Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 22:01   #2371
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Heloł! wróciłam

Byłam grzeczna, nie jadłam słodkiego i wypiłam symboliczny kieliszek (Soplicy o smaku orzecha laskowegoooo )

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
No ja już wróciłam z uczelni i z aerobiku i jestem wykończona ale dał nam dzisiaj wycisk! Zjadłam obiad pierogi ze szpinakiem pycha !
Heroine trzymaj się u teściów mocno rozumiem jak będzie Ci ciężko
No to zaszalałaś na treningu, brawo! pierożki ze szpinakiem uwielbiam!!! w ogóle kocham szpinak

Było mnóstwo jedzenia, różnych ciasteczek, czekoladek ale byłam twarda jedyne to to, że zjadłam trochę sałatki z majonezem ale ogólnie teściowa wie, że raczej nie jem pieczywa i kupiła dla mnie wafle ryżowe więc kanapeczki z wafli jadłam

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
oooo to będzie wyżerka miłej imprezki i nie przesadź z jedzeniem
Była ale hamowałam się i jadłam z głową może nie do końca dietetycznie, ale nie przeżarłam się ani nic a potem jeszcze wracaliśmy na piechotę do domu 30 min, więc trochę spaliłam tej kolacji, mam nadzieję

Cytat:
o 14stej wzięłam 2 tabletki Ibupromu i trochę mi przeszło... jeszcze 18stej nie ma i już zaczyna mnie wszystko boleć... jest coraz gorzej.... ręce i nogi aż mnie rwą... gardło boli strasznie jutro muszę do lekarza iść o ile się dostanę do jakiegoś bo wyobraźcie sobie że teraz aby się dostać do rodzinnego trzeba tydzień czekać!!!!!!!! A do innego lekarza nie zapiszą bo nie można ciekawe jak to będzie....
Kurcze Monia, niedobrze... do rodzinnego trzeba tyle czekać???!!!! no nie gadaj! Ja pier.dolę pchaj się drzwiami i oknami biedna...

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to jestem po prostu padaka bo od długiego czasu synuś nie śpi po nocach tylko się wierci a w dodatku mała nie wiem czy coś Jej nie dolega bo strasznie apatyczna od 2 dni. Przeleży na łóżku i kaszle tak szczekająco. Jutro jedziemy z Nią do lekarza. Ona nie usiedzi ani chwili na miejscu nawet jak je to musi sobie poskakać, pobiegać potupać nogą itp. itd.
Miałam wczoraj i dzisiaj do południa jakieś załamanie z dietą i wcale nie zgrzeszyłam tylko tak jakoś dziwnie mi motywacji brakowało i sensu w tym wszystkim ale to pewnie z tego zmęczenia Generalnie już lepiej z tą dietką Moje dzisiejsze amu:
I musli z mlekiem 0,5%
II twarożek z jogurtu nat., kostki sera białego 0%, rzodkiewki 1/3 ogórka i papryczki kawałek czerwonej
III ogórkowa z 2 kromkami chlebka ciemnego
IV 1 i 1/2 jajka na miękko + 2 małe kiwi
V będzie koktajl białkowy
Widzę, że Ty też masz nie za ciekawie w domu... z dzieciakami to jest jednak dużo roboty... a najgorzej jak chorują jeszcze starsze to powie co Go boli, a takie małe... tylko płacze trzymaj się

Cieszę się, że załamanie w diecie zażegnane no i super jadło też gotowałam dzisiaj ogórkową
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 22:02   #2372
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Kurcze czuję się jakbym była pijana nie wiem czy to po tej nospie czy co.
To przez te tabletki za dużo wzięłaś... mnie też po tych 3 nurofenach tak ścięło, że jak szłam do toalety to myślałam, że zaryję łbem we framugę normalnie aż mi na wzrok padło także idź się lepiej połóż Kochana

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Jejku jejku, przepraszam, ale nie mam kiedy przeczytać wszystkich postów;( Wczoraj zasnęłam po 1, wstałam o 6 na uczelnię i dopiero wróciłam do domu. Mój kochany rok nie raczył mnie poinformować, że mamy 2 koła dzisiaj:O A jak sie pytałam, czy coś mamy, to nie nie....kurffffa!!!!!!!!:/ Jakoś dałam radę, ale i tak jestem zla! No nic, więcej czasu będę miała dopiero w czwartek, więc się znowu z wami żegnam aż do czwartku (nie wiem jak wytrzymam bez wizażu ). Niestety, jutro koło, w czwartek 3...! No i w piątek jedno zaliczenie, więc hura

Poopowiadam jak będe miała czas, a tymczasem udanej walki z odchudzaniem i nie plotkować tu za dużo!:p
buźka!
Hej hej Ty zalatańcu! i znowu nas zostawiasz tęsknić będziemy! no i nie ręczymy za to nasze spamowanie

No to Cię fajnie rok załatwił oj wkurzyłabym się tak samo jak Ty trzymam za Twoje zaliczenia! i wracaj do nas szybko! Paaaa
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-13, 22:03   #2373
murka04
Zadomowienie

Słuchajcie biegałam dziś 20minut ! I jeszcze 10 przeszłam się spacerkiem z Tż, co prawda miałam częste przerwy w trakcie tych 20min ale dałam z siebie wszystko aż nogi mi się uginały. Fajnie było tak zmusić ciało do wysiłku, chociaż chciałam przestać biec to mówię 'nie, ja tu rządze' i biegłam dalej Kazałam Tż biec i nie patrzeć na mnie bo nie chciałam mu psuć ćwiczeń, bo on jednak ma już lepszą kondycję.
W ogóle to jestem z niego taka dumna bo schudł już 5kg w 3 tygodnie Biegał w tym czasie codziennie no ale miał przerwy więc jakieś 2 tygodnie łącznie. Ale jak się zważył i to zobaczył to powiedział że teraz już musi to pociągnąć

heroine no to ładnie się trzymałaś super I spacerek załatwił sprawę sałatki z majonezem więc luz

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-03-13 o 22:05
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 22:09   #2374
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine cieszę się, że dzielnie się trzymałaś
A mnie już odmuliło

A w ogóle to zapomniałam Wam napisać, że wczoraj złamałam agrafkę myślałam, że dostanę zawału taki był huk jak pękła
Stary 2012-03-13, 22:14   #2375
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

A w ogóle to zapomniałam Wam napisać, że wczoraj złamałam agrafkę myślałam, że dostanę zawału taki był huk jak pękła
jak Ty tego dokonałaś? musisz miec mega silne mięśnie ud
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 22:18   #2376
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jestem Zdjęć nie będzie, bo nic nie kupiłam oprócz pierdół W superpharm jest promocja za capivit total action za 2 opakowania 5 zł to kupiłam 2 . Ogólnie same kosmetyczne i apteczne rzeczy kupiłam Extra zakupy nie ma co

Ja dzisiaj zjadłam tylko śniadanie i obiad w ogóle nie jestem głodna To pewnie przez @ . Wczoraj zjadłam pizze, ale tyle km nabiłam że sobie wybaczam A najgorsze jest to czego nie mogę przeżyć, że przez wyjazd.....opuściłam wczoraj aerobik
No zakupy extra szkoda, że nic fajnego nie upolowałaś ale innym razem się uda!

Nieładny jadłospis Opuściłaś aerobik? Ktoś tu mi podpada, heloł

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Pewnie będziesz miała mnóstwo do roboty ale na McDonald'sa chyba znajdziesz czas? Tak po cichaczu żeby heroine z tasakiem nie przyjechała do Was Nasza kochana heroine oczywiście
Ja Ci dam cichaczem!!! ja Ci dam cichaczem! wymyśliła no nie zapominaj, że ja też wyjeżdżam do Niemiec i ja Was znajdę

Cytat:
O matko żeby mój Tż tak wszystko jadł! Ja to jak z nim zamieszkam to dopiero będę miała jazdę żeby coś mu ugotować co on lubi, ta wędlina nie bo śmierdzi, ta brzydko wygląda, ta ma jakieś żyłki, zupy ble, warzywa ble Będzie zdany na moją łaskę
Wiesz, on generalnie je wszystko ale szczerze powiem, to woli MIĘCHO jak każdy facet chyba lubi inne rzeczy, ale jak nie ma na obiad mięsa to się słabiej najada... i potem chodzi i węszy po szafkach i lodówce aż znajdzie kiełbarę

A Twój taki wybredny? co ugotujesz to zje niech nie marudzi
Stary 2012-03-13, 22:22   #2377
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie biegałam dziś 20minut ! I jeszcze 10 przeszłam się spacerkiem z Tż, co prawda miałam częste przerwy w trakcie tych 20min ale dałam z siebie wszystko aż nogi mi się uginały. Fajnie było tak zmusić ciało do wysiłku, chociaż chciałam przestać biec to mówię 'nie, ja tu rządze' i biegłam dalej Kazałam Tż biec i nie patrzeć na mnie bo nie chciałam mu psuć ćwiczeń, bo on jednak ma już lepszą kondycję.
W ogóle to jestem z niego taka dumna bo schudł już 5kg w 3 tygodnie Biegał w tym czasie codziennie no ale miał przerwy więc jakieś 2 tygodnie łącznie. Ale jak się zważył i to zobaczył to powiedział że teraz już musi to pociągnąć

heroine no to ładnie się trzymałaś super I spacerek załatwił sprawę sałatki z majonezem więc luz
No to brawo za bieg!!! i dla TŻ-ta też wielkie brawa za spadek wagi, no no szaleje bo Ci zniknie, jak w takim tempie będzie chudł

Dziękuję też tak myślę nie dam się zwariować

Cytat:
Heroine cieszę się, że dzielnie się trzymałaś
A mnie już odmuliło

to dobrze, że już Cię odmuliło

że co? że jak?
Stary 2012-03-13, 22:32   #2378
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo, Heroine hahaha sama nie wiem jak tego dokonałam Tż się tak ze mnie śmiał, mało się nie posikał
Może za dużo już naściskałam i wykorzystałam limit
Stary 2012-03-13, 22:39   #2379
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Eldo, Heroine hahaha sama nie wiem jak tego dokonałam Tż się tak ze mnie śmiał, mało się nie posikał
Może za dużo już naściskałam i wykorzystałam limit
domyślam się minę TŻ-ta próbuję sobie właśnie wyobrazić jak Ty to ściskałaś
Stary 2012-03-13, 22:40   #2380
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine on miał ubaw, a ja bidna mało na zawał nie zeszłam jak strzeliło mi pomiędzy nogami
Stary 2012-03-13, 22:50   #2381
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine on miał ubaw, a ja bidna mało na zawał nie zeszłam jak strzeliło mi pomiędzy nogami
Domyślam się, że nie było Ci wesoło też bym się wystraszyła nie uszkodziło Cię to w ogóle?
Stary 2012-03-13, 22:53   #2382
monika01011986
Zakorzenienie

Zajrzałam jeszcze raz w gardło przy lepszym świetle i faktycznie mam rope na migdałkach i na gardle... takie białe czopy i to sporo tego
Angina jak nic! Jutro idę do lekarza o ile się dostanę... jak nie to prywatnie pójdę.
Dziś mało jadłam... płatki, 1 mały schabowy, 200 ml zupy grzybowej, 250 ml zupy pomidorowej z ryżem. I to wszystko. Nie mam w ogóle apetytu a jak jem coś to sprawia mi to straszny ból.... Nadal wszystko mnie boli, łyknęłam nie dawno Ibuprom więc troszkę mniej na szczęście.

W ogóle to pokłóciłam się z mężem.... tak mnie wkurzył, że masakra! Było tyle czasu dobrze a dziś znowu ciągle mnie krytykował i dowalał głupimi tekstami. To że jestem chora ma kompletnie gdzieś i w ogóle mu mnie nie szkoda że muszę sie sama dziećmi zajmować bo jak to stwierdził "łachy nie robię". Co za palant. W ogóle zaczął cos tam na moją matkę gadać, porównywać mnie do niej itd. ostro było i na koniec dodałam że mam nadzieję że sobie w tych Niemczech znajdę jakiegoś faceta który będzie mnie szanował i kochał. no może i przesadziłam ale nie mówiłam tego przecież serio. No ale on oczywiście focha walnął i powiedział że nie ma sensu żebym ja przyjeżdzała do niego, bo on już wie po co ja tam chcę przyjechać. Powiedział że mam nie dzwonić do niego itd. To ja mu że tylko obrażać się umie jak rozpieszczony mamisynek i że jest za mało inteligenty żeby porozmawiać więc się obraża. Powiedziałam mu jeszcze że może do mnie tez nie dzwonić i że mam to gdzieś, ale jak straci rodzinę to tylko przez własną głupotę i egoizm.
Powiem Wam szczerze, że na prawdę zastanawiam się czasami dlaczego ja z nim jestem.... no chyba tylko dla dzieci...
ajjjj co za życie, zazdroszczę dziewczynom które nie mają facetów, są same i robią wszystko na co mają ochotę. Na prawdę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-03-13 o 22:55
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 22:55   #2383
sanderaM
Rozeznanie

Któraś pytała o pierogi były kupne ale pyszne
A i jeszcze zaliczyłam 30 min hh
Heroine piłam tą wódkę i mi nie smakowała strasznie mnie muliła aż do wymiotów Ja preferuje lubelską grejfrutową
Medzik widocznie za bardzo ją męczyłaś
Murka podziwiam Twojego Tż i dla niego . Facetom ciężko się przyznać do diety i dbania o siebie. A i dla Ciebie za bieg
Stary 2012-03-13, 23:09   #2384
heroine86
Zakorzenienie

Monia no musisz iść do lekarza...
Przykro mi z powodu kłótni z mężem... w złości mówi się różne, brzydkie rzeczy, których potem się żałuje... ja z mężem też miewamy ostre wymiany zdań ze 3 razy było już naprawdę źle bo pokłócisz się o jedno, a wyjdzie drugie i trzecie... i licytacja kto jest gorszy musicie ochłonąć może mąż ma gorszy dzień, Ty też nie najlepiej się czujesz pogodzicie się, zobaczysz... no, nie smuć się masz nas, zawsze mamy dla Ciebie dobre słowo

sanderaM wiesz, ja wypiłam tylko jeden mały kieliszek piłam go na jakieś 6 razy więc mnie nie zmuliło lubelskiej grejpfrutowej nie piłam ale finlandię grejpfrutową tak a ostatnio moim numerem jeden jest Stock żurawinowy
Stary 2012-03-14, 00:06   #2385
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem Zdjęć nie będzie, bo nic nie kupiłam oprócz pierdół W superpharm jest promocja za capivit total action za 2 opakowania 5 zł to kupiłam 2 . Ogólnie same kosmetyczne i apteczne rzeczy kupiłam Extra zakupy nie ma co
Monia a Ty koniecznie śmigaj do lekarza bo coś ostatnio często się źle czujesz, a jak to jeszcze jest angina to tym bardziej !
ja widzę, że Ty to tak jak ja ostatnio. Idę na zakupy czyli po jakieś ciuszki a wracam z jakimiś pierdołkami. Przyznam szczerze, że w sklepach naprawde ostatnio ciężko znaleźć coś fajnego z ubrań.

Jutro jadę do lekarza

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Pewnie będziesz miała mnóstwo do roboty ale na McDonald'sa chyba znajdziesz czas? Tak po cichaczu żeby heroine z tasakiem nie przyjechała do Was Nasza kochana heroine oczywiście
Na McDonaldsa na pewno znajdę czas już ja się o to postaram
Heroine jak przyjedzie to pewnie sama chętnie pójdzie ze mną na wyżerkę

Cytat:
A co do tamponów to powiedziała mi że kobiety które mają bardzo bolesne @ nie powinny WCALE ich używać bo to zwiększa ból.
U mnie to się sprawdza dlatego w okres siedzę w domu bo nie wyobrażam sobie wyjść na miasto z podpaską chodzi mi o pierwsze 2-3 dni bo potem już brzuch mniej boli to używam tamponów normalnie.

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Cytat:
Maminka, Monia ja kiedyś tez nie miałam aż takich bolących @ jak teraz, jeszcze ostatnio było dobrze. Zawsze brzuch mnie boli w pierwszy dzień rano biorę jeden Ketonal na cały dzień i mam spokój, a teraz mnie boli cały dzień, że normalnie mam dość Dlatego koło 16 wzięłam te 2 Ibuprofeny ( dwa bo tak gadał mi kiedyś lekarz, że one są słabe i można brać dwie ) no i koło 19 wzięłam te nospy 2 w sumie 5 tabl, już nie pamiętam kiedy ostatnio tyle brałam, chyba z 5 lat temu

Monia dokładnie w kieckach nie chodzi
A co do leginsów to mi tez było się ciężko przełamać i na początku tylko tuniki zakładałam, ale teraz też normalnie bluzki zakładam i dobrze się czuję Ty też świetnie pewnie byś wyglądała, bo masz śliczną dupkę i nie chowaj jej do tego te getry mają kieszonki więc jak spodnie wyglądają

No z wiekiem to się wszystko zmienia niestety im jest się starszą tym gorzej się okresy znosi ( zazwyczaj, ale nie koniecznie).
W ogóle dla mnie to matka natura zrobiła straszną głupotę że co miesiąc musimy miec ten głupi okres. Mogła to jakoś inaczej wymyślić :/

No ja musze się przełamać w koncu, jak się cieplej zrobi to będę mogła pomyśleć nad tym :P Póki co mam płaszczyk więc tyłek mi i tak zasłania

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Słuchajcie biegałam dziś 20minut ! I jeszcze 10 przeszłam się spacerkiem z Tż, co prawda miałam częste przerwy w trakcie tych 20min ale dałam z siebie wszystko aż nogi mi się uginały.

W ogóle to jestem z niego taka dumna bo schudł już 5kg w 3 tygodnie
Nooo podziwiam ja to bym 5 minut nie przebiegła

nooo i brawa dla TŻ za te 5 kg

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
ooo kurde Ty to musisz mieć POWERA w nogach
a tak serio to pewnie agrafka wyrobiła już się i teraz musisz kupić nową
W ogóle to ja bym zawału dostała jakby to mi pękła pomiędzy nogami

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 00:17   #2386
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Heloł! wróciłam

Byłam grzeczna, nie jadłam słodkiego i wypiłam symboliczny kieliszek (Soplicy o smaku orzecha laskowegoooo )

Było mnóstwo jedzenia, różnych ciasteczek, czekoladek ale byłam twarda jedyne to to, że zjadłam trochę sałatki z majonezem ale ogólnie teściowa wie, że raczej nie jem pieczywa i kupiła dla mnie wafle ryżowe więc kanapeczki z wafli jadłam
Noooo to pięknie jak byłas grzeczna masz tu kwiatka w nagrodę
PRzy takich pysznościach się powstrzymać to wielki wyczyn
eee sałatka z majonezem nie zaszkodzi Ci jeśli nie zjadłaś z 2 kilo :P

Cytat:
Kurcze Monia, niedobrze... do rodzinnego trzeba tyle czekać???!!!! no nie gadaj! Ja pier.dolę pchaj się drzwiami i oknami biedna...
bardzo nie dobrze
u nas w przychodni to jakaś paranoja.... teściowa kilka dni temu chciała się zarejestrować to powiedzieli jej że wolne miejsce jest dopiero za tydzien ale ja też ile razy chciałam się zarejestrować to 4-5 dni musiałam czekać. Głupota na maksa.
Zadzwonię jutro i jak nie da rady się umówić to pojadę prywatnie.

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Monia no musisz iść do lekarza...
Przykro mi z powodu kłótni z mężem... w złości mówi się różne, brzydkie rzeczy, których potem się żałuje... ja z mężem też miewamy ostre wymiany zdań ze 3 razy było już naprawdę źle bo pokłócisz się o jedno, a wyjdzie drugie i trzecie... i licytacja kto jest gorszy musicie ochłonąć może mąż ma gorszy dzień, Ty też nie najlepiej się czujesz pogodzicie się, zobaczysz... no, nie smuć się masz nas, zawsze mamy dla Ciebie dobre słowo
Jutro pojadę bo nie chcę sie tak męczyć

Mi tez przykro nie lubię się z nim kłócić... w ogóle to nie lubię się z nikim kłócić - jestem bardzo pokojowo nastawiona do ludzi ale niektórzy są tacy że sami zaczynają afere. A mnie to zaraz nerwica bierze....
Ja z moim mężem tez już sporo przeszłam w życiu.... raz nawet rozwód braliśmy ale przed pierwszą rozprawą sądową wycofałam pozew bo się pogodziliśmy. Do dziś się zastanawiam czy dobrze zrobiłam.....
Wiele razy już mnie skrzywdził... nie potrafię się cieszyć już z tego małżenstwa. Jesteśmy chyba tylko dla dzieci i próbujemy jakoś normalnie żyć. Ale cięzko bywa... i to bardzo. Nie wróżę sobie z nim starości niestety, ale póki co musimy dzieci wychować a ja sama nie dam rady... choćby finansowo i psychicznie.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 00:28   #2387
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo to pięknie jak byłas grzeczna masz tu kwiatka w nagrodę
PRzy takich pysznościach się powstrzymać to wielki wyczyn
eee sałatka z majonezem nie zaszkodzi Ci jeśli nie zjadłaś z 2 kilo :P
dałam radę
a sałatki było 3 łyżki, więc spoko loko

Cytat:
Mi tez przykro nie lubię się z nim kłócić... w ogóle to nie lubię się z nikim kłócić - jestem bardzo pokojowo nastawiona do ludzi ale niektórzy są tacy że sami zaczynają afere. A mnie to zaraz nerwica bierze....
Ja z moim mężem tez już sporo przeszłam w życiu.... raz nawet rozwód braliśmy ale przed pierwszą rozprawą sądową wycofałam pozew bo się pogodziliśmy. Do dziś się zastanawiam czy dobrze zrobiłam.....
Wiele razy już mnie skrzywdził... nie potrafię się cieszyć już z tego małżenstwa. Jesteśmy chyba tylko dla dzieci i próbujemy jakoś normalnie żyć. Ale cięzko bywa... i to bardzo. Nie wróżę sobie z nim starości niestety, ale póki co musimy dzieci wychować a ja sama nie dam rady... choćby finansowo i psychicznie.
Ehh nawet nie wiem co Ci powiedzieć... współczuję Ci bardzo... pozostaje mi Cię przytulić wirtualnie
Stary 2012-03-14, 00:51   #2388
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
dałam radę
a sałatki było 3 łyżki, więc spoko loko

Ehh nawet nie wiem co Ci powiedzieć... współczuję Ci bardzo... pozostaje mi Cię przytulić wirtualnie
3 łyżki? eeee to luzik

Dziękuję za przytulaka od razu mi lepiej

Idę zaraz spać... wszystko mnie boli wypiję Coldrex przed snem to może w nocy gorączki nie będę miała - tylko jak ja go wypiję Coldrex trzeba pić gorący a mi wszystko co gorące i nawet zimne to sprawia taki ból że szok

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 00:59   #2389
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za przytulaka od razu mi lepiej

Idę zaraz spać... wszystko mnie boli wypiję Coldrex przed snem to może w nocy gorączki nie będę miała - tylko jak ja go wypiję Coldrex trzeba pić gorący a mi wszystko co gorące i nawet zimne to sprawia taki ból że szok

No to zmykaj do łóżka się wygrzewać Nie musisz pić gorącego bardzo wypij ciepły jeśli dasz radę byle nie zimny trzymaj się Kochana i zdrowiej

Ja dokończę serial i też spadam do wyrosława kolorowych snów!
Stary 2012-03-14, 01:02   #2390
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

No to zmykaj do łóżka się wygrzewać Nie musisz pić gorącego bardzo wypij ciepły jeśli dasz radę byle nie zimny trzymaj się Kochana i zdrowiej

Ja dokończę serial i też spadam do wyrosława kolorowych snów!
obawiam się że nawet ciepłego nie dam rady wypić prędzej popłaczę się z bólu Ale spróbuję.....
Dobranoc pięknych snów papapapapa do jutra

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 08:56   #2391
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No zakupy extra szkoda, że nic fajnego nie upolowałaś ale innym razem się uda!

Nieładny jadłospis Opuściłaś aerobik? Ktoś tu mi podpada, heloł
Już od dzisiaj ładnie właśnie zjadłam płatki a na wadze jak było 55,8 no i @ przyjdzie wiec waga i tak super jak dla mnie

Cytat:
ja widzę, że Ty to tak jak ja ostatnio. Idę na zakupy czyli po jakieś ciuszki a wracam z jakimiś pierdołkami. Przyznam szczerze, że w sklepach naprawde ostatnio ciężko znaleźć coś fajnego z ubrań.

Jutro jadę do lekarza
Ja to w sklepach oczopląsu dostaje nic nie mogę konkretnego wypatrzyć wole np wcześniej na necie obczaić i iść z konkretnym zamiarem A jak cos znajde to cena z kosmosu zwykła koszulka 100 zł No to ja wole poczeka na promocje

A Ty do lekarza koniecznie !

Ja zaraz jadę na jakieś dni otwarte do szkoły Normalnie miałabym dzisiaj wolne i wiem, że to nie będzie dłużej niż 1h bo moja grupa ma dietetykę, a ja akurat się przepisałam do innej grupy wiec wracam do domku. Ale szlag mnie trafia jechać 40km na 1 h
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 09:29   #2392
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Już od dzisiaj ładnie właśnie zjadłam płatki a na wadze jak było 55,8 no i @ przyjdzie wiec waga i tak super jak dla mnie

Ja to w sklepach oczopląsu dostaje nic nie mogę konkretnego wypatrzyć wole np wcześniej na necie obczaić i iść z konkretnym zamiarem A jak cos znajde to cena z kosmosu zwykła koszulka 100 zł No to ja wole poczeka na promocje

A Ty do lekarza koniecznie !

Ja zaraz jadę na jakieś dni otwarte do szkoły Normalnie miałabym dzisiaj wolne i wiem, że to nie będzie dłużej niż 1h bo moja grupa ma dietetykę, a ja akurat się przepisałam do innej grupy wiec wracam do domku. Ale szlag mnie trafia jechać 40km na 1 h
Ładna waga moje marzenie
No z tymi zajęciami można oszaleć, zwłaszcza jak pojedziesz a tu wykładowca nie przyszedł, a Ciebie raczyli poinformować 10 min przed zajęciami, że ,,go" nie będzie. Ja czasami też 100 km robię do szkoły na godzinę urok studiów dziennych...
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 09:43   #2393
meeedzik
Zakorzenienie

Hej kochane
Widzę nawet dużo nadrabiania nie ma po nocce
Kurcze kiedy w końcu przyjdzie ta wiosna już mam dość tej brzydkiej pogody, choć dziś i tak nie pada to jest pochmurno. W pogodzie coś mówili, że na weekend ma być nawet do 19 stopni, no zobaczymy

Heroine, Monia no mi się wydaje, że już się wyrobiła ta agrafka i strzeliła mi jak ją ścisnęłam akurat na setnym razie Właśnie nie wiem czy kupować nową, zastanawiam się nad robieniem przysiadów, albo takich nożyc jakby ( leżenie na boku i podnoszenie jednej nogi do góry ) bo jak wiosna przyjdzie to zamierzam z psem spacerować też i nie będzie mi się chciało jeszcze na tym ćwiczyć, bo trochę to skrzypiało i mnie wkurzało

Monia przykro mi, że się pokłóciliście mam nadzieję, że mąż pójdzie po rozum do głowy i zadzwoni do Ciebie z przeprosinami
Pamiętaj kochana, że masz nas i zawsze możesz na nas liczyć Buziak

Cocktail no na jedną godzinkę nie opłaca się jechać, a musisz jechać ? powiesz, że źle się czułaś albo coś wymyśl
Stary 2012-03-14, 10:38   #2394
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Monia zdrowka kochana

U mnie fatalnie na calej lini, niby @ dopiero za dwa tyg a czuje sie jakby miala byc jutro, opadlam z sil ale mam nadzieje ze sie podniose

Wciaz chodze na piechotke, wczoraj tylko szefowa wieczorem mnie odwiozla do domu bo byla 20.30 jak skonczylam prace i bylo jej mnie szkoda, zreszta ja tez nie mialam sily i niechcialam sie wloczyc po nocy.

Pada deszcz jest szaro, dzisiaj glowy podniesc nie moglam z lozka, fatalna pogoda = fatalne samopoczucie. Jestem taka meteopatka ze az mnie to przeraza
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 12:07   #2395
monika01011986
Zakorzenienie

hej ślicznoty
JA się fatalnie czuję..... jeść nie mogę już wcale, pic też nie, bo ból jest nie do wytrzymania Zrobiłam płatki i tylko 1 łyżkę wzięłam... myślałam że będę ryczeć tak boli No masakra jakaś dzwoniłam do przychodni - oczywiście wolnych numerków nie mają ( tradycyjnie już) ale recepcjonistka kazała przyjechać i Pani doktor może mnie przyjmię jak się zapytam jej....... no zobaczymy.... także ubieram sie i jadę.
Później będę buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 12:08   #2396
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry laseczki

Ja wstałam po 11 moja @ się rozkręciła na maxa

Cytat:
To super cieszę się, że się trzymasz i walczysz dalej

Cytat:
O kurcze, w ogóle nie opłaca się jechać ja bym coś wykombinowała żeby nie jechać

Cytat:
Hej kochane
Widzę nawet dużo nadrabiania nie ma po nocce
Kurcze kiedy w końcu przyjdzie ta wiosna już mam dość tej brzydkiej pogody, choć dziś i tak nie pada to jest pochmurno. W pogodzie coś mówili, że na weekend ma być nawet do 19 stopni, no zobaczymy
Hej
No Monia chora, to i nie było z kim pospamować
No właśnie, gdzie ta wiosna??!! Bo u mnie jej nie ma szaro, buro i zanosi się na deszcz i ile już nie mży, bo jakieś chodniki takie mokre się wydają ehh, nawet się z domu nie chce wychodzić też słyszałam, że weekend ma być mega ciepły z temperaturą nawet do 20 stopni... no ale znając życie to nie ma się co nastawiać... no ale zobaczymy... ja na weekend jadę z TŻ-tem do rodziców oj, to dopiero będę miała co nadrabiać po powrocie

Cytat:
Heroine, Monia no mi się wydaje, że już się wyrobiła ta agrafka i strzeliła mi jak ją ścisnęłam akurat na setnym razie Właśnie nie wiem czy kupować nową, zastanawiam się nad robieniem przysiadów, albo takich nożyc jakby ( leżenie na boku i podnoszenie jednej nogi do góry ) bo jak wiosna przyjdzie to zamierzam z psem spacerować też i nie będzie mi się chciało jeszcze na tym ćwiczyć, bo trochę to skrzypiało i mnie wkurzało
Do tej pory nie mogę tego ogarnąć Ja robię te nożyce nogi pracują, więc polecam ale normalne nożyce pionowe i poziome też robię masakra, tak ciężko zrobić 50 powtórzeń niedługo będziemy spacerować! no mam nadzieję
Stary 2012-03-14, 12:35   #2397
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
U mnie fatalnie na calej lini, niby @ dopiero za dwa tyg a czuje sie jakby miala byc jutro, opadlam z sil ale mam nadzieje ze sie podniose

Wciaz chodze na piechotke, wczoraj tylko szefowa wieczorem mnie odwiozla do domu bo byla 20.30 jak skonczylam prace i bylo jej mnie szkoda, zreszta ja tez nie mialam sily i niechcialam sie wloczyc po nocy.

Pada deszcz jest szaro, dzisiaj glowy podniesc nie moglam z lozka, fatalna pogoda = fatalne samopoczucie. Jestem taka meteopatka ze az mnie to przeraza
Co jest Kochana? u mnie też pogoda często przekłada się na samopoczucie więc wiem, co czujesz musimy się trochę pomęczyć... mam nadzieję, że ta pogoda się poprawi!

Dobrze, że szefowa Cię odwiozła; bo po nocy to nigdy nic nie wiadomo

Cytat:
hej ślicznoty
JA się fatalnie czuję..... jeść nie mogę już wcale, pic też nie, bo ból jest nie do wytrzymania Zrobiłam płatki i tylko 1 łyżkę wzięłam... myślałam że będę ryczeć tak boli No masakra jakaś dzwoniłam do przychodni - oczywiście wolnych numerków nie mają ( tradycyjnie już) ale recepcjonistka kazała przyjechać i Pani doktor może mnie przyjmię jak się zapytam jej....... no zobaczymy.... także ubieram sie i jadę.
Później będę buziaki
Hej Kochana tak mi Cię szkoda mam nadzieję, że zlitują się nad Tobą w tej przychodni nie możesz się tak męczyć! biedna papa

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

No i leje u mnie
Stary 2012-03-14, 12:36   #2398
meeedzik
Zakorzenienie

Monia bidulko nasza wiem co czujesz, bo ja baaardzo często chorowałam na anginę w dzieciństwie to na okrągło angina na przemian z zapaleniem oskrzeli Daj znać co lekarz powiedział, bo mam nadzieję, że Cię przyjmą
Zdrowiej

Czekoladko ja mam to samo jak pogoda fatalna to i ja się fatalnie czuję ehh gdzie ta wiosna

Heroine no masz rację nie ma co się nastawiać, żeby później nie było rozczarowania
Sprawdziłam teraz pogodę na onecie i na piątek zapowiadają u mnie 16 stopni i słońce, weekend po 18 i słońce a od poniedziałku znów chmury i mało słońca i po 11 stopni a myślałam, że tak już będzie pięknie i wiosennie
Stary 2012-03-14, 12:58   #2399
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Ładna waga moje marzenie
No z tymi zajęciami można oszaleć, zwłaszcza jak pojedziesz a tu wykładowca nie przyszedł, a Ciebie raczyli poinformować 10 min przed zajęciami, że ,,go" nie będzie. Ja czasami też 100 km robię do szkoły na godzinę urok studiów dziennych...
oj dla mnie jest o 5,8kg za dużo

Cytat:

Cocktail no na jedną godzinkę nie opłaca się jechać, a musisz jechać ? powiesz, że źle się czułaś albo coś wymyśl
Cytat:

To super cieszę się, że się trzymasz i walczysz dalej

O kurcze, w ogóle nie opłaca się jechać ja bym coś wykombinowała żeby nie jechać

Wiecie co zwariuje pojechałam na te durne dni otwarte a tu co się okazuje ? Że ODWOŁANE no kpiny sobie robia moje koleżanki jechały po 130km do szkoły żeby klamke pocałować
Jeden plus poszłam z koleżanką na sklepy i kupiłam miętową spódnice
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 13:02   #2400
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail pokazujjjj

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości