|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Malwus wiem ze robi sie przykro w takich sytuacjach... u mnie zas bylo tak, z ejak nie bylo w planach zadnego slubu, wesela to wszyscy sie dopytywali, kiedy to bedzie itd a pozniej jak juz byla znana data to zaczely sie wymowki... wczoraj np. moja kuzynka powiedziala ze nie wiedza czy przyjada bo male dziecko itd... a na jej slubie, jak po Mszy skladalam jej zyczenia (2 lata temu) to haslo "no teraz Twoja kolej, kiedy to bedzie?" czujecie to, ja jej skladam zyczenia a ona takie cos
|
|
|
|
#3992 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mój za to ma taką wizję: powiedziałam ok, ale jeśli zmontuje dźwięk do tego oczywiście trochę ma ją przerobić bo za dużo jest tego "gdzie te chłopy" |
|
|
|
|
#3993 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale się zacieszam!!! kongratki dla innych dziewczyn z 15.09 - jeszcze niedawno zamawiałam salę "na 1,5 roku wcześniej" a tu sie okazuje że rok mi przemknął między palcami nie wiem kiedy... Cytat:
jestm uparciuch i choleryk - ale bardzo nad soba pracuję i tzrymam nerwy na wodzy. Chociaz kiedyś mój szef powiedział po kilku głębszych mojemu TŻowi, że suma sumarum to będzie mial ze mną prze***ane. No cóż - kontrolowac sie moge ale flegmatykiem z dnia na dzięń nie zostanę
|
|
#3994 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32935817]ogólnie nie jest jakaś zła
![]() mój za to ma taką wizję: powiedziałam ok, ale jeśli zmontuje dźwięk do tego oczywiście trochę ma ją przerobić bo za dużo jest tego "gdzie te chłopy"Jeżeli szukacie coś w tym klimacie zobacz sobie ten układ, jak dla mnie super; zabawnie i dystansem do siebie ![]()
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-03-15 o 09:31 |
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3997 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja przynajmniej jedną sprawę mam z głowy
|
|
|
|
|
#3998 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32935887]ludzie są strasznymi świniami
a najgorsze jest to, ze to sa Ci ludzie, ktorzy powinni byc najblizsi ehhh nie ma co, z rodzina to sie tylko najlepiej wychodzi na zdjeciach
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to masz sporo tego
|
|
#4000 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32935738]Ty się śmiej ale mojemu tżcikowi coś takiego się podoba
[/QUOTE]Ja się nie śmieje, to sa klimaty mojego TŻta! Do niedawna jeszcze jedynym samochodem jaki chciał do ślubu była czarna wołga ![]() Cytat:
Cytat:
My mieliśmy dużyy segregator taki że się nie domykał ze scenariuszami, obserwacjami dzieci, wywiadami środowiskowymi, wywiadami z nauczycielami itp. a opiekun praktyk szła po kolei i mówiła: wyjmij z segregatora to i to, ty wyjmij tamto i tamto, potem się szło i zdawało relację o co w danym dokumencie chodziło
|
|
#4001 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście to ostatni semestr ewentualnie od pazdziernika magisterka ale jeszcze pomyslę nad tym
|
|
|
|
#4003 |
|
Konto usunięte
|
a u d r e y mój też miał taki pomysł z autem, ale się nie zgodziłam
![]() Dlatego poprosiłam świadka żeby nas zawiózł swoją audicą
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4005 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
![]() Cytat:
za buty! A z kosmetykami to bardzo fajny pomysł ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skąd ja to znam...na szczęście ostanie praktyki skończyłam w październiku.
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha ![]() ja to na podyplomowce juz jestem
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- to masz fajnie
|
|
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Muffinku- byliśmy w poradni.Czy koleżanka Cię uprzedziła,że pani pyta? ![]() Pytania w stylu, kiedy zaczyna się miłość małżeńska, co to jest sakrament, czy nasza miłość sie zmieniła itd Jak zaczęła mówić, że małżeństwo to trójkąt : żona, mąż i .... wtedy przypomniał mi się kawał, że teściowa i miałam lekką głupawkę do końca spotkania starałam sie ukryć uśmiech Pani chodziło o Jezusa oczywiście, nie teściową![]() To spotkanie trwało 50 min, a niby miało być 2w1 za to pierwsze odwołane. Może ta Twoja koleżanka taka rozgadana jest, że siedziała tam 1,5h
|
|
|
#4009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na podyplomówkę wybieram się na wychowanie fizyczne
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
na lic i podyplomowce mialam tak jak Wy, ful papierow itp. Ale ok, to sa normalne studia. Ale bylam pod wielkim zdziwkiem ze nawet na podyplomowce az tyle godzin mam zrobic. Ludzie juz normalnie pracuja, mam brac miesiac urlopu zeby te praktyki zrobic. Masakra
![]() powariowali oni. U mnie bylo mega oburzenie, a teraz kazdy kombinuje jak moze. Ja na lic chodzilam bite 2 miesiace po 7 godzin dziennie do specjalnego przedszkola, schemat dnia taki sam jak w zwyklym, a nie chcieli mnie teraz zwolnic z tych praktyk. no ale coz ![]() dobrze ze mam mame tz dyrke ![]() uciekam do pracy ![]() milego dnia laseczki
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miesiąc w te, czy w tamte
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
to super ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- do Euro też odliczamy dni ?
|
|
|
#4015 |
|
Zadomowienie
|
No to tak
Relacje z weekendu (byłam u swojej najbliższej rodziny tzn chrzestny, jego żona, kuzyni, wujek z ciocią i babcia) Mamy ślub za 3 miesiące więc rozdajemy zaproszenia, a z czym się spotkałam w mojej rodzinie? Z krytyka ze strony żony mojego chrzestnego, że czemu już dwa miesiące przed ślubem muszą dać znać, czy będą czy nie Zabuzowało, ale byłam spokojna:po pierwsze - termin 2 mies podaliśmy, ale to nie znaczy oczywiście, że każdy musi się do tego stosować, podaliśmy taki termin, żeby jak się uda to wcześniej już wiedzieć ile będzie gości po drugie - ta rodzina to jest najbliższa moja rodzina jaką mam, więc raczej na 99% powinni u mnie być, mimo wszystko, a ciotka wyskakuje z tekstem, że zawsze może się coś wydarzyć, ktoś zachorować itp. No tak, to jest najczarniejszy scenariusz, ale nawet nie powinna czegoś takiego mówić i dołować człowieka. Takie rzeczy to mogą się wydarzyć nawet tydzień przed a my na to wpływu przecież nie mamy. po trzecie - narzekała, że za dużo tego w tym roku mają, że kuzyn czyli jej syn chrzestnym ma być, potem nasze wesele (ja jestem chrześnicą męża ciotki) a we wrześniu ślub chrześnicy ciotki. No rozumiem, tylko, że my o ślubie to trąbiliśmy już 2 lata temu. Nie rozumiem takich ludzi, ja się staram przynajmniej raz na rok przyjeżdżać, żeby jakoś te kontakty utrzymać, a ci jak maja na jakąś okazje przyjechać raz na kilka lub kilkanaście lat to jest ała. Ale juz mniejsza z tym. Coraz czarniejsze mam myśli, że ludzi będzie jak na lekarstwo i to będzie żenada a nie wesele. No zobaczymy. Jeżeli chodzi o podsumowanie 100dniówkowe to tak: Załatwione: Panna Młoda: Suknia: San Patrick Calais Podwiązka - http://www.wesoleszydelko.pl//cdn/up.../us/g9i2qb.jpg Pan Młody: Spinki do koszuli: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...oDkPACQk CPlk5e Bielizna - bokserki i skarpetki Usługi: Muzyka - Dj Arturo ( z polecenia ) Fotograf (dzień ślubu) - http://niebieskiemotyle.pl/ Fotograf (plener w inny dzień) - http://agawphotography.blogspot.com/ Kamerzysta - http://www.grafika-film.com/ Makijażystka - http://www.makeupslubny.pl/ Inne sprawy: Obrączki - http://img814.imageshack.us/img814/9016/obrczki.jpg Pierwszy taniec - Dirty Dancing Time of My Life Dekoracja samochodu - melonik i welon http://www.slubnezakupy.pl/sklep,139..._samochodu.ht m Skrzynka na koperty Poduszeczka na obrączki - z żywych kwiatów oczywiście kolorystyka bardziej w fiolecie i kremie Drzewko - forma Księgi Gości Sala - Lari Zaproszenia Kolor przewodni - fioletowy wymieszany z kremowym i delikatną zielenią Winietki i zawieszki na wódkę - własnoręcznie wykonane Jestem na etapie robienia pudełeczek na podziękowania - będą w nich ciasteczka w kształcie serca i ozdobione masą cukrową - wykona je ta Pani - http://ciasteczkazdusza.blogspot.com/ Figurki na tort - zrobione na zamówienie - http://www.pakamera.pl/zdjecie_zp.ph...0_5871529 7.img wódka - wyborowa auto - cadillac z rodziny http://www.samochody-swiata.pl/Cadillac_STS_1.jpg Wieczór kawalerski - koledzy z TŻ w restauracji organizują imprezę Wieczór panieński - zastanawiam się czy robić dla koleżanek też (mam koleżanki, ale nie mam przyjaciółek), ale bardziej jestem ku wyjazdowi weekendowemu ze świadkową czyli z siostrą do SPA. Drugi dzień - obiad w ogródku Podróż poślubna - prezent od rodziny - wyjazd do Zakopanego z sesją plenerową (tydzień) Kreta (tydzień) Prezent dla rodziców - fotoalbumy, czekoladowy telegram i voucher na weekend Kościół: Dekoracja - mamy florystkę Nauki przedmałżeńskie - 2 spotkania już były, jeszcze 2 indywidualne do umówienia Protokół przedślubny - umówieni z księdzem na środę Muzyka w kościele - będzie nam śpiewać kuzynka TŻ Do załatwienia!! Strój dla Pana Młodego Buty dla mnie i dla TŻ Buty do tańczenia dla mnie Bielizna dla mnie welon Ciasta dla sąsiadów Dekoracja klatki schodowej Kupić tort na kawalerski dla TŻ w prezencie Iść do USC Spotkania z dj, kamerzystą i fotografem - omówienie wszystkiego Kupić paski wybielające dla nas Zabiegi u kosmetyczki: mikrodermabrazja, opalanie, manicure, pedicure, depilacja woskiem Nocleg dla gości - domówić
06.07.2004r razem 01.01.2010r zaręczyny ![]() 23.06.2012r Żonka ![]() Edytowane przez Magdzia0108 Czas edycji: 2012-03-15 o 10:20 |
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tylko coś wspomniała o antykoncepcji, że stosując ją mówimy dziecku, ze go nie chcemyDziewczyny tu większe hardcory miały Najlepiej się nie stresować i tyle przecież ona nam nie odmówi możliwości wzięcia ślubu - nasza powiedziała, że ona nawet nie może wyrazić swojej opinii jeżeli widzi, że to jeszcze "nie czas" dla kogoś
|
|
|
#4017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszcze dziewczynom, ktore sa w stanie szalec, w takich obcasach. Ja jak idziemy na impreze i takie zaloze, ze po paru godzinach juz na bosaka latam :p I nie ma znaczenia, jakie buty, bo wszystkie sa jednakowo niewygodne. Slubne mam tylko 5 cm, wiec mysle, ze bedzie idealnie i nawet sie nie skrzywie :PLajkam to ![]() A dziś z TZcikiem mamy studniówkę do slubuuuuuuu!!!!!!! Aaaaaaaa Kiedy to zleciało, sie pytam, KIEDY?!
|
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4020 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

oczywiście trochę ma ją przerobić bo za dużo jest tego "gdzie te chłopy"
, a tym samym i mi w końcu wybiło 6 mdś
)... w końcu jestem koziorożcem 

19.05.2012
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zabuzowało, ale byłam spokojna: