|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
. Ty, nie mam hunterów ani emu, ale w takim razie muszę sobie kupić, to by były idealne buty na siłownię!! No to CZEKAM NA LINK! ![]() Cytat:
Nie wspominając o mojej siłowni itd. Chociaż na czas @ zdecydowanie zawiesiłam wszystkie dobre, dietetyczne rzeczy -.- Ale jak tylko się skończy to robię poważne porządki ... Też mam mały pokój, ale wystarcza . Cytat:
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Po wydaniu 400 złotych na korektory pod oczy (serio, jestem maniaczką ![]() aaale. jestem na diecie, bo Was czytam i mnie motywujecie kociaki Dziewczynyyyyy, mam dołek Zawsze jak mam dołek przestaję pisac na wątku ![]() Powiecie że jeszcze trochę mnie kochacie?
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tostini to takie tosty! ale Tobie ta wiedza niepotrzebna! pamietaj, ze jestes naszym czarnym koniem, i jak ktos nam zarzuci, ze tylko spamujemy, a nie chudniemy, to nagle wkroczysz Ty i pokazesz swoje zdjecia w stringach! Cytat:
![]() pamietacie jak narobilam rabanu, ze mialam mole, a ich nie mialam, tylko byly to inne slodkie robaczki, ktore tylko chcialy sie schronic u mnie przed zima; a robakowe odpowiedniki ornitologów nazywały je wdzięcznie "wróżkami" ![]() 2. no, tez nie wiem czy bym poszla. zalezy ile sobie wolaja, pytalas? Cytat:
2. Cytat:
2. ja tez mam dola i tez jest mi smutno, gdy nie realizuje swoich postanowien. wszyscy wkolo mi mowia, ze - mam nadzieje, ze wezmiesz sie w garsc, albo, ze wezmiesz sie do roboty. problem w tym, ze mowia mi tak nawet wtedy, gdy daje z siebie maximum energii, mozliwosci, poswiecenia, wszystkiego ;p ech; szkoda gadac. Pytanie klucz: co Winyl je na sniadanie? ej, a co do linku, spakowalam to wszystko w .rar; ale to strasznie dlugo sie laduje, to jest 8 gb, nie chcesz tego sciagnac jednak z linku ktory przeslala nam Agnes
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio szukalam czegos w douglasie i ta cena ile mona wydac na korektory masakra![]() co sie dzieje??? no pewnie ze kochamyyyy
|
|
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
! Nie miałam heleny, mam ten YSL i leży w kosmetyczce, bo on raczej rozświetla a nie korektoruje. Napaliłam się na Bobbi Brown, ale zmienili formułę... Do tego u mamy wylądował korektor z Bourjouris, Benefita, Loreala i nyxa- na dłuższą metę nie działa nic, po ok 3 godzinach schodzą Podobno jest jakiś nowy z MACa, jakiś long lasting cośtam? Ale na codzień nie mam do nich dostępu, teraz chyba będę na weekend w wawie, ale nie mam kasy więc pupcia.
|
||
|
|
|
|
#2828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ze Cie kochamy, nie troszke, a mocno, najbardziej kochamy te, które są akurat w dolku, co nie dziewczyny ![]() ale pisz co z Tobą, czemu ten dołek ?! martwimy sie! co Ci odwalilo z tymi korektorami, nie powinnas odpoczac? tak jak piszesz, na wory najlepszy jest cien, az tak ciezko u Ciebie? Smietanka pamietaj, ze ciezka praca procentuje w przyszlosci, nie wiem czy Cie pocieszylam tym glebokim moralem, ale staralam sie Cytat:
|
|
|
#2829 |
|
Wtajemniczenie
|
hej chudzinki
wszystko przeczytałam a jakoś nie moge się wbić w temat.... zbliża mi się @ więc znowu chodzę poddenerwowana, drę się na tża, wychodzą mi pryszcze, wypadają mi włosy i coraz więcej jem muszę się spiąć, bo zaczynam sobie odpuszczać. Dobrze,że jeszcze ćwiczeń się trzymam, choć nie powiem... wczoraj już mi się nie chciało robić. Ale mimo to poszłam się przebrać, wciągnęłam dres na tyłek i heja przed tv.... przynajmniej Oli nie jest już tak marudna, uffff zęby na wierzchu, więc i ja mam trochę spokoju na dzisiaj : śniadanie - bułka pełnoziarnista z szynką, ogórkiem, pomidorem, jajkiem i rzodkiewką. II śniadanie : marchewka. obiad: talerzyk Makaronowej Patelni podwieczorek: nic. kolacja: grzanki z serem i twarożkiem czosnkowym. ćwiczenia: 30 min lower body jam + 15 minut wymachy nóg. BŚ - no oczywiście,że Cię kochaaaaaamy! MP - zabiłabym się na takim wysokim obcasie ucałuj Malutką! Psyhe - ale jeeeeedziesz z ćwiczeniamia Laura - co zjadłaś na kolację,że było tego zdecydowanie za dużo? Winyl - musisz wziąć z Nas przykład hehe no bo i ile można narzekać ,że się jest grubym itp. bla bla bla.... w końcu spięłyśmy poślady i i w KOŃCU grzecznie chudniemy do lata coraz bliżej Bańka - widziałam Twoje zdjęcia.... mam depresję x 100!! ale zainspirowałaś mnie, dzisiaj też zrobię podobne zdjęcie brzuszka i wstawię do albumu, o! Idę jeść i pobawić się z Oli
|
|
#2830 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zazdroszczę wam tej motywacji do ćwiczeń! Ja sama chociaż w spodniach/ rajstopach wyglądam dość dobrze to gdy rozbiorę się do majtów nie jest już tak ciekawie. Trzesące się uda są moją zmorą. Jedna wielka galaretka fuuuuj
Ja też AGNES jestem krótko przed @ nie mam zbyt wiele czasu bo za godzinę zaczynam zajęcia i musze lecieć.
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Właśnie wróciłam z imprezy Chyba już mi się nie opłaca iść spać
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Siostra mnie najpierw zje*ała, później milutka 'chodź zobaczyć kota', powiedziałam, że nie chce mi się, a ona do mnie 'siedź ty bucu'
żałosna jest;/ najpierw mi ciśnie, a później myśli, że się będę odzywać?
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam i posta mi wcięło
![]() Więc teraz w skrócie: MP, buty boskie ![]() Agniesik i jak się podobało w aptece? Czuję się stara jak piszecie o jakichś dniach przedsiębiorczości, u mnie tego nie było ![]() Ewelka, doskonale Cię rozumiem, też nie wiem skad wytrzasnąć czas na ćwiczenia Ledwo się wyrabiam,żeby kłaść się o ludzkiej porze spać. W tygodniu nie mam czasu ubrań pochować do szafy albo książki poczytać,a skąd jeszcze wziąc czas na godzinę kręcenia hh?Karola, podniosłaś mnie na duchu bo ostatnio zjadam jakieś 2-3 łyżeczki masła orzechowego dziennie,ale za to żadnych chrupek, piwa, czekolad itp. Może nie zamienię się w wieloryba Dietowo w porządku, jem normalnie,ale małe porcje bo nie mam czasu na więcej,więc oczekuję w sobotę chociaż minimalnych spadków
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk dwie kromy chleba orkiszowego z masłem i domową szynką + [OO TAK TUTAJ POJECHAŁAM].. miałam wziąć trochę sałatki z tortellini i brokułami i majonezem - skończyło się tak, że wyjadłam prawie cale tortellini oblepione majonezem.
BŚ co tam głupku? I: Jabłko, banan II: Fasolka po bretońsku nie wiem co będzie dalej, bo nie mam ochoty jeść. Za każdym razem, gdy wszystko zaczyna się układać coś musi pójść nie tak i człowiek wraca do punktu wyjścia Idę poskakać do TJ Fat Blaster...
|
|
#2835 |
|
Wtajemniczenie
|
laura - myślałam,że zjadłaś coś gorszego!
robisz fat blaster? nie robisz wg rozpiski? bo ja to mam w swojej rozpisce
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowiłam wyłamać się z rozpiski i zająć się jednym zestawem ćwiczeń, który traktuję jak aerobic, który NIEŹLE DAJE POPALIĆ
|
|
|
#2837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agnesuk ucałuje a buty nie sa az tak tragiczne jeżeli mowa o chodzeniu, przeraziłam się jak zobaczyłam obcas ale daję radę ![]() Monia Kociaku, Mała w zeszły poniedziałek walnęła głową w róg ściany, miała rozcięte czoło i założone 4 szwy. Wczoraj byliśmy je zdjąć
|
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Wtajemniczenie
|
laura - a tam nie przesadzaj
czasem sobie można pozwolić na więcej no jak tam chcesz, ale wydaje mi się to troche bez sensowne, bo ćwiczenia w rozpisce są tak ułożoone, żeby ćwiczyć każdą partię ciała i mieć czas żeby nauczyć się kroków i żeby odpoczać i żeby nie męczyć mięśni tymi samymi ćwiczeniami. nie wyobrażam sobie codziennie robić fat blastera, no, ale jak tam uważasz to tylko moje takie skromne zdanie ![]() Mp -
|
|
#2839 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie jaka jestem zmęczona
tak ogólnie, po prostu wszystkim. Wstaję o 5.40, zasypiam ok 21-22, dosłownie tak gdzie stoję. Dużo tego wszystkiego się zebrało. I czuję się z tym całkiem sama...
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Wtajemniczenie
|
doskonale Cię rozumiem... wstaję razem z Oli, tż idzie do pracy, my jesteśmy same cały dzień. Jak on wraca ja idę się kąpać i spać. nie mam pod koniec dnia sił na cokolwiek. smutno mi,ale nic na to nie poradzę mam ochotę się najeść!! zbliża się @ i włącza mi się odkurzacz
|
|
#2841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Wiem, że rozpiska jest lepsza, ale po Fat Blaster jestem jednak spocona, więc przyśpieszam tętno i metabolizm, a na tym najbardziej mi zależy. Najpierw muszę pozbyć się tłuszczu, żeby móc się modelować, bo wyglądam jak jeden wielki waleń ![]() Cytat:
|
|
|
#2842 | |
|
Zadomowienie
|
Agnesuk uwierz mi że takich wachań nastrojów, mętlika w głowie i oznak zmęczenia nie miałam chyba nigdy. Nawet po porodie nie było mi tak ciężko
Cytat:
A w tego księcia, itp chyba juz nie wierzę Godzinę temu zjadłam obiad, teraz Grześka i czuje ze dzis piwa tez nie odpuszcze. Lada dzień @ i żarlacz mnie terroryzuje |
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Wtajemniczenie
|
laura - rób jak tam chcesz
ja tylko podpowiedziałam co byłoby dla Ciebie lepsze. MP - ja zawsze przed @ mam taki mętlik w głowie, jestem zmęczona, zła i najlepiej sie do mnie nie zbliżać! do tego Oli jest marudna, bo ma skok rozwojowy + wychodzące zęby + zatarte oko. wykończę się niedługo psychicznie
|
|
#2844 |
|
Zadomowienie
|
Agnesuk
![]() A ja tak przed @ nie mam |
|
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie znowu inna rewolucja - pyskowanie 9-cio latka. Dzisiaj mnie pobił, bo kazałam mu poprawić spodnie na butach, bo ubrał się jak wieśniak.
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-03-15 o 18:02 |
|
|
|
|
|
#2846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem co czujesz, pamiętacie akcje z moim bratem jakos rok temu.... Masakra. Gów.niarze! |
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj problemy leżą gdzie indziej..
|
|
|
#2848 |
|
Zadomowienie
|
Laura a co się dzieje?
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
MP byłoby łatwiej gdybym napisała co jest ok, bo ta lista jest na pewno krótsza. W głowie roi mi się od głupich myśli, niespełnionych nadziei, niepotrzebnych szans, a niemoc jaka mnie ogarnęła sięga już zenitu. Wszyscy mieszają mi w głowie i wszyscy wszystko wiedzą najlepiej. Mam ochotę zniknąć na jakiś czas z wszystkich sfer życiowych. A exTŻ dolewa oliwy do ognia, bo On zawsze zrozumie wszystko po czasie...
|
|
#2850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie tez wszyscy wiedza najlepiej a najbliżsi traktuje mnie gorzej niż obcy ludzie |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

dobra, special 4u
. 
ale jestem pewna ze jakbym zaplacila to bym chodzila - szkoda kasy a ja raczej oszczedna jestem
. 

ile mona wydac na korektory masakra

Piekarnik Laury
BLOGUJĘ
doskonale Cię rozumiem... wstaję razem z Oli, tż idzie do pracy, my jesteśmy same cały dzień. Jak on wraca ja idę się kąpać i spać. nie mam pod koniec dnia sił na cokolwiek.