|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
Bunny
A tutaj się znowu robią jakieś konflikty i niedopowiedziane historie. Lepiej sobie wyjaśnić o co chodzi, bo teraz wielkie konspiracje, co kto zawinił i o co w ogóle chodzi
|
#4082 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O litościwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie jestem ale mój TŻ jest i daje rade Ale wiem że dużo zależy od kompetencji pielęgniarki bo są takie co potrafią zrobić bez bólu a są takie co ci sie 5 minut męczą żeby żyłe znaleźć.Cytat:
Ja nakładałam po rozjaśnieniu z czerni i ładnie przygasiło Zrobił sie znośny kolor ![]() Cytat:
![]() Przykro... a zapowiadało się że wszystko ok między wami. |
|||||
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
nove czyzbys miala jakies wyrzuty sumienia? Jak to mowia uderz w stol a nozyce sie odezwa...
Nie chce pisac w klubie przez pewne osoby i taka moja decyzja,chyba mam prawo? Czy szukasz sensacji? Ja nie widze zadnego konfliktu.
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Blond Bunny
Nie szukam ani sensacji, ani nic Po prostu od pewnego czasu przewija się wątek, że nawet już w klubie nie można nic napisać, bo coś coś coś, więc nie wiem, czy takie rzucanie ogólnikami jest dobre, bo tylko pogłębia to chorą atmosferę i podjudza do braku zaufania oraz swobodnych rozmów na każdy temat.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2012-03-13 o 00:50 |
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja dzis o poranku ![]() bunny wchodze i widze ze jestes wazne ze juz jestesnaprawde nie chcialo mi sie wczoraj juz zagladac na wizaz przez jakies dziwne historie ![]() co do pracy to jednak wielka szkoda ze tak wyszlo, zazdrosc nie zna granic tak samo jak plotkarstwo ma dlugi jezor co do tz ,to bardzo mi przykro
|
|
#4086 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Zwyczajnie nie mialam siły napisac do Ciebie w weekend jesli o to chodzi, wrocilam styrana po pracy. Tylko krotko nadrobilam watek i spac. Mam nadzieje, ze rozumiesz. A ktos Cie, ze tak powiem, z czyms zdradzil, ze nie mozesz zaufac? Jeśli uważacie, że nie jestem wg Was godna zaufania to moge odejsc, tylko potrzebuje od Was taki sygnal. |
|
|
|
|
#4087 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze jak zle- i sie sypie to naraz. nigdy jedna rzecz.Cytat:
![]() mnie nie chodzi zeby teraz robic ruletke rosyjska- boze, ktoraz to zawinila wielkiej bunny! skandal! tylko chodzi mi o to by pewne osoby sie zastanowily- i albo niech nie pisza jak maja byc zlosliwe i wredne, bo ktos kto ma dany problem, w danej chwili go to przerasta nawet jesli to glupota w stylu jakie buty kupic, albo niech sie wczuja i mu cos doradza, ale spokojnie, stonowanie...nawet ja tego w klubie doswiadczylam jakim to dnem jestem... inna rzecz ze jak wam cos trzeba to bunny zawsze jest, natomiast potrzeb czy prosb bunny sie nie szanuje i zlewa... a niech sie od☠☠☠☠☠☠☠i, nie mam czasu... a wystarczylaby chwila szczerosci. kiedys inaczej bylo w klubie i wiecej sie pisalo. moze wszystkiego nie czytalas odkad doszlas ![]() Cytat:
juz wrocilas do pracy? synek zdrowy? nie martwmy sie moim tz, jak zwykle poplakalam, lola mnie po twarzy lizala i cichutko wyla, dajac mi sile i juz jest normalnie choc chlodno. albo sie poprawi albo popsuje, jak w zyciu. Cytat:
nie rzuce oskarzenia nie majac pewnosci ale ukladanka sie sklada... i podle jest to ze nie wszyscy sa szczerzy i moze przez to watek choruje? ![]() na pw wszystko wyjasnione a teraz bez glupot juz mi tu pisac co u ktorej sie dzialo jak mnie nie bylo i co kupila ktora bo nie wierze ze zadna nic nie kupila nie bylybyscie soba!a co z kotka? ktos cos wie?
|
|
#4088 |
|
Magda ;)
|
Hej
![]() zaraz lecę do sklepu po świeże bułeczki i lecę do pracy na drugą zmianę ![]() u mnie tak ponuro dzisiaj na dworze ![]() Dziewczyny widziałyście nową serię odżywek i szamponów Syossa? na opakowaniu jest napisane,że bez silikonów i parabenów
Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2012-03-13 o 09:57 |
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie, ale nie boisz sie siana? odzywki bez silikonow sa raczej slabe...wystarczy ci taka pielegnacja?
|
#4090 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ostatnio kocham moje włosy jak je pospikam tym gliss kurem czarnym są takie gładziutkie |
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
bunny tak ja pracuje , to wiesz taka praca na zlecenie i mam placone za godziny
synek zdrowya napisalam na forum technicznym, bo nie moglam podarowac tego
|
|
#4092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiem, ale sporo ryzykowalas...
|
|
#4093 |
|
Przyczajenie
|
farbowanie dlugich wlosów
witam, mam wlosy dlugosci takiej jak na zdjęciu, , zamierzam kupic Loreal Excellence Creme 9.3 Bardzo Jasny Blond Złocisty
wyczytalam że Opakowanie zawiera:
![]() prosze o odpowiedz z góry dziękuje pozdrawiam Beata |
|
|
|
#4094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem ja tak uwagi nie zwróciłam ale może faktycznie coś w tym jest co mówisz... ja sie staram zawsze jakoś doradzić, pomóc, bo wiem, że no jakby nie było, to gdy jest źle to słowo wsparcia nawet od właściwie "obcych" osób podnosi na duchu. No a jeśli ktoś inaczej uważa to ja nic na to nie poradze, jestem sobą tutaj ![]() Kotka chyba była ostatnio i mówiła że z psinką wszystko wporządku, na spacery wychodzą. Napisałam tez w klubie teraz, Kotka przeczytaj jak będziesz ![]() Ja przyznam że ostatnio coraz rzadziej bywam na wątku, tzn bywam codziennie i czytam ale pisze rzadziej bo po prostu jak mam wolne to siedze u TŻ. A że od jakiegoś czasu nasz związek odżywa, i mimo tego że sie wzajemnie irytujemy to w końcu mamy to za czym tęskniłam.No i odpoczywam bo oddałam prace licencjacką A ja cie zaskocze bo nie kupiłam nic ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4095 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale mam bez silikonow ta odzywke timotei delight- dla mnie jest za lekka jednak i zeby ja zuzyc klade od polowy wlosow najpierw ja, po 5minutach dokladam troche odzywki z silikonem. Wtedy jest ok ![]() Ale z drugiej strony mam ta odzywke nutri gloss cristal z elseve, ktora jest bez silikonow i parabenow i jednak bardzo ja lubie, jest znacznie lepsza niz timotei jesli chodzi o efekt, z drugiej strony nie ma tyle godnych uwagi ekstraktow. Ale mimo wszystko pasuje mi ![]() Cytat:
ja tez musze zaczac pisac
|
|||
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny no jak moge nie byc zadowolona
mam prace tzw wolny strzelec, pracuje w poradni psychologicznej ,ale nie sama , bo jeszcze nie moge![]() do moich zadan nalezy robienie testow, notowanie przebiegu "choroby" danego pacjenta i inne mniejsze zadania,umawianie, ustalanie przyczyn, wypisanie recepty i blabla. to sa lata szkolen i szkol![]() mam placone za godziny i jestem zadowolona , bo nie sa to male pieniadze ![]() nie jestem rozrzutna i nie kupuje niczego bez potrzeby teraz sie skupiam na wyposazeniu mieszkania w PL![]() zreszta u mnie od dawna w zakupach jest jeden scenariusz-> synek->dom->ja ![]() tz jest samowystarczalny bunny dziwna sprawa u ciebie z ta praca to takie niesprawiedliwe az takie chamstwo panuje
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w końcu jest dobrze Kurcze ciekawe czy mi by pasowala ta Timotei... ale cos wątpie
|
|
|
|
|
#4098 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
zuzywam ją troche na siłę
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4100 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4101 | ||
|
Zakorzenienie
|
7Paulina7
rozumiem następnym razem może będzie tak jakbyś chciała ![]() a póki co pielęgnuj ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Buahhot ja w weekendy też rzadko bywam na wizażu albo wcale
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2012-03-13 o 10:54 |
||
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
nie widziałam jeszcze tych odżywek dlaczego uzależnienie? ![]() korzystając z promo w rossku na garniera( którego i tak wypróbuję ) i londe kupiłam bo po co mam potem przepłacać? zresztą kupiłam je bo je i tak wykorzystam nierozumiem jakie uzależnienie w tym widzisz przecież nie kupuje całej palety farb ![]() ty tez lubisz kupować buciki nie?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#4103 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o prosze praca juz napisana? gratki ![]() nic nie kupilas...? Cytat:
![]() ja skusilam sie przez was na ten szampon ale jeszcze nie testowalam. Cytat:
spotkalam ostatnio na ulicy moja kumpelke z liceum. starala sie o prace w pewnej drogerii o jakiej wam pisalam, a wy ze drogo tam... moze pamietacie? najlepsze jest to ze ogloszenie o kasjera/sprzedawce wisi i wisi... a system jest taki ze biora cie na tydzien probny po 10-12h co drugi dzien, na koniec obiecuja odezwac tel i nie dzwonia! robia tak juz od kilku mcy! szkolenia zadnego zero, masz stanac i sprzedawac kosmetyki a na koniec nawet telefonu i kolejna osoba... oczywiscie nikomu nie placa- bo przeciez tydz probny jest darmowy ![]() zastanawiam sie czy mozna by to zglosic do inspekcji pracy... kolezanki bylo mi serio zal jak patrzylam na jej zbolala mine... Cytat:
Cytat:
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie mowilam
|
|
#4105 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
snow ciekawe co u ciebie wszystko ok
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4108 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#4109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to brzmi ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
i częstym farbowaniem ![]() chociaż tańszy koszt
|
||
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak przestalam co miesiac podcinac to placza sie, robia mini koltunki... i sa mega kaprysne- a moze to zemsta ze zaczelam je czesac, a nie robie falek? ![]() np. odzywke nivea kochaja i sie pieknie czesza, ale musze myc co 2 dni bo tluszcz... a jak daje im elseve 5 repair to nie rozczesze za chiny ludowe i chyba musze podkarmic je maskami bo zle sie dzieje... chyba chca dociazenia
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Ja nakładałam po rozjaśnieniu z czerni i ładnie przygasiło
pow zebym sie pakowala, brala lole i przyjechala do niej, ale nie pojechalam.
Po prostu od pewnego czasu przewija się wątek, że nawet już w klubie nie można nic napisać, bo coś coś coś, więc nie wiem, czy takie rzucanie ogólnikami jest dobre, bo tylko pogłębia to chorą atmosferę i podjudza do braku zaufania oraz swobodnych rozmów na każdy temat.

zuzywam ją troche na siłę 

tak to brzmi