|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
Dziewczyny, czy ktoras wybiera sie moze jutro do rossmana?
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
A czy moglabym Cie poprosic o zakup dla mnie najtanszej rzeczy z Olaya z kuponem H&M, bardzo go potrzebuje do konca tygodnia? Jesli bys chciala to możesz sobie zostawić kosmetyk, bo mi nie jest potrzebny.
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Tylko jest pytanie czy mialabys czas isc tez na poczte, bo nie chce specjalnie fatygowac ![]() EDIT: znalazlam kolezanke z mojego miasta, ktora sie przyjezdza akurat z krk, wiec narazie dziekuje
Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-03-12 o 19:53 |
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-12 o 19:48 |
|
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
bede
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- o juz ktos sie zaoerował
|
|
|
|
#1386 |
|
Rozeznanie
|
W IM? Kurcze;/ ja znalazłam tylko stojak z Pierre Rene i na samym dole był koszyczek z lakierami MIYO...a całych szaf z jakimikolwiek kosmetykami kolorowymi nie było...ja już nie wiem, chyba ta firma nie jest mi pisana
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przejść się mogę, na pocztę też, bo muszę i tak iść, ale kolejnej pierdółki w łazience nie chcę. Jeśli mi oddasz za to cuś i przesyłkę to okej.
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
bry dziewuszki
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie MIYO jest po drugiej stronie Pierre Rene. Wstawili nawet Paese. Nie wiem, jak w drugim Intermarche.
|
#1391 |
|
Rozeznanie
|
No nic, jeszcze poszukam...dziękuję Hosenko za informację
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#1392 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Ale najlepiej zebys spytala u siebie jak to wyglada |
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie post o kremidłach, ale jednak tych pod oczy
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
No kiedyś był demot w stylu : Jeśli długo będziesz patrzył na dziewczyne to zobaczyć w końcu jak wychodzi za mąż.
|
#1395 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj 200 wyświetleń bloga a dzień się jeszcze nie skończył
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Na demotywatorach jest dużo tekstów o miłości, zaufaniu czy docenianiu kobiet i to czasami nawet bardzo trafnych a i tak mają to centralnie w dupie bo uważają się za niewiadomo jakich Bogów.
|
#1398 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
nie wchodze na demoty, kwejki, cojapacze
![]() ale wlasnie to moze troche dac do myslenia facetom, ktorzy nie doceniaja swoich kobiet i tego, ze je w ogole maja |
|
|
|
#1399 |
|
Klientka w krawacie
|
Zauważyłam, że im głupszy i brzydki (choć uroda to wiadomo, kwestia gustu) koleś tym większe ma o sobie mniemanie. Zarywa do pięknych dziewczyn, puszy się jak paw, a dziwi się, że one mają go gdzieś, przecież jest taaaaaaaaki faaaaaaajny.
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robertem M. tylko, że laski na Niego lecą bo jest jakimś tam DJ ... a nie, że jest przystojny Cytat:
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2012-03-12 o 21:10 |
||
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem.. Ja tak mam z Krówką.. Zupełnie mi do koloru dłoni nie pasuje..
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, chciałam nieśmiało zapytać czy mogłabym do Was dołączyć?
![]() Prowadzę bloga od kilku miesięcy, może niektóre z Was znają www.liliowyzakatek.blogspot.com To jak, mogę zostać? |
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet niedawno
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem pamiętam!
A Ciebie właśnie zaobserwowałam |
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję
![]() czas iść spać także dobranoc wszystkim
|
|
#1406 |
|
Konto usunięte
|
Nie pisałam Wam w ogóle, jak to wyszło z tym moim niezaliczonym egzaminem, co pisałam, że będę mieć warunek - jakimś cudem udało mi się go zdać! Mnie i koledze, reszta walczy dalej...
Jutro mam jeszcze jedną poprawkę i będzie już ostateczny koniec sesji Proszę o trzymanie kciuków ok. 11 ![]() I jutro spodziewam się paczki z Kindlem Mam nadzieję, że przyjdzie po egzaminie, żeby nie rozpraszać mnie w ostatnich chwilach, które mogłabym poświęcić na naukę ![]() A jeśli zdążę jutro złapać jeszcze odpowiednie słoneczko, pocykam parę zdjęć do recenzji, bo wykończyły mi się zapasy. Chciałybyście zobaczyć serię makijaży wykonanych samą paletą Oh So Special, jak to robiłam w przypadku Original i Monaco? |
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32889248]Nie pisałam Wam w ogóle, jak to wyszło z tym moim niezaliczonym egzaminem, co pisałam, że będę mieć warunek - jakimś cudem udało mi się go zdać! Mnie i koledze, reszta walczy dalej...
Jutro mam jeszcze jedną poprawkę i będzie już ostateczny koniec sesji Proszę o trzymanie kciuków ok. 11 ![]() I jutro spodziewam się paczki z Kindlem Mam nadzieję, że przyjdzie po egzaminie, żeby nie rozpraszać mnie w ostatnich chwilach, które mogłabym poświęcić na naukę ![]() A jeśli zdążę jutro złapać jeszcze odpowiednie słoneczko, pocykam parę zdjęć do recenzji, bo wykończyły mi się zapasy. Chciałybyście zobaczyć serię makijaży wykonanych samą paletą Oh So Special, jak to robiłam w przypadku Original i Monaco?[/QUOTE] Jasne, że chcemy No ale patrząc z drugiej strony to w USOS-ie nie mógł jej poprawić na 3.0, bo jakby go skontrolowali czy coś to by mógł wylecieć
|
#1408 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ych,dalej nie rozumiem, co jest złego w tym, że prowadzący postawi dwóję
? Studia to nie obowiązek, jak się czegoś nie umie, to tak się kończy., a jeśli jest postawiona niesprawiedliwie to regulaminy najczęściej przewidują możliwość odwołania się i poproszenia o egzamin komisyjny... Nie można przepychać studentów "bo tak", na siłę stawiając 3.0 za brak wiedzy. Owszem, może być przykro, jeśli ta 2.0 to kwestia ewidentnego dostania trudniejszej grupy na egzaminie, ale to jest ślepy los jednak i takie rzeczy przyjmuje się na klatę... W życiu tez nikt nie będzie się do nas uśmiechał i głaskał nas po głowie. Poza wpisami warunkowymi istnieje też najczęśćiej możliwość skierowania na powtarzanie roku, zwykle raz w toku studiów.Kiedyś kolega mi powiedział, jakie zdanie padło na radzie wydziału, że studiować powinni tylko najwybitniejsi. Jakkolwiek się nei zgadzam, że ktoś, kto nie wie wszystkiego od razu ale uczy się nie powinien studiować, to gdy widzę ludzi powtarzających rok, bo mają np. jeden przedmoit z semestru II, jeden z III i jeden z IV w plecy, to po co studiują coś, co im absolutnie nie idzie? ?
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32889248]Nie pisałam Wam w ogóle, jak to wyszło z tym moim niezaliczonym egzaminem, co pisałam, że będę mieć warunek - jakimś cudem udało mi się go zdać! Mnie i koledze, reszta walczy dalej...
Jutro mam jeszcze jedną poprawkę i będzie już ostateczny koniec sesji Proszę o trzymanie kciuków ok. 11 ![]() I jutro spodziewam się paczki z Kindlem Mam nadzieję, że przyjdzie po egzaminie, żeby nie rozpraszać mnie w ostatnich chwilach, które mogłabym poświęcić na naukę ![]() A jeśli zdążę jutro złapać jeszcze odpowiednie słoneczko, pocykam parę zdjęć do recenzji, bo wykończyły mi się zapasy. Chciałybyście zobaczyć serię makijaży wykonanych samą paletą Oh So Special, jak to robiłam w przypadku Original i Monaco?[/QUOTE] Trzymamy! Moja mama ma kindla i ma mi go oddać, jak kupi sobie inną zabawkę Nie mogę sie doczekać :PA makijaże chcemy! Co prawda ja swoją paletkę OSS musiałam puścić w świat, bo mnie koszmarnie uczulała, ale chętnie pooglądam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Jeśli mi oddasz za to cuś i przesyłkę to okej.

No ale patrząc z drugiej strony to w USOS-ie nie mógł jej poprawić na 3.0, bo jakby go skontrolowali czy coś to by mógł wylecieć