Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 22:31   #3721
Fubizka
Zakorzenienie

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Z czego? Daj znać, jak się spisuje.
2% elastyna
5% keratyna
1% wit. all in one
1% d-panthenol
1% FEOG
2% mleczko pszczele
88% woda przegotowana
Póki co śmierdzi jak zmielony skunks
Popsikałam pod olej lniany, który sam w sobie robi mi MEGA błysk, zobaczymy jak będzie dalej

Cytat:
Dokładnie... Ale trzeba trochę ochłonąć, by do tego dojść. I to mi wtłukła Elve po Zakalcu. Nieważne co mówi, nieważne co robi, ważne jaki jest efekt.
Ale ja jeszcze rozumiem, jak w trwającym związku są takie rozkminy, ale na początkowym etapie, to powód nieodzywania się jest oczywisty i nie ma tu nad czym rozmyślać.

Cytat:
Dlatego zawsze wykładam kawę na ławę. Nie cierpię półzwiązków i nie zniosłabym świadomości, że jestem dla kogoś niunią do podymania, maskotką tudzież czasoumilaczem.
A jakby on dla Ciebie też był czasoumilaczem?
Cytat:
Moje doświadczenie pokazuje, że to nic nie daje, bo zawsze znajdę usprawiedliwienie dla faceta. To coś w stylu "powiedział, że mnie nie kocha, ale na pewno zrobił to, żebym się od niego szybciej odczepiła, bo pewnie myśli, że nie jest mnie wart..."
Ile ja miałam usprawiedliwień, o losie. Ale z drugiej strony, on mnie za wszelką cenę utrzymywał w przekonaniu, że naprawdę mnie kocha, tylko ma ze sobą problem.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 22:39   #3722
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego zawsze wykładam kawę na ławę. Nie cierpię półzwiązków i nie zniosłabym świadomości, że jestem dla kogoś niunią do podymania, maskotką tudzież czasoumilaczem.
A co jeśli ja cały czas byłam przekonana, że dążymy do tego żeby stworzyć z tego związek? Tylko jak zaczęłam pokazywać, że mi zależy i chciałam się w końcu dowiedzieć jak to jest między nami i co robimy dalej, to uciekł.

W ogóle jak dla mnie to istnieje idealny mąż (jeśli chodzi o zachowanie) - to mój brat jak znajdę drugiego takiego to będzie cud
Stary 2012-03-13, 22:48   #3723
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
A co jeśli ja cały czas byłam przekonana, że dążymy do tego żeby stworzyć z tego związek? Tylko jak zaczęłam pokazywać, że mi zależy i chciałam się w końcu dowiedzieć jak to jest między nami i co robimy dalej, to uciekł.
enjoy, faceci chcący związku starają się o serce wybranki a nie o dupę. Sorry, brutalne, ale prawdziwe.
Stary 2012-03-13, 22:49   #3724
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ale co zrobić ci nie powiem, bo - jak mi się wydaje najlepszym wyjściem dla twojego zdrowia psychicznego byłoby całkowite zerwanie kontaktu z nim - nie kontaktowanie się z nim, nawet jeśli to on by się pierwszy odezwał. Inaczej on będzie się tak z tobą bawił, dopóki mu się nie znudzi.

A ja nie ogarniam po prostu i cholera wie co mam myśleć o tym, że... J napisał mi jakieś 3 godziny temu smsa, że ma nadzieje, że w pracy u mnie ok i że on pracuje w Liverpoolu do końca tygodnia. No fajnie, ok, dobra, ale PO CO do mnie jeszcze pisze? Zwłaszcza, że odpisałam mu, ale nic szczególnego i napisałam tylko, że mam nadzieję, że u niego ok. I... już mi nie odpisał. I powiem wam, że nie wiem, może odpisze jeszcze dzisiaj, mógł nie mieć czasu, może się widzi z synkiem, ale jak nie to...
Lekki dysonans tu widzę Doradzasz zerwanie kontaktu, a sama odpisujesz na nic nie znaczącego smsa i jeszcze Cię dręczy, że nie odpisał na to, co odpisałaś...
Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
A jakby on dla Ciebie też był czasoumilaczem?
To wtedy nie myślę nawet o związku.
Cytat:
Czasem trzeba powiedzieć to przedszkolne "będziesz ze mną chodzić?", żeby uzyskać spokój ducha
Bawił się Tobą. Dobrze, że uciekł, a nie ściemniał, że w przyszłym roku Ci się oświadczy, jak to na Intymnym kiedyś czytałam w jakimś wątku
Cytat:
W ogóle jak dla mnie to istnieje idealny mąż (jeśli chodzi o zachowanie) - to mój brat jak znajdę drugiego takiego to będzie cud
No nie? Też tak sądzę
Stary 2012-03-13, 23:09   #3725
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
enjoy, faceci chcący związku starają się o serce wybranki a nie o dupę. Sorry, brutalne, ale prawdziwe.
W tym wypadku tak - zaczęło się od łóżka, ale to nie polegało tylko na tym. Po tym jeszcze przez dłuższy czas, nie spaliśmy ze sobą - ja chciałam, żeby mi pokazał, że to nie o to mu chodzi. A on nawet do tego nie dążył.

Cytat:
Lekki dysonans tu widzę Doradzasz zerwanie kontaktu, a sama odpisujesz na nic nie znaczącego smsa i jeszcze Cię dręczy, że nie odpisał na to, co odpisałaś...
Dlatego napisałam, że ja nie powinnam nic mówić, bo sama miałabym z tym problem a doradzam, bo wiem, że tak powinno się zrobić.

Cytat:
Bawił się Tobą. Dobrze, że uciekł, a nie ściemniał, że w przyszłym roku Ci się oświadczy, jak to na Intymnym kiedyś czytałam w jakimś wątku
On nie ściemniał, że mi się oświadczy - on ściemniał, że za jakieś dwa lata będziemy brać ślub jak dalej będę chciała z nim być, że pojedziemy na wakacje do Polski, planował różne rzeczy - a raczej ściemniał, że planuje

Cytat:
No nie? Też tak sądzę
Stary 2012-03-13, 23:17   #3726
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
W tym wypadku tak - zaczęło się od łóżka, ale to nie polegało tylko na tym. Po tym jeszcze przez dłuższy czas, nie spaliśmy ze sobą - ja chciałam, żeby mi pokazał, że to nie o to mu chodzi. A on nawet do tego nie dążył.
Czyli polegało tylko na tym, na litość boską. Nie bądź naiwna
Stary 2012-03-13, 23:19   #3727
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli polegało tylko na tym, na litość boską. Nie bądź naiwna
No dobra. Niech będzie, że tak. Teraz muszę ze wszystkim się zgadzać, bo jak mi życie pokazuje cały czas, wy zawsze macie rację
W każdym razie eks to jest temat zamknięty, nawet nie chce mi się o nim myśleć teraz, i o tym czy to na tym polegało czy nie. I tak jest dupkiem
Stary 2012-03-13, 23:30   #3728
grzechuwartka
Rozeznanie

endżoj:
weź w końcu definitywnie odetnij się od tego całego towarzystwa zwłaszcza facetów. Szkoda Ciebie Kobito. Tyle czasu wałkuje się już temat tego towarzycha. Taka fajna Dziewucha z Ciebie! Szkoda życia na takich dupków.
grzechuwartka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 23:37   #3729
Fubizka
Zakorzenienie

enjoy - ja mówię o tym J. Z eksem to dołączyłam do Twojej historii w momencie, jak już było po wszystkim.
Stary 2012-03-13, 23:43   #3730
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
On nie ściemniał, że mi się oświadczy - on ściemniał, że za jakieś dwa lata będziemy brać ślub jak dalej będę chciała z nim być, że pojedziemy na wakacje do Polski, planował różne rzeczy - a raczej ściemniał, że planuje
I nie budziło to Twoich wątpliwości? To dość typowa ściema.
Stary 2012-03-13, 23:50   #3731
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grzechuwartka Pokaż wiadomość
endżoj:
weź w końcu definitywnie odetnij się od tego całego towarzystwa zwłaszcza facetów. Szkoda Ciebie Kobito. Tyle czasu wałkuje się już temat tego towarzycha. Taka fajna Dziewucha z Ciebie! Szkoda życia na takich dupków.
Wiemmmm

Cytat:
enjoy - ja mówię o tym J. Z eksem to dołączyłam do Twojej historii w momencie, jak już było po wszystkim.
Aaaa, ja mówiłam o eksie. Jeśli chodzi o J - to jasne i przejrzyste o co chodziło
I mógł nie pisać tego smsa, skoro nie zamierzał już odpisywać. Przecież to jest normalnie jakaś porażka

Cytat:
I nie budziło to Twoich wątpliwości? To dość typowa ściema.
Budziło. I długo mu nie ufałam. A jak już zaufałam to wiadomo jak się skończyło

Zresztą co ja gadam, przecież wy wiecie jaka ja naiwna jestem Da się to wyleczyć? Jakoś farmakologicznie czy coś?

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2012-03-13 o 23:51
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 00:02   #3732
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Budziło. I długo mu nie ufałam. A jak już zaufałam to wiadomo jak się skończyło

Cytat:
Zresztą co ja gadam, przecież wy wiecie jaka ja naiwna jestem Da się to wyleczyć? Jakoś farmakologicznie czy coś?
Podobno uczy się na błędach
Stary 2012-03-14, 01:03   #3733
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno uczy się na błędach
Prawda
Ja po swoich różnych doświadczeniach mam o 80% mniej naiwności. Co nie znaczy, że wcale.

Nie wiem, czy Wam pisałam, pewnie gdzieś tam kiedyś tak, ale mam skórę atopową. Przesrane z tym jest równo. Na szczęście mam tylko kilka "ognisk" i nie są one jakoś bardzo dokuczliwe. Niestety zrobiło mi się dość duże ognisko na plecach (prawdopodobnie jak wstawałam z wanny, to zostawała tam piana i ją wycierałam zamiast porządnie się spłukać). No i już jest z nim coraz lepiej, ale wygląda wciąż kiepsko. Stwierdziłam, że czas się ostro wziąć za siebie Byłam się trochę opalić, bo już od dawna wyglądałam jak trup z jeziora - to dla estetyki (dermatolodzy mają różne opinie, ale u mnie uv nie szkodzi a może nawet pomaga na zmiany atopowe), balsamy, maści, kremy - to dla zdrowia - jest coraz lepiej. I po tych wszystkich upiększeniach czuję się super, humor mega poprawiony
Wniosek? Babskie sposoby poprawiania humoru działają u mnie tylko wtedy, kiedy domyślnie jest on nie najgorszy. To lipa

A no i jeszcze, postanowione. Czas na kremy przeciwzmarszczkowe.
Zamierzam stosować póki co tylko na powieki i na te mimiczne, które mam, żeby się nie pogorszyły.
No i teraz paczę sobie na coś takiego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...a-powieki.html
Tylko czy nie jestem za młoda na niego? W okół oczu właściwie nie mam zmarszczek, jak się dużo śmieję i mam przesuszoną skórę, to się coś tam pojawia, ale znika po kremie nawilżającym, więc tu bardziej zapobiegawczo by się nadało.
No a na mimiczne, to kurcze w ogóle nie wiem co
Stary 2012-03-14, 10:09   #3734
Connff
Zadomowienie

Cześć dziewczyny . Wczoraj byłam z kumpelą na zakupach i na piwie. Kupiłam sobie pięknyyyyy pomarańczowy żakiet .

A dzisiaj wielki dzień, bo nastąpi zakończenie tej smutnej i nudnej historii. Dzwonię do Niedoszłego i stawiam sprawę jasno. Prawdopodobnie więc od dzisiejszego wieczora będę go miała z głowy . Ha.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 10:59   #3735
Malla
Nie depcze krokusów

Fubi - a jaki on ma skład?

Connff -
Stary 2012-03-14, 14:04   #3736
Fubizka
Zakorzenienie

enjoy - Twój spray do włosów przeanalizowali: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2707
Specjalnie go dałam do analizy, bo byłam ciekawa co robi tyle różnych ekstraktów, witamin itd w kosmetyku termoochronnym

Malla - nie wiem, nigdzie nie podają. Jedynie:
Składniki roślinne:
torf TOŁPA®, ekstrakty roślinne z marchwi i kwiatów koniczyny, biotyna, witamina E

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-14 o 14:07
Stary 2012-03-14, 14:07   #3737
OtTakaJa
Zakorzenienie

Orientujecie się ile teraz płacą za staż?

Byłam dziś na przymiarce sukni, jest prawie gotowa tylko trzeba skrócić. Jak tak stałam w niej i welonie to naprawdę do mnie dotarło, że biorę ślub. Boję się, baa, jestem przerażona.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 14:56   #3738
Fubizka
Zakorzenienie

Nie wiem jak Wy, ale ja zawsze jak w miejscu publicznym poleci Someone like you, to przerywam zdanie w pół i komentuję to mniej lub bardziej cenzuralnym słowem. Zresztą, żeby daleko nie szukać, wczoraj siedzę w osiedlowej knajpie z koleżanką i narzekamy ogólnie na facetów, ja wspominam swoje krzywdy, ona swoje i nagle tadam - leci
Na co my jednocześnie "i jeszcze ta ebana Adele ". No dobija mnie ta piosenka niesamowicie. I dzisiaj kwejk zmienił moje postrzeganie tej piosenki:

http://s17.postimage.org/ntm3or7bj/o...62v1_KIHYQ.gif

Stary 2012-03-14, 15:10   #3739
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak Wy, ale ja zawsze jak w miejscu publicznym poleci Someone like you, to przerywam zdanie w pół i komentuję to mniej lub bardziej cenzuralnym słowem.
Ja to się cieszę, że ta piosenka nie pojawiła się 2 lata temu, bo normalnie wypisz, wymaluj przedstawia moją sytuację z eksem, a pierwsza zwrotka to już całkiem

Stary 2012-03-14, 15:13   #3740
Fubizka
Zakorzenienie

Ja zawsze umieram przy "yesterday was the time of our lifes". Na samą myśl o tym wersie się rozwalam.
Stary 2012-03-14, 15:18   #3741
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze umieram przy "yesterday was the time of our lifes". Na samą myśl o tym wersie się rozwalam.

Ja chociaż nic nie czuję do eksa to jak pierwszy raz usłyszałam"I heard that you're settled down, that you found a girl and you're married now" to mi się jakoś tak nieprzyjemnie zrobiło

Ale nie przejmuj się, już przestaje być hitem, więc niedługo nie będzie leciała w miejscach publicznych

Stary 2012-03-14, 15:26   #3742
Fubizka
Zakorzenienie

Ja do eksa nie wiem czy jeszcze coś czuję, ale jakbym się dowiedziała, że się żeni, to by mi chyba rozerwało serce.

Zresztą i tak czasami mam wrażenie, że ten ból się nigdy nie skończy.
Stary 2012-03-14, 18:27   #3743
Fubizka
Zakorzenienie

Malla - psikacz jest cudowny
Miałam go pod olej lniany na noc i cały dzień, zmyłam Babydream, nałożyłam na 30 min maskę Bingo o której już pisałam (spirulina+keratyna), do której dodałam na oko żelu aloesowego i 2ml witamin, po spłukaniu na mokre włosy jeszcze 4-5 razy psiknęłam i zabezpieczyłam różowym Gliss Kurem. Mama mnie nie poznała

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny . Wczoraj byłam z kumpelą na zakupach i na piwie. Kupiłam sobie pięknyyyyy pomarańczowy żakiet .
Uwielbiam żakiety i też chciałam pomarańczowy ale nie było

No i co z tym dzwonieniem?
Stary 2012-03-14, 18:30   #3744
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do eksa nie wiem czy jeszcze coś czuję, ale jakbym się dowiedziała, że się żeni, to by mi chyba rozerwało serce.
Wszystko jest do przeżycia.

Cytat:
Zresztą i tak czasami mam wrażenie, że ten ból się nigdy nie skończy.
Gwarantuję Ci, że się skończy

Stary 2012-03-14, 18:41   #3745
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Uwielbiam żakiety i też chciałam pomarańczowy ale nie było

No i co z tym dzwonieniem?
Jest śliczny, nie chwaląc się . Z Reserved.

No zbieram się powoli, ustaliłam sobie, że do 20 muszę zadzwonić . Ale spokojnie, nie ekscytujcie się. Przecież i tak nie odbierze. A jak nawet odbierze, to i tak się tak pogrąży, że wiecie...

Mimo wszystko i tak się denerwuję
Stary 2012-03-14, 19:38   #3746
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda
Ja po swoich różnych doświadczeniach mam o 80% mniej naiwności. Co nie znaczy, że wcale.
Ja też myślałam, że już nie jestem taka naiwna po tych przeżyciach z eksem, a tu się okazuje, że moja naiwność spadła o góra 10%. Mało

Cytat:
enjoy - Twój spray do włosów przeanalizowali: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2707
Specjalnie go dałam do analizy, bo byłam ciekawa co robi tyle różnych ekstraktów, witamin itd w kosmetyku termoochronnym
Właśnie tak mi się wydawało, że mi się trochę włosy od tego przesuszyły im dłużej tego używam. No nic następny kupię chyba taki różowy z Loreala co miałam kiedyś, chyba był lepszy

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Orientujecie się ile teraz płacą za staż?
Ja nie wiem ile teraz, ale jakieś 2,5 roku temu dostawałam coś koło 660zł (o ile dobrze pamiętam)

Cytat:
Nie wiem jak Wy, ale ja zawsze jak w miejscu publicznym poleci Someone like you, to przerywam zdanie w pół i komentuję to mniej lub bardziej cenzuralnym słowem.
Nie cierpię tej piosenki i zawsze jak ją słyszę, to mam w głowie to co kiedyś powiedziałaś : "I fucking hope I won't"

Cytat:
No zbieram się powoli, ustaliłam sobie, że do 20 muszę zadzwonić . Ale spokojnie, nie ekscytujcie się. Przecież i tak nie odbierze. A jak nawet odbierze, to i tak się tak pogrąży, że wiecie...

Mimo wszystko i tak się denerwuję
Trzymam kciuki

Ja to w ogóle nic nie mówię, bo mam ochotę powiedzieć, że mam J gdzieś i nie mam zamiaru się nim przejmować, ale tak naprawdę to mnie aż coś... no nie wiem co, źle mi nie wiem po jaką cholerę mi pisał wczoraj, bo jak chciał żebym poczuła się jeszcze gorzej to mu się udało. Nie, nie rozkiminiam po co i dlaczego, bo nie ma sensu i tak tego nie zrozumiem, ale jestem zła, że napisał w ogóle.

Jeszcze do tego, wzięłam sobie wolny dzień w pracy na piątek, żeby się móc odstresować, na zakupy iść, a tu się okazuje, że będę musiała pewnie przez cały dzień siedzieć w domu i czekać aż ktoś z agencji przyjedzie mi światło w łazience naprawić (bo za mocno pociągnęłam za sznurek od kontaktu wczoraj i coś się zaklinowało i nie da się wyłączyć ). Mówią, że przyjadą między 11 a 13, ale znając życie mogę na nich nawet do 17 czekać. Super.

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2012-03-14 o 19:42
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 19:56   #3747
Connff
Zadomowienie

Hihi

Właściwie nie wiem czy jest się z czego śmiać, ale jest mi jakoś o niebo lepiej, więc się śmieję.

Zadzwoniłam. Odebrał, co mnie zaskoczyło. Na dobrą sprawę za bardzo nie dopuściłam go do głosu, bo powiedziałam, że tak naprawdę nie interesuje mnie co u niego, i że nie lubię gadać przez telefon, a nie chcę marnować czasu swojego i jego, który jest taki cenny. Powiedziałam, że ma dwie opcje, albo zaraz u mnie będzie i mi odpowie na kilka pytań, albo nie, ale jeśli nie, to z mojej strony może liczyć co najwyżej na "cześć" na ulicy jeśli będę w dobrym humorze.

Cisza, cisza, cisza... i oczywiście, że on by chciał, ale wybrałam najgorszy dzień, że w ogóle dzisiaj nie ma takiej opcji, że na pewno nie da rady itp, i czy możemy się umówić na inny dzień. Mówię mu, że to już jest jego decyzja, ale ja mam jedynie wolne jutro. Powiedział, że zadzwoni i się umówimy. Ja powiedziałam: "no to cześć" i się rozłączyłam.

No i to by było na tyle. Podejrzewam, że mam go z głowy . Jak chcecie, możemy pobawić się w obstawianie, czy się odezwie. Ja obstawiam, że nie zadzwoni, MOŻE wyśle smsa, że coś tam, coś tam.

Hehe, ale mam ubaw, aż dziwne.

Z humorystycznych ciekawostek: współlokator obstawia wyniki meczy piłki nożnej. Teraz ogląda i coś nie wychodzi tak, jak powinno. Z lepszych kwestii:
- "Ku*wa, z*eba*y c*uju!!"
- "Tak ku*wa, po co trafiać w bramkę, jak można nie trafiać, no po, po co?!!?!"

Oczywiście siedzi w swoim pokoju, ale nagłośnienie mam dobre. Ale ubaw dzisiaj .

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2012-03-14 o 20:00
Stary 2012-03-14, 20:07   #3748
enjoy89
Zakorzenienie

Connff - w sumie to i tak za wiele się nie dowiedziałaś. Dobrze, że myślisz, że nie zadzwoni, bo przynajmniej jeżeli faktycznie tak będzie, to unikniesz rozczarowania. A co zamierzasz mu powiedzieć, w przypadku jakbyście się jednak spotkali?

Cytat:
Z humorystycznych ciekawostek: współlokator obstawia wyniki meczy piłki nożnej. Teraz ogląda i coś nie wychodzi tak, jak powinno. Z lepszych kwestii:

Oczywiście siedzi w swoim pokoju, ale nagłośnienie mam dobre. Ale ubaw dzisiaj .

Ja kiedyś byłam u siostry i jej facet z kilkoma kumplami oglądali mecz - on wielki fan Liverpoolu. I to było dopiero, chyba całe osiedle ich słyszało
Co chwilę tylko jakieś fucki leciały i inne takie
Stary 2012-03-14, 20:13   #3749
Connff
Zadomowienie

Enjoy, absolutnie nic się nie dowiedziałam i absolutnie nic mu nie powiem. Jeśli jakimś cudem się spotkamy (a naprawdę jestem w 99% pewna, że już się nie odezwie ), to mam zamiar słuchać. Jak powie coś mądrego, to odpowiem .

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2012-03-14 o 20:15
Stary 2012-03-14, 20:21   #3750
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Podejrzewam, że mam go z głowy .
Oj, ja podejrzewam, że nie

Cytat:
To mi przypomniało mojego eksa, który w podobny sposób przeżywał rozgrywki piłkarskie, jak ja się wściekałam na niego, że minimum kultury nie potrafił zachować. Dżizas
Cytat:
Nie cierpię tej piosenki i zawsze jak ją słyszę, to mam w głowie to co kiedyś powiedziałaś : "I fucking hope I won't"
DOKŁADNIE
A z tym światłem, to może żarówkę wykręć, po za prąd zapłacisz dużo
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Wszystko jest do przeżycia.
Niestety wiem, dlatego nie napisałam, że bym umarła.

Cytat:
Gwarantuję Ci, że się skończy
Trzymam Cię za słowo!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości