|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
jezeli matowy matowy to moze golden rose, inglot? |
|
|
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byl spory, no i stres - ostatnim razem zemdlalam. podobno ten bol utrzymuje sie do 2tyg, wykonuje codziennie masaz itp, smaruje mascia, ale jakos poprawy nie widze... nikomu tego nie zycze ![]() no i znowu, stoje przed wyborem podkladu na dzien. najwazniejsze aby byl kryjacy, nie zapychajacy. i tak mysle, czy pharmaceris, a moze te loreal true match minerals w pudrze? boje sie tych mineralkow z lumiere, bo filtra stabilnego nie moge dostac ![]() a moze Wy odkrylyscie jakies nowe ciekawe, dobre podklady?
|
|
#1023 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
do jutra promo w SP
na podkład bourjois, sama nad nim mysle, jak nie kupie teraz to innym razem ![]() Nie wiem tylko czy jest super kryjacy kurde https://www.google.pl/webhp?sourceid...w=1366&bih=677 |
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po ostatnich przygodach z podkladami, celuje w takie sprawdzone ![]() i albo wroce do lirene, albo jakims cudem znajde tester loreala najjasniejszych odcieni ![]() ale dzieki za propozycje u mnie podstawy+balsam brazujacy na cale cialo lirene+nowe mani ![]() kupilam mamie z okazji imienin tusz do rzes maybelline ten fioletowy drama, bo pare kolezanek ma i efekt jest 'wow' to moze jutro rano jej podkradne no i brazowa kredke do brwi z bourjois na ktora czailam sie od dawien dawna, na bank jutro przetestuje, dawno nie robilam henny to efekt bedzie wiarygodny
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-03-13 o 22:45 |
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez bedzie to niedlugo czekac. nie cierpie wybierac podkładu, bo zawsze ale to zawsze jest dla mnie zly
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez szukam jasnego podkładu
wszystkie sa za ciemne :/
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
w tej kwestii mineralki sa swietne
Cytat:
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
ja na taki codzienny pdoklad moge wydac gdzies z 7 dych, ale co mi po tym jak do tej ceny chyba nie ma nic jasnego ;/ i co by nie zolkło na twarzy - bo to chyba juz norma u mnie.
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
caate wlasnie przegladalam lily lolo
|
#1030 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja mam dzisiaj poprawkę... . ![]() Cytat:
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Angel powodzenia!
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie znow pochmurno. Jade dzis do miasta zalatwic kilka spraw, no i do dermatologa
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
ale w sklepie ich nigdzie nie dorwe?
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
stacjonarnie niestety
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękne
Choć w sumie nie wiem czy taki dobry, bo tak mi @ dała w kość rano że do teraz jestem mega słaba. Pierwszy raz po odstawieniu tabletek anty poczułam to co przed ich braniem. Dwie godziny przeleżałam w łazience na zimnych płytkach bo nie byłam w stanie się ruszyć, do tego mdłości, biegunka. Bałam się że całkiem odlece. Jednym słowem masakra. Teraz już lepiej ale zimno mi okropnie.Wczorajszym wieczór spędziłam na czytaniu w necie o chorobach skóry, bo tak jak wam pisałam pojawiło mi się jakieś niezidentyfikowane dziadostwo na czole , łydce i dłoniach. Opisy i zdjęcia pasują mi do brodawek płaskich młodocianych. Nie czekam na wizytę do maja bo boje się że rozprzestrzenieni mi się to jeszcze bardziej i mama zgodziła mi się opłacić prywatną wizytę. Od rana próbuję się dodzwonić jak na razie bezskutecznie. Po za tym ręce mi opadają gdy patrzę na moją buzie. Postanowiłam zaopatrzyć się w ACNE DERM, który mam nadzieję pomoże na przebarwienia i złagodzi nowo powstałe wypryski. Miała któraś z Was z tym doczynienia? Wyczytałam że stosując go, powinnam zaopatrzyć się w filtr. A jedyny jaki stosowałam to z AVON SUN w lecie, będąc na wodą. Więc jestem totalnym tutaj laikiem. Znacie jakieś sprawdzone i niezbyt drogie filtry? LeejdiNaati ![]() Angel powodzenia
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I super z postanowieniem, a pokarzesz zdjęcie włosów? ![]() loluska dziękuje.
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2012-03-14 o 13:34 |
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1041 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koncze zelka z rimmela, lirene jest dla mnie za ciemny wiec zostane bez podkladu. Pojde do mojej kolezanki co pracuje w jasminie, moze da mi jakas probke, bo tak w ciemno wydac 40 zł to nie bardzo..Cytat:
Co do buzi, to ja uzywalam acne derm i teraz do niego wrocialam. Bardzo fajny kremik, rozjasnia przebarwienia, lekko zluszcza, zmniejsza pory - ma w skladzie kwas, wiec oczywiscie filtr trzeba stosowac. Tylko nie nakladaj go zanim dermatolog Cie nie zobaczy, bo jesli to rzeczywiscie brodawki płaskie to ten krem raczej nie bedzie wskazany. A moze matowy top coat?? Odebralam wyniki i bylam u lekarza - jestem zdrowa i z medycznego punktu widzenia nic mi nie jest. Jak to pani doktor powiedziala :"Twoja choroba jest w głowie.." Dala mi jedne tabletki, zeby zlagodzic objawy i tyle ![]() Za to kupilam sobie dzis cudna sukienke w lumpku, koszulke i w sklepie czerwone/koralowe rurki
|
||
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ghana dzięki za propozycje. Mała czarna czemu acne drem byłby wtedy nie wskazany? Na necie znalazłam nawet informacje że acne derm likwiduje brodawki, ale to było jakieś forum, wizyta u dermatologa we wtorek więc poczekam Zobacze co to wogóle jest ![]() Pokaż sukienkę Trochę motywacji:
|
|
|
#1043 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A sukienka tu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4352 |
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
loluska o mamo jakie brzuszki cudne
|
#1045 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Jutro wybieram sie po zakupy i w sumie sama nie wiem czego chce... TZ da mi jutro kase i nawet nie wiem co mam z tym zrobić. Do pracy mam w tym momencie kilka minut, bo przechodzę przez park i już, na zajęcia ostatnio nie chodzę - przez prace oczywiście i pewnie napisze podanie do dyrka o zwolnienie z obecności na zajęciach, żebym tylko na egzaminy musiała przychodzić... Maj coraz bliżej a ja upewniam sie że raczej nie zdam matury....
Z djety też nici bo obiady jem w pracy wiec nie ma mowy o jakiejś diecie.. Wszystko aktualnie wydaje mi sie jakieś bezpłciowe, nie warte uwagi... Chyba łapie mnie jakieś przesilenie wiosenne... :brzy dal:Dziś tylko pomalowałam paznokcie odżywką a wieczorem bedzie kolejna ampułka z Rossmana hydro cośtam, oczyszczanie, w sumie same podstawy...
Zapuszczam włosy Proszę rośnijcie szybciej![]() ![]() Edytowane przez IwonciA_1992 Czas edycji: 2012-03-14 o 18:32 |
|
|
|
#1046 |
|
Raczkowanie
|
ale cisza
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
IwonciA
nastawienie to podstawa, dlaczego miałabyś matury nie zdać? Głowa do góry, na pewno będzie dobrze ![]() Maala_Czaarna dziękuje za odpowiedź, zdecydowanie czekam na wizyte doradzę się dermatologa o ten acne derm, może zaleci mi coś innego. No i tak jak mówisz, to są tylko moje domysły, a czy to są te brodawki to się okaże. Byle do wtorku... Na razie ratuje się pastą cynkową i mam całą buzię w paćkach ![]() zakupy bardzo fajne
|
|
#1049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No mysle, ze lepiej poczekac, bo z jednej strony moze pomoc, ale gorzej jak zaszkodzi. A do wtorku juz nie dlugo ![]() Ja chcialam sie dzisiaj zapisac do okulisty i pierwszy wolny termin 8 maja (prywatnie)! A ja od pierwszego maja ide do pracy co drugie dzien po 12 godzin i nie wiem kiedy bede miala wolne Ze spa dzisiaj bylo (rano): -prysznic, peeling ciala, depilacja -maslo do ciala -oczyszczanie buzki, maseczka -zmycie oleju, odzywka do wlosow ktora byla w castingu Teraz beda podstawy i czekam na tz z kolacja
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
loluska wspolczuje ciezkich dni
u mnie tez sa zapisy na terminy do dermatologa tak na 1,5 mies do przodu, ale jak ktos ma jakas wysypke ktora moze byc zakazna lub inny nagly przypadek to umawiaja na nastepne dni bez czekania moze sprobuj im wytlumaczyc ze cos Ci sie rozsiewa a nie wiesz czy to zakazne czy nie i moze Ci przyspiesza termin? poza tym jesli nie tam to moze gdzies indziej w okolicy sa krotsze terminy albo nie ma wcale zapisow tylko kolejka? musisz sie zorientowac.mnie dzis Tz odwiedzil nawet, pochodzilismy po miescie, zjedlismy cos, fajnie bylo ![]() szukalam stanika do sukni slubnej, takiego porzadnego zeby trzymal bez ramiaczek i sie zalamalam... mam tak malo pod biustem ze nie wiem czy kupie w ogole. Bo malo kto produkuje 60 lub 65 a jak juz nawet taki jest to znowu z miseczka cos nie tak, za mala albo za duza... zawsze nosze z ramiaczkami wiec pod biustem nawet jak jest ciut luzno to wszystko sie fajnie trzyma, ale juz bez ramiaczek to musialby byc mega dopasowany, a nawet lekko ciasny zeby nic sie nie zsuwalo... a o taki juz ciezko. I oczywiscie nie chcialabym wydac na to 200zl;/ pochodze jeszcze, mam nadzieje ze cos znajde.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

ale sprobuj ją rozdziabać może i Tobie pomoże

Choć w sumie nie wiem czy taki dobry, bo tak mi @ dała w kość rano że do teraz jestem mega słaba. Pierwszy raz po odstawieniu tabletek anty poczułam to co przed ich braniem. Dwie godziny przeleżałam w łazience na zimnych płytkach bo nie byłam w stanie się ruszyć, do tego mdłości, biegunka. Bałam się że całkiem odlece. Jednym słowem masakra. Teraz już lepiej ale zimno mi okropnie.