|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
ok ja lece...bo jeszcze musze wlosy wysuszyc i spaciulki...do jutra
|
|
|
#25502 |
|
Wtajemniczenie
|
Głowa mnie dzisiaj boli.. może to początek jakiejś choroby
Talciu, jutro X ma urodzinki, nie zapomnij .. hehe Do jutra.. Pap Kochane
|
|
|
|
#25503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() życzenia juz poszly, hihihi
|
|
|
#25504 |
|
Zakorzenienie
|
ohh mein Gott od wczoraj nikogo nie było?
![]() na to za Bosego ![]() |
|
|
|
#25505 |
|
Zakorzenienie
|
a co dzis? !!!! dzis damy czadu !!!
bawar gerl ja od rana juz lata jak postrzelona i kazdemu gada XD tjaaaa WYGRAMY !!! CHLOPAKI !!! WYGRAMY !!! BAYERN !!! DO BOJU !!! tylko sie zastanawiam jak ja bede ogladac XD juz i tak brat mi nerwów napsul...bo grał na tym swoim pleju ... i pozmienial anteny... ja wlaczam zdf ...a tam nie ma obrazu... myslalam, ze rozniose caly dom XD wszystko zle odbieralo... ale juz jest ladnie tylko jest drugi problem...cale lozko brata jest zawalone prezentami XD bo dzis pakowala...dla mnie nie ma tam miejsca :P ale jest rada...przytargam sobie letnią ławke no i sie poczuje jak na stadionie ... na ławce pffff... witam panie luncia mi mowila, ze u niej snieg... kurcze... ja wymodlic swojego nie moge ... sniegu przyjdz
|
|
#25506 |
|
Konto usunięte
|
Hello
Wpadłam popodglądać ![]() Ach, no i mam takie pytanko...czy któraś z Was nie ma w haremie Buffona z Juventusu?? Tzn, nie że jestem zainteresowana, tak się pytam, bo wczoraj oglądałam mecz Juventusu z Bolonią(sędzia kalooosz!
|
|
|
|
#25507 |
|
Zakorzenienie
|
Jan Schlaudraff w rozmowie z portalem Sport1.de zabrał głos w dyskusji na temat jego przyszłości. Potwierdził, że dostał oferty z Bayernu Monachium, Werderu Brema i Borussii Dortmund. Wkrótce piłkarz Alemannii Aachen podejmie decyzję i wybierze jedną z nich.
my chcemy schlaudraffa !!! schlaudi do nas w koncu jeden z moich dojczkow...nie ma mocnych ;] musimy go miec ![]() kahn powiedzial, ze jak cos zdobedą w tym sezonie dobrego to odejdzie wczesniej na emeryture ;] zeby nikt nie mowil, ze jest dziadkiem staruszkiem i musi sobie isc dos santos złamał noge dzien po podpisaniu umowy z wolfsburgiem... bo zostal wypozyczony tam...co za pech aaaa... no i sagni podobno w kontrakcie ma wpis, ze przejmuje po kahnie szefostwo xD eszz... nie moze byc ;P basti mial byc bossem ;] znalazłam ladniejsze wersje skanow z GQ ... ale juz tamte wrzucalam to dwa razy nie bede... poza tym i tak zajmuja mase miejsca i bym musiala je pomniejszyc ;P musze avka zmienic na znak jednosci z bayernem ;]
|
|
#25508 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3289940]Hello
Wpadłam popodglądać ![]() Ach, no i mam takie pytanko...czy któraś z Was nie ma w haremie Buffona z Juventusu?? Tzn, nie że jestem zainteresowana, tak się pytam, bo wczoraj oglądałam mecz Juventusu z Bolonią(sędzia kalooosz! [/QUOTE]a i owszem... ola ...borucowa btw: dortmund'ki ... ogladajcie dzis jak gromimy aachen bo i na was przyjdzie pora mama wlasnie zrobila paszteciki z grzybkami na swieta to wlasnie sprawdzam jakosc ... mniam
|
|
#25509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25510 |
|
Zakorzenienie
|
wiatm panie
uf...dopiero wróciłam do domu zaraz wam pokażę mój prezent mikołajkowy ze |
|
|
|
#25511 |
|
Zakorzenienie
|
moze jakies fotki...przed meczem, zeby sie milo zrobilo bardziej
basti & podo ![]() czemu nikogo nie ma... ja zaraz lece sie psychicznie do meczu przygotowac i nawet z wami nie pogadam ;P
|
|
#25512 |
|
Zakorzenienie
|
1.przód
2. tył 3, 4 ja w koszulce ![]() ![]()
|
|
|
|
#25513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymaj kciuki trzymaj... bo to walka o wejscie do 1/4 dfb pokal zwykle juz wczesniej pokazuja rozgrzewki i te pe ... wiec ja przed 20 zasiadam juz przed telewizorkiem ![]() a ze sie spytam... tri masz ten mecz na polskich kanalach? czy na dojczowskich? ![]() Cytat:
i dobrze ![]() boska koszulka tłin hihihi... czadowa ;P
|
|
|
#25514 | |
|
Zakorzenienie
|
talcia boska koszulka
![]() Cytat:
![]() na PS leci o 20:25 |
|
|
|
|
#25515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to za Bosego Cytat:
mi też się bardzo podoba
|
||
|
|
|
#25516 |
|
Zakorzenienie
|
no laski ja sie zbieram...za godzine siadam przed tv
felix zapowiedzial, ze walka moze byc trudna... i moze nawet dojsc do 120 minutowego spotkania ...w sumie to oby nie ;P zebysmy szybko ladnie ich zalatwili ;] wlasnie lu lu lukas podolski leci tralalala 'goldi poldi halllelujah' i mi sie przypomina WM i w ogole...achhhhh...a teraz...xaviś - dieser weg rozplywam sie... do jutra... bo pewnie juz nie wpadne...chyba, ze w przerwie meczu...zrelacjonowac milej zabawy na watku... i wypijcie za mnie z raz ;] aaaaaa.... i prosze w przyplywie emocji nie krzyczec na schlaudraffa... po 1. bo jest w ekipie dojczkow i ma u mnie specjalne wzgledy ![]() po 2. bo jeszcze niedlugo moze zawitac w naszych szeregach klubowych
|
|
#25517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25518 |
|
Zakorzenienie
|
eeeee... dlaczego? chyba lepiej jak schlaudi przyjdzie do nas niz do was
bo wy nie stracicie kolejnego miejsca :P ale jesli schlaudi wyprze, ktoregos z moich ulubiencow ze skladu to biada mu ... w sumie to nie wiem na jakiej pozycji on gra dzisiaj gra w aachen i nie ma mocnych... MY WYGRAMY ![]() ok lece
|
|
#25519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby nie bo to bedzie źle dla Ebiego
|
|
|
|
|
#25520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25521 |
|
Zakorzenienie
|
witam wieczorem
ehhh, przepraszam że odpowiadam w takieh formie, ale nie mam na nic sił, mam tkai mętlik w głowie, nie wiem co napisać ![]() Izuś, może to i jest ucieczka w niepewnośc, ale wole to niż ten stan który jest Talcia, nie mam tej pewnośći że po drugiej stronie jest, ale nigdy sie tego nie dowiem jeśli nie spróbuje Słońce, ja już nie wierze Tricomi, a co to da jeśli ja nie będe udawać i będe mówić o tym że mi źle ? o czyjejś śmierci ? to już żadnemu z nich życia nie przywróci Tylko co ja moge zmienić ? nic nie przywróce komuś życia ... Talcia, " w mojej opinii samobójstwo to jest brak posznaowania dla życia... " nooo, więc nie zasługuje na to żeby żyć. Tak, tylko że Ty nie staciłaś dwóch najważniejszych osób co mi z teog że jestem zdrowa itd. jeśli ich już nie ma ... Izuś, piękna historia Talcia, boska koszulka
|
|
#25522 |
|
Zakorzenienie
|
no i co, nikogo nie ma
jestem Wam wszystkim wdzięczna za to co robicie
|
|
#25523 |
|
Wtajemniczenie
|
............ Witam wszystkich
Jakis dziwny dzis ten dzien............brak mysli brak niczego.........do momebtu pobytu w empiku i podziwiania duzzzego plakatu z Jackiem Saprrowem...aaa kumpela sobie go kupiala rany..................... ................troszke mi odbilao jak to zwylke bywa...................Czemu robir te kropki z gupoty braku mysli a moze z ich natłuku to poniekat wyaza mu stan ducha mój wczorajszy i dzisiejszy UFFF dopiero o 20.30 to za 10 minut. i znowu mnie kusi zeby słuchac wloskiej relacji ![]() Oooo jaka sliczna ja tez chce taka oczywiscie z Filippkiem lub Cruzem Lub Owenem ma sie rozumiec
|
#25524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam dziś straszną pustke w głowie, nie wiem sama co mam myśleć widze że niezłe zamieszanie tu zrobiłam ehh łeb mi zaraz pęknie z tego wszystkiego za Milan i Bayern edit: i ja mykam mam już wszystkiego dość, zatrzyamajcie świat, ja wysiadam dobranoc
|
|
|
#25525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tobie sie nie dziwe ale mnie sie to rzadko zdarza ze mam poczucie ze czegos nie zrobilam i ........ sama nie wiem.......
|
|
#25526 |
|
Wtajemniczenie
|
Gooolll dela Milan
Kaka
|
#25527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam pustkę w głowie, zwaliłam dzisiaj matme kompletnie ani jednego zadania nie umiałam jeszcze nigdy mi sie tak nie zdarzyło ale dowalił taki sprawdzian że masakra no wiem że fajna koszulka
|
|
|
|
|
#25528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pozarażałam Was tym hej i zarazem papa bo już mnie nie ma, bye bye
|
|
|
#25529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a film o dojczkach faktycznie w Mikolaja lecial kurcze a teraz lecem pakowac prezenty i mecz opgladac buziaki dla was
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

i spaciulki...do jutra

... na ławce pffff...
... ale juz tamte wrzucalam to dwa razy nie bede... poza tym i tak zajmuja mase miejsca i bym musiala je pomniejszyc ;P 

ale dowalił taki sprawdzian że masakra