Nasze blogi kosmetyczna - cz. V - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 08:57   #1411
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Ale ja nigdzie nie napisałam, że powinien jej dać to 3.0
To:
Cytat:
Jasne, że chcemy Może przekonasz mnie do jej zakupu albo wręcz odwrotnie U mnie były fajne jaja ostatnio. Kilka osób nie zaliczyło egzaminu, ale gościu im przez pomyłkę wpisał 3.0 w indeksie a 2.0 w USOS-ie. Była taka jedna dziewczyna, którą ta trója ratowała od końca studiów (miała jeszcze jeden egzamin w plecy) a tylko z jednego można wziąć awans. No i tak się cieszyła kilka dni a gościu rozwiał jej nadzieję i poprawił jej ocenę na 2.0 jak i tym pozostałym. I już nie studiuje z nami No ale patrząc z drugiej strony to w USOS-ie nie mógł jej poprawić na 3.0, bo jakby go skontrolowali czy coś to by mógł wylecieć
Ale przykro CI, że nie studiuje, bo wstawił jej ocenę, na którą zasługiwała... Albo używasz randomalnych emotek po prostu.

Z perspektywy moich znajomych uważam, że czasem lepiej i po drugim roku wylecieć czy też całkowicie zmienić kierunek po licencjacie, nawet jeśli trzeba zaczynać od początku i czasem takie zakończenie niezbyt pasujących studiów może być wybawieniem od wieloletniego plucia sobie w brodę, że straciło się 5 lat na coś, co nas ani nie cieszyło, ani nie fascynowało.
Stary 2012-03-13, 09:06   #1412
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
To:

Ale przykro CI, że nie studiuje, bo wstawił jej ocenę, na którą zasługiwała... Albo używasz randomalnych emotek po prostu.

Z perspektywy moich znajomych uważam, że czasem lepiej i po drugim roku wylecieć czy też całkowicie zmienić kierunek po licencjacie, nawet jeśli trzeba zaczynać od początku i czasem takie zakończenie niezbyt pasujących studiów może być wybawieniem od wieloletniego plucia sobie w brodę, że straciło się 5 lat na coś, co nas ani nie cieszyło, ani nie fascynowało.
Przykro mi z powodu błędu prowadzącego. Każdemu, który dostałby zaliczenie a kilka dni później dowiedział się, że jednak musi skończyć studia pewnie też byłoby przykro. A napisałam tą sytuację jako przykład. Rozumiem, że nie ma co oczekiwać wpisania "z łaski" 3.0, gdy jednak zasługuje się na niezaliczenie przedmiotu. Chodzi mi po prostu o fakt, że najpierw człowiek się z czegoś cieszy a później jednak okazuje się to błędem. Ja miałam taką sytuację podczas przyjmowania na studia. Składałam papiery na Finanse i Rachunkowość i niestety zabrakło mi punktów więc zaczęli rozważać mnie na kierunku alternatywnym (Zarządzanie). Jakie było moje zdziwienie kiedy dostałam negatywną odpowiedź (miałam z matury 240pkt) a na liście były osoby, które miały 90pkt (rozumiem, że składały tam papiery jako "główny" kierunek). Kilka dni później dostałam maila, że jednak zostałam przyjęta. Cieszyłam się jak głupia, bo co ja po liceum miałabym mieć za pracę. Niby kierunek do najlepszych nie należy, ale zawsze to coś. Moje szczęście jednak nie trwało zbyt krótko, kiedy znowu dostałam negatywną odpowiedź. Kiedy już byłam w trakcie składania papierów do szkoły policealnej, zadzwoniła do mnie koleżanka i powiedziała, że w wyniku całego zamieszania jednak wszyscy zostali przyjęci. Czułam się podobnie jak ta dziewczyna, której przez pomyłkę wpisali 3.0. Jednak ja wychodziłam z założenia, że skoro mam prawie 3x więcej punktów niż osoby, które już zostały przyjęte, to miło by było, gdybym jednak została przyjęta

A co do czegoś co nas pasjonuje to zastanawiam się nad szkołą kosmetyczną. Tylko właśnie nie wizaż, tylko coś pod hmmm... naukę składów kosmetycznych itp. Nie wiem jak to nazwać
Stary 2012-03-13, 09:09   #1413
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi z powodu błędu prowadzącego. Każdemu, który dostałby zaliczenie a kilka dni później dowiedział się, że jednak musi skończyć studia pewnie też byłoby przykro. A napisałam tą sytuację jako przykład. Rozumiem, że nie ma co oczekiwać wpisania "z łaski" 3.0, gdy jednak zasługuje się na niezaliczenie przedmiotu. Chodzi mi po prostu o fakt, że najpierw człowiek się z czegoś cieszy a później jednak okazuje się to błędem. Ja miałam taką sytuację podczas przyjmowania na studia. Składałam papiery na Finanse i Rachunkowość i niestety zabrakło mi punktów więc zaczęli rozważać mnie na kierunku alternatywnym (Zarządzanie). Jakie było moje zdziwienie kiedy dostałam negatywną odpowiedź (miałam z matury 240pkt) a na liście były osoby, które miały 90pkt (rozumiem, że składały tam papiery jako "główny" kierunek). Kilka dni później dostałam maila, że jednak zostałam przyjęta. Cieszyłam się jak głupia, bo co ja po liceum miałabym mieć za pracę. Niby kierunek do najlepszych nie należy, ale zawsze to coś. Moje szczęście jednak nie trwało zbyt krótko, kiedy znowu dostałam negatywną odpowiedź. Kiedy już byłam w trakcie składania papierów do szkoły policealnej, zadzwoniła do mnie koleżanka i powiedziała, że w wyniku całego zamieszania jednak wszyscy zostali przyjęci. Czułam się podobnie jak ta dziewczyna, której przez pomyłkę wpisali 3.0. Jednak ja wychodziłam z założenia, że skoro mam prawie 3x więcej punktów niż osoby, które już zostały przyjęte, to miło by było, gdybym jednak została przyjęta

A co do czegoś co nas pasjonuje to zastanawiam się nad szkołą kosmetyczną. Tylko właśnie nie wizaż, tylko coś pod hmmm... naukę składów kosmetycznych itp. Nie wiem jak to nazwać
Chodzi ci o kosmetologię Też o czymś takim myślę. I o dietetyce. Właśnie w szkole policealnej. Traktując to bardziej jako hobby niż jako przyszły zawód. Ale jeszcze nie teraz.
Stary 2012-03-13, 09:10   #1414
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannanika Pokaż wiadomość
Chodzi ci o kosmetologię Też o czymś takim myślę. I o dietetyce. Właśnie w szkole policealnej. Traktując to bardziej jako hobby niż jako przyszły zawód. Ale jeszcze nie teraz.
Dzięki za rozjaśnienie umysłu Interesuje się właśnie czymś takim, na razie tak przy okazji, ale może kiedyś i w życiu mi się to przyda
Stary 2012-03-13, 09:20   #1415
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za rozjaśnienie umysłu Interesuje się właśnie czymś takim, na razie tak przy okazji, ale może kiedyś i w życiu mi się to przyda
No ja też właśnie tak myślałam, w sumie głównie o tej dietetyce - dietetyk to w sumie freelancerski zawód. Mogłabym na co dzień pracować w zawodzie (o ile się uda, a mam nadzieję, że tak) a w dni wolne umawiać się z ludźmi na konsultacje nawet u mnie w domu. Nie wiem jakie przebicie na rynku mają dietetycy po szkołach policealnych w stosunku do tych po technologii żywienia, ale zawsze można być konkurencyjnym cenowo :P
Stary 2012-03-13, 09:32   #1416
nicRu
maszyna, nie człowiek

Lejdi, ale chyba wiedziała, co napisała, skoro nie było pewnikiem, a szczęściem i nadzieją. Możliwe, że to wyjdzie jej lepiej niż skończenie tych studiów.

Ja teraz siedzę i się zastanawiam co zrobić z życiem, myślałam, żeby się rozwinąć jakoś, na przykład informatycznie. Problem w tym, że czegokolwiek nie wybiorę, to będzie to pożeracz czasu, którego...nie mam Ale skoro kończę wczesniej semestr, to może mi się jakoś uda choć w wakacje trochę czasu na douczanie się wykroić
Stary 2012-03-13, 11:21   #1417
Bayje
Zakorzenienie

A ja dostałam zaproszenie na ślub brata
Czas iść szukać sukienki - nie będzie to czymś dziwnym jak będę na zakupy nosiła ze sobą buty na obcasie ?
wiadomo 'przy obcasach' sukienka się inaczej prezentuje...

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:27   #1418
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
A ja dostałam zaproszenie na ślub brata
Czas iść szukać sukienki - nie będzie to czymś dziwnym jak będę na zakupy nosiła ze sobą buty na obcasie ?
wiadomo 'przy obcasach' sukienka się inaczej prezentuje...
Ja zawsze po prostu mierzę sukienkę do szpilek ze sklepu.
Ale jeśli idziesz gdzieś, gdzie nie ma butów to bierz je z sobą śmiało.
Stary 2012-03-13, 11:29   #1419
tova1
Zakorzenienie

tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:29   #1420
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Ja zawsze po prostu mierzę sukienkę do szpilek ze sklepu.
Ale jeśli idziesz gdzieś, gdzie nie ma butów to bierz je z sobą śmiało.
Zazwyczaj chodzę do sklepu gdzie butów nie ma więc ...

a teraz chce się odstrzelić jak żabka na otwarcie kanału

Kid Cudi
Stary 2012-03-13, 12:35   #1421
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Wróciłam z egzaminu, raczej zdany Dzięki za kciuki

Dostałam właśnie propozycję współpracy - miałabym testować suplementy, o takie na przykład: http://www.multisuplemental.pl/index...d=15&Itemid=11. No i mam dylemat. Z jednej strony myślałam o takim suplemencie, bo przydałby mi się, a z drugiej to nie jest kosmetyk, który w najgorszym wypadku podrażni mi skórę... Jak myślicie, wchodzić w to...?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:43   #1422
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dzień dobry
Ale mam lenia dzisiaj

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:49   #1423
maffash
Zakorzenienie

Hej
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:50   #1424
Yasinisi
Zakorzenienie

Dziewczyny, dostała któraś z Was propozycję współpracy od marki Multisuplemental, produkującej suplementy diety?

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:58   #1425
maffash
Zakorzenienie

wrzucilam do siebie na wymianke paletki sleek moze sie ktoras skusi
Stary 2012-03-13, 12:59   #1426
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dostała któraś z Was propozycję współpracy od marki Multisuplemental, produkującej suplementy diety?
Chyba Orlica o tym wyżej pisze

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:08   #1427
Wena90
BAN stały

Cześć Wam

Cytat:

Kosmetologia, hmm nie ma typowej kosmetologii w szkole policealnej tylko technik usług kosmetycznych, nas uczą niewiele ze składu... trochę jest na chemii kosmetycznej, reszta to tylko doszkalanie we własnym zakresie. Na studiach niby jest biochemia i chemia kosmetyczna, ale bardziej chemicznie niż kosmetycznie i za wiele o składach tego co byś chciała się nie dowiesz. Byłam na tych studiach i nie wiele się dowiedziałam :P
Ja w tym roku kończę szkołę policealną i mam zamiar iść jeszcze na farmacje i zrobić roczną akademię stylizacji i wizażu we Wro, ciekawe co mi jeszcze wpadnie do głowy

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32895242]Wróciłam z egzaminu, raczej zdany Dzięki za kciuki

Dostałam właśnie propozycję współpracy - miałabym testować suplementy, o takie na przykład: http://www.multisuplemental.pl/index...d=15&Itemid=11. No i mam dylemat. Z jednej strony myślałam o takim suplemencie, bo przydałby mi się, a z drugiej to nie jest kosmetyk, który w najgorszym wypadku podrażni mi skórę... Jak myślicie, wchodzić w to...?[/QUOTE]

Też dostałam ta propozycję i chyba w to wejdę, gdyż skład nie jest inwazyjny, w końccu to są zioła, jak się będziesz stosowac do zaleceń nic Ci nie będzie... albo pomoże albo nie, ale raczej nie zaszkodzi.

Edytowane przez Wena90
Czas edycji: 2012-03-13 o 13:10
Wena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:13   #1428
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wena90 Pokaż wiadomość
Cześć Wam

Kosmetologia, hmm nie ma typowej kosmetologii w szkole policealnej tylko technik usług kosmetycznych, nas uczą niewiele ze składu... trochę jest na chemii kosmetycznej, reszta to tylko doszkalanie we własnym zakresie. Na studiach niby jest biochemia i chemia kosmetyczna, ale bardziej chemicznie niż kosmetycznie i za wiele o składach tego co byś chciała się nie dowiesz. Byłam na tych studiach i nie wiele się dowiedziałam :P
Ja w tym roku kończę szkołę policealną i mam zamiar iść jeszcze na farmacje i zrobić roczną akademię stylizacji i wizażu we Wro, ciekawe co mi jeszcze wpadnie do głowy
Czyli muszę się tego uczyć na własną rękę. No nic, może jakoś dam radę Ale na technika usług kosmetycznych też bym z chęcią poszła, tylko jak słyszy się, że tam uczą osoby, które nie mają o kosmetykach za wielkiego pojęcia (żeby nie powiedzieć żadnego) to się odechciewa. Chciałabym umieć malować, bo lubię, ale skoro ma mnie uczyć ktoś, kto tego sam nie umie, to dziękuję
Stary 2012-03-13, 13:17   #1429
Bayje
Zakorzenienie

Ostatnio w Internecie wyszukałam ksiażke Chemia piękna - Marcin Molski ale nie wiem ile tam tego jest ... i na jakim poziomie.

Kid Cudi
Stary 2012-03-13, 13:18   #1430
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio w Internecie wyszukałam ksiażke Chemia piękna - Marcin Molski ale nie wiem ile tam tego jest ... i na jakim poziomie.
Zobaczę co to jest
Stary 2012-03-13, 13:20   #1431
Bayje
Zakorzenienie

ale też się na Nią szykuje :P

Kid Cudi
Stary 2012-03-13, 13:28   #1432
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
ale też się na Nią szykuje :P
No i kolejna pozycja do mojej chciejlisty Ja Was normalnie ukatrupię kiedyś
Stary 2012-03-13, 13:28   #1433
Wena90
BAN stały

Cytat:
Czyli muszę się tego uczyć na własną rękę. No nic, może jakoś dam radę Ale na technika usług kosmetycznych też bym z chęcią poszła, tylko jak słyszy się, że tam uczą osoby, które nie mają o kosmetykach za wielkiego pojęcia (żeby nie powiedzieć żadnego) to się odechciewa. Chciałabym umieć malować, bo lubię, ale skoro ma mnie uczyć ktoś, kto tego sam nie umie, to dziękuję
I tak głównie byś musiała to robić niestety tak uczą... A co do szkoły, trzeba szukać dobrej i sprawdzonej z dobrą kadrą, bo szkoda czasu na osoby, które albo nic nie potrafią, albo "żulom" wiedzy i mają wszystko gdzieś... Ja bym w życiu nie podpisała się pod pozytywną oceną kogoś, kto nic nie potrafi albo uważam, że się kompletnie nie nadaje do tego zawodu.. ale cóż... Nas dużo uczą, ale i tak mogłoby być lepiej, ale w każdej szkole jest samokształcenie.... niestety, na studiach kosmetologicznych było jeszcze gorzej i dużo drożej........

A jak chcesz to jak będę miała podaną jakąś ciekawszą literaturę to Ci podam, bo póki co to tylko ogólniki, na razie korzystałam z: Alicja Marzec - Chemia kosmetyków.
Ale szukam czegoś lepszego...

A Chemia Piękna jest na Chomikuj

Edytowane przez Wena90
Czas edycji: 2012-03-13 o 13:30
Stary 2012-03-13, 13:33   #1434
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
I tak głównie byś musiała to robić niestety tak uczą... A co do szkoły, trzeba szukać dobrej i sprawdzonej z dobrą kadrą, bo szkoda czasu na osoby, które albo nic nie potrafią, albo "żulom" wiedzy i mają wszystko gdzieś... Ja bym w życiu nie podpisała się pod pozytywną oceną kogoś, kto nic nie potrafi albo uważam, że się kompletnie nie nadaje do tego zawodu.. ale cóż... Nas dużo uczą, ale i tak mogłoby być lepiej, ale w każdej szkole jest samokształcenie.... niestety, na studiach kosmetologicznych było jeszcze gorzej i dużo drożej........

A jak chcesz to jak będę miała podaną jakąś ciekawszą literaturę to Ci podam, bo póki co to tylko ogólniki, na razie korzystałam z: Alicja Marzec - Chemia kosmetyków.
Ale szukam czegoś lepszego...

Byłabym bardzo wdzięczna Chciałabym iść do wykwalifikowanej szkoły, gdzie wiem, że wyjdę z satysfakcjonującą wiedzą a nie odrobioną 2-letnią szkołą ot tak
Stary 2012-03-13, 13:33   #1435
Bayje
Zakorzenienie

Każda szkoła która wprowadza dany kierunek po raz pierwszy to się bardzo stara jakoś utrzymać jakość zajęć. Po paru latach wiem, że szkole już nie zalezy na jakości zajęć.

Wiem to po szkole do której ja chodziłam. Byłam pierwszym rocznikiem co wprowadzali technik usług kosmetycznych przez te dwa lata mojej nauki byliśmy priorytetem w szkole :P po 2 latach wrzucili kierunek technik farmacji i to teraz większość kasy wiem, że idzie na nich :P

Cytat:
na chomikuj to jest wszystko - ja wolę w 'namacalnej' formie.

Kid Cudi

Edytowane przez Bayje
Czas edycji: 2012-03-13 o 13:34
Stary 2012-03-13, 13:40   #1436
Wena90
BAN stały

Cytat:
Byłabym bardzo wdzięczna Chciałabym iść do wykwalifikowanej szkoły, gdzie wiem, że wyjdę z satysfakcjonującą wiedzą a nie odrobioną 2-letnią szkołą ot tak
Poszukaj w swoim mieście i w okolicy, ja szukałam opinii o szkołach i jak miałam jeszcze NK molestowałam pytaniami ludzi z tych szkół

Cytat:
Każda szkoła która wprowadza dany kierunek po raz pierwszy to się bardzo stara jakoś utrzymać jakość zajęć. Po paru latach wiem, że szkole już nie zalezy na jakości zajęć.

Wiem to po szkole do której ja chodziłam. Byłam pierwszym rocznikiem co wprowadzali technik usług kosmetycznych przez te dwa lata mojej nauki byliśmy priorytetem w szkole :P po 2 latach wrzucili kierunek technik farmacji i to teraz większość kasy wiem, że idzie na nich :P

na chomikuj to jest wszystko - ja wolę w 'namacalnej' formie.
Masz rację tak to niestety wygląda... U mnie też miało być lepiej, ale i tak nie jest najgorzej, ale głównie sama się dokształcam, głównie jeśli chodzi o teorię, choć nie powiem, co było w programie było dobrze wyłożone.

Aaa, na Chomikuj wcale nie tak wszystko ale ja też wolę namacalną formę, ale z braku laku i elektroniczna się przydaje.
Stary 2012-03-13, 13:44   #1437
Bayje
Zakorzenienie

Na chomikuj jest wszystko :P mówie to ogólnie co można tam spotkać ktoś coś wrzuci to zostaje do momentu aż ktoś tego nie wywali. Nie to co jakieś serwery czy coś.

Cytat:
Masz rację tak to niestety wygląda... U mnie też miało być lepiej, ale i tak nie jest najgorzej, ale głównie sama się dokształcam, głównie jeśli chodzi o teorię, choć nie powiem, co było w programie było dobrze wyłożone.
też to kto uczy zalezy od osoby którą zatrudnią - ja mogłabym teraz ukończyć np pedagogike (jakąkolwiek- byle żeby było wykształcenie wyższe) i mogłabym uczyć w Policealnej Szkole np Pracowni

Kid Cudi
Stary 2012-03-13, 13:50   #1438
maffash
Zakorzenienie

Dziewczyny za ile mogłabym wystawić ten płaszczyk (stan idealny)? Na allegro Nowe chodza po 260-300 zł.
Czy moze nie sprzedawac, a zostawic?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image4xxl.jpg (49,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image1xxl.jpg (68,2 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-03-13, 14:01   #1439
Wena90
BAN stały

Ej, ja teraz jestem na 2 roku pedagogiki (spec. profilaktyka zdrowia) tylko dla wyższego (tak mi się zycie potoczyło haha) Haha, ja bym była mega wymagającą jędzą gdybym miała kogoś uczyć, taka już jestem upierdliwa, ale mnie trafia jak widzę te niektóre wariatki w salonach w moim mieście! Kuzynka mojego TŻ otworzyła salon po kursie... np. mikrodermabrazji uczyła się po otwarciu na swoim mężu, teraz się uczy depilacji pastą cukrową.... ej, no sorry, najpierw porządna nauka a później zdobywanie doświadczenia, kursy, szkolenia, a nie tak od końca. Strach się bać takich osob.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Dziewczyny za ile mogłabym wystawić ten płaszczyk (stan idealny)? Na allegro Nowe chodza po 260-300 zł.
Czy moze nie sprzedawac, a zostawic?
Śliczny jest zostaw sobie!

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez pannanika Pokaż wiadomość
No ja też właśnie tak myślałam, w sumie głównie o tej dietetyce - dietetyk to w sumie freelancerski zawód. Mogłabym na co dzień pracować w zawodzie (o ile się uda, a mam nadzieję, że tak) a w dni wolne umawiać się z ludźmi na konsultacje nawet u mnie w domu. Nie wiem jakie przebicie na rynku mają dietetycy po szkołach policealnych w stosunku do tych po technologii żywienia, ale zawsze można być konkurencyjnym cenowo :P
Koleżanka skończyła dietetykę, chyba właśnie policealnie i była bardzo długo bezrobotna, a teraz nie pracuje w zawodzie :P Niestety, ale w naszym kraju to te perspektywy nie wyglądają dobrze... W USA dietetycy to mają życie, bo tam to jest na topie.

Edytowane przez Wena90
Czas edycji: 2012-03-13 o 13:56
Stary 2012-03-13, 14:03   #1440
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Kuzynka mojego TŻ otworzyła salon po kursie... np. mikrodermabrazji uczyła się po otwarciu na swoim mężu, teraz się uczy depilacji pastą cukrową.... ej, no sorry, najpierw porządna nauka a później zdobywanie doświadczenia, kursy, szkolenia, a nie tak od końca. Strach się bać takich osob.[COLOR=Silver]
Ja będę jeszcze bardziej chamska i napiszę, że niektóre kobiety to powinny mieć zakaz jakiegokolwiek rozmnażania a o ingerencji na innej kobiecie to już w ogóle...

Kid Cudi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości