|
|
#1501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
Agasobo, ale super wiadomości
Wszystko musi być dobrze ...i ciągnij nas kochana za sobą ![]() Karolca, to już za chwilę przytulisz córeczkę za szybki poródPaulinko, jeszcze troszkę i będziesz szykowała się na wyjazd do Polski
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1503 |
|
Wtajemniczenie
|
karolca szczesliwego rozwiazania
![]() a ja sprawilam lence chodzik i jestem wybawiona masakra jaka ulgaaa
|
|
#1504 |
|
Zadomowienie
|
Wierzę, że jest Ci ciężko na końcówce, ale doczekasz się
Lada moment i będziemy podziwiać piękną Ewelinkę ![]() Zatem mocne za to oby faktycznie "było za chwilę" ![]() Malinko, pewnie i Lenka, i mamusia wniebowzięte z "autka"
laparo, PCO 52 cykl starań ... cud Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2012-03-13 o 16:10 |
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam wiosennie
![]() super pogoda dziś u nas Cytat:
jeszcze 26 i lecimy Karolca a Ty jak się czujesz?? ciekawe kiedy Ewelinka zechce wyjść ![]() Brzusio duży?? może nas uraczysz ostatnia foteczką??
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2012-03-13 o 16:27 |
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- paulinko musisz sie bardzo cieszyc
|
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki,
dziękuję za wszystkie życzenia ![]() 3mam za Was kciuki nieustająco mam nadzieję, że do mnie dołączycie bardzo szybko, żebym miała z kim "przeżywać"
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Zaglądam, myślałam, że Karolca już...
![]() Agasobo, byłaś już u lekarza? Jak samopoczucie? |
|
|
|
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
co u was slychac?w ten deszcowyyyy dzieeen
|
|
#1510 |
|
Zadomowienie
|
u ciebie pada
u nas sloneczko swieci, grzeje kolektory i wode bylismy z gabrysiem na dworze, pieska troche wyszalelismy i przyszlismy bo głód zapukał do małego brzuszka.karolca
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki, przydadzą się
|
|
#1512 |
|
Zadomowienie
|
hej Taccuś
![]() Nie byłam jeszcze. Postanowiłam iść za jakieś 1,5 lub 2 tyg. U mnie cykle trwają 28 dni, więc teraz jest jeszcze bardzo wcześnie. A Wy polecacie iść od razu czy zaczekać chwilę? Bo pewnie teraz serca i tak jeszcze nie będzie słychać, więc pewnie każe mi przyjść za tydzień czy dwa. Ogólnie czuję się dobrze, trochę chce mi się spać, ale nie padam na pysk, że się tak wyrażę. Co trochę chodzę do ubikacji żeby sprawdzić czy na pewno nie dostałam okresu - to chyba z szoku Z jednej strony mam ochotę szaleć z radości, a z drugiej mam stracha, że tak jak ostatnio po 2 tygodniach dostanę spóźniony okres. Dlatego chcę jeszcze chwilę poczekać z tym lekarzem.U mnie pogoda średnia - ciepło jest, ale wietrznie i słońca nie widać. Karolca: kciukasy za Ciebie w pełnej gotowości
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
agasobo, zalicz izytę u ginekologa przed 10 tygodniem
|
|
#1514 |
|
Zadomowienie
|
karolca: tak, wiem - inaczej nie będę mogła liczyć na tą góóórę kasy od państwa
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
magdulec niestety brzydko
nie mieszkamy juz w Lbl tylko na podkarpaciu;p---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- ja jestem przybita i senna czekam tylko na meza az wroci z pracy musze sie napic wina albo czegos i niech mnie rozgrzeje;D
|
|
#1516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my tez rozwazamy przeprowadzke Wrocław lub Kraków, ale tyle pracy wlożylismy w remont domu, mamy tutaj tyyyle przestrzeni, las prawie za oknem i szkoda nam tego zostawiać i nie wyobrazam sobie terac powrotu do bloku bo raczej nie bedzie nas w tamtych rejonach stac na dom i udusiła bym sie w bloku i nie wytrzymała psychicznie, ale jak nie bedziemy mieli wyjscia to kto wie..... |
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Wtajemniczenie
|
my mieszkamy okolice Stalowej Woli ale na wsi i jest o wiele lepiej niz w miescie tez las i wgl wsio wsio nie wyobrazam sobie mieszkania w bloku no moze przez okres zimowy gdzie nie trzeba palic w centralnym i wgl
Lenka jest szczesliwa ze mozemy chodzic na spacery i wgl
|
|
#1518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem na początku ciąży jest taka ospałość, zmęczenie... Przechodzi z czasem. Wiadomo, są lepsze i gorsze dni. Trzymam kciuki, żeby było bez rewelacji, tylko same spokojne dni. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki,
mam takie pytanie do Was: czy bolały Was piersi na początku? bo ja mam tak, że mnie przez kilka dni tak bolały, że najlepiej bym je zdjęła i odstawiła na półkę. wczoraj wieczorem tak jakby zrobiły się bardziej miękkie, dzisiaj są ciężki i bolą mnie tylko w okolicy sutków. no i oczywiście rodzi się u mnie panika, że mi objawy zanikają i że zaraz coś złego się stanie pewnie to moja paranoja po ciąży biochemicznej, którą miałam w czerwcu, ale cóż.... mam nadzieję, że będzie bez deja vu.tak, że proszę mi tu zaraz swoje doświadczenia opisywać
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz u mnie już są normalne, dwa rozmiary większe, ale to szczegół. Chyba przez pierwszy trymestr trzeba się do tych dolegliwości przyzwyczaić... W ogóle na początku czułam się trochę tak, jakby @ miała się zaraz pojawić a podświadomie miałam wrażenie, że nie tym razem. Jeszcze przed testem i betą. Dla uspokojenia zrobiłabym na Twoim miejscu betę. Jak poziom wysoki, to wszystko gra i buczy. ![]() My dziś mamy wizytę, trzymajcie kciuki! Trochę się u rodziców przepracowałam, bo zrobiłam porządki w domu i poprzesadzałam kilka kwiatów... Mam nadzieję, że to tylko jakieś zmęczenie.... Mały jakby mnie fikał obecnie, ale podobno w tym okresie śpi koło 19 godzin... Może po wizycie będę spokojniejsza. Kurczę, jak sprzątałam to nie czułam się zmęczona, dopiero jak usiadłam i po nocy czuję, że chyba trochę przesadziłam. Już się więcej tak nie będę wygłupiać. ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Karolca
|
|
|
|
|
|
#1521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do piersi czulam tylko mrowienie i to musialam dotknac bo tez jakos nie dowierzalam takze jest ok
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1523 |
|
Zadomowienie
|
dzięki Wam bardzo kochane
byłam dzisiaj rano na pobraniu krwi, mam mieć wyniki na telefon wieczorem, a do ręki jutro - to jak zadzwonię to dam Wam znać co i jak. I jeszcze się na dzisiaj zapisałam na 16 do ginka - może lepiej niech sprawdzi czy wszystko ok, bo mnie coś lewy jajnik pobolewa. jak to mówią - przezorny lepiej ubezpieczony ![]() Karolciu - a Ty jeszcze tutaj? dzidziuś nie zamierza się nam jeszcze pokazać?
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba, że coś się rozkręci przed wizytą
|
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
od razu na porodówkę pognałaś? za szybki i bezbolesny poród.Paulinko to już bliżej niż dalej do wylotu coby wredna @ znowu nie namieszała i udalo ci się porobić wszystkie badania jakie sobie zaplanowałaś Malinko to teraz trochę odetchniesz od małej ja gdyby nie chodzik to w pewnym okresie nawet bym się herbaty nie miała jak napić
|
||
|
|
|
|
#1526 |
|
Zadomowienie
|
Agasobo, koniecznie daj znać jaka beta
![]() Karolca, czekamy na wieści
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie kobiety
![]() Ja do lekarza mam do przejechania pół miasta a powrót w godzinach szczytu to istna szkoła przetrwania ![]() Nie rodzę. I do końca roku nie urodzę Żartuję. Wszystko ok, szyjka się skraca ale jeszcze nie rozwiera. Maluszek bardzo nisko, ładnie przybiera (wg usg ma już 3,6 kg ). Zapis ktg prawidłowy, pokazały się jakieś stawiania macicy, ale takie, że śmiechu warte Jak nie urodzę do 20 marca, 21 będę miała stawić się w szpitalu
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Karolca nie spieszy się Ewelince na ten świat...trzymam kciuki, żeby jak najszybciej isę zdecydowała wyjść
i żeby poród był szybki i bezbolesny ![]() Kotku Agasobo kciuki za wysoką betę daj znać |
|
|
|
|
#1529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1530 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki, same dobre wieści
![]() zrobiłam betę : 1448,9 wg wskaźników to 4-5 tydzieńod razu poleciałam do ginka - zrobił mi "dowcipne" usg i potwierdził ciążę - dostałam wydruk - jest czarna duża kropka w takiej białawej obwódce pośród wielu szarych kropek ![]() jak będę w domu to Wam zrobię skana, bo jestem teraz u mamy. a, lekarz powiedział, że kropka wygląda na jakieś 19-20 dni, a od okresu ma 5 tygodni ![]() szok! karolca: najważniejsze, że wszystko jest ok z Ewelinką
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać. - Walt Disney Antek 18.11.2012 Edytowane przez agasobo Czas edycji: 2012-03-15 o 21:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

...i ciągnij nas kochana za sobą 

u nas sloneczko swieci, grzeje kolektory i wode

nie mieszkamy juz w Lbl
od razu na porodówkę pognałaś?
). Zapis ktg prawidłowy, pokazały się jakieś stawiania macicy, ale takie, że śmiechu warte