|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
Cytat:
Dzis bylo troche tanca brzucha, super bylo
|
|
#992 | |
|
Rozeznanie
|
Dzieki
Cytat:
Dzieki |
|
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Skracalam spodnie i takie tam. Właśnie nie jest drogo,ale co do skór to nie wiem...
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
edit:
o pedzlach napisalam dosc sporo na blogu, takze moze i Wam sie przyda to zapraszam ![]() dzis wzielam ostatni zastrzyk, wrocilam do pracy. teraz biore 3dniowy antybiotyk doustny, na szczescie gardlo nie boli ani nie mam goraczki. nadrobie Was jutro, dobrej nocy
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-03-12 o 23:47 |
|
|
|
#995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tanie i dobre ale z tego co wiem to dostepnosc slaba i lepiej od razu powedrowac na allegro :Pja z nowy z butami am ten problem, ze mam 36,5 i rzadko keidy but na mnie dobrze lezy :P Cytat:
|
||
|
|
|
#996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
byłam u demratologa
mam skinorem w żelu na cała twarz na dzien i davercin w plynie punktowo na wieczor
|
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
witam
gratuluję ![]() ![]() wczoraj zrobiłam eksperyment (oczywiście na sobie ):dodałam do maski mlecznej do włosów Mila... balsamu do ciała Alterry, potrzymałam 15-20min podczas kąpieli i efekt jest mega, włosy super zareagowały
|
|
|
|
#999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niestety nie ma w kołobrzegu ani tesco ani super-phame Miłego dzionka
|
|
#1000 | |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
Cytat:
miłego dnia
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy to od niego czy od peelingu czy od antybiotyku ale stan cery mi sie poprawil, w sensie ze nic duzego nowego nie wyskakuje. Niestety blizny i przebarwienia i mega pory dalej sa.Cytat:
ja jeszcze nie mialam nic z alterry, choc wiem ze na pewno kiedys kupie odzywki. Poki co na zapas nie kupuje nic, wiec jak mi sie cos skonczy to pomysle, choc balsam do ciala mam zamiar kupic inny.u mnie znowu pochmurnie jutro jade na peeling do dermy, jestem pozytywnie do tego nastawiona, mam nadzieje ze juz beda efekty.Zrobilam sobie zamowienie na kilka par rajstop z marilyn, jest fajny voucher ktory rabatuje zamowienie o -40%, a ze musialam kupic jakies slubne ponczochy to zamowilam kilka innych rzeczy od razu przy okazji
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-03-13 o 10:39 |
||
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jest często zapisywany, też go miałam
![]() nie wiem kiedy doczekam się Jantara, więc od dziś zaczynam wcierać Radical
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę, u mnie mega szarooo...
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj nie miałam internetu Kupiłam dziś Calcium Pentothenium zobaczymy jak na mnie podziała jutro ruszam z kuracją 13 nie będę zaczynać
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo
![]() Miałam nałożyć olej, ale nie chce mi się...
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zrobiłam dzisiaj porzadek w kolroowce i troche poleciało do kosza xD
Dziewczyny mzoecie polecic mi jakas pomadke ktora bylaby taka jak ta ze zdjecia?
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-03-13 o 13:54 |
|
|
|
#1011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bylam dzis o 8 na pobraniu krwi i jutro mam wyniki a potem wizyta u lekarza. Reka mnie boli a wymyslilam sobie porzadki wiosenne - kupilam nowe doniczki, firanki, zaslonke do lazienki pod prysznic i szaleje Jeszcze jutro kilka rzeczy musze znalezc bo chcialabym kilka pudelek obkleić A w pepco fajne male torebki sa za 25 zł i nabylam mietowa![]() Iwoncia, w zoltej stopie nie bylam bo tz nie bylo po drodze, zeby tam zajechac. Jutro zajde i dam ci znac. A bylas w tym nowym chinczyku w pasazu nad parseta? Fajne rzeczy tam maja (male spodnie )i ceny lepsze niz w tym kolo biedronki
|
|
|
|
|
#1013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja sie dziś w pracy wynudziłam... I zaraz jakiś film włącze i redsa żurawinowego - cudny jest ![]() Wczoraj pierwszy raz użyłam tych ampułek czy jak to tam sie nazywa - ta 7 dniowa kuracja z rossmana i zobaczymy jaki efekt dadzą
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jutro badanie krwi chyba./.... brrr na sama mysl juz czuje bol
![]() buahhot - jako ze4 nie moge dodac Ci komentarza na blogu to psize tutaj - moja baza z joko tez zrobiła się twarda jak kamień, ale wystarczy podziabać ją igiełką i od razu staje sie tak jakby miekszaa. Kiedys mowila o tym jakas youtuberka, ja tak zrobilam i baza caly czas dobrze mi sluzy niedlugo ja nawet zdenkuję ![]() a co do tego eyelinera w zelu - powiedz mi , odbija Ci się na powiece? Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-03-13 o 20:33 |
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
z tego co sie orientuje to jest syntetyczny typu skunks ![]() Cytat:
wiecie co... tak piszecie o tych badaniach itp, wspolczuje Wam bardzo, ale przyznam sie, ze jak w ciagu ost 5dni przyjelam 10zastrzykow domiesniowo to juz mi bylo obojetnie. fakt nogi i pupa bardzo mnie bola, robie oklady, ciezko spac na boku, ale przynajmniej traumy sie pozbylam
|
|
#1016 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o bazę to mam ją już bardzo długo, chyba już oprócz tego, że jest twarda to chyba się zestarzała ![]() a nieee, teraz patrzę, że jest ważna do 12.2012 hmm
|
|
|
|
|
#1017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ta moja baza jest wazna do wrzesnia tego roku, wiec w sumie jest jeszcze starsza od Twojej ale sprobuj ją rozdziabać może i Tobie pomoże
|
||
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziś nie mam się czym chwalić, bo nic wiele dla siebie nie zrobiłam, nie pokręciłam też hh bo dostałam @ i brzuch mnie pobolewa nie chcę go rozdrażnić, jeśli jutro będzie w miarę to nadrobię, jeśli ni to na czas okresu odpuszczę.
|
|
#1019 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
aha no i ten brazowy czasem przeswituje, tzn podczas malowania nie jest na tyle 'gesty' ze za jednym machnięciem daje idealnie krycie kreski. Mam nadzieję, ze wiesz o co mi chodzi ale wtedy poprawiam i jest pieknie ![]() dziękuję, wyprobuję Twoj sposob na bazę Joko
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ja dziś znów powróciłam do hh, zaliczyłam 40 min. pozatym był piling ciała, dłoni, balsamowanie, wielokrotne smarowanie dłoni kremem oraz skórek mascią z oliwy. pomalowałam paznokcie, oczywiście demakijaż , kremy na buzie itp.
Kobietki polecicie mi jakiś lakier matowy do paznokci?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

jutro jade na peeling do dermy, jestem pozytywnie do tego nastawiona, mam nadzieje ze juz beda efekty.
Kupiłam dziś Calcium Pentothenium zobaczymy jak na mnie podziała jutro ruszam z kuracją 13 nie będę zaczynać