|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Heloł!
wróciłam ![]() Byłam grzeczna, nie jadłam słodkiego i wypiłam symboliczny kieliszek (Soplicy o smaku orzecha laskowegoooo )Cytat:
pierożki ze szpinakiem uwielbiam!!! ![]() Było mnóstwo jedzenia, różnych ciasteczek, czekoladek ale byłam twarda ale ogólnie teściowa wie, że raczej nie jem pieczywa i kupiła dla mnie wafle ryżowe więc kanapeczki z wafli jadłam Cytat:
ale hamowałam się i jadłam z głową może nie do końca dietetycznie, ale nie przeżarłam się ani nic a potem jeszcze wracaliśmy na piechotę do domu 30 min, więc trochę spaliłam tej kolacji, mam nadzieję ![]() Cytat:
do rodzinnego trzeba tyle czekać???!!!! no nie gadaj! Ja pier.dolę pchaj się drzwiami i oknami ![]() Cytat:
jeszcze starsze to powie co Go boli, a takie małe... tylko płacze trzymaj się ![]() Cieszę się, że załamanie w diecie zażegnane
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#2372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
za dużo wzięłaś... mnie też po tych 3 nurofenach tak ścięło, że jak szłam do toalety to myślałam, że zaryję łbem we framugę także idź się lepiej połóż Kochana ![]() Cytat:
tęsknić będziemy! no i nie ręczymy za to nasze spamowanie ![]() No to Cię fajnie rok załatwił oj wkurzyłabym się tak samo jak Ty za Twoje zaliczenia! i wracaj do nas szybko! Paaaa
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2373 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie biegałam dziś 20minut !
I jeszcze 10 przeszłam się spacerkiem z Tż, co prawda miałam częste przerwy w trakcie tych 20min ale dałam z siebie wszystko aż nogi mi się uginały. Fajnie było tak zmusić ciało do wysiłku, chociaż chciałam przestać biec to mówię 'nie, ja tu rządze' i biegłam dalej Kazałam Tż biec i nie patrzeć na mnie bo nie chciałam mu psuć ćwiczeń, bo on jednak ma już lepszą kondycję. W ogóle to jestem z niego taka dumna bo schudł już 5kg w 3 tygodnie ![]() heroine no to ładnie się trzymałaś super I spacerek załatwił sprawę sałatki z majonezem więc luz
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-03-13 o 22:05 |
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine cieszę się, że dzielnie się trzymałaś
A mnie już odmuliło ![]() A w ogóle to zapomniałam Wam napisać, że wczoraj złamałam agrafkę
|
#2375 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale innym razem się uda! ![]() Nieładny jadłospis Opuściłaś aerobik? Ktoś tu mi podpada, heloł Cytat:
ja Ci dam cichaczem! nie zapominaj, że ja też wyjeżdżam do Niemiec i ja Was znajdę ![]() Cytat:
lubi inne rzeczy, ale jak nie ma na obiad mięsa to się słabiej najada... i potem chodzi i węszy po szafkach i lodówce aż znajdzie kiełbarę A Twój taki wybredny? niech nie marudzi
|
|||
|
|
|
#2377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dla TŻ-ta też wielkie brawa za spadek wagi, no no szaleje bo Ci zniknie, jak w takim tempie będzie chudł ![]() Dziękuję też tak myślę nie dam się zwariować ![]() Cytat:
to dobrze, że już Cię odmuliło ![]()
|
||
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo, Heroine hahaha
Tż się tak ze mnie śmiał, mało się nie posikał Może za dużo już naściskałam i wykorzystałam limit
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine on miał ubaw, a ja bidna mało na zawał nie zeszłam jak strzeliło mi pomiędzy nogami
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie uszkodziło Cię to w ogóle?
|
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzałam jeszcze raz w gardło przy lepszym świetle i faktycznie mam rope na migdałkach i na gardle... takie białe czopy i to sporo tego
Angina jak nic! Jutro idę do lekarza o ile się dostanę... jak nie to prywatnie pójdę. Dziś mało jadłam... płatki, 1 mały schabowy, 200 ml zupy grzybowej, 250 ml zupy pomidorowej z ryżem. I to wszystko. Nie mam w ogóle apetytu a jak jem coś to sprawia mi to straszny ból.... Nadal wszystko mnie boli, łyknęłam nie dawno Ibuprom więc troszkę mniej na szczęście. W ogóle to pokłóciłam się z mężem.... tak mnie wkurzył, że masakra! Było tyle czasu dobrze a dziś znowu ciągle mnie krytykował i dowalał głupimi tekstami. To że jestem chora ma kompletnie gdzieś i w ogóle mu mnie nie szkoda że muszę sie sama dziećmi zajmować bo jak to stwierdził "łachy nie robię". Co za palant. W ogóle zaczął cos tam na moją matkę gadać, porównywać mnie do niej itd. ostro było i na koniec dodałam że mam nadzieję że sobie w tych Niemczech znajdę jakiegoś faceta który będzie mnie szanował i kochał. Powiem Wam szczerze, że na prawdę zastanawiam się czasami dlaczego ja z nim jestem.... no chyba tylko dla dzieci... ajjjj co za życie, zazdroszczę dziewczynom które nie mają facetów, są same i robią wszystko na co mają ochotę. Na prawdę
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-13 o 22:55 |
|
|
|
#2383 |
|
Rozeznanie
|
Któraś pytała o pierogi były kupne ale pyszne
![]() A i jeszcze zaliczyłam 30 min hh ![]() Heroine piłam tą wódkę i mi nie smakowała strasznie mnie muliła aż do wymiotów Ja preferuje lubelską grejfrutową![]() Medzik widocznie za bardzo ją męczyłaś Murka podziwiam Twojego Tż i dla niego . Facetom ciężko się przyznać do diety i dbania o siebie. A i dla Ciebie za bieg
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Monia
no musisz iść do lekarza... ![]() Przykro mi z powodu kłótni z mężem... w złości mówi się różne, brzydkie rzeczy, których potem się żałuje... ja z mężem też miewamy ostre wymiany zdań ze 3 razy było już naprawdę źle bo pokłócisz się o jedno, a wyjdzie drugie i trzecie... i licytacja kto jest gorszy musicie ochłonąć pogodzicie się, zobaczysz... no, nie smuć się masz nas, zawsze mamy dla Ciebie dobre słowo ![]() sanderaM wiesz, ja wypiłam tylko jeden mały kieliszek piłam go na jakieś 6 razy więc mnie nie zmuliło a ostatnio moim numerem jeden jest Stock żurawinowy
|
|
|
|
#2385 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro jadę do lekarza ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
już ja się o to postaram Heroine jak przyjedzie to pewnie sama chętnie pójdzie ze mną na wyżerkę Cytat:
dlatego w okres siedzę w domu bo nie wyobrażam sobie wyjść na miasto z podpaską chodzi mi o pierwsze 2-3 dni bo potem już brzuch mniej boli to używam tamponów normalnie.---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Cytat:
No z wiekiem to się wszystko zmienia niestety im jest się starszą tym gorzej się okresy znosi ( zazwyczaj, ale nie koniecznie). W ogóle dla mnie to matka natura zrobiła straszną głupotę że co miesiąc musimy miec ten głupi okres. Mogła to jakoś inaczej wymyślić :/ No ja musze się przełamać w koncu, jak się cieplej zrobi to będę mogła pomyśleć nad tym :P Póki co mam płaszczyk więc tyłek mi i tak zasłania ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
podziwiam ja to bym 5 minut nie przebiegła nooo i brawa dla TŻ za te 5 kg ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
Ty to musisz mieć POWERA w nogach a tak serio to pewnie agrafka wyrobiła już się i teraz musisz kupić nową W ogóle to ja bym zawału dostała jakby to mi pękła pomiędzy nogami
|
|
#2386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz tu kwiatka w nagrodę PRzy takich pysznościach się powstrzymać to wielki wyczyn ![]() eee sałatka z majonezem nie zaszkodzi Ci jeśli nie zjadłaś z 2 kilo :P Cytat:
u nas w przychodni to jakaś paranoja.... teściowa kilka dni temu chciała się zarejestrować to powiedzieli jej że wolne miejsce jest dopiero za tydzien ale ja też ile razy chciałam się zarejestrować to 4-5 dni musiałam czekać. Głupota na maksa. Zadzwonię jutro i jak nie da rady się umówić to pojadę prywatnie. ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
Mi tez przykro nie lubię się z nim kłócić... w ogóle to nie lubię się z nikim kłócić - jestem bardzo pokojowo nastawiona do ludzi ale niektórzy są tacy że sami zaczynają afere. A mnie to zaraz nerwica bierze.... Ja z moim mężem tez już sporo przeszłam w życiu.... raz nawet rozwód braliśmy ale przed pierwszą rozprawą sądową wycofałam pozew bo się pogodziliśmy. Do dziś się zastanawiam czy dobrze zrobiłam..... Wiele razy już mnie skrzywdził... nie potrafię się cieszyć już z tego małżenstwa. Jesteśmy chyba tylko dla dzieci i próbujemy jakoś normalnie żyć. Ale cięzko bywa... i to bardzo. Nie wróżę sobie z nim starości niestety, ale póki co musimy dzieci wychować a ja sama nie dam rady... choćby finansowo i psychicznie.
|
|
#2387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dałam radę a sałatki było 3 łyżki, więc spoko loko ![]() Cytat:
nawet nie wiem co Ci powiedzieć... współczuję Ci bardzo... pozostaje mi Cię przytulić wirtualnie ![]()
|
||
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za przytulaka od razu mi lepiej Idę zaraz spać... wszystko mnie boli wypiję Coldrex przed snem to może w nocy gorączki nie będę miała - tylko jak ja go wypiję Coldrex trzeba pić gorący a mi wszystko co gorące i nawet zimne to sprawia taki ból że szok
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to zmykaj do łóżka się wygrzewać Nie musisz pić gorącego bardzo i zdrowiej ![]() ![]() Ja dokończę serial i też spadam do wyrosława kolorowych snów! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prędzej popłaczę się z bólu Ale spróbuję..... Dobranoc pięknych snów papapapapa
|
|
#2391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie zjadłam płatki a na wadze jak było 55,8 no i @ przyjdzie wiec waga i tak super jak dla mnie ![]() Cytat:
A jak cos znajde to cena z kosmosu zwykła koszulka 100 zł No to ja wole poczeka na promocje ![]() A Ty do lekarza koniecznie ! Ja zaraz jadę na jakieś dni otwarte do szkoły
|
||
|
|
|
#2392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moje marzenie No z tymi zajęciami można oszaleć, zwłaszcza jak pojedziesz a tu wykładowca nie przyszedł, a Ciebie raczyli poinformować 10 min przed zajęciami, że ,,go" nie będzie. Ja czasami też 100 km robię do szkoły na godzinę urok studiów dziennych...
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Widzę nawet dużo nadrabiania nie ma po nocce ![]() Kurcze kiedy w końcu przyjdzie ta wiosna już mam dość tej brzydkiej pogody, choć dziś i tak nie pada to jest pochmurno. W pogodzie coś mówili, że na weekend ma być nawet do 19 stopni, no zobaczymy ![]() Heroine, Monia no mi się wydaje, że już się wyrobiła ta agrafka i strzeliła mi jak ją ścisnęłam akurat na setnym razie Właśnie nie wiem czy kupować nową, zastanawiam się nad robieniem przysiadów, albo takich nożyc jakby ( leżenie na boku i podnoszenie jednej nogi do góry ) bo jak wiosna przyjdzie to zamierzam z psem spacerować też i nie będzie mi się chciało jeszcze na tym ćwiczyć, bo trochę to skrzypiało i mnie wkurzało ![]() Monia przykro mi, że się pokłóciliście mam nadzieję, że mąż pójdzie po rozum do głowy i zadzwoni do Ciebie z przeprosinami Pamiętaj kochana, że masz nas i zawsze możesz na nas liczyć Buziak ![]() Cocktail no na jedną godzinkę nie opłaca się jechać, a musisz jechać ? powiesz, że źle się czułaś albo coś wymyśl
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Monia zdrowka kochana
![]() U mnie fatalnie na calej lini, niby @ dopiero za dwa tyg a czuje sie jakby miala byc jutro, opadlam z sil ale mam nadzieje ze sie podniose ![]() Wciaz chodze na piechotke, wczoraj tylko szefowa wieczorem mnie odwiozla do domu bo byla 20.30 jak skonczylam prace i bylo jej mnie szkoda, zreszta ja tez nie mialam sily i niechcialam sie wloczyc po nocy. Pada deszcz jest szaro, dzisiaj glowy podniesc nie moglam z lozka, fatalna pogoda = fatalne samopoczucie. Jestem taka meteopatka ze az mnie to przeraza
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
hej ślicznoty
![]() JA się fatalnie czuję..... jeść nie mogę już wcale, pic też nie, bo ból jest nie do wytrzymania Zrobiłam płatki i tylko 1 łyżkę wzięłam... myślałam że będę ryczeć tak boli No masakra jakaś dzwoniłam do przychodni - oczywiście wolnych numerków nie mają ( tradycyjnie już) ale recepcjonistka kazała przyjechać i Pani doktor może mnie przyjmię jak się zapytam jej....... no zobaczymy.... także ubieram sie i jadę. Później będę buziaki
|
#2396 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki
![]() ![]() ![]() Ja wstałam po 11 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No Monia chora, to i nie było z kim pospamować No właśnie, gdzie ta wiosna??!! Bo u mnie jej nie ma i ile już nie mży, bo jakieś chodniki takie mokre się wydają ehh, nawet się z domu nie chce wychodzić też słyszałam, że weekend ma być mega ciepły z temperaturą nawet do 20 stopni... no ale znając życie to nie ma się co nastawiać... no ale zobaczymy... ja na weekend jadę z TŻ-tem do rodziców oj, to dopiero będę miała co nadrabiać po powrocie Cytat:
ale normalne nożyce pionowe i poziome też robię niedługo będziemy spacerować!
|
||||
|
|
|
#2397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc wiem, co czujesz musimy się trochę pomęczyć... mam nadzieję, że ta pogoda się poprawi! ![]() Dobrze, że szefowa Cię odwiozła; bo po nocy to nigdy nic nie wiadomo ![]() Cytat:
tak mi Cię szkoda mam nadzieję, że zlitują się nad Tobą w tej przychodni papa ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- No i leje u mnie
|
||
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Monia bidulko nasza
w dzieciństwie to na okrągło angina na przemian z zapaleniem oskrzeli Daj znać co lekarz powiedział, bo mam nadzieję, że Cię przyjmą Zdrowiej ![]() Czekoladko ja mam to samo jak pogoda fatalna to i ja się fatalnie czuję ehh gdzie ta wiosna ![]() Heroine no masz rację nie ma co się nastawiać, żeby później nie było rozczarowania Sprawdziłam teraz pogodę na onecie i na piątek zapowiadają u mnie 16 stopni i słońce, weekend po 18 i słońce a od poniedziałku znów chmury i mało słońca i po 11 stopni a myślałam, że tak już będzie pięknie i wiosennie
|
#2399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiecie co zwariuje pojechałam na te durne dni otwarte a tu co się okazuje ? Że ODWOŁANE no kpiny sobie robia moje koleżanki jechały po 130km do szkoły żeby klamke pocałować Jeden plus poszłam z koleżanką na sklepy i kupiłam miętową spódnice ![]()
|
|||
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail pokazujjjj
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

wróciłam
i wypiłam symboliczny kieliszek
)

pierożki ze szpinakiem uwielbiam!!!
ale ogólnie teściowa wie, że raczej nie jem pieczywa i kupiła dla mnie wafle ryżowe
i nie przesadź z jedzeniem
gardło boli strasznie
ciekawe jak to będzie....

tęsknić będziemy!
za Twoje zaliczenia! i wracaj do nas szybko! Paaaa 

Opuściłaś aerobik?
ja Ci dam cichaczem!
i ja Was znajdę
lubi inne rzeczy, ale jak nie ma na obiad mięsa to się słabiej najada... i potem chodzi i węszy po szafkach i lodówce 

do tego te getry mają kieszonki więc jak spodnie wyglądają
dałam radę
nawet nie wiem co Ci powiedzieć...