|
|
#5281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z
Beata2906
Oglądacie kolejną serię "Przepisu na życie"?!? ................ ja tak Andrzej i Beatka mnie rozwalają ![]() ![]()
|
|
|
|
#5282 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe, ze zupełnie inaczej mija czas, gdy snuje sie po domu, ogladam filmy czy czytam...czy siedze w necie...Wolne godziny mijaja błyskawicznie. w pracy zas ciagnie sie czas powoli...Niedawno wrociłam z gabinetu, nadrabiam rozne zaległosci i z niechecia mysle o tym, co jeszcze musze dzis zrobic...Straszne, im jestem starsza - tym bardziej czekam na weekend...
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Miszka, Lapi - jeszcze raz dziekuje
|
|
|
|
#5283 |
|
Zadomowienie
|
nie znam seriali niestety jakos nic mnie nie wciaga ostatnio a House i Greys Anatomy maja wiosenna przerwe
kupilam odzywke do paznokci 8w1 eveline i mam pytanie: ona jak lakier jest wiec nie maluje sie paznokci codziennie tylko jak zejdzie, tak?? wybaczcie durne pytanie ale ja sie dopiero ucze pielegnacji naturalnej plytki, jako ze przez obgryzanie wieczne nakladalam zel i nigdy nie zapuscilam swoich paznokci az do tej pory |
|
|
|
#5284 |
|
Konto usunięte
|
Chirurdzy, Abi, wracają jutro, a walnięty doktor w poniedziałek
Ja jakieś 30 seriali śledzę.... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-03-14 o 20:25 |
|
|
|
#5285 |
|
Zadomowienie
|
Olej wspaniały PACHNIEEEE !!!!
nie śmierdzi Pachnie tak ......kiczowato ...coś tak pachniało za czasów PRLu , ale nie wiem co .... ![]() Ja zrobię do niego dziś wieczorem drugie podejście ...zobaczymy , czy znów mnie podrażni .... Wg mnie śmierdzi olej arganowy i hydrolat z kocanki ... Olejek myjący znika w tempie ekspresowym , następnym razem zamówię więcej buteleczek ... Ale myję się tylko nim, łącznie z makijażem oczu , używając tylko rąk , bez żadnych wacików ....potem tylko hydrolatem przecieram buzię i już ... ![]() Nie sądziłam , że kiedyś rozstanę się z micelami ..... Abiś , tę odżywkę eveline 8w1 używa się następująco : ![]() Malujes codziennie przez trzy dni po jednej warstwie ... Czwartego dnia zmywasz zmywaczem ( te 3 warstwy) i nakładasz od nowa , po warstwie przez trzy dni .... I tak w kółko ![]() Jak tylko odżywka zaschnie smaruj skórki dookoła paznokcia oliwką , bo ta odżywka okropnie wysusza skórki... Używaj oliwki tak często jak się da .... Mnie 8w1 nie pomogła , na paznokcie po akrylach , dlatego kupiłam na targach słynnego "gwoździa" z alessandro ....... i zobaczymy , czy ta pomoże ... Powinnam łykać wit. na te pazury , bo nigdy nie miałam ładnych , zawsze porozdwajane i cienkie ... ![]() Jak alessandro nie pomoże , to już nie wiem co robić Kama , za to Ty dziękujesz dziewczynom ? Czy ja ominęłam jakieś ważne święto ? Przepis na życie oglądam , dla Andrzejka , oczywiście ... Ale nie lubiany przeze mnie Szyc ma tu taką fajna rolę , że nawet budzi we mnie całkiem ciepłe uczucia ...... A Karolaka jeszcze nie zarejestrowałam ....ale ja mam sklerozę ...więc może już zdążyłam zapomnieć od wczoraj ... ![]() Housa uwielbiam , ale nie oglądałam wieki całe ...ma jedną serię na płytach... kupowałam z Wyborczą kiedyś .. No i przede mną do oglądania Gotowe na wszystko, bo jestem tylko po pierwszym sezonie Moja siostra ogląda w necie jakiś serial , kilka razy mówiła mi tytuł , ale zawsze zapominam .... Przyszedł EL Modern Mercury .........kolor piękny , robi taflę .. A teraz .......UWAGA !!!!!!! Idę CZYTAĆ KSIĄŻKĘ!!!!!!!!! |
|
|
|
#5286 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Moze poczta podmieniła mi fiolkę w kopercie . Bo jak pachnie, skoro śmierdzi?!?Karolak pojawil się wczoraj, w drugim odcinku. Az boję się otwierać tuńczyka, schowanego na czarną godzinę, bo a nuż tam Karolak?!? |
|
|
|
|
#5287 |
|
Zakorzenienie
|
O ludzie jak się naszarpałam ...jutro od rana demolują mi kuchnie ...
wymieniam całą kuchnie .... musiałam wszystkie szafki opróżnić i gdziś te klamoty zbunkrować ....jutro jadę kupić nowy zlew ...w piątek lodówkę i mikrofale .... i właśnie chwilę temu chyba popsuła mi się pralka ...woda na podłodze ... no nic , zbieram się spać bo jutro fachmani od rana przyjadą ... trzymajcie się |
|
|
|
#5288 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
za ksiazke ![]() Dzieki za info o odzywce, teraz mi jeszcze napisz co to za gwozdz z alessandro???? witaminki lykaj na paznokcie ale nie te w zestawach bo z reguly sa w nich za male dawki ja lykam a+e, cynk, selen, krzem, magnez, b complex, C ( cala garsc mi wychodzi jak lekomance jakiejs hehehe) i jak olej ??? nie podraznil mam nadzieje.... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ooo pochwal sie koniecznie jakas na zamowienie?? pokaz co wybralas...my sie latem przymierzamy do remontu lazienek i kuchnito co kawa??? coraz ladniej sie robi, moze to prawda co obiecuja na weekend??? trzymajmy kciuki |
||||
|
|
|
#5289 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5290 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ja już po dwóch kawach.... a i tak głowa mnie boli ....ale to przez @ Abi , kuchnie mi montują nasi pracownicy , na moje zamówienie .... tzn narazie zdemolowali część starej i trwa wymiana pieca .... |
|
|
|
#5291 |
|
Zadomowienie
|
Lapi, Tobie sie spoznil okres czy ja dostalam znowu za wczesnie?? zawsze mialysmy razem
![]() a kuchnia sie pochwal, nie wiem czemy mialam skojarzenie ze wy bardziej panele i podlogi ...ale tak czy inaczej pokaz efekt ![]() Beti u mnie sloneczko zza chmurek wyglada |
|
|
|
#5292 |
|
Rozeznanie
|
Lapi jak skończysz remont zapraszasz na kuchnioparty?
![]() Tigerr ciesze się że mam kumpele od książek ja właśnie pochłaniam "Służące" zanim je obejrzę na dvdZamówiłam dzisiaj próbasy pharmaceris almond złuszczanie jak mi się udało rozjaśnić plamiska troche to trądzik młodzieńczy zaatakował i tak w kółko Macieju]Absit,lapi tez jadę z Wami na Teneryfkę Jak na tydzień to będę miałą z kim zostawić mojego przystojniaka. Nie udało nam sie spotkać w PL to może na innym lądzie , nie miałam wakacji od 2008 grrrr robie nam wszystkim właśnie pyszne latte Edytowane przez Catherine1980 Czas edycji: 2012-03-15 o 09:23 |
|
|
|
#5293 |
|
Zakorzenienie
|
Absit
Lapi, Tobie sie spoznil okres czy ja dostalam znowu za wczesnie?? zawsze mialysmy razem ![]() ......................... u mnie terminowo ......................... ................ a kuchnia sie pochwal, nie wiem czemy mialam skojarzenie ze wy bardziej panele i podlogi ...ale tak czy inaczej pokaz efekt ![]() ......................... ............... panele i podłogi owszem w ogóle to głównie płyty wiórowe,pilśniowe , blaty i takie tam .... ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Catherine1980 Lapi jak skończysz remont zapraszasz na kuchnioparty? ![]() ................... zapraszam tylko w kuchni to akurat nie poszalejemy , ma 6 m2 ale reszta mieszkania duża to można w salonie balety urządzić a te "Służące" fajne ????? ja też pochłaniacz książek
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-03-15 o 10:23 |
|
|
|
#5294 |
|
Zakorzenienie
|
Tigi, dziekowałam dziewczynom za probki - u Miszki kupilam na allegro i jeszcze mnie obdarowała, z Lapi sie wymieniłysmy
![]() Lapi, miałam dzis shiseido, jak nałozyłam troche - wygladal super, choc dla siebie szukałabym jasniejszego. ale tak dał efekt leciutkiej, naturalnej opalenizny, nic nie błyszczało, wiec nie pudrowałam...Musze wziac probki tego jasniejszego w perfumerii...Tylko jak ja mam dojsc do pełnowymiarowych, skoro mam tyle probek..? ![]() Beti, to nie ja jedna jestem serialowa...? Jak fajnie. tyle, ze ja głownie nagrywam na potem, wiec mam imponujaca kolekcje dvd, gorzej z ogladaniem, bo praca...i nagrywanie ![]() Czy Wy zapowiadacie nowego House`a...? Gdzie? poki co - widze tylko stare na tvn7... ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- A, Xnika, Ty zawsze tak narzekałas na ramiona - jest jakis nowy preparat na te czesc ciała w oriflame ![]() Dzis dostałam krem tester guerlaina , kupiony na allegro za bardzo przyzwoita cene Sprzedawca dołaczył gratis, tez z guerlaina, a ja probuje dojsc...co to jest i do czego Zapakowany, gratis firmy dolaczany do zakupow, bez opisu, co to jest. wyglada, jak cieniutka kredka, ale nie ejst kredka, mozna otworzyc, ale nie ma wkłądu, w srodku pusty. z jednej srony ma cos, co wyglada, jak mała gumka, ale nie jest gumka, chowa sie przy nacisku...Patrze na to, jak buszmen na komorke , przychodzi mi do głowy rysik do dotykowego czytnika albo czego w tym rodzaju, ale skoro chowa sie pod naciskiem...Zgodnie z dowcipem - :"jak nie dzwiedź - to juz nie wiem"
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-03-15 o 13:03 |
|
|
|
#5295 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwnie w tych Stanach puszczają seriale...
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-03-15 o 13:02 |
|
|
|
|
#5296 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie ogladam/nagrywam polskich seriali, dla mnie po latach 80 i alternatywy 4 bodajze - epoka sie skonczyła, fajni aktorzy wymarli/zestarzeli sie...Amerykanskie, owszem, nagrywam kosci, agentow ncsi podstawowych, nagrywałam układy, obecnie firme
Z tego tylko kosci ogladam w miare na biezaco, czyli 5 sezon powinnam zaczac. u mnie problem jest w tym, ze czesto sie budze w połowie jakiegos sezonu kolejnego serialu, stwierdzam, ze cos chce miec i potem szukam wczesniejszych odcinków, albo czekam na powtorki...Tym sposobem jednoczesnie nagrywam 3 sezony ncsi, pilnujac sie, by sie nie pomylic przy nagrywaniu kolenych płyt...
|
|
|
|
#5297 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właściwie to aż tak bardzo nie serialowa nie jestem skoro dwa lubię ![]() a jakby criminal minds doliczyć to i trzeci będzie Cytat:
![]() remont super, jak już się skończy bo tego bałaganu wwszędzie nie zazdraszczam skusiła mnie Cat tym latte |
||
|
|
|
#5298 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
NCIS też na mojej liście, ale też najnowsze sezony, i to ten podstawowy, ajk i spin off, czyli NCIS Los Angeles...---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- A nie lubisz prawniczych? Harry's Law bardzo fajny, z Kathy Bates. Albo Suits np. bardzo porządne produkcje... |
|
|
|
|
#5299 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Poszalałam dziś w secondhandzie ![]() Kupiłam sobie śliczne brązowe ze złotą klamerką balerinki - nowiuśkie I bluzkę i 2 tuniczki fajne i TŻ-owi bluzę taką cieplutką... i .........wstyd się przyznać , ale kupiłam też 4 biustonosze ...nie mogłam się powstrzymać , bo wszystkie z LaSenzy i wyglądają jak nowe ( ale metek nie mają ).... Mercury jest super , daje naprawdę świetną taflę , prawie bez koloru , trzeba uważać jednak by dobrze go rozblendować , bo łatwo zrobić błyszczącą plamę na policzkach ... Będę trenować jego nakładanie bo daje super glow ... Jeszcze teraz - do mojej "opalonej " buzi ![]() Polecam Wam ten samoopalacz z Peggy Sage...żadnych plam , żadnych zacieków, trochę może żółtawy , ale myślę , ze na taką bladą twarz po zimie , to każdy będzie dawał taki efekt na początku ... I co najważniejsze - nie śmierdzi !!!! A co do książek ......Już dawno miałam Wam napisać ..... Na forum kocim : miau.pl/forum jest taki dział : "Koci Bazarek" ( Tylko koniecznie trzeba się zarejestrować na forum , bo inaczej nie będzie się miało do bazarku dostępu) i tam na tym bazarku można upolować super książki ... Dziewczyny wystawiają do licytacji , czasem można kupić za naprawdę małe pieniądze super pozycje ... I co ważne : wszystkie pieniądze uzyskane ze sprzedaży idą na pomoc bezdomnym/chorym/ potrzebującym zwierzakom ... Tam właśnie kupiłam trylogię Larssona i wiele innych pozycji ( Christie, King itd) .... Sa też inne rzeczy , trafiają się super perfumy i kosmetyki i różne inne różności ...... Abiś , ta odżywka z gwoździem to to : http://allegro.pl/alessandro-express...204190470.html Na targach kupiłysmy z Marcelinką po 40 zł . Używa jej się tak samo jak Eveline , czyli 3 dni po warstwie i apiać od nowa ![]() Spróbuj na razie przez miesiąc Eveline , bo jednak wielu dziewczynom pomogła /uratowała pazurki ....A jak nie pomoże to albo Nailtek II , albo właśnie allesandro .... Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2012-03-15 o 15:19 |
|
|
|
#5300 |
|
Rozeznanie
|
mi Nail Tek nie pomogl, Eveline fajnie szybko rosly, twarde ale po dostawieniu odzywki znowu kiepsko
, teraz stosuje alessandro i jak mi nie pomoze to wytocze ostatnie dzialo http://www.hairstore.pl/Herome_Nail_...i_10_ml-2.html
|
|
|
|
#5301 |
|
Konto usunięte
|
Tigi, szalejesz
Jak miło, że ja NIE mam żadnych kłopotów z paznokciami
|
|
|
|
#5302 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zazdraszczam upolowanych ciuszkow ja albo mam pecha albo nie umiem szperac ...ale tez zrazilam sie bo kieys dawno temu weszlam i tak okropnie smierdzialo ze czym predzej wyszlam teraz sa inne second handy, lepsze i znacznie czysciejsze ale moj uraz zostal na razie sprawdzam te eveline, poki co jest dobrze, nawet bez odzywki, zdumiewajace jak mi latwo poszlo ....oczywiscie obym nie zapeszyla tym stwierdzeniem hahaha u nas jest fajny antykwariat do 10 zl mozna super ksiazke kupic i chociaz czytane to sladow uzytkowania nie ma na nich a najfajniejsze ze jeszcze calkiem niedawno mozna bylo za 3-4 zl kupic ksiazki anglojezyczne, wiekszosc romanse lub kryminaly ale jak sie chcialo po angielsku to byly ...teraz sytuacja troche sie zmienila bo jednak ludzie wracaja z UK i cos tam czytaja wiec ksiazki podrozaly ale tez bez szalenstw i do 15 zl sie kupi |
||
|
|
|
#5303 |
|
Zakorzenienie
|
moje pazurki zawsze ratował nailtek 2
, hardener, czyli chyba Wasz gwozdz tez jest niezły...A znacie to...? http://allegro.pl/vitalitys-espresso...204062293.html Całkiem sympatyczna rzecz, gdy chcemy odswiezyc szybko kolor włosów, miedzy koloryzacjami...Jedyny minus - brudzi wanne
|
|
|
|
#5304 |
|
Zakorzenienie
|
Abiś mnie ta odżywka z Eveline w ogóle nie pomaga
no ale mało zażywam na nie, może dlatego.Lapi fajna taka mała kuchnia bo masz wsio pod ręką ![]() Beti nie wiedziałam ześ Ty taka serialowa ale ja też lubię zwlaszcza medyczne, choć teraz Julkę oglądam bo w Kraku kręcona a i moje dziecko tam statystowało
|
#5305 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie najlepsza odżywka do paznokci to Mikrocell 3000 ....teraz mam wersje Mikrocell 2000 i też jest dobra ...paznokcie rosną i są twarde ....żadna inna odżywka mi tak nie pomogła jak te dwie ...
|
|
|
|
#5306 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-03-15 o 17:45 |
|
|
|
|
#5307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5308 |
|
Zadomowienie
|
Marcelinko , jak gwóźdź nie pomoże ( +witaminy oczywiście dopyszcznie - dobra jutro kupię
Widziałam tę Heromę też na allegro i zwróciłam na nią uwagę ... A o tej odżywce co Lapi napisała to pierwszy raz słyszę .... ![]() Ja już nawet przestałam marzyć , żeby mieć swoje naturalne długie paznokcie .... niech sobie będą krótkie ( tak max ze 2 mm białej kreseczki), ale mocne, twarde i NIEROZDWAJAJĄCE SIĘ ... A teraz z innej beczki ![]() Czy któraś z szanownych koleżanek używała BEAUTYBLENDERA ? Tak m ie ostatnio zaciekawiło ....Całe życie nakładam podkład paluchami , chyba nawet nigdy nie próbowałam pędzlem żadnym , ani gąbeczkami .... Ale ta BB mnie troszkę zaciekawiła... Nie na tyle , zeby zakupić , ale może któraś z Was mam jakieś doświadczenia ? Black_Satin !!!!!!! Gdzie jesteś ?????!!!!!! Dziewczyny , może załóżmy nowy wątek ...bo łamiemy regulamin i to dość mocno już .... |
|
|
|
#5309 |
|
Konto usunięte
|
Udało mi się?!?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post32948369 Zapraszam do 2 części. MELDOWAĆ SIĘ!
|
|
|
|
#5310 |
|
Przyczajenie
|
kochane kobitki
na plamy i przebarwienia pomogła mi tylko neostrata HQ. U nas w aptekach ciężko dostać ja kupowałam na allegro, przebyła kawał drogi . Co ja nie stosowałam i byłam u kosmetyczki i dermatologa. i owszem poszło kasy i brak efektów. trochę mi pomógł serum z Biodermy kupowany w aptece ale po 2 miesiącach stosowania i nie do końca byłam zadowolona jak z neostraty HQ. cena serum z biodermy zależy od apteki ale od 140 do 160zł. Cosmalan drogi- polecała mi dermatolog, ja wydałam 150 zł na neostrade teraz na allegro 174 szok\. Ale warto naprawdę. tylko systematycznie smarować i nie zrażać się jak po 2 tygodniach nie będzie efekty mogą być później ale będą na pewno.Nie stosować w porach słonecznych wiosna lato. U mnie plamy zaczęły się znów pojawiać od słońca choć stosuje filtry 50 i staram się unikam słońca i znów neostrata w ruch. życzę zadowalających efektów |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

. Bo jak pachnie, skoro śmierdzi?!?
....

no ale mało zażywam na nie, może dlatego.
ale ja też lubię zwlaszcza medyczne, choć teraz Julkę oglądam bo w Kraku kręcona a i moje dziecko tam statystowało