|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
czeko
niestety nie wiem w morfologii jest Hb, ale na wszelki wypadek powiedz w lab ze badasz sie na anemie. |
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko
Mutant jakiś ? cyborg? może on jest na baterie?
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Haha nie wiem
Ale nie raz zdarza sie że sie obudzi miedzy 6-8 i leży tylko dlatego że ja śpie Albo on wstaje i ja dalej spie. Iile sie nawkurzałam kiedyś, jak potrafił o 5 wstawać i do kompa ![]() Ale on juz tak ma, dla niego sen to strata czasu
|
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i od razu dostaja najczesciej recepte na zelazo i pieczateczka ze zdolni do pracy.moja sis tak sie tez dowiedziala, choc miala sygnaly wczesniej- krecilo jej sie w glowie, kilka razy zemdlala. bylam w klubie.
blog blond bunny Edytowane przez blond bunny Czas edycji: 2012-03-14 o 15:13 |
|
|
|
|
#4266 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Czeko ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() oj do hospicjum, domu dziecka nie mogłabym bo zaraz |
||||
|
|
|
#4267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby wszystko dobrze ułożyło się Wam ![]() dzięki Królowo Składów widzisz jak znam się poużywam zobaczę co będzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też odpisałam w klubie. Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2012-03-14 o 15:39 |
||
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Lady
Już się wymyło i znormalniało ;d
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja leczę i zawsze wraca ![]() nienawidzę wątróbki ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- ale tak też mi podoba się
|
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ostatnio coś na dietetyce o jedzonku z żelazem, ale musiałabym zajrzeć do notatek ![]() A tak z ciekawostek. Wiecie że cytryna wcale nie ma dużo witaminy C? ![]() Za to naprawde sporo mają ziemniaki Tylko trzeba je przyrządzic w odpowiedni sposób. No i truskawki też
|
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Lady
Mi też, ale ni dy rydy tego utrzymać na mojej bańce ;d
|
#4273 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
też żałuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bunny już wkleiła linka do tej szczoty Cytat:
Cytat:
![]() a ja tak jak obiecałam wklejam zdjęcia po farbowaniu alfą 11.10 + 11.20 z wodą oczywiście 12%
|
||||
|
|
|
#4274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem właśnie o tej cytrynie ![]() ja też miałam kiedyś dietetykę musiałabym wygrzebać stare książki ![]() ale po co wystarczy ciocia google wiecie dlaczego ciocia? bo google musi być kobietą! przecież wszystko wie! ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- rozumiem ![]() ja zaraz wychodzę podjadę do Rossa kupię tą farbę skoro jest na % i zrobię po l'orealu ![]() idę do De potrzebne mi nowe czarne szpilki ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() ładnie Ci po tej alfie
|
||
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odrost idealnie jednakowy z dlugosciami czyli cel osiagniety! juz wiem czemu jestes zachwycona foty na bloga? stad czy wersja vip na maila? a jak modelujesz szczota to ci z reki nie wypadala? a w ogole z zazdrosci zrobilam dzis falki po myciu
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam już...
miłego dnia Blondyneczki
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam sobie krotka drzemke a teraz zbieram sie do szpitala do tz
![]() bylam w klubie ale odpisze pozniej bo teraz czas mnie goni, jedynie bunny dzieki za zaufanie i zrozumienie ![]() byc moze do pozniej
|
|
#4278 | |
|
Wtajemniczenie
|
następnym razem mu nie popuszczę
![]() dziękuję Cytat:
powiem Ci, że w tym koloru czuję się najlepiej, zdecydowanie już wiem, że muszę mieszać kolorki ![]() fotki oczywiście, podeślę Ci na maila, tylko je posegreguję ![]() co to szczoty to powiem Ci, że super mi się nią robiło, ona ma taką gumową rączkę, że się nie ślizgała nic a nic, trzymała się dłoni jak rzep psiego ogona i włosie ma fajne - nie plącze włosów tylko jeszcze, tak jak pisałam, muszę nauczyć się bardziej je dźwigać u nasady falki dawaj zdjęcia! ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- miłego Tobie również |
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() złapały mi na popielato tylko końce włosów które były już jaśniejsze przez co jeszcze bardziej uwidoczniła się różnica już mam powoli dość tego blondu
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4281 |
|
Zadomowienie
|
Czy to normalne że muszę myc codziennie włosy ? Robia sie strasznie tłuste od nasady a suche na końcach.Może uzywam złych kosmetyków do włosów??
|
#4282 |
|
Magda ;)
|
Hej
witam się po 10 godiznach pracy ![]() Bunny widziałam notke na blogu Encha śliczne włoski, to Twój kolorek ![]() Lady pochwal się jak kupisz te czarne szpileczki ![]() Nikola ja czytałam o nim same dobre opinie a ja jasnych końców nie mam, tylko wszystkie pasemka żółto-rude więc wiesz
|
|
|
|
#4283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i masz sile przyjsc do nas, to mile ![]() spokojnie, bedzie ci joaska pasowala, przeciez i tak nie uzywa sie jej co mycie. a notka widze podobala sie? ![]() dokopalam sie wreszcie do ciebie... ;*
|
|
#4284 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() A zaglądanie tutaj to już rytuał, właśnie sobie wcinam obiadek ![]() zaraz wypróbuje ten szamponik,bo dzisiaj go odebrałam z poczty notka pewnie podoba się,ale moje włosy już mniej ![]() |
|
|
|
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
Mam 2 szampony proste i gładkie i intensywna regeneracja do tego odzywki z serii PANTENE , co drugie mycie dokładam maske z Ziaji ochrona koloru. Potem na wilgotne pryskam sprayem intensywna regeneracja albo wklepuje odzywke bez spłukiwania proste i gładkie z PANTENE i do tego kropelka jedwabiu.
Kurcze chyba za duzo kłade na włosy ..... Ale chce przejść na Alfaparf więc byłabym wdzięczna abys mi pomogła wybrac szampon i odzywke i do tego maske na wlosy - produkty maja nawilżyc i wygładzic włosy. Nie wiem która serię brac czy ta biała, czy biała z kwiatkiem czy zielona czy fioletowa - jestem ''zielona''
|
#4286 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4287 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mail poleciał Cytat:
|
||
|
|
|
#4288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a powiedz- jaka masz skore glowy? wrazliwa, normalna? szampon dobiera sie do skory glowy a nie wlosow ![]() za silne jest to wszystko co kladziesz stad efekt... szampon dobieramy do skory, a odzywke/maske do typu wlosow... zaraz ci skoluje zestaw alfy najlepszy dla ciebie...chwilka... dokladnie ![]() dziekuje slicznie, juz sprawdzilam ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
wiec tak: szampony te do wyboru: http://allegro.pl/alfaparf-sdl-color...179807716.html http://allegro.pl/alfaparf-semi-di-l...179806062.html http://allegro.pl/alfaparf-szampon-i...154714732.html maska ta: allegro.pl/304-alfaparf-midollo-di-bamboo-maska-regene-500ml-i2178453068.html i nie czesciej jak 2x na tydzien. odzywki czerwona, biala lub fioletowa- mozesz wybrac. bo odzywka tak naprawde to ma pomoc sie czesac i nic poza- nie ludz sie ze ci cos zregeneruje czy odbuduje- to tylko ochrona. i zamiast jedwabiu kropelka tego: http://allegro.pl/alfaparf-semi-di-l...185669041.html zadnej odzywki bez splukiwania na razie nie polecam.
|
|
#4289 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#4290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję, że wszystko doszło ![]() bunny, a powiedz mi kochana, Ty znasz kosmetyki LEO? ![]() bo ostatnio zamówiłam sobie z tej firmy szampon ziołowy i muszę powiedzieć, że jak na razie sprawdza się świetnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

No nic szukam dalej
? cyborg? może on jest na baterie?
Ale nie raz zdarza sie że sie obudzi miedzy 6-8 i leży tylko dlatego że ja śpie
Albo on wstaje i ja dalej spie. Iile sie nawkurzałam kiedyś, jak potrafił o 5 wstawać i do kompa 
i od razu dostaja najczesciej recepte na zelazo i pieczateczka ze zdolni do pracy.

zobaczę co będzie 

a ja leczę i zawsze wraca