|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale za fryzjerem i dentystą pojadę wszędzie ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- ja nigdy nie używałam farby bez amoniaku, no ale teraz w ciąży już nie mogłam wytrzymać i sama sobie malnęłam |
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Agnus21 ale fajny dzidzuń
![]() Ja sie przed chwilą na obiad objadłam smażoną rybką z kartofelkami i kefirem ![]() Trzymam za wszystkie wizyty ![]() Ja za jakieś 2 godziny też ide i jak se spomne te kolejke tam to mnie skręca. Pewnie nie obejdzie sie bez pójścia do kibelka a strasznie nie lubie bo kiedyś był cały sedes obszczany. Nie wiem jak te babory leją że do takiej dupnej dziury nie trafią. No chyba że leją na stojąco ![]() O fuuuuuuuj, jasny gwint jak mi ręce rybą cuchcną. Ide coś wyprać to może przestaną. Odezwe sie wieczorkiem z nowinami od gina. Mam nadzieje że będą pozytywne ![]() Aha, a co do włosów to bym z chęcią na łyso opitoliła. Mam ogółem beznadziejnie kręcone włosy i gdyby nie preparaty to bym wyglądała jak lew z taaaaaaaką grzywą puchatą. Dobrze że mam prostownice :P |
|
|
|
#2404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój znów dziś większy. Zaraz zrobię fotkę i wrzucę. Przeraża mnie tempo jego wzrostu. Albo może mam urojenia. Cholera wie. |
||
|
|
|
#2405 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napiszesz swoj przepis na kopytka?
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem dzisiaj cos nie ogarnieta. Ide do gory porozkladac ciuchy do szaf bo Zuzka spi mi na dole na kanapie wiec ja zostawie w spokoju. bede wieczorkiem dopiero bo pote mam kosmetyczke
odpoczne troszke. wybaczcie mi dzisiaj
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Lucia Twoje spodnie super
I brzuszyska mamy podobne Właśnie dostałam wiadomość że moje spodnie i sukienka jadą już do mnie
|
|
|
|
#2411 |
|
Zadomowienie
|
Enigmama bardzo fajne spodnie. Nigdy nie kupuje ciuchów przez internet, ale może zrobię wyjątek
Cena też atrakcyjna.Dałam kilka swoich fotek na maila. Edytowane przez Agnus21 Czas edycji: 2012-03-14 o 14:40 |
|
|
|
#2412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cham i świnia jest.. mam nadzieje ze przyjedzie przed 16-tą bo jak nie to jutro dopiero
|
|
|
|
|
#2413 |
|
Raczkowanie
|
hej dziolchy, odnosnie naszego maila,, moze w miejsca etykiet kazdy wstawil by swoj nich i wszystkie nasze maile i fotki kazdy by mial w swoim folderze, wtedy latwiej nam by bylo sie odnalezc..
co myslicie? tylko jedno mnie zastanawia: jaka jest maksymalna ilosc etykiet??? |
|
|
|
#2414 |
|
Wtajemniczenie
|
jes!!! facet przyjechał kurier w sensie z moją kodszulindą!! jejeje jest fajna i w fioletowe paski o czy mnie wiedziałam
i dobra na mnie ( juz mierzyłam) i nie ma guzika przy prawym rękaiwe jejej
|
|
|
|
#2415 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Wróciłam ze spacerku o 13:30 i do teraz Was nadrabiałam. Nie pozostaje mi nic, jak nigdzie nie wychodzić tylko śledzić...
Cytat:
Cytat:
ja chce mieć swój rozmiar po ciąży już i tak szeroka w biodrach jestem to co będzie później. W pasie wąska w dupie jak hipopotam W sumie tak myśle, pewnie brzuch mi zostanie i nie będzie tej różnicy widać Cytat:
i za Iwonkę też ![]() Ja to dziś same dobre rzeczy, sałatkę warzywną, placuszek z jabłkami, wszystko takie mniam. Byłam u teściowej na spóźnionych imieninach ![]() a na obiad gotuje GROCHÓWKĘ Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja zmieniam fryzjerów jak rękawiczki, popełni jeden błąd a do niego nie wróce... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja arbuzka znalazłam w biedronce, ale nie chciało mi się go taszczyć, jak misio pysio przyjedzie z pracy to pobiegnie. Zadzwonił dziś do mnie, żeby mu drożdze kupić bo chleb będzie piekł. Znów będę sprzątać z godzinę po jego kucharzeniu. Idę skończyć tą grochówę...
|
|
#2416 |
|
Wtajemniczenie
|
o i wszystko było napisane w aukcji o tym guziku i o tym ze biało fioletowa
hehe ta ciąża no... człowiek zaślepiony jakiś nic nie wudzi ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- no kupiłam i nic nie pisałam bo fajny dość ale on na większą ciąże jest niz obecna ma znaczy moge chodzić w nim jak jutro bedzie ciepło to w nim ide ale kurde on wiosenny jezd bardziej taki jeszcze nie na teraz
|
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam po Paulę do przedszkola i przyszła babka i miała piękny wózek. Nie wytrzymałam i zaczepiłam ją. Miała taki:
http://allegro.pl/tako-laret-3w1-now...194212034.html ale piękny niebieski. Mówiła że wózek rewelacja, bardzo wygodny, koła duże pompowane, amortyzacja rewelka bo sprawdziłam. Na all wynalazłam że spacerówka montowana przodem i tyłem, fotelik wpinany. Chyba mój typ jeden. No i cena fajna. |
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
pytanie do mamuś które mają już doświadczenie ciążowe - od kilku godzin czuję delikatne hmm gilgotanie w okolicy pępka czy to moja dzidzia może być ??
|
#2419 |
|
Zadomowienie
|
jejku!
ileż od rana zdążyłyście już napisać! Agnus21 śliczna dzidzia! Katee27 ładne butki, też muszą coś poszukać wygodniejszego, bo same mega szpile mam w szafie Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziewczynki i czekamy na relacje! widziałam na mailu nowe śliczne buzie i brzuszki... Kiedy ja swój brzuszek wreszcie wstawię.. Nie wiem, jakoś mi się nie chce pozować spioszka myślę że to świetny pomysł z tym mailem i sądzę że tych etykietek można baaaardzo dużo utworzyć ![]() może spróbuję jako pierwsza stworzyć taką etykietkę zaraz z Misiem do łazienek śmigamy!
|
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Konczi przykro mi ale dzidzia nie sięga tam jeszcze. Macica w tym tygodniu ledwo wystaje nad spojenie łonowe.
Pierwsze ruchy i pierwiastek występują około 18-20 tyg ciąży, w kolejnych ciążach około 16-tego. |
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Konczi mały głód może
|
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Ale pędzicie w pisaniu.
Ja też musze pójśc do fryzjera troche podciąć włosy bo już za długie są. Dzisiaj mam dzień mdłości. Ale całe szczęście tylko mdłości. Bardzo fajny ten wózek tylko chyba ma nieskładany stelaż a ja właśnie takiego poszukuje.
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
posprzątałam troszku ... ja to współczuję sprzątania domów jak ja mieszkanie na kilka razy muszę ... hahaha dzisiaj przyjeżdża kuleżanka ze swym onym na kawę do mnie cudnie !
|
#2426 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Możesz mi zmienić termin porodu na 31.08? Cytat:
Cytat:
tak po 12 tc kremem koloryzującym lorelal casting. średnio pokryły mi odrosty. z ciemnego blondu naturalnego na jasny blond farbuję od jakiegoś czasu. no i raczej tej farby nie polecam. przynajmniej na odrosty, siwe włosy itp. Jedyny jej plus to zero śmierdzenia. Wybieraj farby bez amoniaku Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Któraś z Was pytała o witaminy w ciąży; ja dziś dostałam całe mnóstwo witamin: duphaston (do końca marca nadal mam łykać), od przyszłego tygodnia luteina dopochwowo (2 razy dziennie)
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie nigdy nie miałam takiego bzika na punkcie wagi |
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow to masz zestaw .. ja mam jedynie brać witaminki i tyle ...
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32915555]bafi tymi nudlami knorowskimi zrobiłaś mi smaka na chinska zupke z vifona.Ale chyba nie zrobie tego potomstwu....[/QUOTE]
Tak jak uwielbiam wszelkie serowe zupki z paczki to.. w ciąży nie mogę znieść ich zapachu! Mam wrażenie, że śmierdzą I tak w sumie to mam wrażenie, że odżywiam się zdrowiej niż przed pojawieniem się Dzidka. Ale nie żeby jakoś specjalnie Po prostu odpycha mnie od tego typu żarełka ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Nadrobię i też lecę do Stonki szukać, więc biada jak nie znajdę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

ale za fryzjerem i dentystą pojadę wszędzie 

cham i świnia jest.. mam nadzieje ze przyjedzie przed 16-tą bo jak nie to jutro dopiero
ja chce mieć swój rozmiar po ciąży 

Po prostu odpycha mnie od tego typu żarełka