|
|
#1801 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
![]() Mariolu jestem wdzięczna,że pomogłaś poza tym gdybym już stosowała,kremy tego rodzaju,to może miałabym jakieś przyrównanie,a tak to nie bardzo wiem,jakiego efektu się spodziewać ale poczytałam,trochę i ten specyfik ma dobre opinie ![]() Ja to zawsze sie głowię przy zakupie kosmetyków ![]() Cytat:
Zdrówka dla Męża Cytat:
![]() No to piszcie się,zdasz później relację tak myślę,że Bartosz pewno by się znudził,ale mogę się mylić,bo często moje dziecko zaskakuje pozytywnie ![]() To chyba jedyne z czym sobie wogóle nie radzę nie pomagają prośby,tłumaczenia,drobne przekupstwa,nic Ostatnio pranie poszłam powiesić na dwór,bo była taka super pogoda - został chwilę z Teściową,to tak płakał,że szkoda gadać,Ona nie mogła dać sobie z Nim rady,wzięła Go w końcu do okna,żeby Mu pokazać,że jestem niedaleko,ale aż sąsiadka przez okno słyszała,że płacze Czasem brak mi siły ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze,że nie jest źle i dla Małej Gadułki.A mój z pupką jak dwa ziarenka maku pewno waży koło 13,5 czyli mniej więcej podobnie
|
||||||
|
|
|
#1802 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kto oglada ukryta prawde?
|
|
#1803 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() straszna tragedia...Cytat:
rozstępów na łydkach nie mam,ale naczynka popękane i owszem i nie tylko na łydkach ![]() Cytat:
![]() my chyba kupimy z pedałami,tylko ja myślałam o takim z podpórkami,żeby później można było je odkręcić może na urodziny ![]() Cytat:
Nie pisałam Wam wcześniej,w tym pociągu zginął,mój niedaleki sąsiad,wracał od Rodziców do Warszawy,miał 41 lat,był przedstawicielem firmy farmaceutycznej i jak zawsze jeździł samochodem,tak wtedy pojechał pociągiem,zostawił żonę i jedynastoletniego syna pochowli Go w piątek,tutaj w naszej parafii ![]() ![]() Cytat:
to ja bym raczej jakieś naklejki polecała,nie słodycze ![]() Cytat:
oby tak dalej.Ja rzadko kiedy,za to moi Teściowie codziennie ![]() Bartosz dzisiaj lepiej,może pomógł trochę ten syrop prawoślazowy,no ale Damian się rozłożył boli Go gardło,niby nie ma gorączki,ani kataru,nie kaszle.Zapodałam syrop,Rutinoscorbin,Ibupr om i Strepsils do ssania i czekam...
|
||||||
|
|
|
#1804 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Co tam?
Ładne Cytat:
Cytat:
![]() Brakuje tu Ciebie Cytat:
, a Ty masz suchą cerę?Przedstawienie trwa 30 minut, więc chyba damy radę ![]() , sama wiesz - wyrośnie , choć zdaję sobie sprawę, że ciężko jest teraz ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na urodziny chyba hulajnogę kupię, kręćka można dostać *** Byłam na paznokciach, Kuba poszedł w tym czasie z małżem na plac zabaw w CH, a potem byliśmy na lodach. Fajnie było
|
|
|
#1805 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() takie nagrody to moim zdaniem nie najlepszy pomysł ja bym próbowała tłumaczyc, jakoś inaczej zachęcac, może jakies ksiązeczki, bajeczki może dwa nocniczki, jeden dla niego, drugi np dla misia ![]() Cytat:
;(---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- zapomniałabym :/ teściowa ost była z wnuczką u stomatologa, przy okazji poszła tez Zuza bo akurat u niej była wtedy, Zuza dała sobie ładnie zaglądnąc podobno, wszystko ok, tylko zastanowiło mnie coś innego babeczka powiedziała że trzeba by się z Zuzia na lakowanie umówic i teraz ja niewiem, albo ja niedoinformowana jestem, ale myślałam że lakuje się zęby stałe a nie mleczaki ![]() Ola
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1807 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja tez musze isc z Marcim do dentysty, jeszcze nie bylismy
Eryk powinien pojsc na kontrolu juz wiec pojde z obydwoma
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Angy no pisałam, że niedosłyszałam jaki bus
![]() Aga, jeśli uważasz że to będzie dobry bodziec to spróbuj.To co jest niepedagogiczne(dla ogółu) często działa, i to co działa na inne dzieci nie musi działać na twoje. Ja stosowałam i stosuję różne rzeczy, ale czy to zaraz przekupstwo...Moim zdaniem motywacja.Zwał jak zwał.Liczy się dla mnie efekt. Tablice też mamy od 2tyg. i 3dni i u nas się bardzo sprawdza uciekam na kije
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tablica na pewno fajna Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ten koncentrat nadaje się dla każdego rodzaju cery Podzielę się uwagami jak wypróbuję ![]() Pół godziny to może i Bartoś by wysiedział ![]() ),czy dają sobie z Nim radę itd.![]() Oj,można ![]() Fajnie,że było fajnie ![]() Idę do łózia ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Jola pokaz pazurki
![]() ja ide jutro na farbowanie na rudo oczywiscie Werka idzie ze mna-mam nadzieje ze bedzie grzecznaSylko zdrowka dla chlopakow Karo Zu imprezowiczka
|
#1812 |
|
Wtajemniczenie
|
Karo dzięki
![]() czeko Tobie również |
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
#1814 |
|
Ola-Unhola
|
W sumie nic powaznego sie nie stało. Ktos mi popsuł humor fałszywymi oskarzeniami (kogoś z mojej rodziny), ale nie wiem gdzie to w klubie napisać, pod co się podpiąc
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Powinnam się wziąć za pirata...ale jakoś mi się nie chce...za cicho tu w domu
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-03-14 o 22:09 |
|
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma czego, zwykły manicure ![]() Cytat:
![]() *** Idę, jakoś źle się czuję ![]()
|
|
|
#1817 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Kurczę, nie było mnie przez jedno popołudnie, a tyle zaległości ![]() Cytat:
![]() Nie, brazylijskich dla Tymka nie brałam, On niechętnie je orzechy, jedziemy raczej na maśle orzechowym. Sama kiedyś jadłam brazylijskie, ale nie pamiętam czy mi smakowały, bo to była jakaś mieszanka ![]() Tym razem wzięłam do wypróbowania m.in. dżem truskawkowy Sad Danków, masło słonecznikowe (bo pasta mnie wkurzała, że tak krótko stoi), masło migdałowo-orzechowe (to niezbyt dobre akurat), tahinę, kostki rosołowe i jeszcze inne przyprawy. Reszta to stałe zakupy - czyli kasza jaglana, orkiszowa, gryczana, makarony itp. Cytat:
) Jutro obejrzę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ~~~~~~~~~~ Przed chwilą sprawdzane: "...., a ramię jest 3 razy dłuższe od podstawy. Oblicz długość tego ramienia." Odp. "Ten ramień ma...." . ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() My też jutro Kangura piszemy ![]() Czemu nie mówiłaś, żeby Ci machać jak przejeżdżałaś? ![]() .
|
|
#1818 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ukradli nam wozek z klatki
|
|
#1819 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Muszę mniej rzeczy w necie czytac, to nie bede się denerwowała ![]() Dzisiaj lepiej? Cytat:
Uwielbiam to, u Mamy jak sprawdzałam nie raz akie kwiatki ![]() O jaaaa, nieźle.... Spacerówkę?
|
|
#1820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Ja teraz kupię brazylijskie, na spróbowanie , ale nerkowce chyba Tymek lubi, co?Masło słonecznikowe sama chętnie wypróbuję , a tahina to pasta sezamowa, tak? ![]() Kaszy orkiszowej nie miałam, też chętnie wypróbuję, tym bardziej, że Kuba jest fanem kasz - ale i tak moim największym odkryciem jest gryczana niepalona A który to sok? A w ogóle do czego używasz soków , bo widzę, że sporo ich kupujesz?P.S. Będę mogła jeszcze Cię trochę podpytać? (Jak mi się w końcu strona załaduje ) ![]() Cytat:
![]() Lepiej , nie wiem, co to było ![]() *** Wchodzę wczoraj do pokoju, żeby się położyć, patrzę, a Kuba ma zdjęte spodnie od piżamy i skarpetki
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2012-03-15 o 08:12 |
||
|
|
|
#1821 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
A sio, a sio. ![]() Sam sobie tak zmienił? ![]() Fajne spodnie dla chłopców widziałam w HM. Na wystawie tylko, ale takie ładne zielone za 39,90
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sam zdjął, przez sen, bo nie wołał ![]() Oglądałam wczoraj, czerwone super były
|
|
|
#1823 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Napisałam ![]() ![]() Ja ostatnio uwielbiam kolory ![]() Sobie pomarańczowe spodnie zakupiłam
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam, oj tam ![]() ja Wam machałam 26-27 marca będę machać Karoli i Kasi (z pociągu), potem Oli, a czy ktoś jest z miasta Kraka? właśnie kupiłam bilety wczoraj i jestem w szoku, że można 1000 zł dla 2 osób zostawić w kasie PKP
|
|
|
#1825 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To naprawdę dużo.Jak dziewczyny pisały-słodyczowe bym pominęła ![]() Cytat:
Kupimy kupimy ![]() U nas nie ma tego zwyczaju. Cytat:
![]() Nie daję rady Cytat:
![]() Cytat:
Z tych nie, ale powiedzmy podobne. Nie widzę sensu wyrzucania pieniędzy na coś, czego Zosia nie tknie, a wiem, że na tą chwilę nie tyka dżemów, kasz i mnóstwa innych rzeczy ![]() ![]() ***
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-03-15 o 09:00 |
|||||
|
|
|
#1826 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Daj znac o której, to Ci pomacham
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1828 |
|
Ola-Unhola
|
Oj to wcześnie
![]() A to szkolenie wtedy, czy czas wolny?
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
szkolenie od 9
tylko jakieś śniadanie musimy zjeść - jest gdzie coś zjeść ok 6 rano
|
|
#1830 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Złote tarasy niestety jeszcze zamkniete
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

poza tym gdybym już stosowała,kremy tego rodzaju,to może miałabym jakieś przyrównanie,a tak to nie bardzo wiem,jakiego efektu się spodziewać
ale poczytałam,trochę i ten specyfik ma dobre opinie 

nie pomagają prośby,tłumaczenia,drobne przekupstwa,nic
Ostatnio pranie poszłam powiesić na dwór,bo była taka super pogoda - został chwilę z Teściową,to tak płakał,że szkoda gadać,Ona nie mogła dać sobie z Nim rady,wzięła Go w końcu do okna,żeby Mu pokazać,że jestem niedaleko,ale aż sąsiadka przez okno słyszała,że płacze
i
dla Małej Gadułki.

straszna tragedia...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
NIE LUBIĘ TROLLI

To naprawdę dużo.