![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 - stka i mini
A ja mam 40-stke i nosze się krótko
![]() ![]() A, a jak dżisny, to takie dopassssssowane, że mmmmmm ............. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Ja najbardziej nie znoszę dlugości midi do połowy łydki. Koszmarnie w takiej wygladam. Najlepiej mi w spódnicach do kolan.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
witam
uwielbiam spódniczki mini i dobrze się w takich czuję. uważma że mam zgrabne nogi chociaż nie bardzo szcupłe.latem nie wyobrazam sobie non stop długich spodni.mini to u mnie podstawa. 30 skonczyłam jakis czas temu ale jeszcze długo nie zamierzam rezygnować z takich spódniczek.
![]() |
#184 |
BAN stały
|
Sam temat i postawiony tu problem cały czas wydają mi się absurdalne. Ale zaraz sobie przypominam w jakim kraju mieszkam i od kiedy tutaj upływa u kobiety termin przydatności do użycia
![]() MA SA KRA. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-08-28 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Lubię mini, lubię maxi (ale takie full- do ziemi!), nie pogardze midi (choc ta długośc najmniej
![]() Nie widze zupełnie problemu, to, że ktoś ma trzeci krzyzyk na karku, to co??? ![]() ![]()
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Skończyłam 30 nie dawno
![]() Nie wiem jak to jest ale po 30stce poczułam się jak kobieta "dojrzała" ![]() ![]() Do tego bluzeczka z dekoltem bo piersi pełne ...a jak koleżanka mi powiedziała...eksponuj to co masz najładniejsze ...więc nogi i piersi .....lato jest od tego żeby czuć się dobrze a zimą.....też można fajosko wyglądać w rureczkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Witaj! z pryjemnościa poznam mi łą kobietę, po 30-tce ( WPPANIAŁY WIEK DLA KOBIETYl: KWITNIE 2 RAZ!), która lubi chodzić w mini! Mnie fascyjują tkakie panie.
Paweł arnott@o2.pl ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- A ja mam 40-stke i nosze się krótko ![]() ![]() A, a jak dżisny, to takie dopassssssowane, że mmmmmm ............ Witaj! Mnie imponują panie po 40-tce, które tak się noszą...Czty możemy wymienić się fotkami? a może zaechcesz się ze mna poznać? Wyslij mi proszę Twoja fotkę, najlepiej w mini... ![]() Paweł arnott@o2.pl profil: Interia. Znajomi. nick Osyan |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Nosze. I mini i krótkie spodenki (preferuje). Mam niezłe nogi, wiec czasami zaszeleje i włoze cos tak krótkiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niedługo kończę 39 lat, ale cały czas jestem wierna krótkiej modzie. Właściwie przez całe lato ubierałam się tak, jak lubię najbardziej: mini spódniczka i japonki na płaskich podeszwach (czasm klapki na drewnianych koturnach), także i do pracy. Najchętniej noszę takie do pół uda, krótsze tylko na wakacjach. A gdy jest jakaś specjalna okazja (albo czasem sama dla siebie, tak dla odmiany) ubieram długą, taką całkiem do ziemi. Midi - właściwie tylko do garsonek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No pewnie, że tak ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
wszystko zależy od tego jak komu wygodnie no i jakie ma nogi-chociaz jesli dziewczyna dobrze sie tak czuje no to co z tego ze nie jest idealna?a któż jest?ja mam 28 lat i dopiero od roku noszę spodniczki, ale raczej ejstem spodniarą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
Oczywiście że noszę mini i póki co nie mam zamiaru przestać. Moja ciocia powtarzała "masz zgrabne nogi to je pokazuj a nie chowaj w nogawkach spodni" Zawsze to zdanie mi się przypomina kiedy mam zamiar założyć krótką spódniczkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
Ja też noszę mini - uwielbiam!
W ogóle lubię spódnice, od dziecka wolałam spódniczki niż spodnie i robiłam niezłą awanturę, jak babcia chciała mi do przedszkola spodnie ubrać ![]() Teraz...pracuję w przedszkolu, więc tutaj mini odpada ze względów praktycznych głównie. Ale jak przychodzą wakacje to szaleństwo na całego! Podobnie w weekendowe wieczory ![]() Zresztą co tu dużo mówić - dwa miesiące temu na swojej imprezie z okazji 30-stki wyglądałam o tak: http://spd.fotolog.com/photo/13/24/1...74361834_f.jpg ![]()
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
trzydzieska - wielkie mi rzeczy
![]() siedemdziesiątka i mini - to dopiero zaczyna być temat za kilka lat wkleję Wam moje zdjęcie z siedemdziesiątych urodzin w mini.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Ciekawa jestem czy młode dziewczyny, które zaczynały ten wątek w 2006 r i zżymały się na 30-stki w mini, dzisiaj również mają takie radykalne poglądy.
Mam 31 lat i nie boję się mini. Niejedna 18-tka mogłaby mi pozazdrościć figury. Grunt żeby dodając wyglądowi pazura, nie popaść w jarmarczny styl.
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
jak miałam 15 lat, to 30 wydawało mi się baaardzo dojrzałym wiekiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Rzabbocop
|
Od mojego ostatniego wpisu minęło kilka lat i cóż nadal noszę mini
![]() uważam, że grzechem by było, gdybym nie nosiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
ja w czerwcu skoncze 40 (o k....! nie wierzę, że się przyznaję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
A ja swój poprzedni wpis zrobiłam prawie półtora roku temu i od tej pory zmieniło się tylko jedno: już nie 30+ i mini, tylko 40. Co wcale nie oznacza, że mam zamiar zrezygnować z noszenia się „na krótko”. Wręcz przeciwnie, z tej okazji postanowiłam sama sobie zrobić prezent i to i owo sobie dokupiłam, z miniówek oczywiście. Spódnice o długości do pół uda to najliczniejsza grupa moich spódnic. Jest to ta długość, w której czuję się najlepiej. Podobnie jak xandii jestem wysoka, a co do nóg – myślę, że nie mam czego się wstydzić.
Przyznaję, że gdy przekroczyłam 30-kę miałam dylematy dotyczące ubierania się, też miałam wątpliwości czy w tym wieku wypada coś tam ubrać, czy nie. Sama jednak przekonałam się, że to żadna życiowa bariera, należy po prostu podejść do tego normalnie. Może mniej tych wątpliwości miałam ubierając mini, o wiele bardziej wahałam się, czy wypada mi po 40 ubrać skórzane spodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie rozumiem myslania niektorych
Jak juz sie ma 30 + to nic juz nie wypada hihi Lepiej wyglada 20latka z nadwaga zalozmy +20 i wylewajacymi sie boczkami w mini( bo jej wypada) czy zadbana 30 ???? Znam 25 latki ktore maja bardziej zniszczona twarz niz ja i cialo w gorszym stanie ![]() Proste zejak widze u siebie cellulit lub przytyje to mini czeka na lepsze czasy ale jak wroce do normy to czemu nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że to najodpowiedniejszy wątek w którym mogłabym Wam przekazać co ostatnio mnie trapi. Mam prawie 28lat, pracuję od 6 lat w tej samej firmie. Nie panuje u nas żaden dress code, każdy ubiera się tak, jak uważa za słuszne. Jednak od 2 lat pracuję w dziale, którym kieruje apodyktyczna "arystokratka" - 48 latka, która zawsze wszędzie musi grać pierwsze skrzypce, zawsze musi mieć to co najnowsze, najmodniejsze, najdroższe, i nawet nie dorównać młodszym koleżankom, co wyglądać lepiej niż my. Jednocześnie narzuca nam styl.. wymusza na nas niejako co możemy na siebie włożyć a czego nie, aby uniknąć bezczelnego obgadania w najobrzydliwszych słowach.. 2 lata pracy obok niej, i obok reszty starszych koleżanek zaburzyło moje poczucie świeżości, zamknęło mój styl w totalnej wygodnej klasyce, w szarościach, czerni i beżach... w sweterkach i dzinsach, tunikach i legginsach
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#204 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Uważam,że jeśli dobrze się czujemy w krótkich spódniczkach mini =to wiek nie powinien być absolutnie żadną przeszkodą, zakładamy i już a jeśli nasz ukochany nas za to komplementem obrzuci -to tym bardziej
![]() ja osobiście nie chodzę w mini z powodu takiego,że nie mam tak zakręconego męża co by mu to się podobało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Ja powiem tak, jeśli się dobrze czujesz w mini to czemu w niej nie chodzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
mój tato i mama ciągle mnie wyzywają , ze nie ubieram się wlasciwie jak na swoj wiek-mam 30 lat, ale wyglaam jak dzieciak troche , tzn bardzo młodo-zawsze tak bylo, rok temu zaczelam nosic spodniczki8 wogole zmienilam styl ubierania na bardziej kobiecy-wczesniej dżinsy,t-shirty
![]() wychodze z zalozenia ze najważniejsze, że ja się dobrze czuje, jak bede chciala to zmienie styl , narazie mi bardzo dobrze , a to co ludzie sądza mało mnie obchodzi. ![]() ps.jak mialam lat 18 myslalam ze 30 lat to już prawie grób .teraz się smieje z tego, jednak punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia heh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
witam
dziś właśnie skończyła 32 lata. uwielbiam róż- może nie wszystko ale lubię czarne dżinsy i różową koszulkę itp. mini lubie nadal i tylko czekam aż sie cieplej zrobi i nie zamierzam z niej zrezygnować i nie rozumiem co to znaczy stosownie do wieku.nie wyobrażma sobie siebie w garsonkach i jakiś poważnych strojach szczególnie jak biegam z córką po parku albo bawię się w piaskownicy.w figloraju też byłoby mi srednio wygodnie. myślę że zdążę się jeszcze zestarzeć i chodzić w poważnych strojach. kiedyś ta moja całkiem figura się zmieni to i sposób ubierania pewnie też a teraz chciałam jeszcze poszaleć. jak byłam małoltą to wolałam spodnie a teraz czas na spódniczki
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Nie wiem po co cokolwiek robić coś wbrew sobie. Ja mam 32lata a ubieram się w mega mini, koszulki z myszką miki, rastopy w poziome paski i ogólnie lubię kolor i odjechane ciuchy. Zero powagi. Ale nie pracuję w żadnej korporacji, nie powadzę żadnego biznesu, dzieci nie mam, więc na taki styl jak najbardziej mogę sobie pozwolić. Mężowi to nie przeszkadza, zresztą jest młodszy ode mnie o ładnych parę lat, a rodzice i szef nigdy mi się nie mieszali w to jak wyglądam.
Nie pozwólcie dziewczyny by zamknięto was w ciasne ramy poważnych mam, żon i buisness woman, bądźcie sobą! Edytowane przez Hasuni Czas edycji: 2012-03-11 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.