|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
do naszych wizaznek odbiegam ze ohohho i skormnie dodam ze oczami to sie moge pochwalic
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no oczka masz pieeknewogole to odebralam dzis wyniki moczu i juz 4 raz na wyniku mam blad w nazwisku wkoncu sie w☠☠☠☠ilam i mowie jak oni ta pisza w tym laboratorium babka poszla i wydrukowala nowe oo z poprawnym nazwiskiem jeny no
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
Iwoncia współczuję Ci
ja też bym była mega wkurzonaNiegrzeczna gratuluję! axxxa ja też mam jutro prenatalne ciekawe czy wytrzymam w tej poczekalni, badanie też chyba nie krótkie, obym się jutro dobrze czuła
|
|
|
|
#2465 | |||
|
Zakorzenienie
|
naprawdę jakiś debil ze mnie... nie umiem tych etykietek dodać. w ogóle nie mogę takiej opcji znaleźć... dzidziuś mózg mamusi zabiera
![]() Cytat:
w ogóle proponuję, żeby wszystkie ważne/ciekawe linki wrzucać na pierwszą stronę? Cytat:
a ja dziś zapomniałam, że na wizycie mam mieć cytologię i się pięknie nie wygoliłam (3dniowe paskudztwo Cytat:
dawaj fotencję
|
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to bym chyba wtedy nie weszla gdybym chociaz telefonu malego nie wykonala .. Cytat:
i nasza sluzba zdrowia czasami zastanawiam sie kogo oni zatrudniaja na miejsce recepjonisty bo ostatnio bylam na pogotowiu zaraz za moja siostra co ja odeslali na porodowke w sensie na ginekologie i sie pytam co z nia a one prosze na pediatrie |
||
|
|
|
#2467 |
|
Przyczajenie
|
witajcie dziewczyny
tak szybko piszecie,ze sie zastanawiam,czy nie isc na kurs szybkiego czytania hehe piszecie tutaj o min o badaniach prenatalnych,czy to jest przeziernosc karkowa,czy jeszcze cos innego??nie wystarczy,ze nasz ginekolog zobaczy czy wszystko wporzadku??a mam pytania ja jestem jasna blondynka,znaczy bylam ,bo mam odrosty na pol glowy,mozna farbowac z amoniakiem czy raczej bez amoniaku,?bo jak jest duza roznica w kolorze,to taka bez amoniaku nic nie da a jak tu chodzic miedzy ludzmi hehe ta sukienka piekna mietowa a jaka cena tej sukienki?tez mam wesele w rodzinie i by sie przydala a jak z seksem??bo powiem,ze ja mam cos opory![]()
|
|
|
|
#2468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zupek z paczki, to od jakichś 4 lat nie miałam w ustach. Raz taka zupka zaszkodziła mi do tego stopnia, że leżałam w łóżku i zdychałam oblana potem, z przerwami na kurs do kibelka. Tak że potem już nie tknęłam nigdy tego świństwa. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2469 | |
|
Wtajemniczenie
|
dodam jak tylko moj aparat bedzie naladowany
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
seks zakaz niestetyy do farboiwania ja bym farbowalam chyba normalnymi farbami.. wiaodmo bez przesady ale raz czy dwa na spokojnie.. |
|
|
|
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, nażarłam się naleśników u teściowej i mnie mdli... Czyżby znowu czekała mnie noc z miską.
|
|
|
|
#2473 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Konto usunięte
|
niegrzeczna gratuluje wizyty
![]() ale mi się dziś tam wszystko rozciąga... i tak mnie na mdłosci wzieło,no ja cież pierdziele,przeciez w piatek juz 15 tydzien i takie jaja się dzieją
|
|
|
|
#2475 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32927624]niegrzeczna gratuluje wizyty
![]() [/QUOTE] |
|
|
|
#2476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój dziś powiedział, że tylko delikatnie, bo dla mężczyzny seks ważny a "lepiej mieć tatusia i dzidziusia a nie tylko dzidziusia" no i nie drażnić sutkówCytat:
już się nie dotykam, bo zaraz coś popsuję. Może Ktoś mądrzejszy naprawi, plizz..
|
|
|
#2477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie !!! cudne wieści ... oby tak dalej Cytat:
to mi pewnie się wydawało ... poczekam grzecznie i nie będę się nastawiać Iwoncia to Ci numer ... czyli jutro jedziesz????
|
|
#2478 |
|
Konto usunięte
|
konczi ja te łaskotanie czuje od jakiegoś tygodnia i to mi się na pewno nie wydaje bo czuje to bardzo intensywnie i często.także nie wykluczaj że to dzidek
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32928767]konczi ja te łaskotanie czuje od jakiegoś tygodnia i to mi się na pewno nie wydaje bo czuje to bardzo intensywnie i często.także nie wykluczaj że to dzidek[/QUOTE]
jak mnie zagilgota to sobie po smyram brzusio i piknie jest )jem kolacyjkę, mieliśmy gości i sobie już pojechali ... do ludzi mi się chce!
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
chcialam wstawic fotke bejbika ale cos nie moge zaladowac , na maila tez nie idzie wejsc i
|
|
|
|
#2481 |
|
Zadomowienie
|
niegrzeczna88: a bo pod wieczor to zazwyczaj jest juz przeladowane i sie nie da wejsc na maila.
tamlin111: ale fajne spodenki! i tylko za 15,50zl. wow!! wygladaja super.
|
#2482 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a ja za ginekologiem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z pracy. Ledwo żyję. I nadrobic WAs to abstrakcja
|
||
|
|
|
#2483 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy bylaby ktoras tak uprzejma i wytlumaczyla mi o co chodzi z tym mailem,bo nie kumam za bardzo.nie bylo mnie u od czwartku i nie dam rady nadrobic wszystkiego..bede bardzo wdzieczna!
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
dobrej nocy Kobietki i kolorowych
|
|
#2486 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Dobrej nocki! ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Edytowane przez m_moni Czas edycji: 2012-03-14 o 21:50 |
|||
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam u siostry na cherbatce
fajnie tak wyjść z domu.Brzuszek dalej boli,już mnie szlak trafi nie długo .Synuś śpi spokojnie,a mąż ma mieć urlop od poniedziałku,mam nadzieje,że mu nie zmienią .Gratuluje udanej wizyty niegrzeczna i czekam na fotke. Konczi a Ty w którym tyg jesteś?chyba w 16 tak? To wydaje mi się,że takie łaskotanie bulgotanie,to mogą być ruchy dzidzi. Bo ja tak jak pisałam takie konkretne poczułam w 18 tyg. Ale kobieta czuje,że to to przynajmniej czasamiIde zalukać na meila i dobranoc dziewczynki |
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To często golisz, ja jakbym goliła po trzech dniach to bym umarła bo mi wolno rosną a druga rzecz że bym była pozaciągana że większa siara z czerwoną mychą iść niż lekko zarośniętą Jutro dzwonić nie musze do gina bo jest na pewno więc jutro mu powiem co to sie wyprawia z tym likwidowaniem dni na wizyty ![]() Kurde już bym miała dzisiaj z głowy a tak zaś jutro tam czekać. W ogóle mój chłop mnie wpienił zaś z tym jego piwem. No za cholere jedno nie starczy. Pierwszego miał pół butelki to już pierdzieli że idzie po drugie noż kurrrrrr, ma to po rodzicach chyba Bym tak palneła patelnią w ten poniemiecki bunkier to by widział ![]() Jezu, ale bym sie piwa napiła bo mam mega do kitu humor. Chyba trza bedzie iść spać i jak zwykle wstać przed 5 bo sie odechce i zaś sie nie wyśpie. O ludu ale nasmęciłam
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Mamuśki jesteście szalone! Produkujecie te strony w takim tempie, że o tej porze nie jestem już w stanie Was nadrobić.
Melduję tylko króciutko, że u nas wszystko w jak najlepszym porządku. W pracy mam ostatnio spory ruch, a jak wracam do domu,to korzystam z obecności Tż-ta, a i tak nie mogę się jeszcze nim nacieszyć, dlatego tak rzadko ostatnio do Was zaglądam Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spokojnej nocy
|
#2490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

do naszych wizaznek odbiegam ze ohohho 

ja też bym była mega wkurzona

Po prostu odpycha mnie od tego typu żarełka
A co do zupek z paczki, to od jakichś 4 lat nie miałam w ustach. Raz taka zupka zaszkodziła mi do tego stopnia, że leżałam w łóżku i zdychałam oblana potem, z przerwami na kurs do kibelka. Tak że potem już nie tknęłam nigdy tego świństwa.