![]() |
#301 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
ojej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Mimo, że ostatnio rzadziej pisuję bywam bardzo często-niesamowicie przyzwycziłam się do tego miejsca
![]() DEBIUT ROKU: po liczbie postów, okresie przebywania na Wizażu oraz po tym, że nawet jak wchodzę na Wizaż na chwilkę zauważam ją, bezsprzecznie wygrywa <tamdaradam-fanfary>: Fresa GADUŁA: j.w. ![]() PĘDZIWIATR: oj pamiętam kilka burzliwych wcieleń pana krzystofa25 (bodajże...tyle ich było, ze nie spamiętałam ![]() NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ: trochę ich będzie ![]() ![]() ![]() ![]() A oprócz wymienionej grupy wiem, że na Wizaż zawsze można liczyć ![]() MĘŻCZYZNA NA WIZAŻU: Złoś - trza miec nerwy przy tylu babach ![]() AVATAR: tutaj będę baaaardzo stronnicza: witch_18 ![]() Poza tym: Cattt-od początków mojego wizażowania pamiętam kotka z walizką ![]() ![]() PODPIS: często nei zwracam uwagi na podpisy NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹ: uwielbiam posty Shem, Aete ![]() ![]() NAJLEPSZE PRZEPISY: ? TWÓRCZOŚĆ: ? MODERATOR: wszystkim należy się wyróżnienie, bo dzięki im Wizaż jeszcze "jako tako" funkcjonuje ![]() Pozwolę sobie również dodać typ: WĄTEK ROKU 2005: Opadająca powieka Paris Hilton...to był hit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znowu dziękować, dziękować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Tygrys, no pewnie, że warto.
![]() Ech, skoro wątek pomału rośnie w siłę... ![]() Po pierwsze primo to bardzo dziękuję za miłe 'wyszczególnienia' i mojej osoby. Fajnie, że dane mi było się wepchnąć do tego właśnie graniastego kółka, choć wiem, że potrafię być równie zmierZła, co miła i potrafię przede wszystkim wyjątkowo uparcie wystawić czasem cierpliwość (tolerancję przede wszystkim i mniejsza /dla mnie/ o to, gdy: celowo :P ![]() ![]() Whtev. Po drugie primo, podpierając się postem Niv tłumaczę moją lekką nieśmiałość ![]() No właśnie, trudno mi (czytaj: nie mogę) tak wybierać; 'najsensowniejszą' przemianowałam sobie na: ''kogo lubię tu spotykać i (z nim) popsiapsiać'', ale status gaduły roku z <nieskromniś> 'dobrą' pamięcią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A odzywam się ponownie tutaj i ja, bo chcę, abyście wiedziały (no nic odkrywczego tu nie wepchnę :P), że to forum tak lubię - właśnie/tylko dzięki Wam. [Mowa także o tych Dziewczynach (niejedynie; naszych Chłopców też filuję ![]() ![]() Sama jestem zdziwiona, że tak długo na tym forum zostałam, tyle spędziłam tu czasu, a i wyprowadzać się nie planuję. To świadczy (i to nierzadko bardzo dobrze świadczy /ech, no wiem jak to brzmi/) - właśnie o Was. Pozdrawiam przecho*ernie serdecznie Koleżanki Z Grzędy. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#307 | ||
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że tak uważasz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Twojej wypowiedzi dot. mnie- cokolwiek to znaczy brzmi super, ekstra fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ta "filigranowość" dodaje tego czegoś ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tego co napisałam ![]() Nie mylić z wazeliniarstwem lub z kółkiem wzajemnej adoracji ![]() No ale cieszcie się kochane póki możecie, bo w od nowego roku, startuję w konkursie na największą zołzę, więc uśmiech z avatarka zniknie ![]() sa sa sa ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Moee przy okazji- Ty ale sny miewasz
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No ładnie ![]() Nie mam 46 lat na pewno->(patrz profil) ![]() A własnie, ostatnio jakaś wizażanka pisała (chyba Herbatnik), że mnie myliła zawsze ze Spray ![]() Więc coś w tym musi być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może tak naprawdę jesteś Zdzichem lat 54 ![]() A no myliłam Cię ze Spray ![]() I jeszcze myliłam (ale to już na początku początków) Agabil z Pomadką, Aete z Awią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rambo, Ty nie wiesz jeszcze, ale ja jestem napalonym, łysym, brzuchatym czterdziestolatkiem z trzydniowym zarostem ![]()
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Ja na początku myliłam Judę z Lain (nie wiem czemu)
![]() W ogóle paiętam, że jak przyszłam na wizaż, to akurat była jakaś kłótnia, że nicki niektóre są do siebie za bardzo podobne i żeby nowe wizażanki sprawdzały, czy ktoś podobny istnieje zanim się zarejstrują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
No nie, ja nigdy nie myliłam moee i Momo.
dobre chociaz i to, bo do dzis myle Jude i Jule. ![]()
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Myślisz, że jak się nazywasz Rambo to Ci wszystko wolno? ![]() ![]() No dobra, przyznaję się bez bicia, Zdzichu jestem ![]() tylko 64... Mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, chyba że mały /\ ... ![]() .........................'''''
![]() |
![]() |
#322 |
Wtajemniczenie
|
to ja krótko i zwięźle
![]() cenię / lubię czytać: laure2112, ahinse, szczyptę chilli - za ich obecność na kulturze, poza tym: aeterne, windykatorkę, marceline73, lullaby, lain. ktoś mnie wymienił chyba,dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Broniłam się i broniłam ale... wątek nie chciał spaść na dół (
![]() ![]() ![]() Czuć że święta w powietrzu tyle tu dobroci ![]() Nie będę wymieniać za co, kogo, gdzie, jak i po co ![]() ![]() Bri- ma nowego laptoka ![]() ![]() Juda bo jest nienormalna ![]() Gonuś moja cudowna... poleciałą gdzieś w świat i wracać nie ma zamiaru ![]() ![]() Miruśka - bo ona cały czas z tym swoim kochanym TŻ ![]() ![]() Anulek za kermita i za te jej dołki ( ![]() ![]() Strachulec ![]() Aete - za te Twoje długaśne posty ![]() Marcelina, Luba, - lubię Was słuchać, bardzo lubię ![]() Cattt- bo tak ![]() ![]() The Magus, Myszi - jakiś sentyment do Was mam ![]() Rambo- za tego herbatnika ![]() ![]() Moee i Momo - za to, że mi się mylicie ![]() ![]() ![]() Jelonek ![]() ![]() ![]() Windy, Misioczat, Rudzia ![]() ![]() Mona za cudo avatarki ![]() ![]() Nekome, Shem (gratulacje ![]() Oczywiście Czarownica Gosia ![]() ![]() zaraz będę dopisywać jak mi się ktoś przypomni ![]()
Everything I'm not, made me everything I am. wyloguj Edytowane przez jaszmurka Czas edycji: 2006-12-20 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jak to zaklepana?Mój Herbatnik zaklepany?? ![]() Przecież miałam go dzisiaj zjeść na deser ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2006-12-20 o 12:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Jaszuś
![]() ![]() Chyba i czas na mnie bym cos wrzuciła od siebie ![]() Debiut roku: no Fresia ![]() Gadułka:Aete (a jak ![]() ![]() ![]() Posty które najbardziej lubie czytac: Jaszek(za głupawkowe smichy-chichy ![]() ![]() ![]() "Wizażowa miłość" ![]() ![]() ![]() ![]() A prócz nich tazke na: Dark_Kicia_Miau!,Bess,Cho co,Fresia,Tinkerbell,Demo nik ![]() (jesli kogos pominęłam przepraszam ![]() Pędziwiatr:Paula78 i Lovisa ![]() Awatarki:Cattt (od kiedy pamiętam ![]() ![]() ![]() ![]() Twórczośc:Mona Lisa ![]() Moderator roku:Jelonek i Rambo,Laura2112 ![]() I wógole chciałam powiedziec ![]() ![]() ![]()
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze powiedziane Miruś ![]() ![]() Nie żebym słodziła..ale taka jest prawda. Niesamowite jest to, że nie widząc się na żywo tyle tutaj "przyjaźni" się utworzyło. Inaczej mogłybyśmy (a raczej na 99%) na siebie nie natrafić. Jesteśmy tak różne a potrafimy tak się zgrać ![]() ![]() To istny fenomen. Nie spodziewałam się że tak mogę się tutaj wczuć, wpasować w towarzystwo. AgaZ, Złoś - mimo czasami odmiennych poglądów ( ![]() ![]() Aj.. jak się rozgadałam ![]() Podsumowując- za***iście się cieszę, że jesteście ![]()
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
To i ja sobie tez wymysliłam własne kategorie.
![]() Młoda i Mądrze Gada: Anul3k. PW, które sprawiło, ze zostałam na Wizazu: k-n Ehh, był taki czas, kiedy poważnie zastanawiałm sie co ja tutaj robię... (głupie, nie?) I jedno PW od k-n sprawiło, że uznałam, ze jeszcze nie wszystko stracone, ze jeszcze mam tu z kim pogadać... Jeszcze raz dziekuje k-n. Zostałam. I nie żałuje. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Magus,Jasz
![]() ![]() Juda-kojarzysz mi się z taką filigranową kobietką o sporym potencjale. I pewnie się nie mylę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Rozeznanie
|
Ja nie zapamiętuję kto kiedy się zarejestrował (a i goszczę tu dopiero od połowy lipca) więc i o wyróżnieniach w TYM konkretnym, mijającym Roku Pańskim 2006 pisać nie będę.
Po prostu: Dziewczyny, których posty zawsze czytam z zainteresowaniem. Głosy, nad którymi warto się zatrzymać. Nicki, które skłaniają mnie do kliknięcia na ten a nie inny wątek. ![]() Aeterna za błyskotliwość w formułowaniu sądów, nietuzinkowy i niepodrabialny styl wypowiedzi (uczta dla mnie - językoznawcy z zamiłowania). No nieprzeciętna. Paulakrk za umiejętność wyrażania krytyki dosadnie a finezyjnie i tak, że nie ubliża. Luba, Marcelina, ROZ-ter-KA - duży szacunek za zawsze mądre uwagi o życiu - z pryzmatu dojrzałości. Lullaby imponująca oczytaniem. Za cenne wypowiedzi o literaturze i te inne na forum "Kultura". Fresa, która mimo że (jak sama określiła) często pod prąd, to zawsze w sposób wyważony, bezemocjonalny i kulturalny. - - - - - - - - - - - - - - - - "A wejdę sobie" - pomyślała. Naprawdę - nie żeby wypatrywać własnego nicka, a żeby dorzucić swoje trzy grosze. No i stało się: zauważyła gdzieniegdzie, że i ją ktoś zauważył. Komentarz, że MIŁO MI, oryginalnym nie będzie, ale co zrobić kiedy naprawdę JEST MI MIŁO ![]()
![]() |
#330 |
BAN stały
|
Ja wprawdzie jestem od niedawna,ale chciałam wyróżnić tutuaj tylko jedną osóbke,która jest mi najbliższa z tego forum-M.a.r.t.a
![]() Dzięki za każde dobre słowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.