|
|
#5551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Następna porcyjka bo się widzę niektórym moje opisiki spodobały :P
"Śmiejecie się ze mnie ponieważ jestem inna. A ja się śmieje z was ponieważ wszyscy jesteście tacy sami!!" "Przebaczenie nie jest oznaką słabości lecz siły." "Pogódź się z przeszłością abyś mógł wkroczyć w przyszłość." "Miłość to bzdura. Istnieje w filmach i tanich lekturach..." "Bo Ty... W swoich oczach wszystkie moje masz sny..." "Gorzka prawda zabija w nas wielkie uczucia..." "Kto uratuje mnie... Kto nada życiu sens..." "Aby naprawdę cierpieć trzeba byś wiernym." "Są ludzie którze nigdy by nie byli zakochani gdyby nie słyszeli o miłości." "Czekając na ideał możesz przegapić prawdziwą miłość." "Czy uczucia zawsze muszą boleć?!" "Śmiejecie się ze mnie ponieważ jestem inna.A ja się śmieję z Was ponieważ wszyscy jesteście tacy sami." "Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż, że się mylili." "Budzić się co dnia... Widzeć oczy Twoich żar..." "O ile mniej byłoby nieszczęść gdyby kobietom chamstwo nie myliło się z męskością." "Ciało jest tym najmniejszym co kobieta może dać mężczyźnie." "Nie należy bać się zmian które powodują ran wyleczenie." "Zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz." "Byłeś kiedyś Aniołem pamiętasz? Dziś nawet nie potrafisz wskazać gdzie leży niebo." "Czasem warto odejść chowając łzy w kieszeniach..." "Nie jestem leniwa. Mam zawyżone wymagania motywacyjne." "Już nigdy nie powiesz mi jak bardzo kochałeś mnie..." "niebezpiecznie jest wierzyć że coś trwa wiecznie." "I od dziś wynajęty morderca będzie pilnować drogi do mojego serca..." "Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką." "A miało być tak pięknie... Miało nie wiać w oczy nam... I ociekać szczęściem." <--- moj ulubiony adekwatny to stanu mojego serduszka
|
|
|
|
#5552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz genialny avatar zwariowałam skad Ty go wytrzasnęłaś naprawde swietny
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#5553 |
|
Zadomowienie
|
* i'm your pain when u can't feel... sad but true /metallica/
* aniołowie jeśli tylko są... kryją się w metalowych bunkrach... /lady pank/ * zawsze iść- rozkaz który mam we krwi... /lady pank/ * powoli przyzwyczajam sie do swej nieobecnosci /happysad/ * czasem sobie mysle ze... oj lepiej bylo by gdyby nie bylo mnie /happysad/ * wszystko czego pragne czego chce spala sie zanim wyciagne po to rece /happysad/ * odpocznijmy...polozmy sie... zapomnijmy /happysad/ *znowu dzis chcialam odmienic swiat, ale z tego i tak nie wyszlo nic /myslovitz/ * czasem bardzo tego chce zostawic wszystkich was /myslovitz/ |
|
|
|
#5554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
|
#5555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
thx ![]()
|
|
#5556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
długa historia, ale można tak powiedzieć... buziaki
|
|
#5557 |
|
Raczkowanie
|
A może macie jakieś opisy, które dawałyby do zrozumienia że mnie też bardzo na nim zależy??? Ale takie nie wprost
Żeby trochę pomyślał
|
#5558 |
|
Zakorzenienie
|
přôšžę jákíëgôś áňíôłká w ňíëßíë, Đáj mí škřžÝĐëłká já čhčë Đô číëßíë
From Jamaica to the world! this is just love this is just love Yeah! ..."ťřžëßá šíę ôĐňáĽëźć w káżĐëj čhwíĽí .... ťřžëßá ßÝć..." ..." jëżëĽí w šwôím šëřčů šëřčë mášž ... ťô jëšť ťwój čžáš... " ..." í wťëĐÝ ßęĐžíë ťák, jákßÝ šíę ňígĐÝ míáł ňíë škôńčžÝć śwíáť... ßô mášž šwój čëĽ .." ..." ňíë řëžÝgňůjmÝ žë šwÝčh mářžëń, kťô ťô wíë čô jëšžčžë čžáš pôkáżë.." ..."kťô ťô môżë wíĐžíëć čô šíę šťáňíë ... čhôćßÝ Đžíś" Once upon a time a memory\ ![]() \Once upon a perfect world / You're My Star *, Shining On Me Now * Love From Worlds Appart* Just a Memory Every Dream Is Of You And Me If I Wish Upon A Stars * You Know I Do Most Anything You Know I Paint The Sky Na przekór czasom niełatwym, Ty nie opuszczaj tratwy szczęścia. >> if you don't aim at anything you achieve nothing - jeśli do niczego nie dążysz, nic nie osiągniesz NiechSłowa pięści zamienią w szum wody NiechPrzyjdąNoceSzalonejM iłości nIeCh tO Co wZiętE ZoStAnIe oDdAnE nIeCh tO Co iNnE ZoStAnIe pOkOcHaNe są DlA NaS MiEjScA NiEzNaNe ~ są TaKiE ChWiLe, DlA KtórYcH Się żyJe ~ "Jestem deszczem padającym na łąke A Ty łąką wilgoci łaknącą <3" Spójrz, życie Twoje jak pajęcza nitka zaczepiona o serce dmuchawca.... Jestem światłemPrawdę ukazującym Ty zaś prawdą w ciemnościach więzioną Jestem wiatrem żagle wydymającym Ty zaś żaglem podmuchów pragnącym A może jestem dotykiem ciała stęsknionym ATy tęsknotą ciało dotykającą wiele skarbów niepoodkrywanych czeka w ludziach których dobrze znasz Tears stream down your face I will try to fix you If you never try you'll never know Just what your worth ... _-_-_-_-_ High up above or down below <3 when you too in love to let it go <3 Strach jest tym co Cie niszczy, Zapomnij o nim a zwyciezysz. ajm wery ugabuga ![]() ("v") ("v") 'v' 'v' two hearts one love ..."tak zwyciężców zwyciężył w końcu sen, brat śmierci." sometimes You're out of luck And the reason that you had to care ... I always run away to just look to the rainbow, you will see, sun will shine 'till eternity From Jamaica to the world! this is just love this is just love Yeah! Życie jest pięknePanie i chcę je zrywać jak zrywa się kwiaty o poranku WCiszyRośnieNoc JaSmakujeKrew wiśniGdy uśmiechasz sięJakGdybyNigdyNic zjedzmy się nim wstanie dzień... do ust podnoszę Cie ... ![]() "Jak biec - do końca potem odpoczniesz ..." NonOmnisMoriar NiePrzeminieszCały ZatrzymajSięToPrzemijanie MA SENS "Jeśli chcesz znaleźć źródło, musisz iść do góry, pod prąd" to look like the cat that's got the cream nie kazdy chłop z widłami to posejdon/a spiritual trasformation + pricks of conscience? u("v") ("v") la ("v") la la 'v' u 'v' la 'v' la AjLawJuBejbe You, soft and only You’re just like a dream You, just like heaven .:.:.:.:.I cried for you .:.:.:.:. When the sky cried for you "życie to miecz, na którym Bóg napisał <Walcz o to co kochasz>" KC! if I ruled the world, every day would be the first day of spring When I need you I just close my eyes and I'm with you... Share your smile with everyone, but save your kiss for only one. don't pass a temptation lightly by: it may never come again Yesterday is a past, tomorrow is a future , today is a gift that's why it's called 'present' Siedzę i zastanawiam się co robi pozostałych sześć cudów świata. Rzeczy niemożliwe załatwiam od razu, cuda zajmują mi trochę czasu WOLNOŚĆ! zaczyna sie tam gdzie kończy sie strach ...tylko raz możesz cvzytać ten opis pierwszy raz dobranoc,pchły na noc,a jak będą gryźć to proszę do mnie przyjść ...jesteśmy z tego samego materiału co nasze sny... czasami realne chwile niszczymy marzeniami... szuram sobie po dworku jak mały jeżyk po liściach niektóre beda sie powtarzać wiec z góry sorka
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#5559 |
|
Raczkowanie
|
a macie może jakiś odnośnie więzienia .......że ktoś strasznie bliski wam idzie siedzieć
i bedziecie tesknic i spróbujecie o nim zpaomnieć .....bo lepiej nie pamiętać moje :1. czasem boli niepokoi ....gdzie jest ktoś kto koi 2. ile dostaniesz dni żebym mogła zapomnieć 3. czasami wieczorami z chłopakami bez słowa .....
|
#5560 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5561 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5562 |
|
BAN stały
|
moj opis "..."
|
|
|
|
#5563 |
|
Zadomowienie
|
Mój opis "Haemoglobin is the key to for healthy heart beat"
. Po przetłumaczeniu na polski: Hemoglobina jest kluczem do zdrowego bicia serca Dziwna ja ...
|
|
|
|
#5564 |
|
Rozeznanie
|
Gorące życzenia świąteczne składają aniołki niegrzeczne =)
Własne cierpienia uczą,że nikomu nie trzeba robić przykrości... I my jesteśmy gwiezdnym pyłem. Ze mną można tylko w dali znikać cicho... To jest ten czas,aby wziąć sprawy w swoje ręce Boże ile jeszcze tego mam w drodze bólu,cierpnienia i ran ciętych nożem... Jak wysoko można latać ze złamanymi skrzydłami... Te dni się skończyły,a koniec jest końcem Między słowami słów już brak... Powiedz dlaczego tak często się chowasz,dlaczego tak kłamiesz i gubisz się w słowach Marzenia?Każde jest do spełnienia =) Są mysli namiętne i słowa,których czasem brak... Ja wiem,że lepiej byłoby nie czuć nic...albo cofnąć czas Aż tak boli psychicznie,że czuję to fizycznie To był dzień,w którym spostrzegłam że nic już nie będzie tak samo Zwłaszcza w miłości sposób dawania znaczy więcej niż przedmiot. Otwórz oczy,odzyskaj wzrok,uwolnij myśli,zrób pierwszy krok... Są noce kiedy nie chcę żyć...są i nie poradze nic... Bez bredni tanich...o tym co leczy i rani... Chodź ze mną chociaż zupełnie nie wiem dokoąd.Chodź ze mną nadać sens życia krokom. A kto wie, czy za rogiem nie stoją Anioł z Bogiem...
|
#5566 |
|
Zakorzenienie
|
...a ja bez Ciebie niczym nad przepaścią...
...i choć gwiazdy liczę trudno będzie zasnąć... ...nasze niebo to jednak coś wiecej... ...jedno życie moje zycie jedno życie mam... ...po strunach idę do nieba... ...i jeszcze sobie śpiewam do słońca bliżej już...
|
#5567 |
|
Zadomowienie
|
** Gwałtowny kryzys egzystancjalny na arenie mego istnienia
** Więc chwyć mnie za rękę i z sobą weź... ** Póki co, serce mam zatrute...A uśmiech na twarzy bardziej gorzki niż smutek... **W Nieskonczonej Przepasci Mysli Ginie Czlowiek Ktorego Znacie ... ** Jeden Dotyk, Pocalunek, Usmiech, Jedno Spojrzenie i jestem w Niebie ** Mam wielki dług wobec Boga, który dał mi najwspanielszego Anioła ** Okryj mnie cieniem swoich skrzydeł..Może wtedy będę choć namiastką Anioła ** Czy tylko wolno Nam marzyć ... czy tylko wolno Nam śnić !? ** Świat Martwych Marzeń... ** Mój ból wsiąkał z deszczem w ziemię... Takie dziwne oczyszczenie ** chciałbym ci dać mój malutki świat ** Słońce nie ucieka, tylko czasem śpi... ** Bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego ![]() ** Tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz, że...Kochasz ** Obiecywałam ci niebo ale ja cie do piekła powiodę ![]() ** Jestem blisko...i nieważne jak daleko ** będzie niebo, tak błękitne jak nasze najpiękniejsze myśli ** Unimil - Spragniony ? Wyraź to ![]() ---> dziewczyny,wasze opisy są super Kraaadne Wesołych Świąt
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
#5568 |
|
Zadomowienie
|
Łza dla cieniów minionych
Oj...nawet nie próbować... Looking at pictures of people we do not know Dancing in the moonlight, Singing in the rain... Twoja ignorancja = Moja obojętność Thank you for all you've done
|
#5569 |
|
Rozeznanie
|
YouLiveInA WorldWhere youDidn't listenAnd youDidn't careSoI'm floating
Everything burnsBurning their liesBurning my dreams Now somehow all that's left are Pieces of a dream Pamiętam jak trzasnęły drzwi i odechciało się żyć Uwaga! Nisko latające anioły Najgorsze są sny, które nie dadzą zapomnieć. nie dla nas te dni nie dla mnie nie dla Ciebie Jak brak jednego słowa może pogłębić ból...
|
#5570 |
|
Raczkowanie
|
sorry if i come too real, i will never hide what i really feel
I won`t let You break me. Think what You want. Wesołych Świąt Wszystkim !! ![]() It`s just too little too late a little too wrong and I can`t wait
|
#5571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5572 |
|
żona
|
A mi gadu nie działa
Gdy włączam gadu automatycznie sie samo zamyka... Sciagalam juz 3 razy od nowa, nawet starsza wersje i dalej to samo
|
|
|
|
#5573 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio dość często miałam :
Spakowała 1/3 życia w dwie walizki i odeszła a teraz mam : W sylwestra wsiadam w pociag i jade do Krakowa. Jedzie ktos?
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
#5574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
|
#5575 |
|
Rozeznanie
|
-wszystko czego dotykam zamienia sie w szary pyl...
-przerywam noc...zbyt ciezki sen... -chce wtulic sie w te cisze, lecz swiat wola mnie...;( -Chciałabym być wiatrem, unieśc Cię w gore na skrzydłach motyla -to co wokol gorzko mnie nastraja.... -Sen o kochanku marzenia grzeszne -Nas dwojga jak ogień i woda -Nigdy, nie zdarzylam, powiedziec,slowa kocham,chodz wiesz ze ono bylo, zawsze... -Srebrny oddech poczuję na swych ustach...
|
#5576 |
|
Konto usunięte
|
troche prowokacji
:jesteś taki słodki ,szkoda że mogę to ocenić tylko patrząc nie próbując ![]() Jest tu jakiś cwaniak? chyba zetne włosy!! jedynym prawdziwym mężczyzną jest Bartek Wrona z Just 5
|
|
|
|
#5577 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj mam akurat "Mikołaju wchodz oknem bo komin jest zapchany
"
|
|
|
|
#5578 |
|
Zakorzenienie
|
Szeptem na ucho powiem ,że ja się tego wyrzekam..
Przyjdź do mnie jak ciepły dzień..obejmij mnie ..tylko tego jest mi brak Jeśli nie potrafisz znieść jakiejś sytuacji to poprostu omiń ją, zostaw Dałam Ci wiele szans, żadnej nie wykorzystałeś Dużo kosztowało mnie to uczucie, na szczęście wszystko mija ..to też Ty masz w sobie to coś żonglujesz mną... Gaszę swą każdą myśl.. nie zawsze można mówić to co nam przychodzi do głowy.. Szczęście wraca jak sen..? Chyba nie.. Gdy odchodzisz na zawsze tęsknisz za wieloma rzeczami... Dobrze umiesz tylko czekać, nie wiersz tylko jak masz uciec stąd Tyle miłości we krwi niesiesz każdego dnia ... Lepiej byś już zapomniał..łatwiej będzie później żyć... Zamykasz oczy..czujesz... Nie ma nic w co mógłbyś wierzyć..nic dobrego nie ma tu..dla Ciebie Wszystko oddam za tą jedną zwykła rzecz...nikt oprócz Ciebie mnie nie zna..nikt dla kogo byłabym (Byłbym) troche warta (wart)
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2006-12-21 o 20:13 |
|
|
|
#5579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O rety!! mialam taki sam plan!! ale ze mna nikt nie chcial jechac...Juda, moze sie zgramy??
|
|
#5580 |
|
Zakorzenienie
|
...this is my December...this is my time of the year...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

adekwatny to stanu mojego serduszka 

. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)