|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
A ja właśnie wkraczam w popołudniowe nudności.
U mnie brzuszka jeszcze nie widać, chociaż czuje, że mi troche dolną częśc wybiło ale nie wiem czy od dzidzi czy od wzdęć
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rozumiem jakbyście mnie o posiadanie kompa w kuchni oskarżały ale w łązieńce? mdłości nie mam już a kąpiele nie wskazane Adunia w tej części za wiele się nie udzielała ... ale uważam że powinna zostać z nami i już
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jestem za tym by Adunia z nami pozostała.
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdzam czy działa .... nie działa ... znaczy gdzie jest to ustawienie konta ???????? kto ma kontakt do Sojki ??????????????? i nasza Anusia się nie odzywa z Bliźniakami też ...
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2012-03-12 o 16:11 |
|
|
|
|
#1925 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje ! trzymam kciuki!Cytat:
![]() Cytat:
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
||||
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1927 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie stare, które przestały się udzielać w tej części. Przejrzałam staty osób z końca listy i nowe mamy nie są tu wpisane. |
|||
|
|
|
#1928 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczynki,ale dziś zimnooo,maskara,nie lubie zimna.Chce już wiosne.Pamiętam ze rok temu o tej porze słonko świeciło i w samym sweterku chodziłam
![]() Anusia jak miło że któs zatesknił ![]() Mam teraz masakre z tym remontem i płakac mi sie chce Własnie słyszałam że w weekend ma być 20 stopni Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-03-12 o 16:45 |
|
|
|
#1929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1930 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wszystko sie zgadza, na tym watku nie udzielalam sie w ogole ze wzgledu na moja sytuacje. Chwilowo nie mam sily pisac co i jak, zrozumcie mnie. Jutro ide do szpitala urodzic moja coreczke. Odezwe sie jak wroce, wtedy wpiszecie mnie w odpowiednie miejsce na liscie... Wiec prosze, poczekajcie jeszcze ten tydzien. Bardzo tesknie za forum, ale niestety musialam przestac subskrybowac. Trzymajcie kciuki za mnie, bo nie bedzie lekko. Pozdrowienia dla wszystkich Mam!
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam wypoczęta, naładowana słońcem mi pozytywną energią mając ciągle przed oczami przepiękne górskie widoki. No ale i tak pewnie nikt mnie tu już nie pamięta....
tydzień nieobecności i ponad 30 stron do nadrobienia....
|
|
#1932 |
|
Zadomowienie
|
Ufff dziś od rana więcej mam wrażenie naskrobałyście niż przez cały weekend
ale już nadrobiłam ja poki co na dzika korzystam z maila, bo oglądam tylko a sama nic nie wrzuciłam - jak TŻ wróci z pracy to nadrobimy te zaległości... Ale proponuję (żeby było w porządku wobec każdej z nas) że np dajemy jeszcze 2 tygodnie na wrzucanie zdjęć i do tego czasu, zmieniamy hasło i nowe otrzymują tylko te kobitki, które coś powrzucały na maila, hm? Jak myślicie dobry pomysł? Gda moja siostra ma takiego pieska i też już koło 6 lat... Szczeka jakby był opętany ale to chyba nie ma reguły ![]() Dearlie jestem pod wrażeniem, tyle przeszłaś! a ja narzekam na moje ciążowe objawy ![]() a poważnie to nastawianie to połowa sukcesu, a i dziecku takie czarne myśli nie pomagają, więc głowa do góry maggie123 ja pamiętam - na nartach byłaś, tak? tzn towarzyszyłaś ja w lutym byłam w Alpach i jeszcze śmigałam na narciochach (nie bijcie
Edytowane przez Filusia88 Czas edycji: 2012-03-12 o 16:55 |
|
|
|
#1933 |
|
Zadomowienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32877333]Hej dziewczynki,ale dziś zimnooo,maskara,nie lubie zimna.Chce już wiosne.Pamiętam ze rok temu o tej porze słonko świeciło i w samym sweterku chodziłam
![]() Anusia jak miło że któs zatesknił ![]() Mam teraz masakre z tym remontem i płakac mi sie chce Własnie słyszałam że w weekend ma być 20 stopni Ojjj zimnoooo, ja też chcę już wiosenkę!! Współczuję Ci i sobie też. My już sprzedaliśmy mieszkanie i jednocześnie je wynajęliśmy na miesiąc żeby móc się przeprowadzać w kwietniu, bo ja teraz dętka jestem zresztą w domku mamy dopiero zrobione wylewki i teraz będą robić łazienkę... Wy robicie remont generalny czy wykańczacie od początku? Gdzie będziecie mieszkać na pn czy na pd od Kraka?---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- maggie właśnie myślałam żeby napisać, że chyba coś za długo się byczysz w tych górach. ściągnęłam Cię myślami hehe |
|
|
|
#1934 |
|
Konto usunięte
|
m_moni my na szczescie już mamy wykonczony,teraz tylko gladz na sciany,farbe i takie duperele,drzwi wewnetrzne,gniazdka.lazie nke i kuchnie juz mamy wykonczona.czekamy tylko zeby sie ocieplilo bo nie da sie na takim zimnie malowac scian bo by wiecznie schło.chciałam jeszcze w ogrodzie cos porobic ale nie wiem czy dam rade w tym roku.chyba tylko trawa bedzie na razie
![]() my na pn. wogóle to niby sie ciesze ale nigdy nie mieszkałam na zadu..iu i niby do krk jest zaledwie 15 km ale spacerkiem nie podejde.jakos tak nie moge sie na razie przyzwyczaic |
|
|
|
#1935 |
|
Zadomowienie
|
Coco_Blanco nie przejmuj się bradzo wiele osób myśli, że to Włochy
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Adunia życzę siły
|
|
#1937 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aduniu mimo że się nie poznałyśmy, bo jeszcze się wtedy w wątku nie odnalazłam to również życzę wszystkiego co najlepsze i przekazuję pozytywne fluidy! |
|
|
|
|
#1939 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() coś się dziś nie mogę pozbierać, prawie cały dzień odsypiałam weekend na uczelni, a jutro muszę jechać tam znowu bo się okazało że dziś mija termin składania wniosków na stypendia, ale pani powiedziała mi przez telefon że przyjmie mi go jeszcze jutro o ile przyjadę z samego rana, więc czeka mnie wycieczka. A w sobotę niestety dziekanat był zamknięty i nie można było się niczego dowiedzieć. Nadrobiłam to co naskrobałyście, widziałam że już kupujecie ciuszki dla bobasów, ja jeszcze nie kupiłam nic ani dla malucha ani dla siebie |
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Zadomowienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32878033]m_moni my na szczescie już mamy wykonczony,teraz tylko gladz na sciany,farbe i takie duperele,drzwi wewnetrzne,gniazdka.lazie nke i kuchnie juz mamy wykonczona.czekamy tylko zeby sie ocieplilo bo nie da sie na takim zimnie malowac scian bo by wiecznie schło.chciałam jeszcze w ogrodzie cos porobic ale nie wiem czy dam rade w tym roku.chyba tylko trawa bedzie na razie
![]() my na pn. wogóle to niby sie ciesze ale nigdy nie mieszkałam na zadu..iu i niby do krk jest zaledwie 15 km ale spacerkiem nie podejde.jakos tak nie moge sie na razie przyzwyczaic[/QUOTE] no to Choco sąsiadkami nie będziemy. jesteście z 2 miesiące pracy przed nami. my ani kuchni, ani łazienek, ani podłóg...masakra. o ogródku to ja nawet nie myślę. my niby w krakowie, ale już tak tam spokojnie jest jak na wsi. ja się nie cieszę, bo nie pomogę teraz mężowi. będę mieszkać u rodziców z dwa miechy, a potem zobaczymy...jak mi się będzie myło te wszystkie okna |
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
E-mail poszedł
na razie facjata ma z córą mą
|
#1944 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
Basiu! Jaką Ty masz uroczą córeczkę
![]() w ogóle to bardzo sympatycznie wszystkie dziewczynki wyglądacie fajnie jest wreszcie pisać i wiedzieć jak wyglądacie... Trochę jakbyśmy się lepiej poznały i zbliżyły
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam was dziołszki i sympatyczne babeczki wszystkie fajnie tak poznać buziencje no i będziemy porównywać swoje brzuszki
|
#1948 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Tak jak pisałam byliśmy dzisiaj na usg prenatalnym w Katowicach u dr Agaty Włoch, którą oceniam bardzo pozytywnie. Wyniki badań są bardzo dobre, nie ma nic co mogłoby być niepokojące. Okazało się, że moja ciąża jest młodsza niż wynika to z OM, ale nie dziwi mnie to ponieważ zawsze miałam późne owulacje. Więc jest to dla mnie 11 tydzień i 4 dc
Dzidziuś to niezły śpioch, dobrze, że chociaż spał tak że można było wszystko zbadać, ale po kilku moich obrotach na łóżku zaczął ruszać rączkami i nóżkami. Możliwe, że to chłopiec Mój mąż oczywiście widział, że on w brzuszku już z wędką siedzi :P
|
#1949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak pisałam mała kobietka i to w 100% malowidła, błyszczyki, sukienki spódniczki buciki A ja powiem, że ten 9tc to widoczny ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
zobaczycie jak to wszystko szybko zleci ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Ciocia Lucia do raportu, co to za brak uśmiechu co
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
karolluki wysłałam dane do maila
![]() Nisia4 fajnie że wszystko w porządku ja wg USG też dzisisja jestem dokładnie w 11 tc+ 4dc ![]() Bafi@Home jak teraz leżę to tak patrzę i nie widzę tego mojego brzunia ale tak jak pisałam jak TŻ wróci do domu to pstryknie mi dziś aktualną fotkę - tym razem z odsłoniętym brzuchem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

Jestem żonką 

To ja się tak obijam!
Dobrze tak, trzeba walczyć o swoje dziecko!
co za paszczur no! pipa jedna - nie nerwuj się 

zresztą w domku mamy dopiero zrobione wylewki i teraz będą robić łazienkę...
Wy robicie remont generalny czy wykańczacie od początku? Gdzie będziecie mieszkać na pn czy na pd od Kraka?

Matko ja sie tak mecze, ze szok. Caly wiazaz juz o tym wie