|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
potworkowa
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2162 | |
|
Wtajemniczenie
|
spadaj mała ja byłam pierwsza i zjem wszystko nic ci nie zostawie
Cytat:
przejmujemy sie przejmujemy ale mnie sie wydało ze napisałas ze wziełaś nospe i ze treoche przeszło... a moze to nie ty i mi sie pomeleło no ale jak pani doktor kazała ci lezeć ( ktoś tu pisał chyba konczi tez ci zebyś leżała) to leż bierz co masz brać i stosuj sie do zaleceń i nie martw sie nic nie moze sie stać bo ja nie pozwalam moze pomasuj troszke mi pomaga to chociaz ja juz nie mam takich bóli czasem mnie tak ćmi... a który ty jesteś tydzień?
|
|
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anusia masz tak jak ja miałam.... ciągło się około 3 -4 dni i teraz jest elegancko ...
|
|
#2164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o tak własnie bo mi sie przypomniało ze to moze odjelit tez być kochana a ja mam takie bóle tylko nie bardzo mocne jak mi sie sikac chce al nie chce mi sie rano wstać i tak trzymam i trzymam a z mnie tak zaczyna bolec brzuch jak na okre wysikam sie i przechodzi
|
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Ja badania robie w laboratorium,bo u mojej gin nie ma. I jak ide do niej to ona sobie do karty wpisuje i oddaje mi. Bardzo fajna i miła babka z niej. Recepcjonistki też nie ma,sama wszystko robi i pełno kobiet ma a taka ogarnięta
. Kaczuszka nie,bo to tak jakbym zaraz miała okres dostac normalnie tak mnie podbrzusze całe boli. Mam nadzieje,że przejdzie po tabletkach
|
|
|
|
#2166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana tylko się nie denerwuj maluszek pewnie próbuje znaleźć wygodne miejsce i skacze po macicy bedzie dobrze lukrecja, Agnus okno otworzone przylatujcie, skierujcie miotły na kraków ![]() ja też kocham winogrona i sok winogronowy, dlaczego mi o tym przypominałyście bedzie mnie teraz nosić za winogronem
|
|
|
|
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
no dobra... zbieram swe zabawki i ide do doma
papapa dziewczyneczki moje kochane do juterka
|
|
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo to luzik bede za półtorej godziny |
|
|
|
|
#2170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście mama dostała bez problemu mimo że to nie jej wyniki... Nie martw się, myślę że takie komedie nie dzieją się wszędzie i normalnie dostaniesz swoje wyniki albo właśnie chociaż odpis. Tylko u mnie na wypierdzielewie takie problemy
|
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Nom u mnie Lucia 9 tydz i 3 dzień.
Nieprzyjemny to jest ból . Ale siedze sobie i jeszcze mnie dupa rozboli i będzie kompletNormalnie zaraz zaczne biegać do kibla i patrzeć cz ja tego okresu nie dostałam no!
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Kur.... zamówiłam spodnie ciążowe, przyszły i za duże. Muszę jutro dać do zmniejszenia. Jak ja te wymiary sprawdzałam to niewiem. A najlepsze że bylam pewna że one takie za kolano są, a one normalne długie
Boże dziś ubrałam spodnie ostatnie w które się mieszczę i lipa, ciasno. A brzuch miał zakaz wzrostu do piątku koło południa, jak już będę po rozwodzie. Oj dzidzka jak Ty już matki nie słuchasz, to co będzie dalej
|
|
|
|
#2173 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
podesłać Ci trochę?
|
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2175 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2176 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam wyniki jakieś tam cośtam innego niż powinno być z moczu właśnie. Powiedział mi, że to pewnie ze wcześnie kubeczek podstawiłam pod siuśki i zleciało coś tam. Koleżanka zrobiła badania i wyszła jej jakaś ilość krwinek za mała. Panikowała 2 tygodnie, że to pewnie niedobrze, że źle wpłynie na dzidzie. Okazało się, że ona poprostu tak już ma. Moim zdaniem poczekaj na wizyte u ginekologa i nie martw się na zapas. Cytat:
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiam staram się nie martwić
.A ja to bym sobie zjadła takie słodziuchne mandarynki a mamusia moja dzwoniła,ze pyszne gołąbki zrobiła i jutro przywiezie |
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli od piątku żeś wolna tak ? Ostatnia sprawa czy masz obiekcje co do tego ???
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Konczita sprawa dopiero druga, czy ostatnia niewiem, bo ten gad zapowiedział że rozwodu mi szybko nie da. Złośliwe bydle z niego po prostu. Nie dość że próbował zwalić na mnie winę za rozpad małżeństwa ( a to on zdradził mnie z moją siostrą ), nie dość że ma dziecko w dupie, bo w ogóle się do niej nie odzywa, nie mówiąc o alimentach które ma przyznane to jeszcze chce na złość przeciągać wszystko. Brak słów. Gdzie ja miałam oczy??????????
|
|
|
|
#2180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2181 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2182 | |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam na grzegórzecką ![]() o tak!! bo jak nie to tz bedzie musiał zrobić przystanek w drodze do domu z pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() mi jeszcze brzuszka nie widac, a już 12 tyd idzie, ale ciesze sie, bo na razie mieszcze sie w ciuchy, wiec nie trzeba wydawac kasy. myslalam żeby kupic sobie takie leginsy ciążwe kupował ktoś może ? myśle, że mogą być wygodne
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Lucia Ciebie już nie ma to se jutro przeczytasz
no albo dostaniesz![]() przecież Ty pikna taka,że szok jaka niunia no napatrzeć sie nie mogłam heh,że to ta niby z wąsamiNie dobra ciocia kłamie Nas tu![]() Tamlin mimo wszystko dobrze,że zobaczyłaś,że on nie wart uwagi trzymam kciuki,żeby w końcu ostatnia to sprawa była,albo weź go
|
|
|
|
#2184 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-03-13 o 16:10 |
|
|
|
#2185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To Ci cios zadali... |
|
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnus oj zadali okrutny. Do tej pory, a minął prawie rok wydaje mi się to nie realne. Gdzie moja ukochana, malutka siostra mogłaby mi coś takiego zrobić??? To jest najgorsze. Ale pogodziłam się z tym co się stało. Innego wyjścia nie miałam. Z perspektywy czasu powinnam im podziękować |
|
|
|
|
#2187 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
przesyłam winogronka
|
|
|
|
|
#2188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaką kwasice matko i córko !!!! Nie no chyba to nie to, bo ja tak myśle że to drugie bo ostatnio nie chce mi sie jeść zbytnio i mi sie schudło. A jem 3x dziennie i niedużo + jakieś owoce w miedzyczasie choć też niezawsze. Cytat:
![]() Jutro ide na wizyte więc sie wszystkiego dowiem. Wcześniej tego nie miałam ale znowu inne bakteryjska były a teraz ni ma. No nic, jakoś wytrwam do jutra ![]() A w ogóle nie rozumieć ja jak można nie mieć wglądu w wyniki badań?? Ja mam tak że odbieram w laborze sobie, oglądam (potem schizuje :P ) , na wizycie pokazuje lekarzowi a on po obejrzeniu mi je oddaje a ja se je wkładam do koperty z badaniami i mam ![]() Potem mam dla porównania. Cholera by mnie wzieła jakbym na oczy ich nie mogła zobaczyć... |
||
|
|
|
#2189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
Narobiłyście mi smaka na jakieś owoce, więc zrobiłam nalot na spiżarnię i właśnie wchłonęłam puche brzoskwinek w syropie mmmm.... tego mi było trzeba
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

.

przejmujemy sie przejmujemy ale mnie sie wydało ze napisałas ze wziełaś nospe i ze treoche przeszło... a moze to nie ty i mi sie pomeleło no ale jak pani doktor kazała ci lezeć ( ktoś tu pisał chyba konczi tez ci zebyś leżała) to leż bierz co masz brać i stosuj sie do zaleceń i nie martw sie nic nie moze sie stać bo ja nie pozwalam
moze pomasuj troszke mi pomaga to chociaz ja juz nie mam takich bóli czasem mnie tak ćmi... a który ty jesteś tydzień?

. 
maluszek pewnie próbuje znaleźć wygodne miejsce i skacze po macicy 

jak ktoś ma ochote zapraszam, jeszcze troche zostało
. Ale siedze sobie i jeszcze mnie dupa rozboli i będzie komplet