Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-12, 13:32   #2731
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
pewnie kurde kocham szpilki ale czasami miewam obawy jak zostane w nich odebrana. takze Cie rozumiem :P wiesz, a o rodzicow pytam, bo ja bez szpilek jestem wzrostu mojego taty, wiec chyba nie zdecydowalabym sie na nie podczas imprezy rodzinnej ale ogolnie - czemu nie. dzieki nim na pewno swietnie sie poczujesz skoro myslisz juz o butach, to moze masz juz pomysl na kiecke

brawo za smsa teraz juz finito.

jak Ci idzie Turbo jam, sciagnelas sobie?
1. Pomysłu na kieckę BRAK. Myślałam o czymś takim jak Agniesikk miała na studniówce, ale to wyjdzie w praniu.
2. Nie umiem tego ściągnąć Szukałam już na utorrent i nie ma
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
nie pamietam zebym cos takiego pisala, ale dobrze zrobilas, trzymaj sie tego naprawde.
1. Matko musiałam Cię pomylić z Monią - nie wiem czemu, ale czasem mam problemy z odróżnieniem, która jest farmaceutką a która kosmetyczką Ale trzymam się
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
A wrzuciłam do albumu!

Wszystkie uczulone na bezwstydną zakupową radochę - niech ominą to zdjęcie!
Pierwsze zdjęcie - WSZYSTKO NA TAK!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-12, 14:11   #2732
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
A kto jest mega nietaktowny i zamiast ugryźć się w język powiedział rozjuszonej babci 'babcia ty się nie bój o aborcje tylko o eutanazje?'
Bo Ci babka nie da więcej kasy!!!!

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Czy to dobry pomysł, żebym kupiła sobie na komunię Młodego super ekstra szpilki, żebym miała te 10 cm więcej?!

Ja sobie wczoraj kupiłam lakierowane 10cm. czarne peep toe za 19.90 w BootSquare czy jakoś tak
A tydzień wcześniej całe lakierowane szpile za niecałe 3 dychy i białe i różowe trampki i dwie pary balerinek,różowe i błękitne
Powinnam narzucić sobie szlaban na buty

Cytat:
wiesz co, ja generalnie mam mało czasu, i przewaznie lacze ze soba dwie albo i trzy rzeczy takze hh krece kiedy np. nie wiem, cwicze fonetyke, czy ogladam tv, tak jak piszesz- zawsze gdy mam chwile. rzeczywiscie mozna to polaczyc z innymi czynnosciami, dlatego nie jest ciezko poswiecic na to krecenie jakiegos tam okreslonego czasu w ciagu dnia. wychodzi mi tak ok. 30/40 minut. tylko ja jeszcze na chwile wskakuje na twister, wg mnie to troche ciezsze i duzo bardziej meczace niz hh.
Ej ej mam twister i kiedyś się na nim kręciłam dopóki nie przeczytałam,że skraca jakieś tam mięśnie przez co skraca talię

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ja zabalowałam wczoraj. Wyszlismy z TZ do znajomych i niedawno wrocilismy. Jak zwykle spontan, zostalismy tam na noc ale nie mialam kaca i na jeszcze wiekszym spontanie poszlismy na mecz Slaska Wrocław, na nowym stadionie. Tam troche podarłam pyska i ide spac
Ewelka na meczu wykrzykująca przekleństwa,o dziwo to sobie wyobrażam

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
nie odzywałam się wczoraj cały dzień, bo mamy problemy... Babka od której wynajmujemy mieszkanie zaczyna fisiować ma jakieś bóle, żale, pretensje... nie wiem o co, bo o mieszkanie dbamy, sprzątamy, a ta problemy będzie robić nagle nie podoba jej się,że będziemy płacic co miesiąc, tylko chcę od razu za pół roku z góry, bo ona chcę kupić synowi auto!! no myślałam,że padnę!
z racji,że nie mamy zamiaru się z nią dłużej użerać, 1.04 przeprowadzamy się do nowego mieszkania. o!
Durna jakaś,za tyle miesięcy z góry?
Szybko znaleźliście nowe mieszkanie a mogę niedyskretnie zapytać jak u Was z cenami? Bo patrząc na moje miasto to najpierw byłaby masakra znaleźć coś ładnego i wolnego,a potem szok patrząc na cenę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-12, 14:33   #2733
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Ja sobie wczoraj kupiłam lakierowane 10cm. czarne peep toe za 19.90 w BootSquare czy jakoś tak
A tydzień wcześniej całe lakierowane szpile za niecałe 3 dychy i białe i różowe trampki i dwie pary balerinek,różowe i błękitne
Poka, poka! Mnie kuszą jazzówki na stronie czasnabuty.pl, BOOO kosztują 19,90zł, a od dłuższego czasu chciałam je kupić.

Czyli wychodzi, że w ciągu tygodnia kupiłaś 6 par butów

Stary 2012-03-12, 17:08   #2734
MalaPikanteria
Zadomowienie

heeeeeeeey

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-12, 17:14   #2735
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Poka, poka! Mnie kuszą jazzówki na stronie czasnabuty.pl, BOOO kosztują 19,90zł, a od dłuższego czasu chciałam je kupić.

Czyli wychodzi, że w ciągu tygodnia kupiłaś 6 par butów
Kupuj kupuj
Ja mam czarne proste jazzówki,ale czekam na nie na cieplejsze dni,noga wygląda w nich na kilka rozmiarów mniejszą

6 par,za które łącznie zapłaciłam ok.100zł. Pokażę,tylko wyciągnę wszystkie i obfocę+lumpowe ciuchy

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
heeeeeeeey
Heloł
Co tam, jak tam TLII?
Stary 2012-03-12, 17:39   #2736
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
heeeeeeeey
No heeej! ) Co tam?!
Cytat:
Kupuj kupuj
Ja mam czarne proste jazzówki,ale czekam na nie na cieplejsze dni,noga wygląda w nich na kilka rozmiarów mniejszą

6 par,za które łącznie zapłaciłam ok.100zł. Pokażę,tylko wyciągnę wszystkie i obfocę+lumpowe ciuchy
Te, na które poluję są w kolorze ciemnego nude - obawiam się jakości, ale za taką cenę żal nie brać! Ja mam stopę nr 38, więc nie jest źle

Czekam na zdjęcia

Powiedzcie mi czy moja dzisiejsza kolacja była ok, bo czuję się jak wypchane zwierzę...
Jajecznica z dwóch jajek na łyżeczce oliwy z oliwek z suszonymi pomidorami + kromka pieczywa z twarożkiem Piątnica z dwoma plasterkami polędwicy z indyka + dwa krążki papryki

Nie wiem czy ten chleb był potrzebny

Stary 2012-03-12, 18:26   #2737
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
1. Pomysłu na kieckę BRAK. Myślałam o czymś takim jak Agniesikk miała na studniówce, ale to wyjdzie w praniu.
2. Nie umiem tego ściągnąć Szukałam już na utorrent i nie ma

1. Matko musiałam Cię pomylić z Monią - nie wiem czemu, ale czasem mam problemy z odróżnieniem, która jest farmaceutką a która kosmetyczką Ale trzymam się

Pierwsze zdjęcie - WSZYSTKO NA TAK!
A Ty wiesz, że ja kiedyś też myliłam ciągle Ewelkę z Monią? Jeszcze Cindy z Milusią i były jeszcze ze dwie pary, ale już nie pamiętam.

Chyba się właśnie zorientowałam,że nic Wam tu nie piszę . Ale śledzę na bieżąco i nawet czuję się jakbym się udzielała, tylko albo nie nadążam, albo wszystko jest już powiedziane, albo nie mam siły, albo stwierdzam, że za dużo się będę musiała tłumaczyć z mojego toku myśłowego.

Myślicie, że z wielorybich ud da się zrzucić 3cm w 3 tygodnie?

Czy któraś z Was mogłaby mi na maila podesłaś turbo jama? Bo mi też wszystkie linki do ściągania nie działają

W ogóle nie wiem za co się najlepiej zabierać, żeby zrzucić coś z nóg? Tzn. w zasadzie to ja mam do zrzucenia zewsząd (piątka za fajne słowo, kto przybije?!) i to duuużo, ale właśnie sobie wymyślłam 3cm z ud w 3 tygodnie i może mnie to zmotywuje .
Bo muszę się pożalić, że dietuję, ćwiczę (2-3 razy w tygodniu siłka, ale ciągle mnie instruktor zaczepiał, więc teraz czekam aż koleżanka sobie kupi karnet i nie będę już chodzić sama ), a spadków braaaak. Na dodatek non stop mi się pojawiają jakieś uczulenia pokarmowe (pryznajmniej tak twierdzi zaznajomiony lekarz) i nie wiem od czego to, skoro się ładnie odżywiam ;(.
Poza dniem dzisiejszym, bo pierwszy dzień @ i cholera, czego to ja dzisiaj nie zjadłam i nie robiłam, WTSYD, HAŃBA, worek pokutny się należy.

Poza tym niech ktoś włączy słońce.

No i dajcie mi złoty przepis na szybkie schudnięcie z nóg, ryja, brzucha, boczków, rąk, bo ja już nie mogę na siebie patrzeć!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 19:21   #2738
MalaPikanteria
Zadomowienie

TLII ok, oprócz wczorajszych 2 kawałków pizzy, butelki wina i żarłacza przed @

a poza tym to powiedzmy ze ok

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-12, 19:35   #2739
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
chciałam sie Wam pochwalić,że Moja kochana niunia ma już pierwszego ząbka na wierzchu

nie odzywałam się wczoraj cały dzień, bo mamy problemy... Babka od której wynajmujemy mieszkanie zaczyna fisiować
jak to, już?! czuje sie taka stara jak dowiaduje sie o postepach rozwojowych dzieci swoich kolezanek musi to byc wspanialy widok

uwielbiam nieodpowiedzialne osoby. skoro umaiwacie się na pewne warunki, płacicie, dbacie o jej mieszkanie, nie sprawiacie problemów, to nie rozumiem. co kogo obchodzi, ze ona chce kupić synowi mieszkanie? spoko :| przykro mi, że macie takie niepotrzebne problemy .
Cytat:
chodzi mi o taką gumę http://fitbay.pl/1604-gumy-fitness-81290.html
zobacz sobie filmik lower body jam, tam mają takie na nogach
ekspandera nie mam, bo zamiast tego będę używać ciężarków
ciesze się,że ćwiczenia Ci się podobają i ,że się w nie wkręciłaś
z butów już jestem zadowolona! na obsacach mam takie długie i chude nogi
aaaaaaaaa to taka! zaraz obejrze filmiki bo nie wiem o co z nią chodzi ;p

hehehe no, zobaczysz że wysokość szpilki czy obcasa uzależnia

Cytat:
na mecz ślaśka? o jaaaaaaa z Naszym największym wrogiem hahaha
Bańka - jak to nie byłaś nigdy na takim meczu? mieszkasz tak blisko ZL i nie byłaś na meczu? osz TY
ja szybciej poszłabym na mecz śląska, miedzi, albo CH G xD zawsze mnie uczyli, że ZL nieee
Cytat:
Wyliczyłam, że od dziś do moich urodzin jest 90 dni. Idealny czas na przedsięwzięcie planu. Przestałam liczyć na spadek wagi, bo mimo że dżemuję jak szalona, waga ani rusz (taki już jest ten mój organizm, że mięśnie ważą chyba tonę). Drobna i szczuplutka też nigdy nie będę, taka budowa (i nie, to nie kwestia wymówek, jestem szeroka i nic na to nie poradzę...). Ale będę latem wyglądać, tak jak zawsze marzyłam. O!

W sobotę poszłam na zakupy i wpadłam w zakupowy szał. Nawet nie sprawdzam konta, bo za wydanie tylu pieniędzy w jeden dzień powinni karać chłostą, ale nic to. Kupiłam przepiękne, kolorowe, żywe ciuszki. Cuuuuudne
1. a długo juz dżemujesz? nie wiem czy doczytałaś, ale ja tez, ja tez! i mi tez waga nie drga, ale coz ;p ja sama nie wiem jakbym chciala wygladac na dzien dzisiejszy chyba sie sobie ie podobam

2. hehehehe no, taka juz jest nasza kobieca natura marlin monroe powiedziala, ze to nie pieniadze daja szczescie, a wydawanie ich. ja uwazam dokladnie tak samo ach marze o zakupach, a jestem bez kasy ;/ chyba jutro pojde na lowy do lumpa ;p
Cytat:
w tym bs maja taki szit ze szok ale za taka cene - spoko, zalozysz na kilka imprez i jak cos sie z nimi stanie, nie bedzie Ci zal ich wyrzucic

trampki hehe tez kupilam ostatnio biale i rozowe ale ja mam taki mega roz, a Ty? bedziesz w nich chodzila?

tez nie potrafie sie opanowac kiedy mam mozliwosc kupienia tanich butow kijowej jakosci ale za to czesto moge kupowac nowe
Cytat:
Ej ej mam twister i kiedyś się na nim kręciłam dopóki nie przeczytałam,że skraca jakieś tam mięśnie przez co skraca talię

Szybko znaleźliście nowe mieszkanie a mogę niedyskretnie zapytać jak u Was z cenami? Bo patrząc na moje miasto to najpierw byłaby masakra znaleźć coś ładnego i wolnego,a potem szok patrząc na cenę
jak to skraca talie w sensie, ze jak bede krecila, to mi ubedzie cm i bede nizsza czy jak ? nie rozumie xD

ceny mieszkan sa swietne.................. ...................... nie wiem kiedy bedzie mnie stac na wlasnosciowe, a wynajmowac z tz nie chcemy. dzis babcia bania zaczela mi wyjezdzac z pomyslem kupna kawalerki, zaj.ebisty pomysl, mieszkanie w kawalerce, ou jea.
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Chyba się właśnie zorientowałam,że nic Wam tu nie piszę . Ale śledzę na bieżąco i nawet czuję się jakbym się udzielała, tylko albo nie nadążam, albo wszystko jest już powiedziane, albo nie mam siły, albo stwierdzam, że za dużo się będę musiała tłumaczyć z mojego toku myśłowego.
ja uwielbiam twoj tok myslowy i za nim tesknilam. nie rozumiem dlaczego nas tak brutalnie opuscilas. tlumacz sie
jak tam Twoje wlosy?
Cytat:
Myślicie, że z wielorybich ud da się zrzucić 3cm w 3 tygodnie?
nie wiem. chyba nie. a co bedzie za 3 tygodnie?
Cytat:
Bo muszę się pożalić, że dietuję, ćwiczę (2-3 razy w tygodniu siłka, ale ciągle mnie instruktor zaczepiał, więc teraz czekam aż koleżanka sobie kupi karnet i nie będę już chodzić sama ), a spadków braaaak. Na dodatek non stop mi się pojawiają jakieś uczulenia pokarmowe (pryznajmniej tak twierdzi zaznajomiony lekarz) i nie wiem od czego to, skoro się ładnie odżywiam ;(.
Poza dniem dzisiejszym, bo pierwszy dzień @ i cholera, czego to ja dzisiaj nie zjadłam i nie robiłam, WTSYD, HAŃBA, worek pokutny się należy.

No i dajcie mi złoty przepis na szybkie schudnięcie z nóg, ryja, brzucha, boczków, rąk, bo ja już nie mogę na siebie patrzeć!
1. no i nie pochwalilas sie?! idz do konta i sie wstydz!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-12, 20:24   #2740
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Durna jakaś,za tyle miesięcy z góry?
i wszystko dlatego,że chcę dla syna auto kupić! to ja mam stanąć na głowie i jej dać kasę? no durna!!
mieszkań jest ful!
hmmm my bedziemy płacić 500zł odstępnego + 326zł czynsz - w tym woda i ogrzewania + prąd i gaz. także giteska

Cytat:
nieźłe
czekamy na foty

Cytat:
jak to, już?! czuje sie taka stara jak dowiaduje sie o postepach rozwojowych dzieci swoich kolezanek musi to byc wspanialy widok

uwielbiam nieodpowiedzialne osoby. skoro umaiwacie się na pewne warunki, płacicie, dbacie o jej mieszkanie, nie sprawiacie problemów, to nie rozumiem. co kogo obchodzi, ze ona chce kupić synowi mieszkanie? spoko :| przykro mi, że macie takie niepotrzebne problemy .
aaaaaaaaa to taka! zaraz obejrze filmiki bo nie wiem o co z nią chodzi ;p

hehehe no, zobaczysz że wysokość szpilki czy obcasa uzależnia

ja szybciej poszłabym na mecz śląska, miedzi, albo CH G xD zawsze mnie uczyli, że ZL nieee
poszło po genach, bo ja jak miałam 4 miesiące, to też miałam ząbki
a widok, wspaniały, to fakt
już się nie mogę doczekac przeprowadzki

zrobiłam dzisiaj dodatkowo 30 min ćwiczeń z tą gumą ale się zmeczyłam, szok!
muszę się przyzwyczaić do szpilek, bo jak na razie po kilku godzinach na nogach, bolą mnie jak cholera!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-12, 21:03   #2741
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:

1. a długo juz dżemujesz? nie wiem czy doczytałaś, ale ja tez, ja tez! i mi tez waga nie drga, ale coz ;p ja sama nie wiem jakbym chciala wygladac na dzien dzisiejszy chyba sie sobie ie podobam

2. hehehehe no, taka juz jest nasza kobieca natura marlin monroe powiedziala, ze to nie pieniadze daja szczescie, a wydawanie ich. ja uwazam dokladnie tak samo ach marze o zakupach, a jestem bez kasy ;/ chyba jutro pojde na lowy do lumpa ;p
Ja dżemuję od .... tak ponad miesiąca, trudno mi powiedzieć dokładnie ile. Waga się nie rusza, ale naprawdę gołym okiem widać różnicę... coś się zaczyna zarysowywać.

Racja, nic tak nie uszczęśliwia jak ciuch, w którym wyglądasz świetnie. Najbardziej się cieszę z tych dwóch spódniczek i sukienki, spódniczki są obcisłe, ołówkowe i figura wygląda w nich szałowoooo (pokażę Wam przy okazji ). Sukienka poszła jednak na małą przeróbkę do krawcowej, bo trzeba ją trochę przedłużyć

Agnes - tak patrzę na Twój plan i chyba zacznę z Tobą Turbo Fire od początku kwietnia

W ogóle! Wpadłam na genialny pomysł (podpatrzony z jakiegoś tam tkliwego programu o odchudzaniu na MTV) - założyłam sobie notesik na te moje planowane 90 dni. Każdego dnia będę wyrywać karteczkę i z drugiej strony zapisywać co zrobiłam w kierunku schudnięcia i mgr. Taki mój mały motywator. Pusta karteczka pod koniec dnia (planuję do tego nie dopuścić!) - dzień paszteta i baty. I podwójnie na drugi dzień! O!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 22:16   #2742
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

ja uwielbiam twoj tok myslowy i za nim tesknilam. nie rozumiem dlaczego nas tak brutalnie opuscilas. tlumacz sie
jak tam Twoje wlosy?
Nie opuściłam, cały czas czytałam.
Cytat:

nie wiem. chyba nie. a co bedzie za 3 tygodnie?
Łamiesz moje serce, już Cię nie kocham!
Zabijasz moje marzenia, więcej tu nie wchodzę . Miałyście wszystkie napisać " Taaak, taaak, uda Ci się, nawet i 7cm zrzucisz jak się postarasz, w końcu z tłustego na początku szybko leci!"
Zrywam z tym wątkiem!
Cytat:
1. no i nie pochwalilas sie?! idz do konta i sie wstydz!

Do konta w banku? Czy do kąta?

XOXO
Stary 2012-03-12, 22:27   #2743
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
poszło po genach, bo ja jak miałam 4 miesiące, to też miałam ząbki

zrobiłam dzisiaj dodatkowo 30 min ćwiczeń z tą gumą ale się zmeczyłam, szok!
muszę się przyzwyczaić do szpilek, bo jak na razie po kilku godzinach na nogach, bolą mnie jak cholera!
1. kurcze, nie znam sie na malych dzieciach. ciekawe kiedy mialam zabki
2. co Ty gadasz, to cwiczylas 1h 20 min?! niezle ! matko nie dalabym rady .nie ma szans

hehe szpilki, no, mozna sie w nich zmachac :P
Cytat:
Ja dżemuję od .... tak ponad miesiąca, trudno mi powiedzieć dokładnie ile. Waga się nie rusza, ale naprawdę gołym okiem widać różnicę... coś się zaczyna zarysowywać.

Racja, nic tak nie uszczęśliwia jak ciuch, w którym wyglądasz świetnie. Najbardziej się cieszę z tych dwóch spódniczek i sukienki, spódniczki są obcisłe, ołówkowe i figura wygląda w nich szałowoooo (pokażę Wam przy okazji ). Sukienka poszła jednak na małą przeróbkę do krawcowej, bo trzeba ją trochę przedłużyć

W ogóle! Wpadłam na genialny pomysł (podpatrzony z jakiegoś tam tkliwego programu o odchudzaniu na MTV) - założyłam sobie notesik na te moje planowane 90 dni. Każdego dnia będę wyrywać karteczkę i z drugiej strony zapisywać co zrobiłam w kierunku schudnięcia i mgr. Taki mój mały motywator. Pusta karteczka pod koniec dnia (planuję do tego nie dopuścić!) - dzień paszteta i baty. I podwójnie na drugi dzień! O!
1. ćwiczenia dzialaja cuda!
2. PRZEDLUZYC?! eejjj :P
3. ciekawy pomysł wydajesz sie byc solidna osoba, wiec pewnie Ci wypali
Cytat:
Łamiesz moje serce, już Cię nie kocham!
Zabijasz moje marzenia, więcej tu nie wchodzę . Miałyście wszystkie napisać " Taaak, taaak, uda Ci się, nawet i 7cm zrzucisz jak się postarasz, w końcu z tłustego na początku szybko leci!"
Zrywam z tym wątkiem!

Do konta w banku? Czy do kąta?
do konta w banku! f tej hfili, o. taki ze mnie analfabeta! ciagle sie czepiasz.
za kare powiem Ci, ze w 3 tygodnie spadnie Ci max 2 cm, o! a masz za swoje

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-03-12 o 22:31
Stary 2012-03-12, 23:22   #2744
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
1. kurcze, nie znam sie na malych dzieciach. ciekawe kiedy mialam zabki
2. co Ty gadasz, to cwiczylas 1h 20 min?! niezle ! matko nie dalabym rady .nie ma szans

hehe szpilki, no, mozna sie w nich zmachac :P

do konta w banku! f tej hfili, o. taki ze mnie analfabeta! ciagle sie czepiasz.
za kare powiem Ci, ze w 3 tygodnie spadnie Ci max 2 cm, o! a masz za swoje
Dobra, dobra, to Tobie za karę spadną 3 cm w cyckach

XOXO
Stary 2012-03-12, 23:41   #2745
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:

No niestety, tak ją na szybko przymierzałam i tak mi się spodobała, że nie ogarnęłam, że jest trochę przykrótka jak na noszenie do pracy

Kurcze, dziwnie mi czytać, że tak mnie postrzegasz/postrzegacie. Ja mimo tego, że ciągle zapieprzam to wiecznie czuję się jak nieogar i nie potrafię usiąść spokojnie bez wyrzutów sumienia, myśląc, że "przecież powinnam coś zrobić". Datego tak bardzo potrzebuję planów, terminów, tych karteczek... żeby się zmobilizować i samej siebie nie zawodzić. Więc takie słowa są dla mnie kompletnie zaskakujące, bo ja siebie postrzegam zupełnie inaczej

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 06:31   #2746
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Wczoraj tak poćwiczyłam, że na tyłku nie usiądnę ze 2 dni, a brzuszek... czuję
Jak ja uwielbiam zakwasy

Zjem szybkie śniadanie i muszę polecieć do miasta załatwić parę spraw :P
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-13, 08:58   #2747
alexis77
Zadomowienie

Tak się naczytałam o waszych łowach z lumpa że sama się wybrałam i kupiłam biała sukienke , jak dołoży się do niej czarny pasek to całkiem w porządku wygląda

Monia
6 par? szalejesz dziewczyno pokaż je
Karola mogłabys kiedyś pokazać na sobie tą białą bluzkę w kwiatki z pierwszego zdj ?>
Psyhe
co z Tobą? czemu tak wcześnie wstałaś?

Od dzieś zmieniam swoje życie, nie wiem jak to zrobie ale wiem że mi sie uda muszę zacząć wierzyc w siebie!
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-13, 09:45   #2748
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, dobra, to Tobie za karę spadną 3 cm w cyckach
?!

nooooooo to mnie tym zabiłaś, wiedzialaś gdzie uderzyc :P
mam placki zamiast cycek chyba zacznę wypychać stanik watą
Cytat:
Hej

Wczoraj tak poćwiczyłam, że na tyłku nie usiądnę ze 2 dni, a brzuszek... czuję
Jak ja uwielbiam zakwasy

no i bardzo dobrze Psyhe! jak masz zakwasy, to wiesz chociaż, że dobrze wykonujesz cwiczenia i ze ona dzialaja, ja tak do tego podchodze
zakwasy to moi przyjaciele od 1,5 tygodnia, ale mam juz mega brzuch! po tygodniu są już takie efekty że MAX! fakt faktem, nigdy nie miałam problemow z brzuchem bo powiem szczerze, że lubiłam go cwiczyć, kręcić hh takze łatwo mi odbudowac "rzeźbe" szkoda ze z girami i tylkiem nie jest tak latwo
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Tak się naczytałam o waszych łowach z lumpa że sama się wybrałam i kupiłam biała sukienke , jak dołoży się do niej czarny pasek to całkiem w porządku wygląda

Od dzieś zmieniam swoje życie, nie wiem jak to zrobie ale wiem że mi sie uda muszę zacząć wierzyc w siebie!
1. biala kiecka pokaz jak bedziesz miala chwile
ja dzisiaj znowu bylam w lumpie nie wiem jak przezyje reszte miesiaca
Kochana, a o co chodzi ze zmianą życia

Stary 2012-03-13, 10:15   #2749
psyhe666
Zakorzenienie

Alexis, polubiłam wczesne wstawanie
Mam więcej czasu na nicnierobienie
Co to za zmiana?

Bania, a ja właśnie nie lubię ćwiczyć brzucha, za to nogi i pośladki baaaardzo
Skarpetkami sobie wypchaj
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-03-13 o 10:20

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 10:41   #2750
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co to za zmiana?

Bania, a ja właśnie nie lubię ćwiczyć brzucha, za to nogi i pośladki baaaardzo
Skarpetkami sobie wypchaj
chyba zacznę

a co robisz na nogi i pośladki? muszę się za nie porzadnie zabrac ;/ a tata mi dzis uswiadomil, ze pierwszego dnia mojego joggingu przebieglam... 3 km wg mnie to sporo. troche mnie to zmotywowalo.

Stary 2012-03-13, 10:52   #2751
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
chyba zacznę

a co robisz na nogi i pośladki? muszę się za nie porzadnie zabrac ;/ a tata mi dzis uswiadomil, ze pierwszego dnia mojego joggingu przebieglam... 3 km wg mnie to sporo. troche mnie to zmotywowalo.
Robię mnóstwo przysiadów, sikające pieski, takie spięcia na czworaka noga ugięta i stopa do sufitu - wiesz o czym mówię? albo kładę się na plecach i biodra unoszę do góry i robię krótkie spięcia, szrokie przysiady a'la sumo, nożyce (to akurat też na brzuch), orbitrek no i agrafka
so trójka maybe.

Stary 2012-03-13, 10:57   #2752
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Robię mnóstwo przysiadów, sikające pieski, takie spięcia na czworaka noga ugięta i stopa do sufitu - wiesz o czym mówię? albo kładę się na plecach i biodra unoszę do góry i robię krótkie spięcia, szrokie przysiady a'la sumo, nożyce (to akurat też na brzuch), orbitrek no i agrafka

wiem co to, ale nie miałam pojecia, że tak się na to mowi
i to Ci tak pomoglo? myslalam ze robisz jakies super wymyslne to od dziś wplatam to do swojego treningu, moze na poczatek 15 minut dziennie mam czas na jedzenie slodyczy i kawunie z kolezankami, to i 15 minut na cwiczenia sie wynajdzie , o!

Stary 2012-03-13, 11:00   #2753
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, ja je tak nazwałam
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 11:08   #2754
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, ja je tak nazwałam
hahah no domyślam się, że nie pani na aerobiku , ani nie trener wypowiadający sie w telewizji sniadaniowej xD

Stary 2012-03-13, 11:10   #2755
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
hahah no domyślam się, że nie pani na aerobiku , ani nie trener wypowiadający sie w telewizji sniadaniowej xD

Idę sobie coś porobić fajnego
so trójka maybe.

Stary 2012-03-13, 11:26   #2756
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

1. biala kiecka pokaz jak bedziesz miala chwile
ja dzisiaj znowu bylam w lumpie nie wiem jak przezyje reszte miesiaca
Kochana, a o co chodzi ze zmianą życia
nie jest jakaś mega wypaśna ale jak za piątaka to może być
co dziś upolowałaś?
Będę bardziej pewna siebie bo ciągle uważam że jestem turbo mega wielkim pasztetem ciągle użalam się nad sobą , ciagle wydaje mi sie że Tż się nie podobam chociaz on ciagle powtarza mi że super wyglądam , że ładnie chudnę A ja ciągle wmawiam mu że jestem gruba i brzydka, wkońcu on w to uwierzy
Cytat:
Co to za zmiana?
ja też musze polubić , tylko nie wiem jak się do tego zabrać
O zmianie wyżej

Psyhe ile Ty ćwiczysz matko
A ja jestem z siebie dumna bo codziennie śmigam pół godziny na orbiterku Przez Ciebie nie czuję już tej dumy, może jak zacznę ćwiczyc sikające pieski znów poczuje sie królową ćwiczeń??
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-13, 11:45   #2757
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
nie jest jakaś mega wypaśna ale jak za piątaka to może być
co dziś upolowałaś?
heheh mam mnostwo rzeczy za piataka, i czesc z nich uwielbiam, a czesc wisi smutno na wieszaku i czeka na lepsze czasy/ na smietnik ewentualnie na allegro :P
duzo rzeczy w tym jedną przykrótką kieckę z metką cici london, i chyba tylko dlatego ją kupilam ;p lubie takie kiecki z drogimi metkami, bo są pięknie wykonane, niestety nie nadają się dla mnie, bo są zbyt hm, strojne :P ale fajnie jest mieć w garderobie strefę takich perełek za piątaka
jak posprzatam troche na chacie i uda mi sie zrobic w miare dokladne zdjecia to wrzuce wam dzisiejsze i zalegle łupy
Cytat:
Będę bardziej pewna siebie bo ciągle uważam że jestem turbo mega wielkim pasztetem ciągle użalam się nad sobą , ciagle wydaje mi sie że Tż się nie podobam chociaz on ciagle powtarza mi że super wyglądam , że ładnie chudnę A ja ciągle wmawiam mu że jestem gruba i brzydka, wkońcu on w to uwierzy

Psyhe ile Ty ćwiczysz matko
A ja jestem z siebie dumna bo codziennie śmigam pół godziny na orbiterku Przez Ciebie nie czuję już tej dumy, może jak zacznę ćwiczyc sikające pieski znów poczuje sie królową ćwiczeń??
1. oj, bardzo trafna uwaga, trzeba na to uwazac! ja probowalam w ten sposob wymusic komplementy od tza, ale w koncu sie wsciekl i mi powiedzial, ze ejj misiu, Ty faktycznie masz cellulit, widze go juz :P
jak zrobilam zwrot o 360 stopni i zaczelam mowic o swoich zaletach, a nie wadach, znacznie czesciej slysze spontaniczne i nieklamane komplementy, nie tylko od tza ale i calego otoczenia. (no nie liczac typow w sklepie ktorzy mnie skomentowali "brzydka z mordy" , no nie zapomne ich xD)

2. hehehehe będziesz naszym mistrzem i ninja watku dnia 13.03 wczoraj ninja była Agnesuk bo cwiczyła prawie 1,5 h :P
Cytat:

Idę sobie coś porobić fajnego
Psyhe, chowaj ten wibrator

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Biedrona, emigrantko, widzę Cię!

Stary 2012-03-13, 12:00   #2758
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej Wam

kupiłam sobie dzisiaj białą bluzkę, zwykłą z krótkim rękawem , w Pepco za 9,90
śniadanie: pizzerka
II śniadanie - nic.
obiad : kurczakz makaronem i sosem.
podwieczorek: kilka czekoladowych kulek.
kolacja: wieśniak.

ćwiczenia: 30min fat blaster + 20 mi ab jam.

Cytat:
Agnes - tak patrzę na Twój plan i chyba zacznę z Tobą Turbo Fire od początku kwietnia

spoko,możemy zacząć razem od kwietnia! ściągnęłaś już? tam już raczej powinno trzymać się rozpiski...
super pomysł

Cytat:
?!ja dzisiaj znowu bylam w lumpie nie wiem jak przezyje reszte miesiaca
co upolowałaś? pokaż, pokaż!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-13, 14:09   #2759
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Te, na które poluję są w kolorze ciemnego nude - obawiam się jakości, ale za taką cenę żal nie brać! Ja mam stopę nr 38, więc nie jest źle

Powiedzcie mi czy moja dzisiejsza kolacja była ok, bo czuję się jak wypchane zwierzę...
Jajecznica z dwóch jajek na łyżeczce oliwy z oliwek z suszonymi pomidorami + kromka pieczywa z twarożkiem Piątnica z dwoma plasterkami polędwicy z indyka + dwa krążki papryki

Nie wiem czy ten chleb był potrzebny
Ja też mam 38,ale uważam że mam dużą stopę, wolałabym jakieś 36-37 mieć takie urocze małe stópki

Kolacja w porządku

Cytat:
Wiesz,że tez tak mam, przeczytam,odpowiem w głowie,a za jakiś czas mam wrażenie,że przeciez odpisywałam na tego posta

za siłownię!

Cytat:
TLII ok, oprócz wczorajszych 2 kawałków pizzy, butelki wina i żarłacza przed @

a poza tym to powiedzmy ze ok
Czyli kicha,a nie ok! :P

Bania, w jednych różowych pomykam po pracy Moje są takie słodkie landrynkowe drugie różowe i białe zostawiłam na lato.

Cytat:
i wszystko dlatego,że chcę dla syna auto kupić! to ja mam stanąć na głowie i jej dać kasę? no durna!!
mieszkań jest ful!
hmmm my bedziemy płacić 500zł odstępnego + 326zł czynsz - w tym woda i ogrzewania + prąd i gaz. także giteska
O jaaa u nas 500zł. kosztuje pokój,a kawalerka to minimum 1000zł.+opłaty. Nie wspomnę o większych mieszkaniach. To niesprawiedliwe!

Cytat:
W okolicach przychodni

Dziewczyny, masło orzechowe jest bardzo niewskazane na diecie?
Stary 2012-03-13, 14:13   #2760
psyhe666
Zakorzenienie

Hahaha, Monia nieee w okolicach banku :P
A co do stóp to i tak masz małe jak na taki wzrost

Ja mam 158 i mam 36 :P
Monia. Mega niewskazane.
Nie będziemy sobie dawać dyspensy, bo w życiu nie schudniemy!
so trójka maybe.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości