|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XII
a jakie te pędzle? Są w gazetce?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Margot230 Czas edycji: 2012-03-12 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
Właśnie się zastanawiałam czy on właśnie wpływa jakos na koloryt skóry
![]()
#3544 |
Raczkowanie
|
Tak jak obiecuje producent - POPRAWIA jedynie kolor skóry
![]() tak są w gazetce tej co wejdzie 15 marca (strona z gazetki - pokazane są te pędzle http://www.superpharm.pl/images/gaze...z_062012_8.jpg )
Edytowane przez Margot230 Czas edycji: 2012-03-12 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Rozeznanie
|
Anusia3, Asiuchal, dziekuję jeszcze raz za odpowiedź
![]() dziewczyny, a nie wiecie czy w ross dostanę tą nową baze pod cienie cashmere z dax-a? a jak tak, to po ile ona jest?
#3546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz jest sporo kosmetyków pielęgnacyjnych dla mężczyzn więc czemu mieliby ich nie używać skoro są dla facetów, choćby tych maseczek od czasu do czasu ![]()
![]() |
#3547 |
Rozeznanie
|
dla nie ten micel Bourjois już nie jest taką rewelacją jak wcześniej, bo w trakcie zużywania 3 opakowania zauważyłam, że skóra mnie po nim piecze tak nieprzyjemnie choć nie mocno i jednak musiałam zrezygnować i wrócić do Biodermy (mój portfel płacze
![]() a dziś poszłam do Rossa popatrzeć co tam w CDN u mnie i zakupiłam krem pod oczy AA Wrażliwa natura 20+ za 7,99 ![]() ![]() Edytowane przez kami007 Czas edycji: 2012-03-12 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Ten krem pod oczy jest w CND? Lecę do Rossa ![]()
![]() |
#3549 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() już nie wiem co do mojej cery kupować -.- byłam dzisiaj w ross i zakupiłam zapiętki do czółenek, szamponetkę delia, rybki z rivel... i peeling gruboziarnisty perfecty w saszetce ![]() chusteczek do demakijażu z alterry nie mogłam znaleźć :<
![]() |
#3550 |
Raczkowanie
|
Ja dziś również weszłam przypadkiem do Rossmana i oczywiście musiałam z czymś wyjść
![]() Zakupiłam 2 opakowania chusteczek z Alterry do demakijażu, szampon z Wella, nici dentystyczne OralB, oliwkę do masażu z ziaji, lakier do paznokci, masełko z Isany i żel oczyszczający do twarzy z Bielendy dla mojego TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Też miałam dużo nie sprawdzonych kremów do twarzy, które siostrze dałam albo wcierałam w ciało bo szkoda mi było powyrzucać prawie całych opakowań. Obecnie używam Kremu barierowego z emolium kosztował ok 30zł w aptece, używam go od ponad miesiąca i jest leciutki, nie potrzeba go dużo nakładać, nawilża dobrze, dobrze się na nim makijaż trzyma, nie zapycha co jest rzeczą istostna dla mojej cery ![]() ![]()
Dbam o pazurki... ![]() Włosomaniaczka... ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zabunia3001 Czas edycji: 2012-03-12 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
Z korektorów Maybelline pure cover mineral są tylko odcienie?
01 nude beige 02 natural 03 sand 04 rose beige 02 miałam i jest dużo za jasny,01 w sam raz,ale mógłby być jednak odrobinę ciemniejszy. Dodam że cerę mam w ciepłym odcieniu,czyli w żółć. Chciałam brać teraz 03 ale z tego co zmacałam tester,ten odcień jest różowy? ![]() Ma go któraś z was i może się na ten temat wypowiedzieć? Bo nie wiem czy po prostu tester nie był zleżały i kolor się przekłamał.. 04 wydawał się bardziej żółty od 03,jak to jest?
Edytowane przez Kachnaaaa Czas edycji: 2012-03-12 o 18:12 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3552 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
No ba, mam nawet w grupie jednego takiego. Jak facet o siebie dba to fajnie, ale ten chłopak to przesadza. Nawet prowadząca zajęcia raz powiedziała: Dlaczego nie ma żadnego mężczyzny? A on siedzi w ławce... Jest na maksa modny, ma oczywiście wieeelkie okulary, kolorowe spodnie, torbę i mówi jak baba. Nawet gorzej, bo kojarzy mi się z Mariolką : Taaaa, no co ty, słuchaj bo.... Ech, szkoda gadać. Tęsknię do czasów, kiedy wiedziałam, że gadam z facetem albo z dziewczyną. Dzisiaj niestety zmuszona jestem się zastanawiać. Cytat:
![]() Tak na marginesie: DZIEWCZYNY! Oszaleję przez te wasze blogi ![]() ![]() Edytowane przez Emocja20 Czas edycji: 2012-03-12 o 18:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zadomowienie
|
te CND są takie same we wszystkich rossmannach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Raczkowanie
|
Emocja20
Wella Pro Series? Kooocham go. Odkąd go mam moje życie jest lepsze ![]() Tak na marginesie: DZIEWCZYNY! Oszaleję przez te wasze blogi ![]() ![]() Tak Wella Pro Series Repair ![]() ![]() ![]() Co do przeglądania forum to chyba już się uzależniłam staram sie jak najwiecej wchodzic i tak przeglądam, oglądam, czytam ciekawostki i tylko mnie kusicie ![]() ![]()
Dbam o pazurki... ![]() Włosomaniaczka... ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zabunia3001 Czas edycji: 2012-03-12 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a powiedzcie czy używałyście może olejków do ciała z Alterry bo ja się przymierzam na ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,45800,alterra-massageol-mandel-papaya.html
i czy faktycznie na włosy też się sprawdza? Edytowane przez _cup of tea_ Czas edycji: 2012-03-12 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Rozeznanie
|
![]() dziewczyny , czy któraś z was testowała tą nową serię z timotei organic szampon i odżywka do włosów - bez parabenów, silkonów , siarczanów i barwników , formuła w 95% biodegradowalna - według najnowszego sarba . ja już dłuższy czas się na nią czaję ale dopiero odkryłam altterę i się nią delektuję |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W piątek chyba polecę po 2000 Calorie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo nie było akurat ekspedientki w pobliżu, a się śpieszyłam ![]()
![]() |
#3561 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale stoi ![]()
![]() |
#3563 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale jak pojadę do siostry do Pzn to przy okazji w 95% się skuszę na niego ![]()
![]() |
#3564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Raczkowanie
|
Do mnie też Nivea nie przemawia, kremy do twarzy mi nie służyły i balsamów też nie lubię, jak dostałam to z ciężkimi bólami zużywałam.
![]() Może polecicie jakiś lekki balsam do ciała na wiosne ![]() ![]() ![]() ![]()
#3566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zastanawiałam się nad zrobieniem jego recenzji na blogu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Używałyście dziewczyny tych rossmanowych? Gorsze/lepsze/takie same są jak kiwi? Bardzo różnią się ceną, ale jakoś bałam się kupić te rossmanowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki ![]() tzn. inne były ale właśnie chyba tych nie ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
pierwszy raz mam, więc się nie wypowiem niestety. ale są miękkie i z tego co sprawdziłam klej też mają ok ![]()
"kobieta jest skonstruowana tak by chociaż nie mając racji udowodnić, iż ją ma." Edytowane przez noir_angele Czas edycji: 2012-03-12 o 19:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.