|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
czytam i czytam o rozwożeniu zaproszeń i zaczęłam się zastanawiać to kiedy my powinniśmy rozwozić zaproszenia mając ślub 6 października. Planowałam wstępnie na początku sierpnia, ale jak widzę, gdybyśmy zrobili to już w lipcu to też by było ok ??? Sama już nie wiem.
|
#753 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Można dołączyć ?? Październikowa PM się kłania
|
|
|
|
#755 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Witam tym bardziej że ja też właśnie tego dnia ślubuje o 15.
Obawiam się pogody, ale już się cieszę na ten dzień Jak przygotowania ???
|
#757 |
|
Rozeznanie
|
i ja, i ja 6 października o 17 ;-)))
zaproszenia będziemy roznosić od lipca
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32891389]ja wczoraj patrzyłam na fotki z października jak kupowałam suknię. i pomyślałam, że się podzielę moim trenen, który bym z chęcia ucieła
![]() w ogóle wczoraj dzwoniłam do Wujka, brata mojego ojca, bo on nie raczył dać znać i...nie przyjdzie! Na ślub może na wesele na pewno nie. Kurde. To najbliższa rodzina! Ja u niego byłam, i tak nie dawno, bo z 5 lat temu?! Nie rozumiem tego. On jest specyficzną osobą, bo jak sam potrzebuje czy coś chce, to wie, gdzie uderzyć. A jak Ty coś potrzebujesz, to w życiu się nie doczekasz:| Swoją drogą to i tak bardzo przykre, a moja mama się wkurzyła, nie mówiąc już o ojcu... Co lepsze, żadne z nich nie odbierało telefonu ode mnie, dopiero jak zadzwoniłam ze służbowego, którego nie znają, to odebrali...:/[/QUOTE] dlaczego tren chcesz usunąć? Nie podoba Ci się? Co do wujaszka....olej go...nie ma co się przejmować...chociaż nie wątpię, że było Ci przykro ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Witam ![]() chwal się wszystkim co masz
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32891389]ja wczoraj patrzyłam na fotki z października jak kupowałam suknię. i pomyślałam, że się podzielę moim trenen, który bym z chęcia ucieła
![]() w ogóle wczoraj dzwoniłam do Wujka, brata mojego ojca, bo on nie raczył dać znać i...nie przyjdzie! Na ślub może na wesele na pewno nie. Kurde. To najbliższa rodzina! Ja u niego byłam, i tak nie dawno, bo z 5 lat temu?! Nie rozumiem tego. On jest specyficzną osobą, bo jak sam potrzebuje czy coś chce, to wie, gdzie uderzyć. A jak Ty coś potrzebujesz, to w życiu się nie doczekasz:| Swoją drogą to i tak bardzo przykre, a moja mama się wkurzyła, nie mówiąc już o ojcu... Co lepsze, żadne z nich nie odbierało telefonu ode mnie, dopiero jak zadzwoniłam ze służbowego, którego nie znają, to odebrali...:/[/QUOTE] nie przejmuj się tym wujkiem! jakiś dziwak.. niektórzy ludzie już tacy są i nie warto się nimi przejmować ![]() Witamy Dziewczyny a ja się pochwalę że zamówiliśmy już obrączki . Zgodnie chcieliśmy gładkie i mieliśmy trochę złota więc płacimy tylko za robociznę (taniocha ).Zaproszenia chcemy też w tym miesiącu zamówić i rozdać pierwsze w święta (więcej osób za jednym zamachem ). Ślub 1 września ale myślę że nie ma co zwlekać z zaproszeniami.. za wcześnie nigdy nie jest a lepiej zaprosić wcześniej niż jak później ma ktoś nie przyjść bo nie był odpowiednio wcześnie poinformowany..
|
|
|
|
#760 | |||
|
Zadomowienie
|
dzięki
Cytat:
![]() Cytat:
no i na śląsk , chcielibyśmy jechać do nich osobiście a nie wysyłać pocztąCytat:
Teraz jestem na etapie poszukiwania odpowiedniej sukienki ,ale jakoś ciężko mi idzie
|
|||
|
|
|
#761 |
|
Przyczajenie
|
witam
Nasz termin to 30.06 i mamy już z głowy ; Fotograf sala z ustalonym menu ciasto i tort (polecam cukiernie Marysieńka) suknia się szyje bielizna makijaż, paznokcie i fryzjer zaklepany obrączki wybrane zaproszenia już rozdane http://zaproszenia-prestiz.pl/index....y=25&idprod=67 wienietki dla gości http://zaproszenia-prestiz.pl/index....=27&idprod=130 kwiaty skrzypaczka na ceremonię ślubną Jeszcze dużo nam zostało rzeczy do załatwienia. Nie mogę znaleźć butów ... wdzianko dla przyszłego męża, przewóz dla gości, auto , nauki przedslubne , alkohol, napoje i pewnie się coś jeszcze znajdzie .... |
|
|
|
#762 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
witaj
|
|
|
#763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko z zielonymi elementami
|
|
#764 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#765 |
|
Rozeznanie
|
chanelka 24 dziękuję
![]() Dziewczyny nie boicie się tych wszystkich matów itp. na obrączkach? Słyszałam (i widziałam u znajomych), że te "maty" szybko się rysują i po dość krótkim użytkowaniu wyglądają na bardzo zniszczone. tusiamar różnie bywa z tymi "bliskimi"... Nie daj się zdołować, to ma być Wasz dzień, a jeśli Wujek nie raczy się pojawić - Jego strata! A tren wygląda ślicznie! niki19 witamy! ![]() wybOrOowa bardzo ładna księga ![]() Piszecie tak o tym roznoszeniu zaproszeń... na nas też już chyba najwyższy czas... do lipca coraz mniej czasu
|
#766 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jutro popatrze jak wyglada podpiety![]() z wujkiem było mi smutno. ale coz... taka jest właśnie ta cała rodzina:| ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zapytałaś i masz to samo ps.myślałam tylko o jeszcze jednej z czarnymi kartami i pisze się białym żelowym długopisem ...bo tak to fajnie widać ...ale jakoś się rozmyśliłam http://allegro.pl/ksiega-gosci-wesel...155067109.html
Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2012-03-13 o 22:02 |
|
|
|
|
#768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#769 |
|
Rozeznanie
|
no to ładnie hehehe a co piszecie na pierwszej stronie ?
|
|
#770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1000zł kosztują balony z helem pod sufitem a pozostałe 1200zl to ścianka za nami (TŻ się uparł ) organza na stołach, i przystrojenia na stołach w postaci świecy z kwiatami w szkle (1szt na 8-10 osób) i u nas takie same, ponieważ zrezygnowałam z bukietu na naszym stole (bukiet to koszt od 80 do 180 - takie mniejsze i średnie, nie wiem jak z dużymi) za nami serduszka z żywych candadesek i dodatkowo przyozdobienie balustrady, ponieważ na sali mamy schody i antresolę :p
|
|
|
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co jeszcze się nie zastanawiałam nad tym jak narazie walczę z odmianą nazwisk
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
W zeszłym roku zostaliśmy właśnie zaproszeni do znajomych 2 tygodnie przed weselem , a w ogóle się nie spodziewaliśmy ,że takie zaproszenie dostaniemy. Oczywiście na weselu się zjawiliśmy ale pozostał pewien niesmak ,bo właśnie mieliśmy wrażenie ,że zostaliśmy zaproszeni ,tylko dlatego ,że dużo gości im odmówiło ![]() Już inaczej by to wyglądało gdyby chociaż wcześniej coś napomknęli ,że zamierzają nas zaprosić. |
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Ile wy piszecie
nie nadrabiam z czytaniem ![]() Wczoraj byliśmy z TŻ zamówić zdjęcia w studiu i portrety dla rodziców, chrzestnych i dziadków. Dodatkowo zamówiliśmy 80 zdjęć dla gości w ramach podziękowania za przybycie - zamiast czekoladek. Każda para co będzie odchodzić z wesela dostanie od Nas wino i Nasze zdjęcie ślubne - takie małe podziękowanie ![]() W salonie sukien ślubnych kobieta powiedziała żebym przyniosła swoje pomarańczowe buty i Oni w tym samym kolorze zamówią dla TŻ muchę pas i chusteczkę (czy jak to zwą) do marynarki. Wczoraj mieliśmy spotkanie z Panią Dr z kursu przedmałżeńskiego i kobieta bardzo mnie zdenerwowała :/ Kazała Nam przynieść kalendarzyk z temperaturą i wyznaczeniem dni płodnych. Mówię że ja nie preferuje takiej metody i nie zrobiłam zadanej przez Nią pracy domowej a Ona do mnie że "muszę bo będziemy mieli niezaliczone spotkanie z nią i może być problem ze ślubem". Więc czy mi się podoba czy nie muszę zrobić śmieszny kalendarzyk W przyszłym tyg zaczniemy chyba rozdawać zaproszenia ślubne bo do 30.06 coraz bliżej. Zamówiłam u koleżanki z forum dwa zaproszenia dla rodziców z prośba o błogosławieństwo. |
|
|
|
#776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my idziemy dopiero 3 kwietnia, ale kolezanka mi o tym wspominala i nie chcialam jej wierzyc trzeba zrobic jak inne dziewczyny znalezc taki kalendarzyk w internecie i pokazac to babie-chciala niech ma![]() Mam nadzieje ze ta nasza nie bedzie tego chciala. Pytalam czy da sie te spotkania zalatwic szybciej (bo u nas obowiazuja 3) i powiedziala ze jak sie spotkamy to na pewno sie dogadamy
Edytowane przez malaOlaa Czas edycji: 2012-03-14 o 13:38 |
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
U nas były 4 spotkania we wtorki od 19 do 21 :/ i dwa spotkania z Panią Dr od kalendarzyków i dni płodnych wrrrr.
Jednak szczerość nie popłaca |
|
|
|
#778 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje ,że trafi się ktoś sensowny i nie będzie robił zbytnich problemów ,bo w przeciwnym razie będę zmuszona podrzucić im gotowca z netu Ok zmykam na praktyki ,miłego popołudnia dziewczyny
|
||
|
|
|
#779 |
|
Rozeznanie
|
justiii87, malaOlaa, niki19
nie rozumiem czemu sie tak burzycie, jak sie człowiek zdecyduje na ślub kościelny to powinien wg mnie spełnić warunki które go do niego dopuszczają, przecież to jest dziewczyny nasza decyzja. jak składałam dokumenty na studia nie wkurzałam sie że mam donieść takie a takie dokumenty czy takiego wymiaru zdjęcia... ![]() zresztą mi sie wydaje że będąc dorosłą kobietą wypadałoby wiedzieć o co w tym chodzi, kiedy sie ma dni płodne (moja znajoma ma np pod koniec miesiączki... dziwnie prawda? )nikt przecież nie każe nam tego stosować ale żeby coś krytykować trzeba by ogrniać o co chodzi. mi to nie przeszkadza |
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
duvala - Ja mam niestety inne zdanie na ten temat niż Ty. Te warunki to tylko wyłudzenie pieniędzy. Spotkania indywidualne były naprawdę super. Uświadomili Nam parę rzeczy i na niektóre sprawy patrzymy inaczej. Ale nie będę prowadzić kalendarzyka bo kto ma takie widzi mi się. Warunkiem jest odbycie kursu a nie pomiary temperatury.
Miałam się zachować jak dziecko z podstawówki i iść wydrukować gotowca? Chore! No właśnie jesteśmy dorosłymi ludźmi i Ja dokładnie wiem kiedy mam dni płodne, a po za tym skończyłam szkołę gdzie anatomia i fizjologia była podstawą... Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-03-14 o 17:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

jutro popatrze jak wyglada podpiety
) organza na stołach, i przystrojenia na stołach w postaci świecy z kwiatami w szkle (1szt na 8-10 osób) i u nas takie same, ponieważ zrezygnowałam z bukietu na naszym stole (bukiet to koszt od 80 do 180 - takie mniejsze i średnie, nie wiem jak z dużymi) za nami serduszka z żywych candadesek i dodatkowo przyozdobienie balustrady, ponieważ na sali mamy schody i antresolę :p
klik!
nie nadrabiam z czytaniem
my idziemy dopiero 3 kwietnia, ale kolezanka mi o tym wspominala i nie chcialam jej wierzyc