|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
kurcze wkurzyłam się
|
|
#392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Cytat:
Zależy też jaki standard hoteli prereferujesz. Wystarczą Ci 4* czy 5*? Hotele polecane blisko centrum Hurdhady: Sea Gull, Montilion Grand Horizont. Inne polecane hotele: Jungle Aqua Park, Alf Leila Wa Leila, Harmony Makadi Bay, Titanic Aqua Park, Dreams Beach, Continental, Sunrise Mamlouk Palace, Regency Plaza, Amwaj Blue Beach Resort & Sp, Sunny Days El Palacio. Jeśli byś mi podała lotnisko i termin dokładniejszy to jak będziesz chciała mogę Ci podać przykładowe ceny
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
pani- dla mnie, poproszę- uwielbiam kawę z Mc Donalda
sofcia- w moim wypadku myślenie, że za 10 lat kolejne maleństwo raczej odpada...mogę już mieć menopauzę ![]() Ja bardzo chciałabym sprowadzić na świat trójkę dzieci a Tz -et się śmieje, że może być i czwórka. To pewnie dlatego, ze nas była trójka a czwórka Tz-a. Ale na razie czekamy na to w brzuszku- niech przyjdzie szczęśliwie na świat i zdrowo rośnie. Ostatnio na imprezie ciocia się podpytywała ile w domu u Tz-a jest pokoi i jak jej Tz powiedział, że w całym domu jest 6 pokoi to za głowę się złapała i mowi do mojego Tz-a "Taki wielki dom, to Ty teraz nic tylko musisz dzieci robić" ![]() fioluś- ja też czułam na poczatku ciąży, że mi się żołądek kurczy i mogę mniej zjeść ![]() bacha- super, ze laktacja wraca ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- agatka - my byliśmy w Sharm w hotelu Amway Oyoun Resort - polecam
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-03-13 o 14:18 |
|
|
|
|
#394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musisz poczekać aż specjalistki się zjawią
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
agatko -Izrael piękny a piramid nie chcesz zobaczyć?
![]() katka- a ten Amway o którym piszesz to chyba jeszcze nowszy? a już doczytałam - ten Amway, o którym wspominasz to w Hurgadzie nie w Sharm, faktycznie babka w biurze nam mówiła, że otworzyli tam Amway-a ale my już nie chcieliśmy drugi raz do Egiptu lecieć, chcieliśmy zobaczyć jeszcze coś innegokatka- a z Hurgady też są wycieczki fakultatywne do Izraela? z tego co kojarze to były albo droższe niż w Sharm albo nie było, chyba, ze samolotem..? Do Kairu z Sharm chyba też bliżej bo wyciągnęłam stary katalog i widzę, że a Sharm jest Kair tańszy i jest tu możliwość przejazdu autokarem do Izraela. Pamiętam, ze wybierając miedzy Sharm a Hurgadą sugerowaliśmy się tym z którego miejsca gdzie i za ile można pojechać na wycieczkę. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- BERBIE- nie poradzę nic w sprawie badań...nie wiem
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-03-13 o 14:40 |
|
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie...
ostatnio modne są naczynia- podgrzewacze- eleganckie szklane półmiski ze srebrną pokrywą (lub całe srebrne) a pod nimi miejsce na świeczkę- podgrzewacz, co zapewnia, że podane na stół mięso będzie przez całą imprezę ciepłe. A ja szukam czegoś zupełnie odwrotnego- czy słyszałyście o jakichś naczyniach, które można np wypełnić od spodu lodem? Coś co się sprawdzi na imprezie w upalny dzień aby spokojnie wyłożyć na to np. galaretki (studzielnice) czy jak kto zwał bez ryzyka, że za chwilę wszystko się będzie topić ?
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam jeszcze zapytać czy miałyście może styczność z taką poduszką?
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobie...193311833.html |
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
KATKA mój Tż marzy o hotelu z zjeżdzalniami hehe czyli aqua jungle park się nadaje hehe ale z tego co wiem to troszkę kosztuje
a interesuje mnie wylot początkiem lipca...lub we wrześniu....z Katowic lub Krakowa wszystko jedno
|
|
#401 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie funkcjonowania w ciąży bez niej. także szczerze polecam!!
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba w lidlu to kiedyś kupiłam, nie pamietam dokładnie
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
agusiu- dzięki- czyli szukać bo znajde
|
|
#406 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Cudowne smerfy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
amilcia trzymam kciuki za badanie
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Nie udało mi się nadrobić, a nie chcę pisać tylko o sobie więc robię drugie podejście... |
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! u mnie nic ciekawego, zaczęłam męczyć męża
ze tydzień do lekarza na podgląd jajeczekszkoda Maga że @ przyszła... mam nadzieję że wiecej w tym roku jej nie będzie!!!
|
|
#409 |
|
Zadomowienie
|
Hej witamy z Krystiankiem na nowym wątku
Odkąd wróciłam do pracy nie mam za dużo czasu a do tego wstaje o 5 rano i wieczorem padam na pyszczek Krystianek wreszcie moze pochwalic sie ząbkiem |
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
filusiek chyba się nie da, żeby przewieźli to dalej, bo by mi raczej o tym powiedzieli. jestem na razie jakaś taka zrezygnowana. pewnie sobie znowu odpuszczę badania. zajadę do gina, zapytam kiedy wg mojego cyklu powinna je zrobić, itp.
jak tam makaron ze szpinakiem smakował? ja chyba sobie też dzisiaj zrobię. ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- vaniliowa o 5 rano wstajesz? dobrze pamiętam, że masz daleko do pracy? Krystianek chodzi do żłobka, czy babcia się nim zajmuje? możemy prosić o jakieś aktualne zdjęcie Krystianka?
|
|
#411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale życzę szybciej 3-4 ![]() Cytat:
![]() duża chłopiurka!Cytat:
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj dobrze ze sie odezwalals brawo za ząbka pochwal się zdjęciem Krystianka |
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś pisał o kawie z McDonalda??? Uwielbiam
![]() Sheh fajnie, że jesteś, jak się czujesz? Co u Ciebie? Katka pytanie prywatne ![]() wybieramy się do tej Hiszpanii, ja z Julkiem samolotem a reszta samochodem. Możesz pomóc, mamy na oku dwa miejsca, niedaleko Barcelony. dawaj namiar na FB Zebra pierwsze słyszę o takich naczyniach zachowujących zimno... ![]() Fiolusiek ja takiej nie mam, ale miałam podłużną do spania (nie była mi potrzebna, boo problemów ze snem nie miałam) i dostałam małego rogala do karmienia i on ratuje mi życie (dosłownie plecy) - jest super i każdemu kto chce karmić piersią będę polecać Ja robiłam makaron ze szpinakiem ale dziewczyny już chyba pomogły Kurcze, warto iść do tego profesora, może rzeczywiście powinnaś jeszcze to skonsultować? Sofciaa ja nie myślę o następnym dziecku na razie, ale Julek to złote dziecko i nie przeraża mnie to ![]() Maga zwolnij trochę wredna @Basia super że laktacja się rozwinęła i brawa dla Tobiaszka że chce jeść i śpi w łóżeczku Tobiasz przesłodki Amilcia sprawdzę co z tymi uszkami jak ssak się oderwie bo je ![]() Daria ślicznie trzyma główkę Julek nie trzyma i chyba niestety musimy się wybrać do rehabilitanta ![]() eseska tort? polecam z Moich Wypieków, robiłam cytrynowy, tęcza, makowy - ten ostatni pyszny i robi wrażenie, ale trudny do zrobienia (kilka razy mi nie wyszedł) http://mojewypieki.blox.pl/strony/Torty.html ale ja sama często łączę różne przepisy. Nita smerfy genialne Maksikola pokaż zdjęcie nowej fryzury ja też muszę się wybrać do fryzjeraBerbie co mam napisać, kompletnie nie wiem o czym piszesz, bo na badaniach się nie znam ale trzymam kciuki, żeby wszystkie były pomyślne. Też oglądasz MONKA? u nas leci ciągle jak tylko puszczają, niektóre odcinki kilka razy oglądaliśmy ![]() Pani zdjęcia Ania ania widzę, że energii masz masę ![]() Agatka fajne plany wakacyjne masz ![]() Sofciaa trzymam kciuki, żeby Julci przeszły kolki. A może zmień mleko, znajomej córka miała straszne kolki, była u lekarza, dał jej receptę na Bebilon Pepti i przeszło ![]() Kunegunda jak remont? kiedy koniec? Alonka no to zaciskamy kciuki ![]() Vaniliova za ząbek ale masz już kawalera chodzi do żłobka?4 strony nadrobiłam... ufff ![]() Dziewczyny, gdzie wywoływałyście zdjęcia przez internet? da się tak wywołać, żeby były w białej ramce? Edytowane przez inutil Czas edycji: 2012-03-13 o 18:01 |
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
inutil pewnie, że się da. ja takie wywoływałam. u tego sprzedawcy http://allegro.pl/odbitki-10x15-500-...175730463.html
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#417 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
My po lekarzu, zaliczyliśmy też szczepienie, mała waży 4 kg
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
ojj, to drobinka
Julek w zeszłym tygodniu na szczepieniu ważył 5200
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
INUTIL ee tam moje się myją przy Twoich planach
![]() I dziękuję za zmianę na pierwszej stronie ![]() ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2012-03-13 o 18:47 |
|
|
|
|
#420 |
|
Wtajemniczenie
|
- w 4 tygodnie przybrała 800 g i pediatra mówiła, że jak na jej problemy jelitowe to bardzo ładnie i pochwaliła mnie, że tak się staram z karmieniem mimo tych kolek.
Juluś jest starszy no i to męźczyzna musi być bardziej męski
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

Dajcie mi znać, która by mi kliknęła, że lubi to prześlę na priva

wybieramy się do tej Hiszpanii, ja z Julkiem samolotem a reszta samochodem. Możesz pomóc, mamy na oku dwa miejsca, niedaleko Barcelony. 
wredna @