Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :) - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-12, 14:14   #1891
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)

Dziewczyny jak was tak męczy zgaga to zamęczcie waszych ginkow niech wam cos przepiszą.

Ja taki gupi gupek byłam i jak mnie rzyganko dorwało w pierwszych tygodniach ciąży to się męczyłam z tym badziewiem a jak przyszłam do ginka na kolejną wizytę to mówi trzeba było od razu do mnie przyjechać wypisałbym właściwy lek - no ale dałam rade i wytrzymałam ten czas na szczęście w tej ciąży szybko mi się zaczęły te dolegliwości i w miarę szybko ustąpiły apogeum miałam gdzieś w drugim tygodniu lutego. A potem jakby nagle ustąpiło że raz dziennie, potem co drugi dzień teraz obecnie coś mnie pociągnie ale nic więcej się nie kluje więc ostatnio na kibelek patrzę bardziej przyjaźnie

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 14:18   #1892
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak was tak męczy zgaga to zamęczcie waszych ginkow niech wam cos przepiszą.

Ja taki gupi gupek byłam i jak mnie rzyganko dorwało w pierwszych tygodniach ciąży to się męczyłam z tym badziewiem a jak przyszłam do ginka na kolejną wizytę to mówi trzeba było od razu do mnie przyjechać wypisałbym właściwy lek - no ale dałam rade i wytrzymałam ten czas na szczęście w tej ciąży szybko mi się zaczęły te dolegliwości i w miarę szybko ustąpiły apogeum miałam gdzieś w drugim tygodniu lutego. A potem jakby nagle ustąpiło że raz dziennie, potem co drugi dzień teraz obecnie coś mnie pociągnie ale nic więcej się nie kluje więc ostatnio na kibelek patrzę bardziej przyjaźnie
W ktorym tyg ciazy Ci ustapily mdlosci? Matko ja sie tak mecze, ze szok. Caly wiazaz juz o tym wie
Do tego jadlowstret
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 14:26   #1893
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry
W końcu po pracy. dziś brak ochoty do roboty totalny.
Dziewczyny ja mam pytanie. W czasie dnia mam mokro między nogami,a już tak pod wieczór to sucho. Nawet jak Tż mnie zaatakuje, to chwile moment i powódź a po chwili czuję że trze mnie i cała opuchnięta później jestem. Macie może tak???

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
A na wynik HCV musze tak długo czekać bo dopiero w ten czwartek to wyślą gdzieś tam, a w następny czwartek mam odebrać
Ja na HCV też ponad tydzień czekałam. I w końcu po wizycie odebrałam

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Nie ma co dziękować, sama prawda. Ja jestem niewysoka, bo mam jedyne 154cm wzrostu. Jednak te 40kg to masz rację, że było za mało. Dopiero na początku grudnia wygrałam walkę z bulimią, z którą walczyłam ponad pół roku. To powód mojej paniki o Maluszka. Mam świadomość, że mój organizm po tym co przeszłam jest wyniszczony i może to się odbić na dzidziusiu.

Obawiam się, że chyba za bardzo otworzyłam się w tym momencie ( a Wizaż nauczył mnie, że nie powinno się tego robić), ale mam nadzieję, że nie spotkam się z tutaj z żadnym potępieniem, bo płynie od Was wielkie ciepło przyszłe mamuśki.
Darlie gratulacje dl Ciebie za siłę do walki z chorobą i wygraną klask i:

Cytat:
Napisane przez Enigmama Pokaż wiadomość
ja tez wlasnie...

Sandra 23s
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
Spioszka
Grosio 603
Pirania
Ilonkaaczapela
emylkaZ

tych osob nie kojarze wogóle?
a kogos mialam do Aniolkow dopisać... ktoras mama pisala,.... ?
O aniołkowych mamach ja pisałam. Morenica jeszcze była. W pierwszej części.
A w/w nie kojarzę.
Moim skromnym zdaniem trzeba przyjąć jakieś wyznaczniki. Raz na jakiś czas robić podsumowanie i osoby które udzielają się raz czy dwa na cały wątek usuwać. Tak samo dane do maila czy też późniejszego klubu miały być dla udzielających się systematycznie. W końcu co za różnica w takim razie czy wrzucamy foty tam czy tu, jak i tak ma każdy dostęp do maila. Trochę mija się to z celem. Poza tym osoby czytające będą nas sobie oglądaly a same od siebie nic nie dadzą. Trochę to nie w porządku. Albo są z nami albo niech sobie czytają na publicznym i to wszystko.

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

mam pierwszy zakup dla dzidziola ...
Boskie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
wiecie co - jak mdłości prawie całkiem ustąpiły (nie całkiem, bo mnie w autobusach mdli) to normalnie dostałam zgagi (agnus21 - witaj w klubie) - w pierwszej ciąży ta przyjemność przyszła pod koniec - a teraz już jakieś sposoby znacie?? :conf used:
W pierwszej ciąży zgaga mnie męczyła cały czas i tylko tabletki pomagały, tylko nie pamiętam jakie. Teraz modlę się aby mnie nie dopadła.
Stary 2012-03-12, 14:31   #1894
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Dziewczyny umowilam sie dzisiaj do lekarza na 17:20 ide i nie wracam bez zwolnienia lekarskiego. Bylam dzisiaj w pracy i musialam sie zwolnic. Strasznie zle sie czuje. Zwracalam jak kot a ogorek zielony tak mi sie sfermentowal w zoladku, ze myslalam ze trucizne jakas mam w buzi. Do tego te uplawy
Ja tez mam juz pierwsze rzeczy dla mojego Dzidziolka. Zaraz wrzuce
A na dole moj Okruszek tydzien temu na usg Teraz jest juz pewnie wiekszy, w koncu w srode konczymy 9 tygodni
Boski dzidziuś.
I ciuszki też. Ja jeszcze nic nie mam dla swojego maleństwa.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 14:56   #1895
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Ale naskrobałyście no.
Ale już nadrobiłam.
Ja sobie nakleiłam pierogów z truskawkami dzisiajo szok jakie dobre były.
U Nas tak pochmurno,że na nic weny nie mam,taka senna jestem.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

a ciuszki boskiei teraz mnie korci,żeby tez coś kupić jeszcze no,ale poczekam cierpliwie. Nastepny kupie po kolejnej wizycie.

Dearlie wielkie brawa za wygranie z chorobąteraz dbajcie o siebie.

A wie może któraś co u Naszej Aduni??Myśle ciągle o niej

Emilia nie daj sie lekarce,walcz o swoje

Lukrecja ale Twoich fotek nie widziałam na mailu...a może przeoczyłam??

A na tej naszej liście,widze kilka nicków,których nie znam wcale.

Gracjanek

Fabianek

Edytowane przez Anusia479
Czas edycji: 2012-03-12 o 15:00
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 14:58   #1896
lukrecja_25
Wtajemniczenie

prawda ze fajną sobie kupiłaaam? prawdaaa? powiedzcie że tak http://allegro.pl/am998-koszula-ciaz...186785504.html
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 14:59   #1897
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
Normalnie sie poplacze jak lekarka bedzie mnie zbywac. W ogole jak dzisiaj dzwonilam, zeby sie umowic to recepcjonistka do mnie, ze nie ma wolnych miejsc a ja do niej :" Jak nie ma! Zawsze jak dzwonie to nigdy nie ma! Nie moge czekac do jutra! To emergancy sytuacja i musze sie widziec z lekarzem dzisiaj!" A ona a co to za sytuacja a ja do niej: "Jestem w ciazy i mam brazowe krwawienie" Gdybym ujela to inaczej np brazowy sluz no to pewnie nie byloby miejsca. Glupia angielka. Na szczescie mnie zapisala. Jakas matka-wojowniczka sie we mnie obudzila A jeszcze na koniec dodalam: tu nie chodzi o przeziebienie tylko o moje dziecko. No i babka sie zamknela i jakos znalazla lekarza
Cześć Dziewczynki!
Dzisiaj w nocy wstałam siku i potem nie mogłam zasnać i miałam takie mdłości, że myślałam, że umrę. Teraz po zupce mi trochę przeszło. Ciśnienie to chyba mam 20/10-normalnie tak się słabo czuję. Okropny niesmak w ustach i sobie jem na to skittlesy- trochę pomaga. No to się wyżaliłam...

Emilia ja właśnie też dzisiaj jakoś do lekarzy jestem bojowo nastawiona. Zadzwoniłam do mojego ginekologa, do którego chodziłam przed ciążą i się umówiłam na ten czwartek na genetyczne i wizytę i poprosiłam żeby prowadził moją ciążę i w końcu mi ulżyło i czuję się spokojna. Nie chciałam u niego prowadzić ciąży, bo jest moim zdaniem małomówny, a ja nie lubię wyciągać informacji...ale dzisiaj przez tel. gadał jak najęty. Poza tym nie mogę mu nic zarzucić. I naprawdę czuję, że dobrze zrobiłam.

Jakaś niezdecydowana jestem, bo w ciąży byłam już u dwóch różnych lekarzy, ale tam rządzą właśnie panie z recepcji, którym trzeba się spowiadać co mi jest i dlaczego chcę się umówić (np. wcześniej gdyby coś się działo) to mnie trafia, bo nikomu nie zamierzam się tłumaczyć dlaczego chcę się widzieć z lekarzem, tym bardziej, że jest to wizyta prywatna.
Do tego można sobie rezerwować termin wizyty tylko raz w miesiącu!! i to też mnie wkurza. A co najgorsze nie odebrał ode mnie telefonu i jak tu się czuć bezpiecznie? Rozumiem, że pracuje w szpitalu i jest zajęty, ale jak tak będzie dalej, to dużo nerwów może mnie to kosztować. No i summa summarum u mojego starego gina czuję się najbezpieczniej, a do tego genetyczne mam na miejscu
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 15:02   #1898
lukrecja_25
Wtajemniczenie

eeee musiałas chyba przeoczyć zara sprawdze moze nie tu wysłałam takie beztwarzowe bo robione w pracy a dzisiaj wyglądam jak nieboszczyk bo źle sie czułam od rana

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

o cholera i z tego wszystkiego ja zapomniałam napisać rzeczy co najważniejsza jest no...

Konczi!! Bedziesz miała synka jan to wiem ja wróżka ciocia lucia mówie ci to bo wszytkim kolezankom przepowiadałam zawsze płci ich dzieci i jeszcze nigdy sie nie pomyliłam nawet jak chodziło obliźniaki kolegi i ze jeden nie przezył maluszek właśnie.... no ale nie bede opowiadała

No i ja ci wyśniłam w piątek że urodziłaś synka i był blondynkiem znaczy urodził sie carniutki a potem urusł i miał bląd czupryne i mało tego ja urodziłam razem z toba i miałam synka też i on maleńki był w porównaniu do twojego
Stary 2012-03-12, 15:12   #1899
m_moni
Zadomowienie

Dzidziuś Emiliki śliczny!
Ubranka dla bebiczek też słodkie!
Lukrecji teżżżż mam taką samą koszulę, przyznaj się byłaś u mnie w nocy i mi ukradłaś
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 15:15   #1900
lukrecja_25
Wtajemniczenie

no telepoirtowałam sie i se pożyczyłam
Stary 2012-03-12, 15:17   #1901
tamlin111
Zakorzenienie

Lukrecja bardzo fajna ta koszula, ja też się zastanawiałam nad zamówieniem takiej ale zwątpiłam, bo nie lubię jak coś krępuje mi ruchy a koszula to jednak nie naciągnie się za bardzo.

Ranking udzielających się:
https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=596686
Osoby po 1 poście mające proponuję usunąć sprawdzając najpierw które mamuśki są nowe.
sokzmalin - ost. post 28.02
martarynka - ost. post 28.02
anesh - ost. post 28.02
Andzia Emigrantka - 28.02
essence30 - 28.02

Edytowane przez tamlin111
Czas edycji: 2012-03-12 o 15:29
tamlin111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 15:22   #1902
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
prawda ze fajną sobie kupiłaaam? prawdaaa? powiedzcie że tak http://allegro.pl/am998-koszula-ciaz...186785504.html
Bardzo ladna ja tez lubie takie koszule.
Jeny dziewczyny Wy juz macie brzuszki, tak o nich piszecie a ja pewnie dopiero za miesiac sie doczekam jak nie pozniej.

Mialam sie zdrzemnac ale nie usne. Denerwuje sie ta wizyta i juz w myslach ukladam monolog co powiedziec tej lekarce.
W ogole to co dzisiaj zjadlam czy wypilam to juz poszlo do wc. Moj zoladek jest pusciutki a i boje sie czegokolwiek tykac
Ja to mam przesrane nie?
Stary 2012-03-12, 15:22   #1903
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Fajowy ciuch. Lubie takie koszule.
Stary 2012-03-12, 15:24   #1904
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Lukrecja bardzo fajna ta koszula, ja też się zastanawiałam nad zamówieniem takiej ale zwątpiłam, bo nie lubię jak coś krępuje mi ruchy a koszula to jednak nie naciągnie się za bardzo.

Osoby po 1 poście mające proponuję usunąć.
Jak to wyliczylas Konczita to pewnie i w wannie z laptopem Przyznaj sie kochana
Stary 2012-03-12, 15:25   #1905
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Bardzo ladna ja tez lubie takie koszule.
Jeny dziewczyny Wy juz macie brzuszki, tak o nich piszecie a ja pewnie dopiero za miesiac sie doczekam jak nie pozniej.

Mialam sie zdrzemnac ale nie usne. Denerwuje sie ta wizyta i juz w myslach ukladam monolog co powiedziec tej lekarce.
W ogole to co dzisiaj zjadlam czy wypilam to juz poszlo do wc. Moj zoladek jest pusciutki a i boje sie czegokolwiek tykac
Ja to mam przesrane nie?
No trzeba przyznać, że masz...
Posłuchaj rady Bafi@Home i powiedz lekarzowi o tych dolegliwościach. Może coś Ci doradzi.
Stary 2012-03-12, 15:27   #1906
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
No trzeba przyznać, że masz...
Posłuchaj rady Bafi@Home i powiedz lekarzowi o tych dolegliwościach. Może coś Ci doradzi.
Najpierw powiem o tych plamieniach a pozniej o wymiotach moze mi przepisze jakies tabsy To bedzie lekarz pierwszego kontaktu wiec nie licze, ze jego wiedza na ten temat mnie powali ale moze wysle mnie na usg i da zwolnienie
Stary 2012-03-12, 15:30   #1907
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Jak pokazuje Ci subskrybowane wątki i masz odpowiedzi w trzeciej bodajże kolumnie to klikasz na tą liczbę i ten ranking wyskakuje.
Stary 2012-03-12, 15:36   #1908
agulinka
Przyczajenie

witajcie dziewczynymoze jeszcze mnie przygarniecie,moze jeszcze mie ktoras pamietapisalam,jak przypuszczalam,ze jestem w ciazy.Ciaza jest zagrozona,biore luteine,bo niski poziom progesteronu,ale mam nadzieje,ze bedzie dobrze.Jak tylko potwierdze drugie usg z mila checia sie przylacze,bardzo prosze o instrukcje jak sie przylaczyc
agulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 15:37   #1909
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny umowilam sie dzisiaj do lekarza na 17:20 ide i nie wracam bez zwolnienia lekarskiego. Bylam dzisiaj w pracy i musialam sie zwolnic. Strasznie zle sie czuje. Zwracalam jak kot a ogorek zielony tak mi sie sfermentowal w zoladku, ze myslalam ze trucizne jakas mam w buzi. Do tego te uplawy
Ja tez mam juz pierwsze rzeczy dla mojego Dzidziolka. Zaraz wrzuce
A na dole moj Okruszek tydzien temu na usg Teraz jest juz pewnie wiekszy, w koncu w srode konczymy 9 tygodni
emilka nie daj się kochana idź i powiedz co masz do powiedzenia masz prawo odpocząć dla zdrowia swego dzieciątka

ciuszki boskie !!!!

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość
Konczi? ja nie dostałam.
Elmirko ale ja wysłałam ... sprawdź jeszcze raz

Cytat:
eeee musiałas chyba przeoczyć zara sprawdze moze nie tu wysłałam takie beztwarzowe bo robione w pracy a dzisiaj wyglądam jak nieboszczyk bo źle sie czułam od rana

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

o cholera i z tego wszystkiego ja zapomniałam napisać rzeczy co najważniejsza jest no...

Konczi!! Bedziesz miała synka jan to wiem ja wróżka ciocia lucia mówie ci to bo wszytkim kolezankom przepowiadałam zawsze płci ich dzieci i jeszcze nigdy sie nie pomyliłam nawet jak chodziło obliźniaki kolegi i ze jeden nie przezył maluszek właśnie.... no ale nie bede opowiadała

No i ja ci wyśniłam w piątek że urodziłaś synka i był blondynkiem znaczy urodził sie carniutki a potem urusł i miał bląd czupryne i mało tego ja urodziłam razem z toba i miałam synka też i on maleńki był w porównaniu do twojego
piękny sen !!!! no proszę to ja mam rację a nie reszta familii hehehee

Cytat:

Osoby po 1 poście mające proponuję usunąć sprawdzając najpierw które mamuśki są nowe.
sokzmalin - ost. post 28.02
martarynka - ost. post 28.02
anesh - ost. post 28.02
Andzia Emigrantka - 28.02
essence30 - 28.02

o boziusienku ja to pobiłam wszystkich tydzień szlabanu od kompa mam ...
no tak siedzę w domu to się udzielam nie ?

Cytat:

a tu zoonnkk bo ja na stacjonarnym klikam z Wami
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 15:38   #1910
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Nie znam za bardzo tych nicków co mają po 1 poście. Ale Adunia pisała u Nas kilka razy,więc nie rozumiem dlaczego jest 1 post. Ale mimo wszystko Ci co znają jej sytuacje to wiedzą,że usunąć jej nie należy.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-03-12, 15:42   #1911
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Jak pokazuje Ci subskrybowane wątki i masz odpowiedzi w trzeciej bodajże kolumnie to klikasz na tą liczbę i ten ranking wyskakuje.

nie wiem jak - proszę o instrukcję no !!! chcę to znać !

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

a ja pytam gdzie jest Sojka
Stary 2012-03-12, 15:54   #1912
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Lucia ja Cie szukam w tych meilach i szukam a Ty w wersji roboczej sie ukryłaś zamiast wysłaćale znalazłam Cię

Konczi a wiesz może co u Aduni?

Gracjanek

Fabianek

Edytowane przez Anusia479
Czas edycji: 2012-03-12 o 15:57
Stary 2012-03-12, 15:56   #1913
agulinka
Przyczajenie

prosze mnie nie usuwajcie,zaczne sie udzielac obiecuje,bylam niepewna co i jak dlatego nie pisalamale jeszcze bedziecie mnie mialy dosc na forum
agulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 15:57   #1914
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Lucia ja Cie szukam w tych meilach i szukam a Ty w wersji roboczej sie ukryłaś zamiast wysłaćale znalazłam Cię

bo ona to taki piczon jest że się skrywa wiecie ? ;D
Stary 2012-03-12, 15:57   #1915
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

No właśnie, Sojka zaginęła...
Konczita:
1. klikasz ustawienia konta
2. wyskakują subskrybowane wątki
3. masz wątek mamusie wrześniowo-październikowe a obok kolumna odpowiedzi
4.klikasz na liczbę odpowiedzi
5. ta dammmmmm masz ranking
Stary 2012-03-12, 15:57   #1916
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:

za ilość postów

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 15:58   #1917
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez agulinka Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynymoze jeszcze mnie przygarniecie,moze jeszcze mie ktoras pamietapisalam,jak przypuszczalam,ze jestem w ciazy.Ciaza jest zagrozona,biore luteine,bo niski poziom progesteronu,ale mam nadzieje,ze bedzie dobrze.Jak tylko potwierdze drugie usg z mila checia sie przylacze,bardzo prosze o instrukcje jak sie przylaczyc
Zapraszamy do pogaduszek. Wystarczy po prostu mniej lub bardziej się udzielać Mile widziane tematy ciążowe
Życzę zdrówka Twojej dzidzi.
Stary 2012-03-12, 16:00   #1918
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulinka Pokaż wiadomość
a więc trzymam za Was kciuki, leż dużo i odpoczywaj sobie, nóżki w górę poducha pod pośladki i grzecznie tam dbać o dzidzię proszę
Stary 2012-03-12, 16:02   #1919
Elmiria
Raczkowanie

Łuuuu, no załamał mnie ter ranking To ja się tak obijam!

Konczi - albo wanna jest obok kompa, albo komp w łazience! Ty spryciulo!

No ale rzeczywiscie, było kilka osób, z którymi pamiętam coś pisałam, a teraz wyskoczyło, że tylko jeden komentarz
Adunia najlepszym tego przykładem, no z 10 powinna mieć, z pewnością nie jeden... dziwne.

Emilka! Dobrze tak, trzeba walczyć o swoje dziecko!

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Ale ja się fatalne dziś czuję! Czy to pogoda jest dziś tak dobijająca?
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 16:03   #1920
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Z Ciebie to taka strojnisia jest, że hoho Pamiętam, że kupiłaś spodnie - swoją drogą bardzo fajne. Zastanawiam się nad zakupem takich samych, tylko ten rozmiar nie wiem który wybrać. Przed ciążą nosiłam M/38 a mam wrażenie, że mi się miednica rozeszła i jestem szersza o rozmiar.

5 godzin mnie nie było a tu tyle tego...

Bardzo brzydka pogoda u mnie, tylko zaszyć się pod kołdrą i tyle. Tak pozatym mam straszne bóle głowy, coś jak migrena. Wcześniej nigdy głowa mnie nie bolała. Dzwoniłam do gina, powiedział, że da skierowanie do neurologa. Od tygodnia tak mam.

Z takich iniejszych informacji dziś byłam po raz ostatni w pracy, w przyszłym tygodniu wraca koleżanka z macierzyńskiego i zastąpi mnie... Bo nie mają ze mnie pożytku w delegacje nie chce jeździć Rozmawiałam dziś z Anią, nie wyobraża sobie jak ona wróci do pracy, dziecko ma tylko pół roku, nie ma jej z kim zostawić, musi oddać do żłobka. Łzy miała w oczach, szkoda mi jej strasznie było...no ale takie życie.

Trzymam kciuki za wasze wizyty i za rozmowe Marty z szefem

Dziś tak konkretnie obejrzałam wasze brzuszki.
Gad masz ten sam tydzień co ja a wielkość naszych brzuchów ogromna. Chudzinka taka z Ciebie, bardzo ładniutka
Choco gdzieś zginęła, a brzuch masz wytrenowany

Fajnie z tym meilem, będziemy mogły sobie porównywać przyrost masy brzusznej.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości