Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 13:04   #2101
Almariel
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość

Oczywiście każdy robi jak chce. Ja po prostu i będę spokojniejsza, jeśli dzidzi od początku będzie miało swoje łóżeczko i większa nadzieja na to, że później nie będzie do nas do łóżka ciągle przychodzić.
U nas też raczej tak będzie, z tym że łóżeczko na pewno na początku będzie w naszej sypialni.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:15   #2102
spioszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
A wiec jestem juz po wizycie. Oczywiscie wyzalilam sie jak to moja ciaza jest ignorowana i dlaczego nikt dopochwowo nie sprawdzil mi co sie dzieje!
GP dala mi skierowanie do szpitala na jeszcze jedno usg, tym razem ma byc dopochwowo. Co do zwolnienia lekarskiego to powiedziala, ze przez 7 dni go nie potrzebuje a jezeli bedzie sie cos dzialo niepokojacego to wtedy mi go wystawi. No nic zadzwonilam do pracy i powiedzielam, ze jutro nie przychodze a w srode mam scan (srode i tak mam wolna) i jezeli moje plamienia sie utrzymaja to zostane w domu tak dlugo jak potrzeba.
Co do mdlosci to nic mi nie moze poradzic, bynajmniej do 12go tygodnia a pozniej moze jakies tabsy przepisze.
Jak widac bez zadnych rewelacji ale znowu zobacze moje Okruszka. Mam nadzieje, ze z nim wszystko OK
Emilia, czy Ty czasem nie mieszkasz w UK, bo bardzo znajome mi jest rozumowanie Twojego lekarza

[QUOTE=Enigmama;32876656]Aaa jak mi wstyd nie skojarzylam ! a teraz jak patrze na zdjecie to ... nie usuwam nie nie nie

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837

Edytowane przez spioszka
Czas edycji: 2012-03-13 o 13:17
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:15   #2103
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

No ja też uważam,że dzieco powinno spać w swoim łóżeczku. Synuś nie spał z Nami nigdy,teraz ma dwa latka i nadal śpi u siebie,w dzień też. Ale poleżeć z Nim lubie wieczorkiem bo on taki pachnący,słodki i malutki
ból brzucha mi troszke ulzył,ale nic nie robie tylko leżę

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:17   #2104
spioszka
Raczkowanie

Dzis 15t0d.
Wiekszosc z Was mowi,ze ma jeszcze male brzuszki albo,.ze jeszcze nie widac ..a moj wydaje mi sie tak duzy ,ze az zaczyna mnie to martwic , nie wiem czy to tak ma byc,ale ja juz pomalu doszukuje sie problemow...Choc jedynym moim logicznym tlumaczeniem jest to,ze przed ciaza mialam tzw brzuszek spozywczy, wiec moze dlatego???
Dzisiaj wieczorem postaram sie wrzucic jakies fotki na maila.

Poza tym wczoraj mialam taki dzien, ze tylko pociac sie mozna.
Najpierw w pracy zostalam oszukana o 500 funtow, ktore podejrzewam,ze szefowa- sucz bedzie chciala mi odciagnac od wyplaty, a potem krowa podniosla mi cisnienie, bo nie chce mi dac 4 dni urlopu, ktore mi sie definitywnie naleza, bo mam jeszcze 4 tyg. do wykorzystania. A problem jest taki,ze moj kolega odszedl z pracy i ona niestety nie bedzie miala nikogo, zeby mnie zastapic, a sama nie moze , bo jej dzieci akurat maja wolne od szkoly. A co mnie to k..wa obchodzi , ja sie pytam??? Nie dba o pracownikow, zle im placi i co chwila ktos odchodzi i co, niby ja mam przez to cierpiec? Zanim kogos znajdzie, to ja pewni zdaze urodzic i moj urlop pojdzie w las!

A tak wogole to od wczoraj boli mnie w dole brzucha, tak bardziej po lewej stronie, no i prawej w zasadzie tez.. szczegolnie jak chodze.. miall ktos tak?

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
Stary 2012-03-13, 13:20   #2105
Coco_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Ja nadal uważam, że to nie jest do końca bezpieczne. Każdy ma inny sen, niektórzy zasypiają jak kamień, nie kontrolują swoich ruchów i nic ich nie wybudzi. Dochodzi do tego potworne zmęczenie w pierwszych miesiącach po porodzie... Są badania, z których wynika, że to właśnie niemowlaki śpiące z rodzicami w łóżku, najczęściej spotyka nagła śmierć łóżeczkowa. W Stanach była nawet taka (dość ostra) kampania, żeby nie spać z dziećmi, bo było dużo przypadków śmierci niemowląt (i u połowy nie stwierdzono nagłej śmierci łóżeczkowej).

http://madamenoire.com/92567/does-ad...by-go-too-far/

Oczywiście każdy robi jak chce. Ja po prostu i będę spokojniejsza, jeśli dzidzi od początku będzie miało swoje łóżeczko i większa nadzieja na to, że później nie będzie do nas do łóżka ciągle przychodzić.
Tak, też słyszałam o tych badaniach i zgadzam się z Tobą w 100%
Coco_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:24   #2106
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Ja też nie mam zamiaru spać z dzieckiem w łóżku. Nie bałabym się, że coś mu zrobię bo pewnie nawet bym nie zasnęła, a ja lubię sobie pospać
Zresztą wczoraj z mężem się położyliśmy. Jak zwykle rozłożyłam się na 2/3 łóżka i wtedy mąż zapytał gdzie ja tu widzę miejsce dla dziecka...

Niestety, nasz szkrabik nie dostanie tak szybko swojego pokoiku bo posiadamy tylko jeden.
Stary 2012-03-13, 13:27   #2107
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
Bafi a w ktorym ty tyg. jests?

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

ja sie jeszcze nie zastanawialm nad kwestia gdzie maluszek bedzie spal. jedynie co mnie przeraza to ten bezdech u noworotkow. tzw.smierc lozkowa. bedzie kupowaly te materacyki z wibracja i czujnoscia oddechu? czy moze jak spi z rodzicami to sie to nie moze zdazyc bo rodzice sie wierca i sa wibracje materaca to maly oddycha?
Zarozki 16 bydzie

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:31   #2108
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

ja też nie chce zeby dzidzi spala z nami w łóżku.od poczatku chciałabym zeby spalo dziecie w sowim pokoju w swoim łózeczku.widzialam kiedys amerykanska akcje społecznosciową przeciwko spana z dzieckiem w lozku i to byla maskara.wstrasnelo to mna i na pewno po tym nie pozwole zeby dzidzi z nami spała

lukrecja czy mi się wydaje czy jeszcze Cie nie widziałm Twojej foty na mailu....
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:38   #2109
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32896471]ja też nie chce zeby dzidzi spala z nami w łóżku.od poczatku chciałabym zeby spalo dziecie w sowim pokoju w swoim łózeczku.widzialam kiedys amerykanska akcje społecznosciową przeciwko spana z dzieckiem w lozku i to byla maskara.wstrasnelo to mna i na pewno po tym nie pozwole zeby dzidzi z nami spała

lukrecja czy mi się wydaje czy jeszcze Cie nie widziałm Twojej foty na mailu....[/QUOTE]

Hej Choco, nasz ciocia Lusia jak najbardziej ujawniła się w mailu, musiała mi się tłumaczyć czemu nie uśmiechnięta

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-03-13, 13:45   #2110
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

to ja kurna ślepa jestem.ide obcziaić

nie wiem jak ja ta fote ominełam...ale już znalazłam

Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Czas edycji: 2012-03-13 o 13:49
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:13   #2111
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
Dzis 15t0d.
Wiekszosc z Was mowi,ze ma jeszcze male brzuszki albo,.ze jeszcze nie widac ..a moj wydaje mi sie tak duzy ,ze az zaczyna mnie to martwic , nie wiem czy to tak ma byc,ale ja juz pomalu doszukuje sie problemow...Choc jedynym moim logicznym tlumaczeniem jest to,ze przed ciaza mialam tzw brzuszek spozywczy, wiec moze dlatego???
Dzisiaj wieczorem postaram sie wrzucic jakies fotki na maila.

Poza tym wczoraj mialam taki dzien, ze tylko pociac sie mozna.
Najpierw w pracy zostalam oszukana o 500 funtow, ktore podejrzewam,ze szefowa- sucz bedzie chciala mi odciagnac od wyplaty, a potem krowa podniosla mi cisnienie, bo nie chce mi dac 4 dni urlopu, ktore mi sie definitywnie naleza, bo mam jeszcze 4 tyg. do wykorzystania. A problem jest taki,ze moj kolega odszedl z pracy i ona niestety nie bedzie miala nikogo, zeby mnie zastapic, a sama nie moze , bo jej dzieci akurat maja wolne od szkoly. A co mnie to k..wa obchodzi , ja sie pytam??? Nie dba o pracownikow, zle im placi i co chwila ktos odchodzi i co, niby ja mam przez to cierpiec? Zanim kogos znajdzie, to ja pewni zdaze urodzic i moj urlop pojdzie w las!

A tak wogole to od wczoraj boli mnie w dole brzucha, tak bardziej po lewej stronie, no i prawej w zasadzie tez.. szczegolnie jak chodze.. miall ktos tak?
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32896471]ja też nie chce zeby dzidzi spala z nami w łóżku.od poczatku chciałabym zeby spalo dziecie w sowim pokoju w swoim łózeczku.widzialam kiedys amerykanska akcje społecznosciową przeciwko spana z dzieckiem w lozku i to byla maskara.wstrasnelo to mna i na pewno po tym nie pozwole zeby dzidzi z nami spała

lukrecja czy mi się wydaje czy jeszcze Cie nie widziałm Twojej foty na mailu....[/QUOTE]
taaaaaaa ja jezdem świeżo po szkole rodzenia a mianowicie po wykładzie z panem ginem od patologi ciązy no i ten o to pan gin twierdzi ze kazda ciąża inną jezd i każdy brzuch inny ale można zauważyć że im więcej tkanek podskórnych ( czytaj tłuszcz) tym szybciej brzuszek widoczny i większy moze być oczywiście jeszcze gadał o innych przypadkach czemuż to on moze byc większy no ale nie bede pisałą tego bo uwazam za zbędne gdyz sie tylko zestresujecie tak jak ja po tym wykładzie no... a ja mam wielki brzuszek juz gdyz miałam ciażę spożywczą 5 letnią no...

i o tych kłuciach i ciągnięciu i bólach też było ( hehhe czuje jak mnie ten dzidekmój gilgota wiem ze to on no wiem to bo nigdy tak nie miałąm a ostatnio coraz częściej i takie jakby banieczki mi gulgały w brzuchu )
no i gin ,mówił ze te kłucia, ciągnięcia, i bóle które ni przypominają skórczy regularnych to są poprostu objawy rozciągających się więzadeł i ze trza je pokochać no ja je kocham bo to oznacza ze dzidek rośnie co nie? no tylko dośc silne przypominające skórcze takie powtarzahjące sie co chwile są groźne

a na mailu jezdem ino bez twarzy

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Hej Choco, nasz ciocia Lusia jak najbardziej ujawniła się w mailu, musiała mi się tłumaczyć czemu nie uśmiechnięta

no właaachaaa.... ide wam wsadze jakie moje z zeszłego roku zdjęcie faxcjaty co byście mnie dobrze kojarzyły hahahhaha

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

wsadziłam właśnie :P

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

o i widze ze juz mnie ktos dopadł... i podglądnął a PACZTA i podziwiajta me piękne ciało i boskiego ryjka
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:20   #2112
Coco_Blanco
Raczkowanie

Ja dopadłam i podziwiam! Nagadałaś o jakichś wąsach i ja już nie wiadomo czego się spodziewałam, a tu taka seksiara wyskoczyła! No, no...
Coco_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:22   #2113
spioszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
taaaaaaa ja jezdem świeżo po szkole rodzenia a mianowicie po wykładzie z panem ginem od patologi ciązy no i ten o to pan gin twierdzi ze kazda ciąża inną jezd i każdy brzuch inny ale można zauważyć że im więcej tkanek podskórnych ( czytaj tłuszcz) tym szybciej brzuszek widoczny i większy moze być oczywiście jeszcze gadał o innych przypadkach czemuż to on moze byc większy no ale nie bede pisałą tego bo uwazam za zbędne gdyz sie tylko zestresujecie tak jak ja po tym wykładzie no... a ja mam wielki brzuszek juz gdyz miałam ciażę spożywczą 5 letnią no...

i o tych kłuciach i ciągnięciu i bólach też było ( hehhe czuje jak mnie ten dzidekmój gilgota wiem ze to on no wiem to bo nigdy tak nie miałąm a ostatnio coraz częściej i takie jakby banieczki mi gulgały w brzuchu )
no i gin ,mówił ze te kłucia, ciągnięcia, i bóle które ni przypominają skórczy regularnych to są poprostu objawy rozciągających się więzadeł i ze trza je pokochać no ja je kocham bo to oznacza ze dzidek rośnie co nie? no tylko dośc silne przypominające skórcze takie powtarzahjące sie co chwile są groźne

Jestem bardzo wdzieczna za porade. Troche mnie uspokoilas odnosnie tych boli, bo nie sa to zadne powtarzajace sie skurcze, wiec jest ok. Podejrzewam,ze to te wiazadla.
Ale do tych duzych brzuszkow , to nie obraze sie jak rozwiniesz watek
Czyzby chodzilo o wielowodzie?

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
Stary 2012-03-13, 14:24   #2114
m_moni
Zadomowienie

Lućka ale z Ciebie piękna kobieta!! Wiedziałam, że nas tu w jajo robisz!!
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:26   #2115
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez Coco_Blanco Pokaż wiadomość
Ja dopadłam i podziwiam! Nagadałaś o jakichś wąsach i ja już nie wiadomo czego się spodziewałam, a tu taka seksiara wyskoczyła! No, no...
Coco - wiesz ciocia Lusia bredziła

Lusia dzięki za informacje, zawsze fajniej wiedzieć o takich sprawach

boshe ale się nawtykałam

dzisiaj idę potowarzyszyć memu dziecku na tańcach z break dance - tzn będę okupować ławkę razem z innymi rodzicami i czekać na me dziecko, które i tak często zapomina słuchać się instruktora

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-03-13, 14:36   #2116
lukrecja_25
Wtajemniczenie

hahaha dobre jesteście no taaa zanim sie spasłam to byłam piękna co nie?no w sumie 5 kg urosło mi od tamtych zdjęć (licząc z ciążowymi) wąs do zdjęcia zgoliłam hahahaha i moge stwarzać wrażenie dość ogarniętej nie zniese ale mnie sie komplementów dostało lalalala lato beło to bełam pikna co nie? bo żyć sie chciało ja było ciepło a teraz na zime wąs zapuszczony , ciąza rozwinięta spożywcza

no a o tym brzuchu duzym to taaaak o to chodziło ze np moze być za duzo wód płodowych a to oczywiście źle( a jak za mało to tysz nie dobrze) ze moze tak byc tysz ze jak sie ma cukrzyce ciążową to tez brzuch wielki moze być no i dzidek utuczony i w ogóle ze ryzyko poronienia sie dowiedziałam jest do 22 tc no i spanikowałam w pierwszych chwilach po usłyszeniu tego ale potem na luz wrzuciłam no bo przecie co sie stresowac bede co nie? mój dzid ma być zdrowy

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Bafi widziałą ciotke Lućke starą młodą????? no bo uśmiechnięte wsadziłam co byś się więcej mnie biednej ciężarnej wąsatej nie czepiała a tak na poważnie to zobnaczcie se na tych fotach w swetrze z ciążą co mi wystaje druga broda powiększcie i bedzieta widziały ze ja normalnie mam wąsy na nim

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

bafi żeby tylko se to dziecię twe nie zrobiło tego break'a bo se nie podensuje więcej
Stary 2012-03-13, 14:36   #2117
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
Coco - wiesz ciocia Lusia bredziła

Lusia dzięki za informacje, zawsze fajniej wiedzieć o takich sprawach

boshe ale się nawtykałam

dzisiaj idę potowarzyszyć memu dziecku na tańcach z break dance - tzn będę okupować ławkę razem z innymi rodzicami i czekać na me dziecko, które i tak często zapomina słuchać się instruktora
kocham breakdance
Stary 2012-03-13, 14:37   #2118
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

r
Cytat:
a ja mam 200 x 220 z czego ja zajmuje 80 cm a reszte ON który gada przez sen strasznie wyraźnie i macha rękami przy tym.... i zakłada na mnie nogi i mu zawsze ciasno jest... i jeszcze u mnie ten kawałek w nogach na swoim kocyku zajmuje kotek jeden albo drugi to zalezy który se pierwdszy zajmie bo jak jeden se zajmie miejsce w pańci nunkach to drugi se na kocyku na parapecie śpi no...
a dzidek obok łózka mego będzie miał łóżeczko i bedzie w moim pokoju bo mam jeden tylko

no wszyscy jej to mówią a ona narzea no
200x220 my mamy 160x200 i jeszcze z jedna para by się z nami wyspała
Stary 2012-03-13, 14:40   #2119
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
hahaha dobre jesteście no taaa zanim sie spasłam to byłam piękna co nie?no w sumie 5 kg urosło mi od tamtych zdjęć (licząc z ciążowymi) wąs do zdjęcia zgoliłam hahahaha i moge stwarzać wrażenie dość ogarniętej nie zniese ale mnie sie komplementów dostało lalalala lato beło to bełam pikna co nie? bo żyć sie chciało ja było ciepło a teraz na zime wąs zapuszczony , ciąza rozwinięta spożywcza

no a o tym brzuchu duzym to taaaak o to chodziło ze np moze być za duzo wód płodowych a to oczywiście źle( a jak za mało to tysz nie dobrze) ze moze tak byc tysz ze jak sie ma cukrzyce ciążową to tez brzuch wielki moze być no i dzidek utuczony i w ogóle ze ryzyko poronienia sie dowiedziałam jest do 22 tc no i spanikowałam w pierwszych chwilach po usłyszeniu tego ale potem na luz wrzuciłam no bo przecie co sie stresowac bede co nie? mój dzid ma być zdrowy

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Bafi widziałą ciotke Lućke starą młodą????? no bo uśmiechnięte wsadziłam co byś się więcej mnie biednej ciężarnej wąsatej nie czepiała a tak na poważnie to zobnaczcie se na tych fotach w swetrze z ciążą co mi wystaje druga broda powiększcie i bedzieta widziały ze ja normalnie mam wąsy na nim

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

bafi żeby tylko se to dziecię twe nie zrobiło tego break'a bo se nie podensuje więcej
Ja se Ciebie kochana w chałupie obczaje terozki zdem w worku

Moja młoda to początkujący przedszkolak więc luz oni się na razie bardziej rozciągają ale małpie najlepiej stanie na głowie się podoba co sprawia, że ja truchleje ze strachu

w przyszłym roku to ją na nowoczesny zapisze bo tam różne elementy są - jej i tak najbardziej balet się marzy bo mi w domu prima-balerinę odstawia (naoglądało się dziecko bajki typu Barbie-Dziadek do Orzechów) i jak słyszy dźwięki muzyki klasycznej to każe dać głośniej i mi wywija

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-03-13, 14:41   #2120
lukrecja_25
Wtajemniczenie

wiesz ja to lubie spać z mym chłopem ale jak on jest na tyle daleko ze jak wyciągnę ręke to na niego nie trafiam ogólnie nie lubie przytulania sie w nocy i w ogóle podziwiam jak ktoś spi sobie w uścisku ze swoim partnerem mi jest zawsze gorąco i nie ma mowy zeby jeszcze jakiś kaloryfer mi na plecach leżał i ON sie strasznie wierci.. ja potrafie całą noc w jednej pozycji przespać a ON co chwile sie wierci obrac zgrzyta zębami i sapie strasznie i gada no... i jak bym miała jeszcze jeden pokój to bysmy tysz se spali osobno
Stary 2012-03-13, 14:41   #2121
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
ja zaraz stracę cierpliwość!!
Stary 2012-03-13, 14:42   #2122
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
kocham breakdance
Moni instruktor Klaudii brał udział w YCD w drugiej edycji ale odpadł na warsztatach, można go zobaczyć w teledysku C-Bool - Don't Waste Time wiesz jak moją zapisałam to zaraz obczajówe zrobiłam kim to ten instruktor jezd

http://www.eska.pl/hit/c-bool_don_t_...feat_jo/328014

no żeby jeszcze pościemniać, ta tańcząca grupka to laski ze szkoły tańca z Gliwic

ks. Jan Twardowski

Edytowane przez Bafi@Home
Czas edycji: 2012-03-13 o 14:45
Stary 2012-03-13, 14:42   #2123
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja se Ciebie kochana w chałupie obczaje terozki zdem w worku

Moja młoda to początkujący przedszkolak więc luz oni się na razie bardziej rozciągają ale małpie najlepiej stanie na głowie się podoba co sprawia, że ja truchleje ze strachu

w przyszłym roku to ją na nowoczesny zapisze bo tam różne elementy są - jej i tak najbardziej balet się marzy bo mi w domu prima-balerinę odstawia (naoglądało się dziecko bajki typu Barbie-Dziadek do Orzechów) i jak słyszy dźwięki muzyki klasycznej to każe dać głośniej i mi wywija
kocham beleeet
Stary 2012-03-13, 14:44   #2124
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
pytanie do mam dzieci które pięknie po świecie czmykają - czy przez pierwsze miesiące dzidziol był z Wami w sypialni ???
My mieliśmy kawalerkę więc Paula miała łóżeczko przy nas, ale jak miałą 4 miesiące przeprowadziliśmy się i spała w swoim pokoju. Karmiłam ją piersią u siebie w łóżku i potem przenosiłam do łóżeczka. Później miała okres wędrówek nocnych, nie było nocy aby o 2-giej do nas nie przyszła. Skończyło się to po remoncie jej pokoju, kiedy wszystko dostała nowe i z pokoiku nie chciała w ogóle wychodzić. Później spała ze mną po tym jak wyrzuciłam męża z domu i z naszego życia. Teraz ma fazę abym spała z nią. Ale się nie daję
Malutek na pewno na początku będzie miał łóżeczko koło naszego łóżka.

Cytat:
oglądałam kiedys na discovery program o sexie w ciąży i mówili ta,m że jeżeli lekarz nie zabroni to sex w ciąży jest bardzo wskazany a orgazmy a właściwie skurcze macicy podczas są dla dzidziusia bardzo przyjemne bo wywołują coś w rodzaju fali w brzuszku i dzidek sobie lezy jak na materacu w tunezji buja się na fali w ciepełku a ja ze zawsze zapominam sie zapytac czy moge sie bzykać to sie nie bzykam ale ja to histeryczka jezdem mysle ze po genetycznym usg jak wykaże ze wszystko jest wporządku to się będę bzykac no pod warunkiem ze mnie ONY nie bedzie wkur.wiał bo to tysz ostatnio jest nagminne.....
O Boże moje dziecko będzie za tym na pewno tęskniło. Tu ciepełko, Tunezja co wieczór, a naraz twardy materac...
Stary 2012-03-13, 14:47   #2125
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

no właaachaaa.... ide wam wsadze jakie moje z zeszłego roku zdjęcie faxcjaty co byście mnie dobrze kojarzyły hahahhaha

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

wsadziłam właśnie :P

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

o i widze ze juz mnie ktos dopadł... i podglądnął a PACZTA i podziwiajta me piękne ciało i boskiego ryjka

hahaha lućka z sabatu czarownic hahaha jejku jaka Ty pikna jesteś to były pikne czasy ... dobra koniec rozmarzyłam się
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:47   #2126
spioszka
Raczkowanie

Cytat:

Wiem o co kaman. Moja siostra miala wielowodzie (czyt. nadmierna ilosc wod plodowych) , ale z tego co poczytalam, to raczej wystepuje w 3 trymestrze. Co do cukrzycy to fakt, trzeba badania zrobic.

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
Stary 2012-03-13, 14:48   #2127
lukrecja_25
Wtajemniczenie

ajem głodna

o to lista moich jedzeniowych zachcianek na chwile obecną:
* kluseczki kładzione z cebulką ( to zjem jak przyjde do domu)
*kanapeczki a właściwie bułeczki z sałatą, szynką, jajkiem, pomidorem i cebulą chyba na kolacje będę jadła i jutro to bede targać ze sobą do pracy w ilości hurtowej
*pizza moja pyszna - miałam robić dzisiaj ale nie wiem czy zrobie chce mi sie to moze zrobi w nocy albo nie zobacze bo ON bedzie wtedy jadł a jestem obrażona i nie bede mu gotowac przecież
*zupa czosnkowo serkowa i ją tez chciałam jeść dzisiaj ale przecież nie wiem kiedy jak juz tyle mam do zjedzenia to może jutro ją... albo po jutrze
* burrito takie co Konczita ma na kulinarnym takim serwisie to bede jadła w sobote nananana

ajem głodna very bardzo!!!!
Stary 2012-03-13, 14:50   #2128
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
kocham beleeet
Lucia - jak ja widze balet to rozmarzona jestem ogólnie filmy z motywem tańca to mój konik - i to nie tyle balet ale nowoczesny hip-hop r'n'b

Ja drewniana księżniczka ale córka chyba po babci ma dryg bo ruchliwa i to muzycznie tak że o mamo

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-03-13, 14:51   #2129
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
r
200x220 my mamy 160x200 i jeszcze z jedna para by się z nami wyspała
to fajnie macie my mamy 180x200 i na łóżku mieści się moja wyciągnięta noga, ja i mój mąż...chyba w takiej kolejności
Stary 2012-03-13, 14:54   #2130
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
ajem głodna

o to lista moich jedzeniowych zachcianek na chwile obecną:
* kluseczki kładzione z cebulką ( to zjem jak przyjde do domu)
*kanapeczki a właściwie bułeczki z sałatą, szynką, jajkiem, pomidorem i cebulą chyba na kolacje będę jadła i jutro to bede targać ze sobą do pracy w ilości hurtowej
*pizza moja pyszna - miałam robić dzisiaj ale nie wiem czy zrobie chce mi sie to moze zrobi w nocy albo nie zobacze bo ON bedzie wtedy jadł a jestem obrażona i nie bede mu gotowac przecież
*zupa czosnkowo serkowa i ją tez chciałam jeść dzisiaj ale przecież nie wiem kiedy jak juz tyle mam do zjedzenia to może jutro ją... albo po jutrze
* burrito takie co Konczita ma na kulinarnym takim serwisie to bede jadła w sobote nananana

ajem głodna very bardzo!!!!
Lucka widzę że ty czosnkowo-cebulowa ja też te dwie rzeczy uwielbiam w żarełku aleś mi smaka zrobiła - dobrze, żem się nażarła - bo bym maksymalnie monitor i klawiature

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
to fajnie macie my mamy 180x200 i na łóżku mieści się moja wyciągnięta noga, ja i mój mąż...chyba w takiej kolejności
Moni - padłam

ks. Jan Twardowski
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości