|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Musiałam coś zrobić
![]() Teraz mogę iść spać
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
bry
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Jaszczomby ![]() Ogarnęli dupy w końcu ![]() Chociaż szkoda mi Delci polubiłam ich w tym sezonie ![]() Osama!!!! ![]() http://www.volley24.pl/index.php/201...hodzi-z-Trento Ja pierniczę. To mnie z zaskoczenia wzięli! Że tak powiem... Z obecną formą Mateya i brakiem Osamy Trento może stracić na prestiżu i wynikach :/ Że też go puścili w ogóle Kurna. Nie widzę Go w innym wdzianku niż tym z tęczą Za to kazań... łooohoho. Może być ciekawie ![]() I ciekawa jestem kogo wygryzie ze 6. Bo śmiem przypuszczać, że ławy grzać nie będzie P. Diddy? Nie popisywał się w ostatnim czasie :/ Ależ mnie zaskoczyli! ![]() Szkoda, że Matey zostaje Liczę, że Rado zmieni trochę podejście to trybu przygotowań i rozgrywania meczów. No chyba do cholery widzi co się dzieje z niektórymi zawodnikami! ![]() I drugie zaskoczenie: http://www.volley24.pl/index.php/201...m-Farta-Kielce MatkoBosko! Co się dzieje! Myslałam na początku, że to jakiś żart I moje serce rozdartym jest. Cieszę się, że Seba znalazł sobie zajęcie i będzie miał co robić... Ale mogli poczekać ze zwolnieniem Wagnera do końca sezonu. Zostało raptem kilka meczów do rozegrania. Już i tak niczego wielkiego nie wywalczą w tych rozgrywkach :/ A zwalnianie tak z partyzanta trenera było trochę nie na miejscu :/ Jakby to był początek, czy środek sezonu. OK. Ale tak na sam koniec :/ Tym bardziej, że Wagnera już tyle razy przerzucali. Ja wiem, że nazwisko to nie wszystko, ale trochę szacunku dla drugiego człowieka, no A kolejna sprawa jest taka, że życzę Sebastianowi jak najlepiej. Jest/ był kapitalnym graczem i Reprezentacja wiele mu zawdzięcza... Ale tak naprawdę jakie ma doświadczenie w kwestiach trenerskich? Poza doświadczeniem na parkiecie i ograniem nie widzę żadnych argumentów Ciekawe jakie warunki mu postawili? Co ma osiągnąć z Klubem Bo oddelegowując Wagnera i biorąc Sebę na Jego miejsce pewnie mają nadzieję na duuuży zwrot akcji i podniesienie poziomu gry. Na wygrywanie itd. itp. No zobaczymy jak "zielony trener" Seba podoła Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Trzymam kciuki ![]() Boże! Ja tu o siatkówce! ![]() Przepraszam. Już przestaję Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-03-13 o 09:01 |
|
|
|
#3844 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dopsz. Skoro pozwalasz
Eeee... Nie wiem. Zaskoczyłaś mnie tym pytaniem. Nie przywykłam do interesowania się moimi bachorami Chiba 2 tylko... Call i Bjuti ![]() Cytat:
True!Na all dość ryzykownie. Zanim zaksięgują wpłatę. Nie da rady :/ U mnie też nie ma żółtych. Napiszę do Stefana. Ona chiba sobie będzie jeszcze szukać to jak znajdzie więcej, to niech da znać Kto jeszcze nie ma?! Ty? Bed? Joaa? Cytat:
Lubiłam to kiedyś Teraz mi się już znudziło A pod kogo podstawili? No! Są! Ja wczoraj zagadałam się z Ma i zamiast płynem do demakijażu, chciałam się zmyć zmywaczem do paznokci Cytat:
Co??? Bed... ja... Ja... Ja nie wiem co powiedzieć Jestem z Ciebie taka dumna Chodź tu do mnie! <tuli do piersi> Herbatyyyy ![]() Akurat se popróbuję ![]() po co?! Byśmy się zrzuciły na coś! Albo tradycyjnie stołowały się w Macu xDMów! ![]() Co to? Kagańce? Cytat:
![]() Piękne ominięcie tematu milJona ojro Umrzyj!!!! ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Joaa! Gdzie Ty?! Mówiłaś, że pędzisz na wątek? I co? jajco! Okłamałaś mię Hmmm... A może... (Harry Potter? ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- http://www.volleylife.pl/plugins/con...76&quality=100
|
||||
|
|
|
#3845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że to był naprawdę fajny mecz, że JW pokazało Ich charakter. Tych walczaków, killerów, spryciarzy (o najpiękniejszym środku w +L [sorry, Daniel, zabijesz mnie za to w weekend ])Ale... Wagner w sumie praktycznie wszystkie razy wylatywał przed końcem sezonu(? potrzebna errata! Jak to było z BKSem, Czewikami?)... więc co za różnica. A Seba, o przepraszam, trener Świderski będzie miał chociaż okazję teraz zapoznać się z zawodnikami, dogadać, zaproponować może poprzedłużanie kontraktów (Pyż ![]() Cytat:
U mnie na targu A ja sama nie pamiętam. Teraz pewnie się to wszystko pokomplikowało w związku z wzięciem przeze mnie drugiego Męża, Mąż Arki też ma przecież Męża, Ty też tam kogoś ostatnio znowu ukochankowiałaś czy umężowiałaś Więc pewnie byłby z tego naszego drzewa niezły kłębek polimerowy ![]() No przecież, kuźwa, jestem!!!!! ![]() Tak, tak, Harry Potter ![]() Ojaaaaaaaaaaaaaki zaciesz ![]() Ja zginęłam od tego: http://www.whosay.com/novakdjokovic/photos/143801 Nole <3
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
"Nessuna lesione al dito per Luciano De Cecco..."
Jasna cholera, kiedy mi zamierzał o tym powiedzieć?! Że w ogóle Mu coś było? Boże. Mężu, Ty zdrowy bądź, no! Już i tak strasznie niepokoi mnie to Twoje kolano ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- http://www.przekroj.pl/artykul/81591...wiec-zyje.html Dobre
|
#3847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co się z Tobą dzieje? ![]() Marsz do kąta! ![]() Oj, ale do farta mi takie zachowanie nie pasuje. Tam zawsze wszystko było super załatwiane, dogadane, przemyslane ![]() Umężowienie zostało to samo ![]() Za to se ukochankowałam przeca Padraścianina ![]() To co?Kolejna fota w Łodzi... Zamiast we windzie xD Szlag! Miałam zrobić fotomoto Byszka! Co mnie nie przypominasz? Cytat:
Podoba mi się ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Baby Fajnalo- Forowe ![]() Są u Was na mieście do kupienia bandamki? U mnie nigdzie nie ma ![]() Mam tylko białą i błękitną a nie pogardziłabym czerwoną i czarną ![]() Jakbyście gdzieś przypadkowo się natknęły to dajcie znać, co
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-03-13 o 11:17 |
||
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Joaa- dla Cię
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
http://kwejk.pl/obrazek/1014290/skitenis.pl.html
http://kwejk.pl/obrazek/1007449/ciastek,%3C3.html Ciasteczkowy <3 http://kwejk.pl/obrazek/1008078/ponad,69....html |
|
|
|
#3850 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jaki aaaaavvvv!
![]() Cytat:
nooo, dokładnie ooo, jak przy Priddym i Rosji jesteśmy klik oczoje.bne, czad ![]() Cytat:
![]() okej ![]() ... ![]() Cytat:
![]() noooo ![]() Cytat:
Do tego też lecę na pierwszy ogień! a wiesz, że muszę zobaczyć, bo nie wiem myślałam, że kupić żółtą, ale przecież będziemy miały czułki ![]() Cytat:
joł
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|||||
|
|
|
#3851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładnie wczoraj grał! I pięknie się uśmiechał Aaaaaaaaa, no właśnie! Widzisz, starość, nie radość ![]() Przepraszam! Ale jadąc autobusem wysyłałam Ci fluidy, które Ci miały o tym przypomnieć ![]() Hm. Jakoś nie kojarzę, ale też nigdy nie szukałam. Zwrócę uwagę, jak gdzieś będę O w mordeczkę jeża! ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
Głupoty gadasz
|
|
#3852 | |||
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() Cytat:
bo na FF sie z nim nie styknesie nie dziwie, jak jakiś chwaścior ![]() a może jednak? za Szokobonsy? GMC zrobili to pod Mister Focha Cytat:
po co sie pytasz wiadomo że zrobicieCytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Karola mam do ciebie prosbę odnosnie FF
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnalowe Bełchatowianki, 17.03 po północy gra Cimed
![]() aż dziwne, bo wszystkie mecze kolejki transmitowane są
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mam dwa ogłoszenia ![]() 1) Rozpoczęłam okres trzeźwości-do Świąt Wielkanocnych nie piję 2) Karola przez Ciebie założyłam profil na tej str co masz w podpisie
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy nie pijesz wody i i nnych napojów żart ofkBjuti do ciebie też będe miała prośbe odnośnie FF, ale to najpierw zobacze jak Karola
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2012-03-13 o 21:48 |
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
heja
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Przyszła moja kobaltowa torebka- kuferek. Jeszcze nie wiem, czy łądna, bo nie zdążyłam odpakować Zaraz sprawdzę.Bardziej by mi pasowało, żeby zdążyła przyjść zółta tunika, którą sobie zamówiłam. Może jutro będzie... Albo w piątek... A jak nie zdąży przyjść to chiba na 2 dzień wezmę tą koszulkę z poprzedniego FF... |
|
|
|
#3858 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łoooo. To są dopiero kontrasty No to ustalone ![]() Jak Ci wpadną w oczy. Specjalnie nie łaź i nie szukaj. Bez przesady ![]() Tak napisałam jakby coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mister Foch Ojej. To faktycznie kiepsko może się piosenka kojarzyć :loL: Od razu mówię, że nie spadnę ze schodów, żebyś sobie mogła mnie w TV oglądać No co tam? Obstawiam, że i tak nie będziemy spać, więc spoko ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za dotrzymanie postanowienia ![]() ![]() Suuuper jest, co nie Jaki masz nick? Weź się spikniemy do znajomych ![]() Albo zaproś mnie. Będzie prościej ![]() Sory. Ja mam Orange Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-03-14 o 13:31 |
||||
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam zapro
Ale jak na razie mam tam same lekturyDostałam mandat
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lektur nie wpisywałam ![]() Za dużo pozycji (ładne słowo ) by mi wyszło. I tak mam sporo. A to tylko to, co pamiętam z "niedawno w miarę" przeczytanych xDZa co? Za zakłócanie ciszy nocnej? Za zaśmiecanie? WIEM! Za picie w miejscu publicznym! Dlatego tak z tą abstynencją wyskoczyłaś ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Edit: Aaaaa!!! Torebeczka jest śliczna! http://allegro.pl/show_item.php?item=2190003964 Taka, o ![]() na żywo jak dla mnie bardziej wpada w granat, niż kobalt. Ale i tak jest przeurocza ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=q-xRO...01FAAAAAAAABAA http://www.youtube.com/watch?v=Xf7Td...01FAAAAAAAABAA ![]() Ja chcę zobaczyć, jak Aleks próbuje zachować powagę i robić biczfejsa przez 3 sekundy
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę ejszce raz zakładać konot,bo źle wpisałam mejla
Za przejście na czerwonym
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba było się kłócić, że było ciemnozielone ![]() Nie wiem, czy byłyście już na ćwierku u Pliny... Ale podoba mi się, jak nazywają swój klubowy autokar "Czarnym Korsarzem" ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- http://www.ciacha.net/ciacha/56,1114...sadniczej.html ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- A tak będzie wyglądała Nasza podróż do Łodzi http://kwejk.pl/obrazek/1016259/jedz...%C4%87!!!.html Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-03-14 o 14:24 |
|
|
|
|
#3863 | |||||
|
Zakorzenienie
|
UWAGA, UWAGA, UWAGA... mam finalistę z chemii
ale testy i tak będę musiała pisać ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oooooooooooooooooooooooo Cytat:
![]() Cytat:
![]() Winiar ![]() zdecydowanie
|||||
|
|
|
#3864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic z tych rzeczy czy ty będziesz coś nabywać ze Skrowych rzeczy w Łodzi?a co to za ustrojstwo? fajna ta strona?łoooo Cytat:
o kurna ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2012-03-14 o 15:17 |
|||
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Be gratki
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma czego
![]() aż mi wstyd się jutro w szkole pokazać.. a szczególnie przed chemiczką.
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie ma czego?(znowu czegoś nie zrozumiałam?
)
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co chcesz? Fajna Możesz sobie sklecić w jednym miejscu książki, które przeczytałaś. Ocenić je, wystawić recenzję itp. I mozna tyyyyyle ciekawych tytułów znaleźć ![]() Ju, zaraz ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Właśnie! Bjuti! Gratulacje
|
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
laureat- jesteś zawalisty, nie piszesz testu, finalista- jesteś fajny, piszesz test ;]
poza tym... wstyd mi jutro iść do Pani, bo spędziła tyle czasu, żeby Nas przygotować, tyle weekendów, tyle godzin po szkole... a nikt z Nas nie ma laureata no, także ten ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- jak wyżej ![]() napisałam to tylko po to, że gdybyście miały chwilę słabości- spójrzcie na mój post, to ja jestem beznadziejna, nie jesteście gorsze ode mnie
|
|
|
#3870 | ||
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Cytat:
I jeszcze jutro o 16 przychodzi monter i będzie wszystko instalować Więc 25.03 obejrzę Serie A jak ludź ![]() Kajam się noooo... ![]() Ale od niedzieli nic nie kupiłam Cytat:
![]() No, co w końcu żem Wlazła/y :sole: Tak, pamiętam kto jest moim mężem! Ja się swojej zdrowo naszukałam, ale jest A teraz się zastanawiam czy w ogóle ją założyć ![]() ![]() Weeeeź ![]() Nie dam Ci ich pomacać za karę! ![]() Nieba? Raczej do piekła
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

polubiłam ich w tym sezonie 

Chodź tu do mnie! <tuli do piersi> 

Jak to było z BKSem, Czewikami?)... więc co za różnica. A Seba, o przepraszam, trener Świderski 
U mnie na targu
Już i tak strasznie niepokoi mnie to Twoje kolano