|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
adela moze to tez wina nawilzenia
|
|
|
|
#752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na dodatek mało wspólnych zdjęć... jak mamy zdjęcia z różnych spotkań to prawie zawsze oddzielnie... z dwóch sylwestrów w ogóle nie mamy wspólnego nie wiem czemu tak wychodzia ten tekst... szkoda słów ;/ eh kinia, rozumiem, u mnie też sporo ciąż wokół... teraz weszłam na nk to same małe bobaski... odszukałam gdzieś nasz blog prrrawie narzeczonych a tam evvcia na fotce z brzusiem... w pracy koleżanka stara się o dziecko... dziś jedna przyniosła album ze zdjęciami ze ślubu, a jutro ma przynieść kolejna... śliczne to wszystko... dobijcie mnie
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
nawet mi o ciazach nie mowcie.. sama bym juz chciala byc
tylko nie ma na to warunkow
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie mi siostra przesyla zdjecia swojej malej no juz ponad 2 letniej corci i tak sobie mysle cholerka kinia przeciez twoja siostra urodzila super sliczna zdrowa corcie w wieki 34 lat ,a ja sobie wpajam ,zem juz stara i czas mnie goni.
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mamy silny instynkt haha.. no nic.. trzeba sie czyms zajac zeby o tym nie myslec
|
|
|
|
#756 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeśli o mnie chodzi, to miewam napady macierzyństwa ale poważnie myśląc nie chciałabym mieć jeszcze dziecka... za jakieś 2lata będzie ok, będę mieć 28 lat myślę że do tego czasu wszystko się ułoży... bo chciałabym wszystko po kolei; zaręczyny, ślub, wspólne zamieszkanie, po drodze fajną pracę, potem dziecko poza tym widzę, że TŻ kompletnie nie jest gotowy... chcę aby wola posiadania dziecka była w dwóch stron ![]() Cytat:
pewnie, w sumie do 35 lat człowiek jest młody, z tym że ja w tym wieku chciałam mieć dzieci już kawałek odchowane w wieku 10-14 i móc trochę poszaleć, a nie dopiero siedzieć w pieluchach ale to było kiedyś... teraz wiem, że to nierealne, trzeba układać nowy plan na życie
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-03-14 o 23:22 |
||
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
moniq wiem ze moze i by sie znalazly ale ja bym chciala wtey pracowac. pzoa tym chcialabym byc na swoim bo moja mama z ciocia pala jak smoki i mnie glowa codziennie od tego boli juz nie mowiac o tym jak bym byla w ciazy...
|
|
|
|
#758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mama szczególnie... jest osoba bardzo wierzącą, ale o wnukach wspomina z taką radością, wiem że byłaby szczęśliwa dalibyśmy radę ale to poważne sprawy, które lepiej planować ![]() papierosy to straszny problem... na szczęście ja mam dom niepalący z kolei TŻ strasznie cierpi, bo u niego oboje rodziców pali jak smoki, a potem pretensja, że TŻ zamyka się w pokoju i nie wychodzi na szczęście od 2miesięcy trwają w postanowieniu palenia na dworze wychodzą na balkon, mam nadzieję że ta idea na dobre zostanie wprowadzona zaczynali w styczniowe ciężkie mrozy, więc zahartowali się teraz w domu zupełnie inaczej, jak wchodzę zawsze jest tak fajnie, hm... świeżo
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Monia owszem to siostry pierwsze dziecko i jedyne ,za to moj brat sie szybko wzial za dzieci( czyt.cwana bestia jego zona obmyslila plan),bo w wieku 32 lat ma juz 10 latke i 4 latka.
sylvi smutna piona za palenie ,moj tata kopci ,ze az dudni ,a ja juz nie mam do niego sil i slow ,nerwicy tylko sie nabawilam przez to ![]() Nawet nie pomysli ,zeby te pieniadze ktore przekopci odlozyc nie wiem corce na prezent slubny ,tylko tyle pieniedzy sie fajczy.
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie ma mowy palenia na dworze haha no way.. mama by mnie wysmiala za taki pomysl :P
powiem ci ze jak sie P. dostanie do policji to moglibysmy od razu zaczac dzialac w tej kwestii ale po pierwsze musielibysmy sobie cos wynajac a po drugie jednak chcialabym miec jakis etat zebym wiedziala ze mam do czego wrocic ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- ja odkad nie pracuje duzo przebywam z mama i ciocia i mnie wkurza to kopcenie. wszystko smierdzi bleee rzygac se chce od tego calego dymu |
|
|
|
#761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sylvi ja faktycznie na Twoim miejscu zaczekałabym z wyprowadzka i z dzieckiem conajmniej te pół roku aż TŻ wróci ze szkoły ![]() Dziewczyny walczcie z fajczeniem! ja z bratem łaziliśmy i gnębiliśmy Tatę przez jakieś 2 lata zanim zdecydował się rzucić grunt to upór
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
w tym roku w ciazy napewno nie bede ... od maja musimy doliczyc 9 miesiecy nieobecnosci TŻta
![]() kochana mojej mamy nie da sie wyleczyc z palenia w domu. jej nie przeszkadzlo ze jest w ciazy i cala ciaze palila wiec nie da sie .. ale jak juz bede na swoim to nie bedzie palenia w domu. jak bedzie balkon to na balkon. jesli nie ... to sorki ale trzeba bedzie latac na dwor haha super piosenke ostatnio slyszalam. zauroczylam sie Volver- tajemnica grety... piękna
|
|
|
|
#763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze chciałam Wam trochę ponarzekać i pomartwić sie o mojego Tatę... był dziś u lekarza, zapisali Go na 16 kwietnia na operację usuwania torbieli z kolana... kurcze, już się boję, oby wszystko było ok... teraz myślę tylko o tym, by był zdrowy oraz mógł wrócić do pracy a brat ma dwa dni później 18-stkę, zdrowie Taty będzie najlepszym prezentem ![]() dobrze że nie pali już 7lat, przynajmniej jest w dobrej kondycji, oby do niej wrócił ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- sylvi ja nie przepadam za tym zespołem ;P
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj z moim tata sie nie wygra i nie mam z kim walczyc ,ty chociaz brata mialas za soba. Tata sobei zdaje sprawe ,ze to samo zlo ,ze jets glupi ,ale nalog jest silniejszy,ale za jakie grzechy mnie tak truje i nie wyjdzie na balkon ,na klatke schodowa czy chociazby do lazienki,a potem sie dziwi ,ze ja do duzego pokoju nie wchodze ,no ale jak mam wchodzic jak od progu mnie cofa.
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
moniq nie ma sie co martwic. z tata bedzie napewno dobrze
|
|
|
|
#766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fakt, miałam brata, ale Ty masz sporą rodzinę, namów ich do gnębienia choćby przez telefon ![]() mam nadzieję ale mój mózg sam mi pisze czarne scenariusze tysiące różnych myśli... czy wszystko 'w trakcie' pójdzie ok, jak poradzi sobie na rehabilitacji... natłok scenariuszy eh dobra, wygadałam się trochę
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
moniq trzeba byc dobrej mysli ,tata wyzdrowieje raz dwa
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma co sie martwic kochana na zapas. a tata pewnie schudl bo sie stresuje ta torbiela
|
|
|
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
lecę spać Dziewczyny
jak zawsze miło się z Wami rozmawia, ale zanim usnę to trochę minie... muszę ochłonąć ![]() do jutra
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez lece ,bo juz pozno ,a siotra mnei na skypie przetrzymala i ciagle jeszcze mi jakeis filmiki malej wysyla jak nigdy
![]()
|
#771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale co się najem nerwów z Mamą to już nasze... tego człowiek nie przeskoczy ![]() jeszcze raz dziękuje i dobranoc
|
|
#772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Postanowilam, ze dzisiaj sie przywitam
No wiec:DZIEN DOBRY ![]() Cytat:
A co do linka - ostatnio strasznie glosno o tym kolesiu, juz 3 teledysk jego widze masakra i porazka totalna zobaczcie to http://www.youtube.com/watch?v=JLwRC...eature=relatedA na Pudelku pisali o nim, ze w ktoryms tam roku wzial slub ze swoim partnerem i przyjaciolka urodzila im dziecko ![]() Cytat:
![]() Brat cioteczny czy kuzyn to dla mnie jedno i to samo ![]() A co do tekstu tej dziewczyny.... no nie fajnie sie zachowala ale czesto sie tak gada "ja bym sie zabila jakby cos tam". Tez tak czasem mowie nie zwracajac uwagi na drugiego rozmowce moze ją ponioslo po prostu?Jak dobrze, ze dzisiaj czwartek!!!
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2012-03-15 o 07:31 |
||
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja dziś znów jadę na uczelnie ![]() miłego dnia |
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
Monia Kochana nie bój się, pamiętasz jak mój tata miał biopsję i ile niepotrzebnego strachu się najedliśmy, a najbardziej ON sam. Musicie być dla Niego wsparciem, a chudnie - bo się stresuje zwyczajnie to też wpływa na przemianę materii. Bądźcie silni, choć wiem jak się boicie, przeżywałam to samo więc naprawdę mocno Cię tulę
Co do palenia - mama wypaliła może jedną paczkę w życiu, tata palił okazjonalnie 2 lata w okolicach 30tki, także są niepalący, a ja wypaliłam 3 fajki w wieku 15 lat, musiałam spróbować - a jak się nacierałam palce skórką cytryny po fakcie A co do instynktu macierzyńskiego, miałam takie rzuty - ale teraz wiem, że nie jestem gotowa, bo jeszcze chciałabym się nacieszyć wolnością, TŻem, życiem sam na sam, przyjdzie czas na dziecko (się śmiejemy z M., że będziemy mieć dziecko jak zostanie kierownikiem u siebie )
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja z jednej strony bym chciała dzidzię, z drugiej wiem że muszę jeszcze podyplomówek parę porobić ![]() co do palenia- Mój ojciec walczy z rzuceniem palenia. Nie pali miesiąc póki co ![]() Ale to palacz z przeszło 20letnim stażem i tak półtora paczki dziennie potrafił wypalić. Kupiłam mu plastry i tak się obkleja i walczy zobaczymy jak długo.Ja zapaliłam łącznie może z pół paczki papierosów w życiu ale to raczej bo ktoś mnie poczęstował do towarzystwa, ale kompletnie mnie do tego nie ciągnie ale do piwka nawet nawet pasowało i mam nadzieję nigdy więcej
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-15 o 09:30 |
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Spałam dziś do 10:00! Ale jest mi dobrze! Ten wolny tydzień to był strzał w dziesiątkę Rodzicom się spodobałam! I jakoś teraz już z większą werwą myślę o poniedziałku, mniej się stresuję -tym bardziej, że od września dołączą do grupy 3 osoby, więc moje zajączki/pszczółki/myszki będą rosły w siłę a nazwy jeszcze nie znamy. te trzy im zaproponuję na zajęciach ![]() Wyciagam też Jota na kurs tańca. Udało mi się go zmotywować (kheeee....zmusić? ) do zatańczenia pierwszego tańca i nie mogę się na piosenkę zdecydować. Ma nie być szajśnie popowa (warunek od Jota). Jak wylądujemy na kursie to pewnie jakiś walc, a jak nie - to może Brian Adams, tak klasycznie?Ruda, tacie nic nie będzie. dacie radę! Na pewno chudnie od stresu. Kciuki za operację ![]() O własnych dzieciach się nie wypowiadam, bo mnie tam nic do rodzenia nie ciągnie. A palenie to zło wcielone! Moja rodzina cała kopciła swego czasu, i mama i tata, ale na szczęście rzucili. Ja nigdy nie próbowałam, bo zawsze mi się chciało od samego zapachu wymiotować. Więc męczcie tych swoich o rzucenie! Moja ciotka popełniła samobójstwo, bo nie miała na pety i alkohol |
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No oczywiscie, ze sie spodobalas, a jak moglo byc inaczej? Ciebie nie da sie nie lubic No i brawa za J. ja tez bym mogla zrezygnowac z pierwszego tanca
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Da się mnie nie lubić, oj da
ale się cieszę, że się spodobałam ![]() Ala, nie bluźnij Jot się strasznie ucieszył,że nie jest sam z tą myślą o rzuceniu pierwszego tańca ![]() Powinnam chyba wstać i zjeść śniadanko ![]() iiii...Jot właśnie zarezerwował bilety na Litwę! |
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
co tam dziołszki? ja niedlugo jade auto moje odbrac od mechanika
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
co robilas z aukiem sylvi?
ja wrzucam obiecane zawieszki: probna tura, ale jestem zadowolona
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

na dodatek mało wspólnych zdjęć... jak mamy zdjęcia z różnych spotkań to prawie zawsze oddzielnie...
z dwóch sylwestrów w ogóle nie mamy wspólnego
tylko nie ma na to warunkow 

zaczynali w styczniowe ciężkie mrozy, więc zahartowali się
grunt to upór 

masakra i porazka totalna