|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 52
Cytat:
Clipboard01.jpg Clipboard02.jpg |
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
sanriooo dziekuje
kiedys wydam tomik Justyna szalejesz
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy wyniki rossmana?;p ciekawosc mnie zżera,ktora wygra
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Pony trzyma za Ciebie kciuki mocno ![]() Byliśmy na szybkich zakupach i zahaczyliśmy o jubilera, żeby obrączki oblukać. Mój tż po wyjściu stwierdził, że "ujowe uczucie mieć takie coś na palcu". No to obiecałam mu wytatuować na palcu
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
zuzik, super ze uczelnia zwiekszyla stypendium
![]() pony, mam nadzieje, ze szybko wyjdziesz ze szpitala i zabieg sie uda ![]() Justyna, ja rozumiem Twojego tzta bo sama jak bylam na odleglosc to sie wkurzalam, ze P. imprezuje itd. a ja nie..
|
#1086 |
|
Wtajemniczenie
|
Na szybko, bo z czasem nie wyrabiam
Pony, ściski W klubie wiadomość dotycząca jedzonka na zlocie. Idę odgruzowywać dom, żebyście mi się nie przestraszyły i nie pouciekały
|
|
|
|
#1087 |
|
Wtajemniczenie
|
heloooł
kurna mierzyłam cudowne buty. Absolutnie cudowne. Z gigantycznej przeceny, rozmiar za duże, ale nic wytrzymałabym z pięknego brazowego zamszu, super kobiece.... tylko kurna na takim wielkim obcasie klocku... a ja chce płaskie i nie kupiłam buuu jutro moze jeszcze pojade sie rozejrzec bo tak sie na te buty napaliłam ze szok. ale za to mam fajne leginsy i cudną tunkę białą z czarnymi haftami z mohito - w sensie dostałam w prezencie o! Simply to ze tak powiem gratuluje cudnej zabawy pewnie sie wytanczyliscie za wsze czasy!![]() Pony kciuki dla Ciebie |
|
|
|
#1088 |
|
Zadomowienie
|
Cześć baby
![]() Przyszłam się pochwalić, że dziś mierzyłam pierścionki
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik tiaaaaa
Dzis musialam za to leczyc TZta z kacyka
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Nie nadrobiłam, ale może zrobię to zaraz. Chciałam powiedzieć, że jestem bardzo niezadowolona z farbowania włosów ![]() Nie wyglądam źle,m kolor jest ładny i w ogóle jest ok, gdyby nie to, że miał być blond a jest.... brąz? Fryzjer się uparł, że nałoży farbę bez dekoloryzacji.... ok, potem trzymał 40 min, bo po 20 i 30 stwierdził, że to jeszcze nie to. A jak zmył i wysuszył to mi się płakać chciało. Ani trochę nie przypomina to ciemnego blondu. Żałuję, że w ogóle pofarbowałam, już mogłam chodzić z mega odrostami i czekać aż mi po prostu urosną moje własne, blond włosy
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Wybrałaś coś?
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, to nieźle... ale może jak się oswoisz to Ci się bardziej spodoba. no i może się wymyje trochę
tż mi powiedział, że w łóżku się zachowuję jak stara żona i powinnam uskuteczniać kocie ruchy
|
|
|
|
#1093 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() byłaś u Cupichy?? ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
wkurzenie totalne!Cytat:
|
||
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi właśnie- wkurzenie. Nie jakiś żal czy coś, bo jednak nie wygląda to źle. Ale chciałam przestać farbować, w przy tym co mam teraz, odrosty będą widoczne już po 2 tygodniach ;/
peach więc....uskuteczniaj
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
pff pojechał mi chłop, więc niech se kota kupi, o!
|
|
|
|
#1096 |
|
Wtajemniczenie
|
w łeb dawno nie dostał chyba
![]() Sanrioo mam coś dla Ciebie: http://www.fundusze.malopolska.pl/po...y/default.aspx tutaj znajdziesz różne porady i co fajne: baze projektów, które juz ktos napisał, wiec mozna zerknąc i dowiedziec sie jak to ma wyglądać
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-03-11 o 20:36 |
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha i niech Ci wisi kawałek kupki
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę
![]() najfajniejsza jak robisz tą pierś?? Dasz przepis ?
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1100 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jestem już we Wrocku..a szkoda, bo z chęcią bym się jeszcze pourlopowała..w ogóle to miałam cudowny weekend..dawno nam tak dobrze nie było i tak daleko od stresów..wczoraj pojechaliśmy do kołobrzegu i połaziliśmy po plaży..potem poszliśmy z moimi rodzicami do kawiarni na 11 piętrze, w której się kręciła podłoga i można było oglądać widoki na morze- czadowy pomysł ![]() a jutro wracam do rzeczywistości..nawet nie chcę myśleć co mnie tam czekam,,na dzień dobry pewnie z 400 maili do przeczytania.. ![]() Pony, za zabieg..mam nadzieję, ża wszystko pójdzie dobrze i będziesz się od razu dobrze czuła
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aa co do włosów ja mam podobne zakola
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Crozee, ja się mu też nie dziwię, tylko to wyszło nie tak, że on jest zły, że imprezuję tylko tak, jakby był zły, bo zostałam i spałam w jego łóżku. No ale to było mylne wrażenie ![]() Carmi, najka, jak się Was czyta to ciężko czegoś nie zjeść ![]() Pony biedna jesteś... ale jak już pojutrze masz wyjść, to super! ![]() Kurde, zła jestem potłuczone mi spuchło i boli jeszcze bardziej i irytuje mnie to, bo ogranicza mi ruchy i mam wyrzuty sumienia, że mnie bolą takie pierdoły, jak się w sumie nic takiego nie stało (rozpędziłam się w stronę bramy, przed nią była hałda ziemi, na którą najechałam i mnie zniosło tak, że wyrżnęłam w tę bramę, szczęśliwie luźną, i samo to nic nie zrobiło, tylko szarpnęło mnie do przodu i uderzyłam klatką piersiową w kierownicę, a z palcem co, to nie wiem). I chciałabym już znowu pojeździć!---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Maja, ale super weekend
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
A jak z tym walczysz? Bo ja to się boję, że pewnego dnia łysa się obudzę...
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś dzięki..naprawdę mi się to przydało..zupełnie inaczej się czuję niz po "zwykłym" weekendzie..teraz czekam na święta a później na majówkę
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, że nie glupim wyjściem byłoby zrobienie przedziałku z drugiej strony, ale ja mam grzywkę i ciężkie by to było
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

włosy masz gęste przecież - jak nie wierzysz to sobie porównaj z moimi - kiteczka grubości dwóch palców
i na co mi te wasze "baby hairy" - pełno mi się tego panoszy przy skroniach i na cho...inkę - sterczy to we wszystkie mozliwe strony a objętości nie dodaje
13.03.2008
kiedys wydam tomik

z pięknego brazowego zamszu, super kobiece.... tylko kurna na takim wielkim obcasie klocku... a ja chce płaskie i nie kupiłam buuu jutro moze jeszcze pojade sie rozejrzec bo tak sie na te buty napaliłam ze szok. ale za to mam fajne leginsy i cudną tunkę białą z czarnymi haftami z mohito - w sensie dostałam w prezencie o!

wkurzenie totalne!
za zabieg..mam nadzieję, ża wszystko pójdzie dobrze i będziesz się od razu dobrze czuła
01.08.2013
15.08.2014
biedna jesteś... ale jak już pojutrze masz wyjść, to super!
potłuczone mi spuchło i boli jeszcze bardziej i irytuje mnie to, bo ogranicza mi ruchy
i mam wyrzuty sumienia, że mnie bolą takie pierdoły, jak się w sumie nic takiego nie stało (rozpędziłam się w stronę bramy, przed nią była hałda ziemi, na którą najechałam i mnie zniosło tak, że wyrżnęłam w tę bramę, szczęśliwie luźną, i samo to nic nie zrobiło, tylko szarpnęło mnie do przodu i uderzyłam klatką piersiową w kierownicę, a z palcem co, to nie wiem). I chciałabym już znowu pojeździć!
myślę, że nie glupim wyjściem byłoby zrobienie przedziałku z drugiej strony, ale ja mam grzywkę i ciężkie by to było