|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
dzieki dziewczyny za slowa otuchy
Cytat:
![]() Cytat:
i tam wstawili do nerki obraczke ,zeby kamienie, osad po podaniu lekow wylecial podczas sikania![]() jestem troche wkurzona ze znow to samo chyba bede kazala mu wziasc wizyte do urologa i niech da jakies leki rozbijace ten kamien , jakies fale czy cokolwiek oby nie zabieg ,bo w szpitalu to wiadomo wola zabieg zrobic
|
|
|
#4202 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
u mnie w przychodzi raczej się nie podejmują... no chyba,że starsza osoba,nie ma już kilku zębów,ale u młodych z pełnym łukiem to ma 75 lat i rwie zęby ale kolejki są do niej duże i wszyscy wychodzą zadowoleni, chociaż ja bym w życiu do niej nie poszła hmmm.. wiesz no ja Ci powiem tylko tyle,że tam gdzie TŻ rwał to bardzo dobry gabinet, nowoczesny ii drogi. Weszłam na ich strone i widzę,że jest też w Szczecinie http://www.aestheticdent.pl/ może przedzwoń i zapytaj jak sprawa wygląda i jak to jest jak ma się skierowanie ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- ja już widziałam ten odcinek ![]() Encha kolorek pal licho,ale jakie włoski śliczne Snowi życzę,żeby wszystko Ci się poukładało |
|
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie bez powodu dentysta sadysta wzięło się więc tacy też muszą być ![]() o dzięki ![]() dzisiaj dzwoniłam do szpitala na oddział chirurgii szczękowo - twarzowej ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- chodzi za mną grzywka taka którą mogę mieć na prosto i na bok zależnie od humoru
|
|
|
|
|
#4204 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jutro pocykam jakieś lepsze zdjęcia, ale jak na razie ta kombinacja najlepiej mi odpowiada zobaczymy jak będzie się wymywał..też czekam ![]() Cytat:
![]() muszę Wam powiedzieć, że włosy baaardzo mi odżyły po odstawieniu podkładu i rzadszego prostowania nawet fryzjerka mi mówiła, że jak na farbowanie włosów na wodzie 12% mam bardzo miękkie włosy i niezniszczone |
||
|
|
|
#4205 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
z grzywką spróbuj w tych programach jak byś wyglądała, mi się wydaje,że pasowałaby Ci taka,a'la prosta zaczesywana na bok coś takiego http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...7jomiBg&zoom=1 http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...r_fG7CQ&zoom=1 A ja znów znalazłam idealny kolor http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...r_fG7CQ&zoom=1 Uciekam już, dobranoc |
|
|
|
|
#4206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co to by było gdybym musiała usuwać i nie przekonują mnie osoby piszące, że po znieczuleniu nic nie czuły podczas wyrywania![]() nie wierzę ![]() Cytat:
![]() uciekam już 3majcie się blondasy
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wierze ze takie zabiegi sa obojetne dla nerek robione co jakis czas... moze bede miec kiedys wieksza potrzebe to sie poddam wtedy... no i potem bol 2tyg sikania...tym bardziej ze moj urolog nie byl przy mnie i obcy by decydowali a wtedy wiadomo- nie przejmuja sie tak jak swoim pacjentem.
|
|
#4208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No i samopoczucie po... |
|||
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Caskada myślisz,że w aptece będzie ten JEDWAB HYDROLIZOWANY?
![]() i co myślisz o CHI?
|
|
|
|
#4210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też odżyły od prostowania i farbowania farbą bez aktywatora i pielęgnacji! dzięki Wam pisałam to już ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
zadzwonię na pewno no właśnie takie coś chciałabym, miałam kiedyś coś podobnego ![]() Kitka czasami takiej nie robiła? ładny ten kolor widziałam na którymś nowym opakowaniu l'orealów podobny ![]() dobranoc |
||
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz uciekam, dobranocki!
|
#4213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedyś jakoś nie przywiązywałam dużej uwagi do tego serialu, teraz mogę go oglądać bez przerwy, szczególnie ze względu na Żabcie ![]() jak sobie przypomnę jakie włosy miałam jak w akcie desperacji szukałam jakiegoś pomocnego forum to aż mi wstyd szkoda, że nie mam zdjęć z tego okresu
|
|
|
|
|
#4214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie wierzę tym bardziej, że każdy/każda znajomy/a który/a usuwał/a mówił, że bolało, krzyczał/a, albo łzy same leciały ![]() nie wiem jak to będzie ![]() dobrze, że chociaż pionowo rosną ale muszę pozbyć się bo nie ma miejsca i pokrzywią mi dół ![]() jak na razie tylko a raczej aż dwie dolne do usunięcia ![]() dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4215 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też już się zwijam, dobranoc
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisalam ci juz na blogu ,ale dopowiem tu ze ,jest taki jak inne jedwabie![]() nie sadze zeby ten hydrolat byl w aptece ale spytac mozesz..![]() jesli masz mozliwosc wybierz hydrolat
|
|
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też boję się że mi z☠☠☠ie ![]() jutro popodpinam zobaczę czy mi pasuje ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
ja jeszcze lubię Grubą ![]() ja to samo ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- dobranoc
|
||
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() dzięki jeszcze raz za analizkę ja używam właśnie tego CHI ale na pewno popytam w aptekach o ten hydrolat a jak nie to poszukam w sieci właśnie chciałabym zobaczyć jaka różnica jest ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Kitka kusi pudrem a ja jestem zła, że nie zaszłam po niego jak była %
|
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Mi rowniez przykro ze taka atmosfera na watku ![]() Sama ostatnio mało zagladam, nie zaglebiałam się bo mam duzo zajec ale widzę jak czytam po łebkach ze przykro sie robi ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Wsatwie zaraz zdjęcia na rozruszanie watku po alfie
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wstawiaj
|
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak-zdjęcia są do d.py bo robione przez chwilą w ciemnym pokoju.
No ale jutro postaram sie o lepsze ![]() Alfaparf 11,21 na sam odrost z wodą 9%. No miejmy nadzieje. Jestesmy juz razem tak dlugo, kazda z nas jest inna, FAJNA ![]() przeciez jestesmy juz jak siostry ![]() ja nawet jak nie piszę muszę zajrzeć, podczytac, zobaczyc co u Was. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-03-13 o 23:32 Powód: post pod postem |
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż jutro w dziennym ale dobrze, że nie przyciemniałaś, odetchnęłam
|
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dziewczyny jutro nadrobie reszte
dzis juz nie mam sil siedziec jeszcze musze wyjsc z Denisem , a zawsze robil to tz ![]() pa
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesteśmy tu przecież po to żeby poplotkować o życiu, pośmiać się, a zarazem powymieniać się doświadczeniami włosowymi, kosmetycznymi i co tam nowego u nas,w pracy, szkole i w szafie jakie % ( Snow - MISTRZYNI PROMOCJI obija się coś z dostarczaniem informacji) ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- to teraz przestraszą się i podporządkują się
|
|
|
|
|
#4226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja naprawdę uwielbiam nasz watek, niech każda bedzie soba, autonomiczna jak do tej pory. Dogadywalysmy sie przeciez Nie moze byc nagle inaczej
|
||
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asi ładnie wychodzi ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- miłego dnia w pracy ![]() informuj jak jakieś ciekawe % są ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego starajmy sie zachować miłą atmosfere, kazda moze mieć gorszy dzień, ale napiszmy wtedy to-bedzie łatwiej sie zrozumieć
![]() Wg mnie tragedii nie ma, calkiem całkiem ta alfa zoltko mi na odroscie zgasiła i całkie nieźle pokryla. Zobaczymy jak z wypłukiwaniem. ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Poza tym od czegos mamy klub - nie zapominajmy o nim. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

i lekarka zapisała mnie właśnie na to badanie.Nigdy nie miałam tego i bardzo się boje bólu 

i tam wstawili do nerki obraczke ,zeby kamienie, osad po podaniu lekow wylecial podczas sikania

znam takiego jednego rzeźnika krążą o nim plotki
u mnie w przychodzi raczej się nie podejmują... no chyba,że starsza osoba,nie ma już kilku zębów,ale u młodych z pełnym łukiem to
ale kolejki są do niej duże i wszyscy wychodzą zadowoleni, chociaż ja bym w życiu do niej nie poszła