da się zjeść, ale wolę jeść zrobioną przez siebie
![]() Wczoraj kupiłam Twarożek Pilosa z cebulą i czosnkiem. I muszę powiedzieć, że bardzo mi smakuje, pewnie będę kupować częściej Wcześniej próbowałam też wersji waniliowej z rodzynkami, ale dla mnie za słodka. Kupiłam jeszcze spodenki do biegania z kieszonką z tyłu Nie udało mi się dorwać już mojego rozmiaru w wersji czarnej, więc skusiłam się na tę z różowymi wstawkami. Przymierzyłam w domu i są wygodne, materiał wygląda nieźle, wstępnie dobrze się je nosi, zobaczymy jak będzie w trakcie użytkowania. Jedyna rzecz, która nieco w nich przeszkadza to szwy z połączenia tych różowych wstawek. Moje spodenki nie są bardzo obcisłe (rozmiary są dość luźne), więc te szwy nie uwierają, ale gdyby ktoś kupił zbyt obcisłe, to mogłoby bardzo przeszkadzać i się odgniatać. Może wersja czarna jest lepsza pod tym względem i nie ma tych szwów na przodzie ud.Widziałam jeszcze buty trekkingowe. Trochę się nad nimi zastanawiam, tylko nie wiem, czy warto wydać te 80zł. Więc jeśli któraś z Was je ma, to będę wdzięczna za opinię
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Czy możecie cos powiedzieć o bieliźnie tej obciskającej, kamuflującej co od tamtego poniedziałku była? Czy jest dobra, nie ściąga się? Musze cos takiego kupic i łudze się że może coś jeszcze u mnie zostało |
|
|
|
#3365 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.lidl.de/de/Sportbekleidun...amen-Laufcapri ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2012-03-11 o 18:23 |
||
|
|
|
#3366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli któraś z was chciałaby kupić galaretki/ żelki z tych wielkanocnych cos za ok 4.50 to stanowczo odradzam. Są ochydne smak jakiś taki sztuczny dziwny. Jednej nawet skończyć nie mogłam.. |
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
po dzisiejszej wizycie w Lidlu mogę polecić
- rogale maślane - nowość - serek topiony z masłem i jak zwykle zakupione soki marchwiowe, ale nie tylko jeden marchew z brzoskwinią, ale za szybko się skończył ![]() a i kawa w saszetkach ja biorę 2w1 brat 3w1 - do pracy itp. koszt nie wielki a w paczce 10szt. |
|
|
|
#3369 |
|
Moderator
|
Od dziś fajne zniżki cen herbatek
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć drogie
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3373 |
|
Zadomowienie
|
Ja przyznam, że mi na początku bardzo smakowały, ale potem wydawały się sztuczne. Nie wiem jak to określić,a le coś dziwnego w nich wyczuwałam, choć to nei znaczy, że się jeszcze na nie kiedyś nei rzucę
bo ogólnie to dobre są.Lubię z lidla grahama i chlebek drwala [o ile nei pomyliłam, taki ze szpiczastymi końcami]
|
#3374 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Czy magdalenki z tygodnia szwedzkiego są dobre? |
|
|
|
|
#3375 |
|
Moderator
|
A tego to Ci już nie powiem bo ja ich nigdy nie kupowałam
Zwróciłam dziś tlyko uwagę na cene bo rano o nich było pisane I szczerze mówiąc miałam się w końcu pokusić na nie a piszecie że idzie podwyżka no ![]() Nie lubie pieczywa z lidla ogólnie, u mnie akurat wiecznie twarde i suche, więc niestety nie biorę już. Daaawno temu bywało smaczne, a potem coś zmienili i same zakalce leżą
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie mi polecić jakiś szpinak z lidla?
|
|
|
|
#3379 |
|
Zadomowienie
|
ten mrożony ze śmietanką
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
haha nigdy w życiu :P
|
#3382 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- U mnie czasami widuję świezy, paczkowany w folii, lezy na warzywach. Nie bardzo jednak kojarzę cenę. |
|
|
|
|
#3383 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3384 |
|
Zadomowienie
|
czemu?
ja sadzę sobie szpinak i mam świeży, ale to w domu rodzinnym moim, a jak mam zajęcia w tygodniu we wrocławiu, to zdarza mi się jeść ten lidlowy mrożony.
|
#3385 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Kupiłam tez dwie herbatki 4 moments Shape i Detox, które normalnie sa po 4.99 a po obniżce po 3.99. Łowy herbaciane były więc, bo wszysktie z tych herbatek bardzo lubię ![]() Aha no tak, juz widzę. Na ostatniej stronie gazetki z tygodniem skandynawskim na przodzie, jest napisane "Wszystkie herbaty Sir Edwards min. 20% taniej". Tak w rogu
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-03-12 o 19:11 |
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
drogie te skandynawskie przysmaki ![]() zrobiłyście mi ochotę na szpinak |
|
|
|
|
#3387 |
|
Moderator
|
W gaztece Skandynawskiej, co jest od dziś. Pisałam już. Ostatnia strona, malutka wzmianka o -20% na ostatniej stronie. nie ma herbatek pokazanych ni nic, tylko wzmianka o tej akcji obnizkowej.
|
|
|
|
#3388 |
|
Raczkowanie
|
są 3 rodzaje soków marchwiowych, ale każdy ma cukier w składzie, od 12 do chyba 6-7 g cukru w 100 ml. Mogłam coś pomylić z tym cukrem, choć ostatnio dokładnie czytałam składy, żeby znaleźć ten co ma najmniej cukru
|
|
|
|
#3389 |
|
Raczkowanie
|
Niestety u mnie pieczywo coraz droższe w Lidlu.
Zdecydowanie mogę polecić Bagietki z masłem czosnkowym Jadłam już z wielu sklepów ale żadne nie dorównują tym z Lidla )
|
#3390 |
|
Moderator
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

Nie udało mi się dorwać już mojego rozmiaru w wersji czarnej, więc skusiłam się na tę z różowymi wstawkami. Przymierzyłam w domu i są wygodne, materiał wygląda nieźle, wstępnie dobrze się je nosi, zobaczymy jak będzie w trakcie użytkowania. Jedyna rzecz, która nieco w nich przeszkadza to szwy z połączenia tych różowych wstawek. Moje spodenki nie są bardzo obcisłe (rozmiary są dość luźne), więc te szwy nie uwierają, ale gdyby ktoś kupił zbyt obcisłe, to mogłoby bardzo przeszkadzać i się odgniatać. Może wersja czarna jest lepsza pod tym względem i nie ma tych szwów na przodzie ud.

Czyli że szykuje się podwyżka

nie mam pojęcia, b nigdy nie czytałam jaki skład, penie czymś dosładzają, bo większość tego typu soków jest "uzdatniona"