|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Czas na wybór tytulu do kolejenj części. Do dzieła Mamuśki! )
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
1 | 2,00% |
| Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam! |
|
6 | 12,00% |
| Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki |
|
1 | 2,00% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
1 | 2,00% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
10 | 20,00% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
0 | 0% |
| Czworaczki, pełzaczki- coraz bardziej ruchliwe te nasze dzieciaczki. |
|
14 | 28,00% |
Raczkujemy i wstajemy, przez co mamie smukłą sylwetkę utrzymać dajemy
|
|
1 | 2,00% |
| W końcu wiosna wyczekana- cieszy się kazdy bobas i jego mama. |
|
16 | 32,00% |
| Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII
Cytat:
![]() Kurcze wiesz co, najchętniej zabrałabym się z Tobą, bo aż wstyd się przyznać, ale nasze auto się wręcz rozsypuje, boję się nim jeździć od pewnego czasu, tym bardziej z dzieckiem...
|
|
#3842 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII
|
|
|
|
#3843 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie mamolki ![]() Jaś dosypia przy balkonie po spacerze a obiadu dziś nie gotuje(bo na imieniny do TZta babci idziemy) wiec mam kilka sekund żeby do was zawitać dziękuje za wszystkie pocieszacze dzisiejszej nocy obchodziłam się z nim jak z Jajkiem a nie Jankiem ![]() najgorzej że on cały czas ulewa Natko ale fajnie że zawitałaś do nas gratuluje świetnej sprawności niesamowitego Dominika i życze wam wiecej zdrówka zanka dla was też wiecej zdrówka dziubku ale denis mega-super wygląda na rowerze jest juz taaaaki dorosły nie dość że przystojny to i wysportowany marzenko gratuluje udanej reanimacji niewinnego zwierza ![]() sweet dziękuje za przepis w sumie to zrobiłam barszczyk w niedziele ale przepi wymysliłam podobny aja i dodałam pół żółtka bo miałam jaja ze wsi ![]() witamina D a ja własnie długo dawałam tą z linka bo kupiłam w aptece 36 szt i co mnie zdziwiło 24 dostałam gratis
Edytowane przez telik Czas edycji: 2012-03-13 o 15:30 |
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Bobovita tez ma jakas promocje z cocodrillo http://www.bobovita.pl/promocja/
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Marzenko ja Was podczytuje ale nie mam co pisać u Nas wszystko po staremu.
dzisiaj byliśmy na zakupach bo ciepło się zaczyna robić więc trzeba coś nowego kupić ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
a ubranka nie powalają My się obkupiliśmy w kappahlu.
|
|
|
|
|
#3846 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziecko na mnie przysypia, wiec mam tylko jedna reke wolna i bedzie bez polskich liter ![]() Krystian , Ida Cytat:
![]() Cytat:
Szalona kobieto ![]() Dziekuje za przepis Wow!Cytat:
![]() Na ciaze to kregoslup raczej nie bedzie przeszkadzac, tyle ze porod moze sie nie udac naturalny... A o tarczycy to pewnie Ci gin piwiem jak to widzi. Cytat:
A mezewie to sie kurcze madrzyc potrafia, jak dziecko widuja zazwyczaj u mamusi na rekach ![]() Cytat:
![]() Ale najwazniejsze ze Domek tak sie pieknie rozwija Tylko tym omdleniem mnie zmartwilas bo to brzmi powaznie. Marzena - okrutna bestio, torebki jeszcze nie kupilam ![]() Aga - dzieki za krzeselkowe wyjasnienie Cytat:
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
z bobovity
kupiłam małemu jakieś owoce (no bo ileż można jeść banany i jabłka a o inne świeże ciężko) i też wygrałam kocyk
|
|
#3848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale kolekcja w tym roku jakaś nie taka w outlecie cocodrillo pokupiłam kilka rzeczy z rabatem 50-60 % Ida i Krystian Sto lat Brumiątko przysypia w dzień??
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
a mi kurier właśnie przywiózł przesyłkę - mąż kupił mi stację parową - licząc że dzięki temu mniej będę kląć przy prasowaniu
zobaczymy....
|
|
#3850 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Że najlepszy dla pobudzenia rozwoju jest kolorowy balonik, plastikowa butelka do której nasypiesz trochę ryżu czy lejki kuchenne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie że dziś na więcej niż tylko jeden post wpadałaś Mnie cały czas kusi żeby iść na jakiś podstawowy kurs. Na razie tylko z internetu się szkoliłam, ale taki kurs to zawsze więcej w pamięci zostawi... Cytat:
Cytat:
A co lekarz mówi na to ulewanie? Bo większości naszych dzieci chyba się już pokończyło... Przyszła henna żelowa z allegro Ja się odważe i znajdę chwilę to zrobię sobie brwi na bóstwo (albo i nie ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Taaak 15 minut spał Teraz zjada moja poduszkę ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- A i przysłali na mandat za fotoradar Mężowi ![]() Ale wiecie co, nie załączyli zdjęcia, jako dowodu. Tylko napisane w jakim dni i w jakim miejscu i że o 39 km przekroczona szybkość. Nie mają obowiązku załącznia zdjęcia???
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu a pamiętasz na jaki numer się wysyła numer paragonu?
Bo nic na stronie bobovity nie mogę znaleźć
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
to co mielczanki, tak się umawiamy?
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Bella nie musisz wysyłać smsa, wystarczy że na stronie bobovity w link gdzie jest baner z konkursem kilkniesz i tam nr paragonu i sój nr tel. wpisujesz.
Wiecie co? w poniedziałek miałam mieć wizytę u endo, zadzwonili z informacją że wizyta się nie odbędzie bo nfz zrobił jakieś limity co do liczby pacjentów, i najbliższy termi to koniec maja, no chyba że prywatnie 120 zł Przyszła teściowa po Sarę . Iustyna właśnie na forum czytałam że to z lidla dobre. I Tytan...
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Ania a kiedy wysłałaś numer paragonu?
|
#3855 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
zdrowka zyczeCytat:
Cytat:
zanka biedna Lanka serce ci sie kraja pewnei jak na to patrzysz |
||||
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Zapałeczko nie ma problemu, podjadę tylko hmmm muszę zobaczyć na mapie gdzie ta klonowa
... masz fotelik? Marinko no my mięczaki Cię odwiedzimy tylko o jakiej godzince się umawiamy? czwartek tak? |
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Zna ktoś sposób na korniki???????? Wiosna zawitała do okien, a korniki do belek Zanka,Natka, Marzena, Bella (ktoś jeszcze???) zdrówka dla chorowitków U nas dalszy ciąg nocnych wyczynów mojej córki |
|
|
|
#3858 |
|
Rozeznanie
|
marzenka firma T...s
troche prywatności muszę zachować, ale jeśli mąż z branży to powinien skojarzyć nazwę firma z Wawy, a wcześniej z Torunia.Natka zdrówka dla Was i super, że Domek tak super się rozwija ruchowo! brumek pisze spokojnie, więc chyba nie jestem jeszcze uzależniona od komputera oczywiście, bo od Was tak szkoda, że jedno z drugim jest tak ściśle związane A ze mnie torba jakich mało. Tydzień temu żaliłam sie mamie, że nie mam wyjściowych ciuszków dla małej, bo do tej pory tylko kombinezon a pod niego wiadomo rajstopki i bodziak. Wiosna za pasem, kombinezon ściagamy i ostatnio jak taką sierotkę małą ubrałam na zakupy. Kupiłam nawet ostatnio jej spodenki w hm aż za całe 30zł i co......dzisiaj zajrzałam do szafy w poszukiwaniu jakiejś kurteczki wiosennej dla małej (bo jakby nie było to musze coś kupić) i odkryłam całą stertę ubranek na rozm. 80 czyli taki w jaki powoli wchodzimy! SPodenek chyba z 15par, bluzy, sukienki wszystko takie cudne juz 4 pralke wstawiam dzisiaj![]() aaa zaraz bateria padnie, ciekawe czy zasilacz zatrybi ![]() ![]() ufff ładuje się. Dobrze, że Ala ma drzemke, to mogę tak siedzieć w tej pozycji, w której sie ładuje. Kabelek nie styka i każdy najmniejszy ruch rozłącza łądowanie:d Edytowane przez alibany Czas edycji: 2012-03-13 o 16:31 |
|
|
|
#3859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no co Ty mówisz......ale cham...ówa..... w sobotę, napisali że weźmie udział w niedzielnym losowaniu
|
|
|
#3860 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Mój 8 miesięczny synek śle buziaki ciociom Tradycyjnie buziaki dla Crazy i Idy Dla naszych chorowitków zdrówka Lece nadrabiać |
|
|
|
#3861 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam wkońcu krzesełko do karmienia
![]() Także spacerówkę i krzesełko mamy z głowy - wkońcu. Szymon śpi, a ja się nudzę
|
#3862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Klonową łatwo znaleść, tylko lepiej jadąc Osiedlową szukać, bo inaczej można się pogubić
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!, a i czwartek co?
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Marinka mi czwartek pasuje
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
KORNELKA UMIE ROBIC PAPA taka jestem dumna z niej az mi sie zly w oczach zakrecily
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Mały zasnął..... też sobie porę na drzemkę wymyślił.
A po kąpieli będę go godzinę usypiać... Nie jestem fanką Krawczyka, ale ta piosenka (refren) mi siedzi w głowie: druga od góry "Dla Krzysia" http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/olga5700/muzyka/Krzysztof+Krawczyk
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Mi idealnie pasuje! Akurat mały będzie po drzemce
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

)

.... i jak się umawiamy na spotkanie? mam po Was przyjechać czy jedziecie ze nami autkiem?

To co ja mam na twarzy to nie przebarwienia
Szalona kobieto
Wow!

daję kropelki do nosa, witaminę C, no i do żłobka dzisiaj nie poszła, ale mamę moją poprosiłam. zobaczymy. poobserwuje do jutra, jak się kaszel rozwinie (tfu, tfu!!) to idziemy do lekarza...

... masz fotelik?
!, a i czwartek co?