|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
Chyba musze zobaczyć czy mam jakies zaskórniaki
|
|
|
|
|
#3122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mogłaś mi tej sukienki nie pokazywać i reszty Topsikretowych kiecek też nie. Miałam przed ślubem nie kupować już nic nie związanego z nim... Się spije dzisiaj , bo właśnie wujek przyniósł mi 8 win do degustacji (i z nich będziemy wybierać 3 może 4 marki). Tak więc za chwilę otwieram pierwszą butelkę i wznoszę Wasz toast!!!Dziewczyny, orientuje się może czy są frezje doniczkowe??? Chciałabym coś takiego dać na stoliki (o ile będą okrągłe).
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-03-12 o 18:08 |
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz Goszu
:P
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Goszu a u kogo robisz bukiet?
|
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy Cie Kuku Dzień Dobry jestem LadyS, rowniez jestem zakupoholiczka i butoholiczka ![]() Dzis o 6:45 znow przyszedl sms od Bershki A co do sukienek to piekna na poprawiny widzialam w Orsay'u, taka waniliowa I teraz tak sobie mysle ze moze na sesje slubna nie bede zabierac mojej falbaniastej bo przeciez zajmie mi cala walizke tylko moze zabiore ze soba ta ktora kupie na poprawiny + dluuugi welon Chyba ze trafi mi sie taka okazja jak Nenie, w co gleboko powatpiewam Zmykam na tance
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powiem ci ze 2 lata temu sadzilam w doniczce frezje i średnio wygladaly.. sa wysokie, nie miala zbyt ladnych lisci i wiesz, one tylko kwiaty maja sliczne. Wiec jak cos decyduj sie na ciete i wlasnie mozesz w takie doniczki wlozyc. Albo w jakies flakoniki ![]() Na pewno uroczo beda wygladac. W koncu to frezje
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
*Lady S.*
podoba mi sie
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro jest dzień wyznań, to muszę powiedzieć,że nienawidzę swojego nazwiska ale za to moje imię pięknie brzmi z nazwiskiem TŻ. :P
|
#3131 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie mam pojęcia co na siebie włożyć na własny panieński
Macie jaki s pomysł co na siebie ubrać a nie wydać fortuny?
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
W rodzimej kwiaciarni, u pani Krzykały. Pomimo tego, że mam inna kwiaciarnię za miedzą robię u niej
![]() Cytat:
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swietna jest ta 2 kusi mnie ![]() zależy co chcesz może jakąś fajną kieckę
|
|
#3135 |
|
Wtajemniczenie
|
biała eustoma
a ja Wam pokażę, póki mi TŻ nie zagląda co zakupiłam na noc poślubną
|
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A nie widziałyście gdzieś kochane jakichś ładnych koszulek nocnych bawełnianych, takich dziewczęcych? Najlepiej na allegro, poluję....
|
|
#3137 |
|
Zadomowienie
|
witam wszystkie PMki
pamiętacie mnie tu jeszcze? Wieki mnie nie było, ale pisanie pracy mgr, uczelnia, praca i praktyki skutecznie ogranicząją mi czas wolny .. Jednak w dalszym ciągu jestem tegoroączną Panna Młoda, nic sie w tej kwiesti nie zmienilo sciskam i mam nadzieje byc w miare na bierzaco :p (slub juz coraz blizej, wiec wzmogla sie we mnie chec wspolnego przezywania tego czasu z innymi PMkami ).
|
|
|
|
#3138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fajnie, że jesteś i chwal się wszystkim tym co już masz i to szybko!!!!!!!!!!! I takie małe lańsko za to, że tak długo kazałaś nam na siebie czekać i tęsknić!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
|
|
#3139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bedę miała bukiet czerwony i jakiegoś kwiatka we wlosach czerwonego a na poprawiny bezową sukienkę, czerwone buty i bizuterię czerwoną
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
W temacie pierwszego tańca- Olśniło mnie
TŻ chce jive'a. Ja się zgadzam, ale nie może być szybki, więc kombinowałam nad muzyką i mnie olśniło, że do moich dwóch faworytów muzycznych na pierwszy taniec też mogę zatańczyć jive'a, a nie tylko foxtrotta Tak więc będzie Frank Sinatra, tak jak kiedyś chciałam. I będzie to http://www.youtube.com/watch?v=mQR0bXO_yI8 albo to ![]() http://www.youtube.com/watch?v=BRDBvKGc1fE Tyci zespół tępo podkręci i zaakcentuje jak na jive'a i będziemy mieli piękny pierwszy taniec, bo i TZ będzie się czuł swobodnie i ja będę miała wymarzona muzykę I planuję zacząć fokstrotem, a po minutce przekształcić go w jive'a, ale narazie bo TŻ jeszcze o tym nie wie
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2012-03-12 o 19:43 |
|
|
|
#3142 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do tego co już mamy, to wybralismy już menu, jakoś niedługo będziemy wybierać winietki i zawieszki na wódkę weselną. Ja mam i suknię i buty. Obecnie jestem w trakcie tropienia super-ekstra-bombowego biustonosza, który podtrzyma wszystko jak trzeba Przymiarkę mam w pierwszym tygodniu kwietnia, więc trzeba to ogarnąc. Załatwilismy też nocleg dla gości, a w czasie naszej wizyty w PL (początek kwietnia) będziemy rozdawać zaproszenia, więc nas czeka mały tour po kraju Miałam już chwilę zwątpienia, gdy TZ mi przekazał, że mogą być problemy z częścią jego rodziny, która jest albo w wojsku albo w policji. Slub mamy w czasie Euro, a wtedy wszystkie służby mundurowe są w stranie gotowości i teoretycznie nie można brać urlopów. Na szczęście, tylko teoretycznie Niestety, rodzice mamy TZ nie będą mogli przyjechać z powodu złego stanu zdrowia Dziadka .. Ale z tym niestety nic nie damy rady zrobić .. Poza tym, moje druhny są już umówione do krawcowej na szycie sukien i .. to chyba wszystko na chwile obecną ![]() W dalszym ciągu myslimy nad jakimiś dodatkowymni atrakcjami typu lampiony, pokaz slajdów itp. Co będziecie miały u siebie?? |
|
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ważne że pamiętasz o nasu nas nic nie będzie z atrakcji ale u naszej trzeciej z rzędu PMkie czyli seagirl była jak to sie nazywa dziewczęta? foto klatka?? no w każdym razie była bardzo zadowolona z tego
|
|
#3145 | |
|
Zadomowienie
|
jeeej, będzie super!! My z TZ musimy się w koncu wziąc za szukanie szkoły tańca, która nam wymysli jakiś fajny układ. Bo póki co poza piosenką nie mamy nic w temacie pierwszego tanca
![]() Cytat:
Łączy nas specjalna wiez PM 2012 ![]() Foto klatka? Co to takiego? Przeczytałam jej relacje, do której był link na 1 stronie, a o czyms takim nie było ani słowa .. Moze w innym poście .. Mozesz rozwinac? ![]() Poza tym, mam jeszcze jedno pytanie .. Czy wszystkie macie wesela dwudniowe? My pare tygodni temu zmieniliśmy zdanie i będzie jednodniowe. Ale za to jakie! I jeszcze jedna sprawą chciałabym się podzielić. Pośrednio związaną ze ślubem. W piątek miałam rozmowę z szefem. Mam u niego umowę na czas określony (do końca lipca). Wcześniej mówił, ze jest ze mnie bardzo zadowolony i mówił, ze w najblizszym czasie przygotuje dla mnie nową, tym razem już na czas nieokreslony. Ale zmienił zdanie i powiedział, ze biorę ślub, wiec pewnie za chwilę będę chciała mieć 'dzieci, psa i kota', wiec on musi to wszystko jeszcze przemyslec!!!! No noz mi sie w kieszeni otwiera jak mysle, o tym dziadzie!!!!!!!
|
|
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotoklatka do robienia zdjęć tam były różne akcesoria i goscie mogli robić sobie śmieszne fotki itp ponoć zrobiło to furrorę gdzieś w tym wątku gdzie była relacja wstawiała seagirl link do zdjęc być może go usunęła a może nie sama nie wiem my jeszcze nie wiemy czy będzie jedno czy dwudniowe wstępnie jest dwudniowe ale bliżej wesela zdecydujemy ze względu na finanse niestety bardzo często można spotkać się z taką dyskryminacją pewnie jak ja będę szukać pracy po studiach i dowiedzą się że jestem po ślubie to też będą kręcić nosem
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamiętam, że Ty jako pierwsza mnie powitałaś na wątku... milion lat temu ![]() A co do wesela, to u nas też będzie jednodniowe. |
|
|
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak w ogóle to witam ![]() działo się coś ciekawego? widziałam suknię goszy i lubci ![]() dzisiaj mnie kosmetyczka pomalowała makijaż wyszedł cudnie niestety nie zrobiłam zdjęcia bo musiałam zaraz szybko leciec do pracy a teraz juz go zmyłam ale będę miała bardzo podobny do tego z załącznika za próbny makijaż dałam 70zł w pracy nudy klientów nie było jak to przy poniedziałku mój dziadek ma jutro z rana operację na tą nogę więc proszę dziewczyny o kciuki oby się wszystko udało, w środę jadę z mamą go odwiedzic w szpitalu
|
|
#3149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-dwa golabki przed kosciolem, -tuby z platkami, -pokaz slajdow z naszego slubu cywilnego, -lampiony No i chyba tyle Na pewno zadnych dymow, konfetti i balonkow choc podoba mi sie ten pomysl z budka do robienia zdjec, pozniej goscie moga wkleic fotki do ksiegi gosci, super to wyglada, ale znalazlam tylko jednego goscia w pl ktory taka budke wynajmuje i jak uslyszalam cene to od razu mi przeszlo 2 tys plus koszty dojazdu. No i wymyslilam ze moze by tak kupic jakiegos uzywanego polaroida itez byloby fajnie, tylko ze papier do polaroida tez strasznie drogi, trzebaby z 400 zl na sam papier no i plus sam polaroid oczywiscie kilka stowek. Ale moze trzeba faktycznie seagirl zapytac skad to budke wynajmowala, moze jest gdzies taniej niz ta co ja znalazlam |
|
|
|
|
#3150 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie ponownie
![]() U nas też będzie wesele jednodniowe ![]() I dziewczyny muszę coś wyjaśnić... Mieszkamy w Lublinie, więc co się da załatwiamy tutaj, ale wesele odbędzie się na Śląsku, bo stamtąd pochodzę. Dlatego Agis kontakt na garbusa mogę dać, ale na śląsku (chyba z katowic ten akurat), a drugiej PMce z Włodawy serdecznie dziękuję, ale raczej nie skorzystam ![]() Zrobiliśmy degustację wódek i wszyscy zgodnie odrzucili Stocka
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

Mogłaś mi tej sukienki nie pokazywać i reszty Topsikretowych kiecek też nie. Miałam przed ślubem nie kupować już nic nie związanego z nim...
, bo właśnie wujek przyniósł mi 8 win do degustacji (i z nich będziemy wybierać 3 może 4 marki). Tak więc za chwilę otwieram pierwszą butelkę i wznoszę Wasz toast!!!
:P

Wiec jak cos decyduj sie na ciete i wlasnie mozesz w takie doniczki wlozyc. Albo w jakies flakoniki

swietna jest ta 2 

za to, że tak długo kazałaś nam na siebie czekać i tęsknić!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
bo TŻ jeszcze o tym nie wie