Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII-VIII - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Czas na wybór tytulu do kolejenj części. Do dzieła Mamuśki! )
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 1 2,00%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam! 6 12,00%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 1 2,00%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 1 2,00%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 10 20,00%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 0 0%
Czworaczki, pełzaczki- coraz bardziej ruchliwe te nasze dzieciaczki. 14 28,00%
Raczkujemy i wstajemy, przez co mamie smukłą sylwetkę utrzymać dajemy 1 2,00%
W końcu wiosna wyczekana- cieszy się kazdy bobas i jego mama. 16 32,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 15:12   #3841
zapałeczka
Zadomowienie

Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
no pewno, niedaleko chodzę na spacer z małym po ul metalowców ja mieszkam na szefera więc rzut beretem .... i jak się umawiamy na spotkanie? mam po Was przyjechać czy jedziecie ze nami autkiem?
umówiłybyśmy się ewent obok sklepu abc bo ja w tych ulicach się gubię na tym osiedlu domków
No to faktycznie, aż brak słów...
Kurcze wiesz co, najchętniej zabrałabym się z Tobą, bo aż wstyd się przyznać, ale nasze auto się wręcz rozsypuje, boję się nim jeździć od pewnego czasu, tym bardziej z dzieckiem...
Stary 2012-03-13, 15:26   #3842
mamad1
Zadomowienie

Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Natka dziekujemy, dobrze

Dziewczyny , w jakim konkursie Karoline brała ostatnio udział?
Z bobovity chyba
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:29   #3843
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

witajcie mamolki

Jaś dosypia przy balkonie po spacerze
a obiadu dziś nie gotuje(bo na imieniny do TZta babci idziemy)
wiec mam kilka sekund żeby do was zawitać

dziękuje za wszystkie pocieszacze

dzisiejszej nocy obchodziłam się z nim jak z Jajkiem a nie Jankiem

najgorzej że on cały czas ulewa i takie sytuacje mogą sie zdarzyc jeszcze

Natko ale fajnie że zawitałaś do nas
gratuluje świetnej sprawności niesamowitego Dominika
i życze wam wiecej zdrówka
zanka dla was też wiecej zdrówka
dziubku ale denis mega-super wygląda na rowerze
jest juz taaaaki dorosły
nie dość że przystojny to i wysportowany

marzenko gratuluje udanej reanimacji niewinnego zwierza
sweet dziękuje za przepis
w sumie to zrobiłam barszczyk w niedziele
ale przepi wymysliłam podobny
aja i dodałam pół żółtka bo miałam jaja ze wsi
witamina D a ja własnie długo dawałam tą z linka bo kupiłam w aptece 36 szt i co mnie zdziwiło 24 dostałam gratis

Edytowane przez telik
Czas edycji: 2012-03-13 o 15:30
telik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:32   #3844
83monia
Zakorzenienie

Bobovita tez ma jakas promocje z cocodrillo http://www.bobovita.pl/promocja/

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:35   #3845
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Marzenko ja Was podczytuje ale nie mam co pisać u Nas wszystko po staremu.

dzisiaj byliśmy na zakupach bo ciepło się zaczyna robić więc trzeba coś nowego kupić

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
Bobovita tez ma jakas promocje z cocodrillo http://www.bobovita.pl/promocja/
za 10 chyba opakowań jest jakiś rabat czy coś.Ale ceny w tym roku kosmiczne a ubranka nie powalają My się obkupiliśmy w kappahlu.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:37   #3846
brumek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziecko na mnie przysypia, wiec mam tylko jedna reke wolna i bedzie bez polskich liter

Krystian , Ida : roza:

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
a i jeszcze dla uśmiechu porannego: dzwonię do księdza i mówię:proszę księdza chcę wyjść za mąż.
ksiądz: no ja nie mogę, bo jestem zajety, ale jak ma pani narzeczonego to ja pomogę
Fajny ksiadz

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Wiecie, dwa dnie się zabieram żeby się do czegoś Wam przyznać...
Ja to jestem mega To co ja mam na twarzy to nie przebarwienia
Sprawdzałam u dr google
Mam po prostu takie zaczerwienienia w różnych miejscach. To nie są też popękane naczynka krwionośne.
Mam chyba bardzo wrażliwą skórę.
A czego, przepraszam, Ty sie wstydzisz Szalona kobieto
Dziekuje za przepis

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić, że mamy już 6 ząbków
Wow!

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
Karol odebrał moje wyniki prześwietlenia kręgosłupa. i mam podejrzenie dyskopatii.
O kurcze
Na ciaze to kregoslup raczej nie bedzie przeszkadzac, tyle ze porod moze sie nie udac naturalny...
A o tarczycy to pewnie Ci gin piwiem jak to widzi.

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Wybaczcie, ale nie odniosę się dziś do waszych postów. Mąż później pojechał do pracy i trochę wybił mnie z rytmu dnia,a mały zbyt wymagający. Wstawałam w nocy do niego chyba z 10 razy Nie mam pojęcia, o co chodzi, bo co noc to jest inaczej. Dziś dla odmiany ciągle był głodny
Zaraz wybierzemy się na spacer, choć pogoda mało zachęcajaca.
W dodatku trochę posprzeczałam się wczoraj z mężem, bo znowu mnie zaczął pouczać na temat dziecka. Z jego perspektywy to wszystko jest takie proste
Nie smęcę, może poprawi mi się humor później

A mezewie to sie kurcze madrzyc potrafia, jak dziecko widuja zazwyczaj u mamusi na rekach

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Przepraszam za moją niobecność, ale nie mam ostatnio na nic czasu.
My niestety chorzy Domek ma całe szczęście tylko katar i mam nadzieje, że nic więcej się nie wykluje, a mnie wzięło na maksa... Czuję się jakby po mnie walec przejechał. Mąż musiał wczoraj wczesniej wrócić, bo umiałam nawet z łóżka wstać. Wieczorem byłam taka słaba, że zemdlałam ubierając Dominika
Jakas czarna seria i u Was ostatnio
Ale najwazniejsze ze Domek tak sie pieknie rozwija
Tylko tym omdleniem mnie zmartwilas bo to brzmi powaznie.

Marzena
- okrutna bestio, torebki jeszcze nie kupilam

Aga - dzieki za krzeselkowe wyjasnienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Marina co do zabawek to proszę się nie dołować, tak naprawde te drogie zabawki to rodzice kupują sobie a nie dla dzieci
Madrze mowisz
Stary 2012-03-13, 15:41   #3847
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny , w jakim konkursie Karoline brała ostatnio udział?
z bobovity
kupiłam małemu jakieś owoce (no bo ileż można jeść banany i jabłka a o inne świeże ciężko) i też wygrałam kocyk

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:42   #3848
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość

[/COLOR]
za 10 chyba opakowań jest jakiś rabat czy coś.Ale ceny w tym roku kosmiczne a ubranka nie powalają My się obkupiliśmy w kappahlu.
20% rabatu(jak spojrze z okna to widzę ten sklep)
ale kolekcja w tym roku jakaś nie taka

w outlecie cocodrillo pokupiłam kilka rzeczy z rabatem 50-60 %

Ida i Krystian
Sto lat

Brumiątko przysypia w dzień??
Stary 2012-03-13, 15:42   #3849
aania_20
Zakorzenienie

a mi kurier właśnie przywiózł przesyłkę - mąż kupił mi stację parową - licząc że dzięki temu mniej będę kląć przy prasowaniu zobaczymy....

Stary 2012-03-13, 15:54   #3850
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
dziewczyny mogę w każdej chwili zaginąć bez słuchu
Zasilacz od lapka odmawia posłuszeństwa. Może uda się, że tż wróci na dwa dni pojutrze to może temu zaradzi a jak nie to będę odcięta od świata jakiś czas
I Ty tak spokojnie o tym mówisz???

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Wiecie co, kurde tak patrzę co kupujecie dzieciakom, jakie fajne zabawki itp, jakieś garnuszki na kocki, i takie pierdółki...Chyba zazdrość przeze mnie przemawia, bo mój może co najwyżej liczyć na młotek za 2,50 z chińskiego sklepu
Ale za to rewelacyjnie sprawdzają się łyżki i garnki.

Macie jakieś pomysły jeszcze na domowe zabawki ?
Marina, nie raz już słyszałam od doświadczonych rodziców, czytałm opinie psychologow, że dziecko nie potrzebuje zabawek FP czy innych Że najlepszy dla pobudzenia rozwoju jest kolorowy balonik, plastikowa butelka do której nasypiesz trochę ryżu czy lejki kuchenne

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
Hania przeziębiona - katarek sie leje i zaczęła mi dzisiaj pokasływać daję kropelki do nosa, witaminę C, no i do żłobka dzisiaj nie poszła, ale mamę moją poprosiłam. zobaczymy. poobserwuje do jutra, jak się kaszel rozwinie (tfu, tfu!!) to idziemy do lekarza...
Oby przeszło

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny, za nami koszmarna noc, pol nocy przespałam we fotelu, maly chyba sie budzil 15 razy.

Wczoraj nie wiadomo skąd pojawila sie gorączka, i caly czas tak gorączkuje. Nie ma kataru ani nic, ale kaszel sie ruszyl. I biegunka.
Zastanawiam sie czy to nie górne jedynki, w końcu kiedyś muszą wyjsc a dolne ma juz od 4 msc.
Tylko ten kaszel ??
Ja też myślę że zęby A on jeszcze żadnego nie ma, tak?

Fajnie że dziś na więcej niż tylko jeden post wpadałaś

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
teraz w ddtvn pierwsza pomoc dla niemowlaków i dzieci
Mnie cały czas kusi żeby iść na jakiś podstawowy kurs. Na razie tylko z internetu się szkoliłam, ale taki kurs to zawsze więcej w pamięci zostawi...

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
oj dziewczyny jak Lena płacze przy tych zastrzykach
biedna ma aż ślady od strzykawki, od igły, moje biedactwo
a przychodzi do nas pielęgniarka, która kiedyś chodziła do mojej mamy, załatwiała jej materac na odleżyny, pampersy, maści, super kobitka

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
dzisiejszej nocy obchodziłam się z nim jak z Jajkiem a nie Jankiem

najgorzej że on cały czas ulewa i takie sytuacje mogą sie zdarzyc jeszcze
Biedny Jajeczek
A co lekarz mówi na to ulewanie? Bo większości naszych dzieci chyba się już pokończyło...

Przyszła henna żelowa z allegro Ja się odważe i znajdę chwilę to zrobię sobie brwi na bóstwo (albo i nie )

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Brumiątko przysypia w dzień??
Taaak
15 minut spał Teraz zjada moja poduszkę

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

A i przysłali na mandat za fotoradar Mężowi
Ale wiecie co, nie załączyli zdjęcia, jako dowodu. Tylko napisane w jakim dni i w jakim miejscu i że o 39 km przekroczona szybkość. Nie mają obowiązku załącznia zdjęcia???
Stary 2012-03-13, 15:55   #3851
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Aniu a pamiętasz na jaki numer się wysyła numer paragonu?
Bo nic na stronie bobovity nie mogę znaleźć
Stary 2012-03-13, 15:58   #3852
Marina1
Zakorzenienie

to co mielczanki, tak się umawiamy?
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:01   #3853
patik87
Zakorzenienie

Bella nie musisz wysyłać smsa, wystarczy że na stronie bobovity w link gdzie jest baner z konkursem kilkniesz i tam nr paragonu i sój nr tel. wpisujesz.

Wiecie co? w poniedziałek miałam mieć wizytę u endo, zadzwonili z informacją że wizyta się nie odbędzie bo nfz zrobił jakieś limity co do liczby pacjentów, i najbliższy termi to koniec maja, no chyba że prywatnie 120 zł kur*********

Przyszła teściowa po Sarę .

Iustyna
właśnie na forum czytałam że to z lidla dobre. I Tytan...
Stary 2012-03-13, 16:03   #3854
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Ania a kiedy wysłałaś numer paragonu?
Stary 2012-03-13, 16:10   #3855
editka2022
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Właśnie obejrzałam przerażający filmik i chyba dotyczy niedoboru witaminy D-chyba, bo nie mam głośnika, a tam jest napisane po niemiecku.

Wkleję link dla chętnych:

http://www.youtube.com/watch?v=L1f8X...Qpd7oAAbmbgo8=

Chyba kupię Julci nową witaminę D z innej firmy.

Wasze dzieci przyjmują witaminę D??
o matko straszne to

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Straszny ten filmik...Ciekawe czy to faktycznie przez niedobór wit D, aż nie chce mi się wierzyć..

A ja mam dzisiaj humor do
Karol odebrał moje wyniki prześwietlenia kręgosłupa. i mam podejrzenie dyskopatii. wcześniej wam nie pisałam, że cały czas boli mnie kręgosłup, ale już chyba się do tego bólu przyzwyczaiłam. Po porodzie przez 3tyg bolał mnie tak, że ledwo co chodziłam, później przeszło, ale jednak cały czas czuje taki dyskomfort. Poszłam w końcu do lekarza i dał mi skierowanie na prześwietlenie i do ortopedy.
A do tego w ubiegłym tygodni robiłam wyniki od endo i tez nie sa najlepsze, TSH tym razem poniżej normy a poprzednio miałam powyżej 7, teraz 0,19. A do tego anty TG(przeciwciała) dużo powyżej normy 699(norma 115). Znowu będzie zmiana tabletek, ale boję się, że mam jakieś zapalenie i usg będzie trzeba robić...
Najgorsze jest to, że chcielibysmy już zacząć się starać o dzidziusia tak na poważnie, ale nie wiem czy z takimi schorzeniami to dobry teraz moment.

To to na smęciłam...
to sie porobilozdrowka zycze

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Wybaczcie, ale nie odniosę się dziś do waszych postów. Mąż później pojechał do pracy i trochę wybił mnie z rytmu dnia,a mały zbyt wymagający. Wstawałam w nocy do niego chyba z 10 razy:ziew am: Nie mam pojęcia, o co chodzi, bo co noc to jest inaczej. Dziś dla odmiany ciągle był głodny
Zaraz wybierzemy się na spacer, choć pogoda mało zachęcajaca.
W dodatku trochę posprzeczałam się wczoraj z mężem, bo znowu mnie zaczął pouczać na temat dziecka. Z jego perspektywy to wszystko jest takie proste
Nie smęcę, może poprawi mi się humor później
tak bo ci mezowie tacy sa mysla ze my nic caly dzine nbie robimy, a ciekawa jestem jak szybko by skapitulowali robiac to co my

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Przepraszam za moją niobecność, ale nie mam ostatnio na nic czasu.
My niestety chorzy Domek ma całe szczęście tylko katar i mam nadzieje, że nic więcej się nie wykluje, a mnie wzięło na maksa... Czuję się jakby po mnie walec przejechał. Mąż musiał wczoraj wczesniej wrócić, bo umiałam nawet z łóżka wstać. Wieczorem byłam taka słaba, że zemdlałam ubierając Dominika
Troszkę dzisiaj Was poczytam, bo i tak tylko leżę i nic nie robię.

Domek cwaniak się straszny zrobił, wstaje przy wszystkim przy czym się da. Musiałam mu kupić paputki ze skóry, żeby się na panelach nie ślizgał. Otwiera mi wszytskie szuflady i szafki, wszystko z nich wyciąga. Wczoraj poleciał razem z szufladą i przytrzasnął sobie paluchy.Chodzi już sobie przy meblach, ale puścić się jeszcze boi
Raczkuje jak tropeda, nauczył się że jak mówię "zaraz go złapię" to się chichra i ucieka przede mną

Dziekujemy za pamięć naszej wczorajszej miesięcznicy

dla solenizantów

duzo zdrowka dla was,cos czesto ostatnio chorujecie,oby jak najszybciej te chorobska was opuscily
zanka biedna Lanka serce ci sie kraja pewnei jak na to patrzysz
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:22   #3856
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Zapałeczko nie ma problemu, podjadę tylko hmmm muszę zobaczyć na mapie gdzie ta klonowa ... masz fotelik?

Marinko
no my mięczaki Cię odwiedzimy tylko o jakiej godzince się umawiamy? czwartek tak?

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:27   #3857
brunetka2000
Zakorzenienie

hej

Zna ktoś sposób na korniki???????? Wiosna zawitała do okien, a korniki do belek

Zanka,Natka, Marzena, Bella (ktoś jeszcze???) zdrówka dla chorowitków

U nas dalszy ciąg nocnych wyczynów mojej córki
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:27   #3858
alibany
Rozeznanie

marzenka firma T...s troche prywatności muszę zachować, ale jeśli mąż z branży to powinien skojarzyć nazwę firma z Wawy, a wcześniej z Torunia.

Natka
zdrówka dla Was i super, że Domek tak super się rozwija ruchowo!

brumek pisze spokojnie, więc chyba nie jestem jeszcze uzależniona
od komputera oczywiście, bo od Was tak szkoda, że jedno z drugim jest tak ściśle związane

A ze mnie torba jakich mało. Tydzień temu żaliłam sie mamie, że nie mam wyjściowych ciuszków dla małej, bo do tej pory tylko kombinezon a pod niego wiadomo rajstopki i bodziak.
Wiosna za pasem, kombinezon ściagamy i ostatnio jak taką sierotkę małą ubrałam na zakupy. Kupiłam nawet ostatnio jej spodenki w hm aż za całe 30zł i co......dzisiaj zajrzałam do szafy w poszukiwaniu jakiejś kurteczki wiosennej dla małej (bo jakby nie było to musze coś kupić) i odkryłam całą stertę ubranek na rozm. 80 czyli taki w jaki powoli wchodzimy! SPodenek chyba z 15par, bluzy, sukienki wszystko takie cudne jak je dostałam, to włądowałam na dół szafy z myslą, że są taaakie duże, że na moja kruszynke to jeszcze hoho zanim je ubierze.....no i mam hoho juz 4 pralke wstawiam dzisiaj

aaa zaraz bateria padnie, ciekawe czy zasilacz zatrybi

ufff ładuje się.
Dobrze, że Ala ma drzemke, to mogę tak siedzieć w tej pozycji, w której sie ładuje. Kabelek nie styka i każdy najmniejszy ruch rozłącza łądowanie:d

Edytowane przez alibany
Czas edycji: 2012-03-13 o 16:31
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:48   #3859
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu a pamiętasz na jaki numer się wysyła numer paragonu?
Bo nic na stronie bobovity nie mogę znaleźć
wysyłasz na 7145 albo przez TĄ STRONĘ
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

A i przysłali na mandat za fotoradar Mężowi
Ale wiecie co, nie załączyli zdjęcia, jako dowodu. Tylko napisane w jakim dni i w jakim miejscu i że o 39 km przekroczona szybkość. Nie mają obowiązku załącznia zdjęcia???
no właśnie nie mają obowiązku, ostatnio czytałam artykuł do jakich paradoksów przez to dochodzi. Jak znajdę to wrzucę link
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Wiecie co? w poniedziałek miałam mieć wizytę u endo, zadzwonili z informacją że wizyta się nie odbędzie bo nfz zrobił jakieś limity co do liczby pacjentów, i najbliższy termi to koniec maja, no chyba że prywatnie 120 zł kur*********

no co Ty mówisz......ale cham...ówa.....

Cytat:
w sobotę, napisali że weźmie udział w niedzielnym losowaniu

Stary 2012-03-13, 16:56   #3860
Vaniliova11
Zadomowienie

Witam

Mój 8 miesięczny synek śle buziaki ciociom
Tradycyjnie buziaki dla Crazy i Idy

Dla naszych chorowitków zdrówka
Lece nadrabiać
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 17:26   #3861
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Kupiłam wkońcu krzesełko do karmienia
Także spacerówkę i krzesełko mamy z głowy - wkońcu.

Szymon śpi, a ja się nudzę

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 17:37   #3862
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
Zapałeczko nie ma problemu, podjadę tylko hmmm muszę zobaczyć na mapie gdzie ta klonowa ... masz fotelik?

Marinko
no my mięczaki Cię odwiedzimy tylko o jakiej godzince się umawiamy? czwartek tak?
Dziękuję Fotelik mam A Klonową łatwo znaleść, tylko lepiej jadąc Osiedlową szukać, bo inaczej można się pogubić
Stary 2012-03-13, 17:53   #3863
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie Aania... Ale ja wysłałam w piątek zgłoszenie z paragonem na stronie bobovity. Napisali, że weźmie udział w sobotnim losowanie.
Nie wygraliśmy. Nawet kocyk nam nie jest pisany
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 18:09   #3864
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:

Marinko
Super, to już kobietki o której Wam pasuje, ja i tak jestem w domu sama całyy czas ( no i Rogi ) !, a i czwartek co?
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2012-03-13, 18:13   #3865
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Ja nie Aania... Ale ja wysłałam w piątek zgłoszenie z paragonem na stronie bobovity. Napisali, że weźmie udział w sobotnim losowanie.
Nie wygraliśmy. Nawet kocyk nam nie jest pisany
Dziękuję
Stary 2012-03-13, 18:17   #3866
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Marinka mi czwartek pasuje .... najlepiej tak około 11 -11.30 ale jak Wam bardziej pasuje inna godzina to się dostosujemy z synkiem

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 18:47   #3867
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
Marinka mi czwartek pasuje .... najlepiej tak około 11 -11.30 ale jak Wam bardziej pasuje inna godzina to się dostosujemy z synkiem
Mi pasuje
Stary 2012-03-13, 18:54   #3868
editka2022
Rozeznanie

KORNELKA UMIE ROBIC PAPA taka jestem dumna z niej az mi sie zly w oczach zakrecily
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 19:09   #3869
aania_20
Zakorzenienie

Mały zasnął..... też sobie porę na drzemkę wymyślił.
A po kąpieli będę go godzinę usypiać...

Nie jestem fanką Krawczyka, ale ta piosenka (refren) mi siedzi w głowie: druga od góry "Dla Krzysia" http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/olga5700/muzyka/Krzysztof+Krawczyk

Stary 2012-03-13, 19:24   #3870
Marina1
Zakorzenienie

Mi idealnie pasuje! Akurat mały będzie po drzemce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości